Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zsarolás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=326)

doscar 03-12-2006 10:13

Zsarolás

Nem először kapok ilyen és hasonló üzit:

50-100 milláért nem bántalak!

A játékszabályok a zsarolással hogy állnak?

Ati 03-12-2006 10:26

Quote:

Originally Posted by doscar
Nem először kapok ilyen és hasonló üzit:

50-100 milláért nem bántalak!

A játékszabályok a zsarolással hogy állnak?

A játékszabályok nem köteleznek senkit arra, hogy megtámadja a másikat, ezért ha eléred valamilyen módon, hogy ne támadjon, az a játék szabályos része.

Ahogyan természetesen a védekezés, vagy a visszatámadás is.

Senki 03-12-2006 12:34

azt kell neki mondani, hogyha bánt téged a vesztesége nagyobb lesz 50-100 millánál, de haszna nem lesz mert cuccod egy darab sincs. aztán ha nem tudja elvenni támadással amit el akar, akkor meg úgyse tudja meghogy mid van, másrészt ha meg el tudja, akkor mit zsarolgat....
amúgy hol zsarolgatnak? regelek oda országot, olyan jó lenne szétverni egy ilyen nagyarc országát :D

Ati 03-12-2006 12:40

Quote:

Originally Posted by Senki
azt kell neki mondani, hogyha bánt téged a vesztesége nagyobb lesz 50-100 millánál, de haszna nem lesz mert cuccod egy darab sincs. aztán ha nem tudja elvenni támadással amit el akar, akkor meg úgyse tudja meghogy mid van, másrészt ha meg el tudja, akkor mit zsarolgat....
amúgy hol zsarolgatnak? regelek oda országot, olyan jó lenne szétverni egy ilyen nagyarc országát :D

Ez a fórum NEM a szabályok megszegésének megbeszélését szolgálja. Ha a szabályok betartása problémát okoz, a játékban nem vehetsz részt.

Senki 03-12-2006 12:42

Quote:

Originally Posted by Ati

Ez a fórum NEM a szabályok megszegésének megbeszélését szolgálja. Ha a szabályok betartása problémát okoz, a játékban nem vehetsz részt.

Ati elnézést, én arra gondoltam hogy egy olyan csoportban szeretnék új országot regelni ahol sok az ilyen kötekedő, mert ezeket mindig megúsztam, pedig szeretek háborúzni.
Nem JKSZelni szeretnék, ezt kikérem magamnak!

*pontosítok: azt szeretném tudni hogy hol sok az ilyen kötekedő, szeretném ha kezdőnek néznének és belémkötnének, mert ezeket mindig megúsztam akaratom ellenére...*

Dragi 03-12-2006 13:11

hehe

Nézz körül anarchba!:p;) vagy keress meg 5/X-be Dragons_Destiny (#319828)
:cool:

Senki 03-12-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Nézz körül anarchba!:p;) vagy keress meg 5/X-be Dragons_Destiny (#319828)

möhöhöhö! ez kihívás egy megzsarolós verekedésre veled magyarul? :D

Dragi 03-12-2006 13:21

nem éppen:D:p

Dragi 03-12-2006 13:26

Bár végülis ahogy gondolod?:p :D

Dragi 03-12-2006 13:28

egyébként hogy a témánál maradjunk ha elkezdenek zsarolni akkor először is mérd fel kikkel állsz szemben mennyire profik stb. hogy állnak hadival,varival,tolival egy picit számolj aztán ha ti vagytok a jobbak az a lényeg hogy előbb üss elterelheted a figyelmét mondjuk mikor elindittod a sereget írsz neki hogy hogy legyen megoldva a pénzátadás stb.:D

Senki 03-12-2006 14:11

Quote:

előbb üss elterelheted a figyelmét mondjuk mikor elindittod a sereget írsz neki hogy hogy legyen megoldva a pénzátadás :D

ez kb olyan minthogy szövizzünk és megy karaván hogyha két MF vagytok... és a szöviajánlat mellett egy sereget is küldesz neki... vagy megy a sereg és utána küldöd a hadüzit és szétgyepálod :D

