Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Fallout (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3252)

Penya 11-10-2008 20:59

Fallout

Miután végigböngésztem az összeset és nem volt ilyen téma, gondoltam nyitok egyet ennek a csodálatos játéknak. No persze nem csak azért nyitok hogy legyen már ilyen is, hanem akadt egy kis problémám.

Gondoltam elkezdem és végig viszem az egyet újra, szépen le is töltöttem annak rendje és módja szerint. A karakterem is megteremtettem, sőt aránylag gyorsan sok cuccot és xpt is szereztem miután az orvos ránktámadt Junktownban, persze szétlőttem : ) A gond ott van, hogy visszamegyek az őrmesterhez, hogy induljunk és kapjuk szét Gizmót (vagy kit, a dagadt tag), de itt szétfagy a játék. Még hibaüzenet sincs csak fekete képernyő.

Tapasztalt valaki hasonlót?

A másik, amikor lépek be tetű lassan hozza be a főmenüt, utána ugyanolyan lassan akar a load menübe menni. Szépen elhomályosodik és csak utána lép be. Marha bosszantó főleg, mikor állandóan töltenem kell. Valami tipp, hogy miért lehet? Noha már rég játszottam az eggyel nem emlékszek h ilyen lett volna. Mondjuk akkor eredeti disc-el játszottam, nem ilyen netes szarral, csak az már karchalom.

laci 11-10-2008 21:53

Honnan töltötted le? Ha nem az eredetivel játszol, akkor próbáld meg azt, szerintem egészen olcsón meg lehet már venni. Ha az eredetit szedted le, akkor passz...

Penya 11-10-2008 22:23

Vmelyik torrentről, megvan az eredeti is csak olyan karcos a cd, hogy nem viszi az olvasó.

Andrew 11-10-2008 23:01

Sajnos nem tudom a megoldást a problémádra, de:
Az eredeti PcGuru-s melléklet volt, ami történetesen megvan nekem :rolleyes: innentől Rád bízom ;)

És hogy örömködjek is, végre megtanultam a Power Armor használatát, úgyhogy holnap kimegyek a pusztába és begyűjtöm a saját T51-b típusú személyi tankomat :D:D

Batu 11-10-2008 23:15

Elszállt a vinyóm, vele oda a mentéseim is. Kezdhetem elölről.:mad:

laci 11-10-2008 23:30

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 196177)
Elszállt a vinyóm, vele oda a mentéseim is. Kezdhetem elölről.:mad:

Fogd fel így: dupla öröm :)

Batu 11-11-2008 14:15

Megpróbálom így felfogni. Csak nagyon kíváncsi vagyok már a folytatásra. Decemberig nem lesz sok időm játszani sajna. Akkor meg már jön a magyar verzió....

Andrew 11-11-2008 20:44

Ihajj-csuhajj, végre Power Armorban :D Igaz, hogy az Enclave rusnya páncéljában, de legalább Powerben :p:D

Batu 11-11-2008 21:17

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 196240)
Ihajj-csuhajj, végre Power Armorban :D Igaz, hogy az Enclave rusnya páncéljában, de legalább Powerben :p:D

Szemét.:D
Nekem ott pihent a házamban egy Megatronban, épp azon voltam, hogy használni tudjam.:(

Penya 11-17-2008 18:25

Na megint elakadtam : ) Lent vagyok a Katedrális negyedik szintjén, ott van az atombomba. Esetleg tudja valaki hogyan lehet aktiválni. Science kizárva, mert már 16 vagyok és 50en van csak. Már mindenhova próbáltam dinamitot tenni de semmi. Kettő dnamitom van, lehet, hogy 3 kéne mint az ajtónyitáshoz? A másik kérdésem az lenne, hogy a katedrális harmadik szintről lehet eljutni a mesterhez, de hogyan?

Remedy 11-17-2008 18:45

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 196670)
Na megint elakadtam : ) Lent vagyok a Katedrális negyedik szintjén, ott van az atombomba. Esetleg tudja valaki hogyan lehet aktiválni. Science kizárva, mert már 16 vagyok és 50en van csak. Már mindenhova próbáltam dinamitot tenni de semmi. Kettő dnamitom van, lehet, hogy 3 kéne mint az ajtónyitáshoz? A másik kérdésem az lenne, hogy a katedrális harmadik szintről lehet eljutni a mesterhez, de hogyan?

Bar sosem jatszottam vele, de remelem ez segit :)

#

SECTION XVIII. The Cathedral.
# In the Cathedral you will be accompanied by the group of Followers scouts. Find the woman Nicole told you about and tell her "red rider". She will tell you about the secret door the key to which only Morpheus has. Find Morpheus (take stairs up). In any case it will all end up by fighting him and the Nightkins.
# Take the key from Morpheus' body, get back to the ground floor, open the secret door and descent.
# In the basement find the strange wall near the bookcases which is marked on your automap as a passage. Eventually it will open and you will encounter another servant of the cult. The simplest way to deal with him is to kill him.
# Behind the secret passage is a vault entrance. From there make your way to the third level, find another secret passage and enter the corridor of flesh. You will get damage advancing this passage and may finally have your eyes poked with some bone or alike. In that case use your DOCTOR skill to restore your vision before the battle with the Master. Come close to the Master and he will talk to you.
# Don't take his offer to join him. He will attack. Take cover behind one of the columns and shoot him periodically with your turbo plasma rifle. It'll take about from four to six shots. Once per three turns the corridor will spawn a super mutant but when you kill the Master it'll be over. The Master's death initiates self-destruct sequence on the nuclear ware! ad that's on the fourth level. Escape the Cathedral and that's it you've completed Fallout.

Penya 11-17-2008 18:54

Igazából már beszéltem is a mesterrel, rá lehet venni, hogy megértse a mutánsok meddők és nincs jövőjük, de akkor még nem volt power pácélom és nem bírtam kijutni. De most visszatértem turbo plazmával meg kis ufo fegyverrel. Utánanézek annak a titkos járatnak a harmadikom. Köszi az infot.

rak_loo 11-17-2008 19:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 196240)

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 196243)
Szemét.:D
Nekem ott pihent a házamban egy Megatronban, épp azon voltam, hogy használni tudjam.:(

Fallout 1,2,3 ? :o

Batu 11-17-2008 19:27

Harmadik rész. Azóta megálltam, hogy nem játszottam. Még kb 2 hetet melózok idén vagy 3-at. Akkor nekifekszek.:)

rak_loo 11-17-2008 19:39

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 196681)
Harmadik rész. Azóta megálltam, hogy nem játszottam. Még kb 2 hetet melózok idén vagy 3-at. Akkor nekifekszek.:)

Hajrá :)
én nekikezdtem a 3nak de annyira nem tetszik az fps nézet bár lehet nem is azzal van a baj...engem istenigazából 1etlen 1 dolog bánt igazán azpedig az,hogy lassan tudok futni :)

Penya 11-17-2008 20:54

Kész, feladtam. Felnyomom a science-t 101re, meghackelem a gépet a katonai bázison kiírja, hogy nyertem black jakcen, az erőterek felét kikapcsolja, erre egyet nem kapcsol ki ...

szamóka 02-25-2010 14:42

http://imagerz.com/QENBDEtvAwINUlpMEAVR

sutike31005 03-10-2010 14:23

sziasztok magyarosítani szeretném a fallout tacticsot, de a http://fallout2.ini.hu/ -n lévő magyarítás szerint két patchet telepíteni kell és a FOT 3CD PATCH 032301.exe patchet nem találom sehol... tudna valaki segíteni?

