![]()  | 

Lesz még esetleg hódítón belüli névváltztatás? 

Leginkább Ati felé irányul a kérdésem! Lesz névváltoztatási lehetőség a hódítóban valamikor a jövőben, mert lenne olyan országom amire ráférne egy változtatás, mert sose tetszett a neve, csak amikor a múltkori volt, akkor én szüneteltettem a játékot, így nem volt rá lehetőségem! 
	Dobok egy szavazást is, kis igényfelmérésként, hogy ki az akit ez még érdekelne! (Persze, ha nem, akkor nem, de hátha lesz még egy egyszeri alkalom :))  | 

én nem változtatnék az orijaim nevén, de mások miatt támogatom az ötletet :) 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Én határozottan örülnék egy ilyen lehetőségnek. :) 
	 | 

A javaslat el lett vetve akármilyen formában merült is fel, úgyhogy valószínűleg ebben eléggé hajthatatlan(ok) az(ok) aki(ke)n múlik. :( 
	Tudom, hogy ez a névváltozás sokaknak problémát okozna, de rengeteget segítene azoknak, akiknek elírás van az országnevében, vagy országot adnak át/vesznek át másoktól. De hát mindegy. kivárjuk a következő ilyen lehetőséget, ha ténylge nincs rá mód, hogy ha máshol nem, de legalább anarcbhan legyen ilyen. De úgy néz ki, ott se lesz. Úgyhogy várjuk az alkalmat! /remélem feltalálják hamar az időgépet :D/  | 

Quote: 

Uff, túl sok sp-t nézek :o  | 

Én élnék vele, ha lenne. Nem tudom miért, de nem tetszik a "kingdom" a neveik végén. 
	 | 

Quote: 

| 

Valóban valami hasonló ok miatt lehetett az elnevezés.:) Batu az adott, mert "civilben" is ez a becenevem, ez meg így jól hangzik.  
	Nem tudom most mért nem tetszik.....  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

nem hiszem egyébként, hogy olyan nagyon rossz lenne megint egy névváltás, én ha megfelelőek lennének  feltételek, biztos csinálnék egy apró módosítást az egyik orim nevén 
	 | 

Legyeeeeen!! *vizslaszemmel néz* 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Ati lécci lécci lécci *könnyes kis boxer szemekkel néz*  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Talán probálkozzunk másképpen... Egy tábla csoki???:D:D:D  | 

Quote: 

(figyuzzatok, hátha sikerül benyalni és lecsökkenteni a 6 évet 3 alá :D )  | 

én kíméletlen vok.. :) Ati azt ígérte, h 8 év, amiből letelt másfél.. itt leszek amikor eljön az idő és megváltoztatom mind a 10 orim nevét! :D:D 
	 | 

Na leszavaztam magam,ugyanis én nem akarok orinevet változtatni,de gondolva azokra akiknek szükségük van rá,igy hát ja:) 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

;)  | 

Lassan itt az idő 

Előveszem ezt a topikot, hiszen pár hónap és talán ismét lesz lehetőség :) 
	 | 

mennyibe is kerül? 
	 | 

Én is igénybe venném, ha nem túl drága 
	 | 

Eccer változtattam, asszem akkor 1500 VIP kör volt... 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

Egyéb szempontból biztosan máshogy fog működni egy kicsit a dolog, mint legutóbb.  | 

Quote: 

| 

Lehet 500 volt, már oly régen történt... 
	Akkor ne nagyon emeljünk :D Azon az orin kell lennie a VIPnek, ami változik, ugye?  | 

Quote: 

Azon kell lennie a köröknek, igen. Nem variálunk azzal, hogy másik ország, meg másik ember, meg másik univerzum.  | 

lehet majd valahol látni hogy ki miről mire változtatott? 
	vagy kezdjem el megjegyezni a sorszámokat is az ellenfelekhez? bár az is változhat :)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 06:23. |