Magyarul arra gondolsz, hogy 5/Xben sok a zsarolós kötekedős újabb országokat szétszedegetős tag? :D akkor zéróstartolok oda egy országot ha elkotródtam az 5. szintről :D

Cimbi 03-12-2006 16:23

Általában ezek a zsarolósok általában gyengébb, vagy gyávább országok, 2 ilyennel találkoztam, egyik pénzt kért miután leölt minimális mennyiségű tolimat, majd mondtam neki hogy helyette kap hadüzit :) Aztán ''furcsa'' módon hadüzi lejárta előtt mnt-t küldött, vmi gagyi melléküzivel :D
Másik alany meg azzal fenyegetőzött, hogy ha továbbra is bevédem a szövimet (akit ütött), akkor utána én következem..Mert MF a tag, és szerinte az nem fair, hogy ha egy teljes szövi rászáll :/ Hátaki buta az haljon meg már bocsánat :) Az illető most hadereje 60%át elvesztve próbálja levenni magáról az áldásokat, de már sajnos nincs elég varija hozzá :)
Egyszóval ha zsarolnak, szerintem jobb keményíteni, mint a való életben is.

Senki 03-12-2006 16:48

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Egyszóval ha zsarolnak, szerintem jobb keményíteni, mint a való életben is.

Hát ez birony így van :D az valahol igencsak gyáva aki zsarol. fél attól hogy esetleg rajtaveszít... az ilyeneket jó vinnyogásig püfölni :D

doscar 03-12-2006 18:01

jaja, az 5/xről beszéltem
amúgy jó hely ez az 5/x, sohase unatkozik az ember :D

Dragi 03-12-2006 18:09

5/X-be tényleg nem unatkozik az ember ha mégis csinál magának egy kis harcot:D:p

Dragi 03-12-2006 18:10

doscar mi az ori számod dumálnék veled:p Nem zsarollak meg :D

Apa 03-12-2006 18:33

Quote:

Hát ez birony így van :D az valahol igencsak gyáva aki zsarol. fél attól hogy esetleg rajtaveszít... az ilyeneket jó vinnyogásig püfölni :D

hidd el 5x be vannak bőven paréjok.
ismizek olyat aki 200 hekin az ujakat gyilkolja., ha meg vki beesik hozzá, lezuzzák, és utána aggyá pézt.

doscar 03-12-2006 18:43

Dragon, most gömböztelek le :D Elég bátor felállásod van :)

Különben eddig nem fizettünk senkinek. Aki erősebb volt, annak elmagyaráztam, hogy ő üthet bennünket mi is ütni fogjuk őt. Hosszú távon lehet hogy nyer, de addig az 50-100 milllát simán ránk költi. Aki meg gyöngébb azt ott helyben széttépjük. Én személy szerint inkább törlöm az orimat mint hogy zsarolóknak fizessek.

Nem is azért kérdeztem hogy mit kell tenni ellenük, hanem hogy ez szabályos-e, mert hogy a valós életben ez ugyebár törvénytelen, gondoltam itt is az, de ezek szerint tévedtem.

Senki 03-12-2006 19:37

Hát nem törvénytelen, de nem szép dolog... najó, a kishármasomat az 5/Vbe ígértem el, szóval új orit csinálok Xbe hogy legyen egy jó adag móka nekem is abba a csoportba :D Zéró starttal megyek oda majd mert a Vbe kerülök mindig , de majd csak új orival, hogy kipécézzenek :D
*tényleg kamikaze :D*

Apa 03-12-2006 20:16

Quote:

Hát nem törvénytelen, de nem szép dolog... najó, a kishármasomat az 5/Vbe ígértem el, szóval új orit csinálok Xbe hogy legyen egy jó adag móka nekem is abba a csoportba :D Zéró starttal megyek oda majd mert a Vbe kerülök mindig , de majd csak új orival, hogy kipécézzenek :D
*tényleg kamikaze :D*

grat. szeretem a jo embereket.

