![]() |
Jó kezdés
Én a helyetekben a védelemre koncentrálnék elsősorban!
Hamar építeni 10 őrtornyot és képezni 400 íjászt! Utána kezdj a morállal foglalkozni! Kérnék minden hasznos tippet amivel segíteni tudjuk a kezdőket! |
Quote:
|
muszáj beoltani
|
Quote:
|
Quote:
Vagyis inkább lehetőségeket tudok: -Feltűnési viszketegség -Butaság -Szófosás |
Jólvan elismerem hülye ötlet volt!
Bocsánat!!!!!!!!!!! |
Quote:
Nem kell rögtön a legrosszabbat feltételezni :D |
Most mit akarunk emberek?
Hogy lesz így meg a 200k Hsz, ha belekötünk minden fölösleges témába?:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-Butaság-nak és -Szófosás-nak értelmezik,nem a Te bizonyítványod. OFF/ A világ kevés csodája közé tartozik,hogy valaki úgy jönnek a világra,hogy tökéletesen tudják kezelni a hódító fórumát,ami kezdetben mindenkinek (szerintem legalábbis) kusza összevisszaságként hat. :) |
Quote:
|
Kicsit visszaterek ehhez a topichoz. ~48 körös ori normál csoportban, aki még bőven védelem alatt áll, és aki jol piacol. (szövitagjai is védelem alatt vannak és hasonloképpen jol állnak)
Ez mindenképpen egy jo kezdés. Föld: 200 hektár Katona: 156 Népesség: 2.601 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 50% Támadó: 0 Pénz: 1.291.152.860 Íjász: 300 Étel: 4.523 bála Lovas: 0 Rúna: 4.304.799 rúna Elit: 0 Morál: 99 % Varázsló: 2.860 Katonai morál: 89 % Tolvaj: 2.080 Szövetség: szövetség tagja Faj: Fél-elf Személyiség: Tudós Hírnév: 0 Érték: 8.836 |
Quote:
Amúgy ez nem ebbe a témába tartozik :D |
Quote:
|
Quote:
Nem értem miért akadnak rajta fönn az emberek :D |
Van ennek valami köze a játékkezdési stratégiához, amiről a téma szól, vagy csak offolások, mert azt könnyebb?
|
Quote:
S bár Szecsa már nem tud válaszolni,érdekelne,hogy ha védelem alatt áll az emberke,akkor honnan tudja,hogy kik a szövijei (főleg,ha szerinte Ők is védelem alatt állnak) ? |
Quote:
Az, hogy bemásoljuk valakinek a gömbjét, akinek ez sikerült, semmivel nem visz előrébb senkit. Ha valakit érdekel, hogy hogyan, akkor keresse meg a témát. Vagy tegye fel új kérdésként. [A többi részt töröltem, mert személyeskedésnek tűnhet, amit nem akarok.] |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |