![]() |
Ablakmosó
Nulla fokban miért fagy be a higítatlan téli ablakmosó?! T-gazdaságos... Nesze neked...
|
Jobban meg kellett volna nézned: lehet, hogy afrikai exportra készült :)
|
Quote:
|
Azt tudom, hogy bóvli. A nyári verziója nem szedi le a bogarakat. Télen ilyen bonyolult dolga nincs, gondoltam... Mínusz 19 fokig jó, az van ráírva. Ehhez képest plusz 1 fokban se tudtam használni. De jelentem, hogy plusz 2 fokban végre kiolvadt. :) Ennyit a T-gazdaságos ablakmosóról. :)
|
Quote:
Kérdés ha már van ilyen téma a tartályból a kispriccelésen kívül máshogy is ki lehet szedni a betöltött folyadékot? Nekem elég sok nyári bent maradt. |
Quote:
Na de -19 ° alatt aztán egy brutálisan jo ablakfelujitó folyadékhoz juttál.:D:D:D |
Töltesz bele olajat Goldy:D:D:D az kinyomja a folyadékot.Vagy kérsz egy lopót és gyakorlatozol.:D
|
Quote:
A szűrőjén szerintem semmi lopó alkalmatosságot nem lehet ledugni :) |
Quote:
És ne tescosat vegyél. ;) |
Quote:
|
Goldy nyomjál bele egy félliter szeszt és máris megoldottad a problémát
és még jol tisztitt is |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A Teszkos fagyállóval is vigyázni kell.;) Szélvédőmosóból jó amúgy a hipermarketes is, illetve ott is lehet jókat kapni, nem is drágán. Év elején gyakorlatban figyeltük ki, hogy az árukészlet melyik része fagyott szét a minuszokban az udvaron és melyik nem.:D :p |
Quote:
|
De persze gonosz vagyok, mert lehet, hogy nem fagy ez be nulla fokban, csak az éjjeli -3 fok annyira betett neki, hogy 2 óra folyamatos autó-használat és +1 fok nem volt elég a kiolvadáshoz... De igazából a -3 fokkal lehet a baj. :D
|
Quote:
Amúgy viccen kívül a tescosnak sztem kb az a baja, hogy nem más mint egy "illatosított" szines lötty. Nálunka a legrosszabb szélvédőmosó is bírta -8 -10 fokig.:D Az más tészta már, hogy -19 van rá írva.:) |
Quote:
Ez direkt Hódítósoknak van kitalálva, mert a téli kék, a nyári zöld. Nem lehet összekeverni. :p:D (Aki nem érti a hasonlatot: sokan Hódban sem azt nézik, hogy mi volt kiírva, hanem azt, hogy milyen színű háttérrel. :)) Quote:
Ne tudd meg, hogy mennyire örültem, amikor a nyári végre elfogyott. :D Egyébként nyáron kipróbáltam, hogy szó szerint veszem a leírását, és akár hiszed, akár nem, működött! Azt írja, hogy nem szabad megvárni, amíg a bogarak rászáradnak az üvegre. És tényleg működik, mert ha azonnal mosod, akkor leszedi! 10 másodperc után már nem, dehát én vagyok a hülye, hogy hagytam rászáradni a bogarat... :D Szóval nem túl takarékos vele autópályán menni például, mert folyamatosan kell folyatni az ablakra... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Megjegyzem van zöld és rózsaszín (többek között) téli szélvédőmosó is, csak, hogy mégjobban összezavarjalak.:p Quote:
Ez kb olyan, mint a felmagasztalt mosószerek és folttisztítók, kiszedi a foltott, mint bármi más is, amíg nem szárad meg, ha megszáradt, b***hatod.:p |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Csak azt hiszed...! Azért mert az üvegre az volt írva....?!:p Quote:
|
Van rajta egy műanyag rács hogy mindenféle nagyobb tárgyak ne eshessenek bele szal a lopó nem fér bele :)
Asszem kispriccelem inkább :) hamarosan úgy is tankolnom kell akkor veszek újat. Jah amúgy én ismerek vkit aki a kéket a zölddel simán összekeveri :) Csak te a hódban se gondoltál pl a színtévesztőkre :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg én vagyok a hülye? Nem emlékszem kék színre a hódítóban a HT és a szövetségi raktár kiírásain kívül... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:05. |