Senki 03-12-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by Apa
grat. szeretem a jo embereket.

és ezt hogy érted? :confused:

Apa 03-12-2006 22:36

Quote:

és ezt hogy érted? :confused:

hogyhogy értem.? ahogy mondtam. kedvelem az egyenes embereket.
nem az olyanokat akik kihegyezve terrorizálnak kezdő vagy gyengébb játékosokat.
igy értem.

Senki 03-12-2006 23:52

Quote:

Originally Posted by Apa
hogyhogy értem.? ahogy mondtam. kedvelem az egyenes embereket.
nem az olyanokat akik kihegyezve terrorizálnak kezdő vagy gyengébb játékosokat.
igy értem.

Én arra gondoltam hogy nekem miért mondod.... nem értem tisztán hogy ez most irónia volt-e... Merthogy hozzá azt a postomat fűzted amiben arra céloztam hogy megyek 5/Xbe megzsaroltatni magamat hogy jót verekedjek a kedvenc állatfajtámmal, a zsarolós melldöngetős beszólós hódítóssal....

Apa 03-13-2006 08:39

Quote:

Én arra gondoltam hogy nekem miért mondod.... nem értem tisztán hogy ez most irónia volt-e... Merthogy hozzá azt a postomat fűzted amiben arra céloztam hogy megyek 5/Xbe megzsaroltatni magamat hogy jót verekedjek a kedvenc állatfajtámmal, a zsarolós melldöngetős beszólós hódítóssal....

nem volt benne ironia. ha ugy akartam volna fogalmazni, tisztán értetted volna.megmondtam egyenesen, hogy kedvelem az olyanokat akik a ..(khm)...
embereket lebüntetik.

Phoenix 03-13-2006 08:52

Dragi: milyen igazad van...elég sok a zsarolós emberke, de tood jól, ha velünk összefutnak :p :D
egyébként mi is megtehettük már volna, hogy zsaroljunk, de van pénzünk, szval nem fontos ez nekünk :)

Senki 03-13-2006 09:42

Quote:

Originally Posted by Phoenix

egyébként mi is megtehettük már volna, hogy zsaroljunk, de van pénzünk, szval nem fontos ez nekünk :)

hihihi. mi nem zsarolunk, hanem fogunk egy tolis gnómot és szétöljük hogy belepistul és kiszedjük az öszes tekijét.... az jó móka!

Apa: akkor megnyugodtam. kicsit parás vagyok mert többnyire utálni szoktak :D

Phoenix 03-13-2006 09:43

Quote:

hihihi. mi nem zsarolunk, hanem fogunk egy tolis gnómot és szétöljük hogy belepistul és kiszedjük az öszes tekijét.... az jó móka!

ez nem egy rossz taktika, csak itt ezen az 5ös szinten nem nagyon éri meg, mert elég sok a kezdő, akik nem igazán tekiíró még gnóm létére sem :(

Senki 03-13-2006 09:46

Quote:

ez nem egy rossz taktika, csak itt ezen az 5ös szinten nem nagyon éri meg, mert elég sok a kezdő, akik nem igazán tekiíró még gnóm létére sem :(

ez a 4. szinten hobbink... és azért kell szövis tolist, nem is igazán gnómt mert annak nem sok van, hanem tolis félelfet meg embert meg elfet ledarálni, mert azok full tolisok és vannak gömbjeik a kitekizéshez és tele vannak. óriással is 500asával tudtam hozni tekit ilyenektől :D képzelheted :D

Phoenix 03-13-2006 09:51

Quote:

ez a 4. szinten hobbink... és azért kell szövis tolist, nem is igazán gnómt mert annak nem sok van, hanem tolis félelfet meg embert meg elfet ledarálni, mert azok full tolisok és vannak gömbjeik a kitekizéshez és tele vannak. óriással is 500asával tudtam hozni tekit ilyenektől :D képzelheted :D

na igen :D ezek a jó hírek egy tolisnak :p
hát azért átlagban én is tolistól lopok, mert annak tuti van egy zsák tekije és ha nem elég gyors, akkor oda is van a zsákmánya

Senki 03-13-2006 09:54

Quote:

na igen :D ezek a jó hírek egy tolisnak
hát azért átlagban én is tolistól lopok, mert annak tuti van egy zsák tekije és ha nem elég gyors, akkor oda is van a zsákmánya

1/Aból megmaradt rosz szokás, és hasznos tapasztalat: hajnali 4kor senki nem elég gyors :D

szóval nem éri meg zsarolni, mert tuti nincs belőle haszon ha nem ilyed be az 'áldozat' :D (vissza a topichoz... ;))

Phoenix 03-13-2006 09:58

Quote:

szóval nem éri meg zsarolni, mert tuti nincs belőle haszon ha nem ilyed be az 'áldozat' :D (vissza a topichoz... ;))

meg ha annyira zsarolni akar valaki, akkor először legyen bittos benne, hogy a zsarolt személynek mekkora a hadereje, stb, vagy esetleg ennek az érdekében nem hozna össze egy jksz-t, hogy így torolja meg :)

Senki 03-13-2006 10:02

Quote:

nem hozna össze egy jksz-t, hogy így torolja meg :)

a JKSZ szabálytalan de ha valaki így játtszik akkor utálhatja a fél csoport elég alaposan, szóval nehéz megállapítani hogy mindenki egymástól függetlenül utálja a tagot vagy együtt :D mindenesetre én akármennyire nem szeretem a JKSZt nem modnom hogy nem érdemli meg a zsarolós, kisebb ország molesztálós a lincselést :D

*Nézzél rep-et Phoenix ^^*

Phoenix 03-13-2006 10:06

Quote:

a JKSZ szabálytalan de ha valaki így játtszik akkor utálhatja a fél csoport elég alaposan, szóval nehéz megállapítani hogy mindenki egymástól függetlenül utálja a tagot vagy együtt :D mindenesetre én akármennyire nem szeretem a JKSZt nem modnom hogy nem érdemli meg a zsarolós, kisebb ország molesztálós a lincselést :D

*Nézzél rep-et Phoenix ^^*

ja monnyuk megérdemelné, de volt oylan, hogy engem is hívtak volna egy ilyenbe, de hát már megsajnáltam amikor a fél csoport rámozdult, hadisok, varisok, tolisok :D

*Senki te is majd kukk oda :p*

Szigibabe 03-13-2006 14:45

hat en meg csak kosza hireket hallottam errol a zsarolos temarol... es bar szabalyzat nem tiltja, azt mar itt es most leszogezem mindenkinek: EN NEM FIZETEK!!!! :) szoval lehet jonni probalkozni szetszedni kethonapos orimat... :D

Senki 03-13-2006 20:05

Ne is fizess! Ne hagyja magát egy játékos sem! :D

Dragi 03-13-2006 21:33

Quote:

Dragi: milyen igazad van...elég sok a zsarolós emberke, de tood jól, ha velünk összefutnak :p :D

Te nem is tudod mi volt:p amikor jöttél már feledésbe merült az egész

Dragi 03-13-2006 21:34

Ja és nem fizettünk :) a Csávó meggondolta magát:D *szerencséjére vagy sem??*
Ki tudja örök rejtély marad:):cool:

Phoenix 03-14-2006 11:53

Quote:

Te nem is tudod mi volt:p amikor jöttél már feledésbe merült az egész

csak te nem tudsz sokmindenről még ;)

Apa 03-15-2006 02:24

Quote:

csak te nem tudsz sokmindenről még ;)

sok dologrol tudok, de inkább ne feszegessüok...

Tacsiazuma 03-23-2006 23:21

A queosia-ban egy tök új orimat elkezdték rengetni fentről.. 2-9 körröl.. egy ember volt aki enyhén gyanúsnak tűnt... -10.000-es hírnév??:) ja.. akkor Te is jó ember vagy.. de vmi tök kezdő.. most szövitag.. de enyhén szólva tanítgatásra és nevelésre szorul..:-)

All times are GMT +1. The time now is 06:22.