Csokibácsi 03-10-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 244421)
sziasztok magyarosítani szeretném a fallout tacticsot, de a http://fallout2.ini.hu/ -n lévő magyarítás szerint két patchet telepíteni kell és a FOT 3CD PATCH 032301.exe patchet nem találom sehol... tudna valaki segíteni?

http://www.c3.hu/~frc/fallout2/web/h..._fallout_t.htm

sutike31005 03-10-2010 16:01

rövidazuzenetem

szamóka 03-10-2010 16:40

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 244433)
nem hasznos hozzászólás, várom a további javaslatokat

(lehetőleg, ha ajánl valaki valamit nézzen utánna, hogy hasznos-e és, hogy áthidalja-e azt a problémát amit én problémaként jeleztem.. nevezetesen a patchet... ha meg tudja a megoldást, írja le , hogy tudom kiküszöblni a hibát..)

Ha az általad keresett patch belinkelése nem hasznos, akkor mégis mi számít annak? Mellesleg én ezzel szoktam tolni. (1.27+nagy felbontás+magyarítás)

Andrew 03-10-2010 16:44

Quote:

(lehetőleg, ha ajánl valaki valamit nézzen utánna, hogy hasznos-e és, hogy áthidalja-e azt a problémát amit én problémaként jeleztem.. nevezetesen a patchet... ha meg tudja a megoldást, írja le , hogy tudom kiküszöblni a hibát..)

Utánanéztem, és a hozzászólás hasznos.
A Patch rész alatt keresd a fájlt.

Csokibácsi 03-10-2010 18:05

Quote:

Az a nem hasznos link az általad linkelt oldalon bal oldalt megtalálható menüből a Fallout Tactics letöltési oldalának a linkje, rajta pedig az átalad keresett javítás. Ennyit akartál, nem többet.
Bonyolult helyzet, tudom, mélységesen átérzem a problémádat, nekem is 0,005 másodpercbe telt megtalálnom, vért izzadtam, komolyan (najó, ez túlzás, nem volt időm vért izzadni).
Ha nem boldogulsz vele, nagyon szívesen veszek ki egy nap szabadságot, meglátogatlak, viszek süteményt és fel is telepítem a patch.

sutike31005 03-10-2010 19:52

rövidazüzenetem

J.Ati 03-10-2010 19:56

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 244455)
nem, nem hasznos, mert nem mukodik a link... ugyanodaig eljutottam magamtol is.. amit en belinkeltem az ugyanez.. csak az interplayes patchet nem tudja megnyitni... szal nem hasznos...

Nálam jó az a link.

(látom közbe módosítottad az üzid)

sutike31005 03-10-2010 19:59

rövidazuzenetem

u.i.: en vagyok a balfasz biztos, de nekem azt irja ki az interplayes linkre kattintva(http://www.interplay.com/support/patches.aspx) hogy Object not found! ... utánna elmegyek az interplay honlapra es ott viszont mindenfele kamu dolgot talalalok.. akinek mukodik kiraly..

itt a masodik pont első patcherol beszelek es annak linkjerol.. ez a szar.. szerintem.. de ugye nektek ez megy... szal csokibacsi gyere es hozd a sutit..
A magyarítás telepítéséről:
1. Installáld a Fallout Tacticsot.
2. Töltsd le és telepítsd ezt a két patch-et:
- FOT 3CD PATCH 032301.exe ( Interplay ) 75.7 Mbyte
-FOTPATCH127.EXE v1.27 ( weblapunkról ) 16.3 Mbyte
3 .Telepítsd a magyarítást a játék gyökérkönyvtárába.
(Aalapértelmezett: " C:\Program Files\14 Degrees East\Fallout Tactics")

szamóka 03-10-2010 20:07

"Lefotóztam", hátha így világos...

http://i43.tinypic.com/ed7jk.jpg

Mint azt láthatod, külön kiemelték, hogy nem az Interplay oldaláról tölthető...

Csokibácsi 03-10-2010 20:12

Csináltam én is egyet.

http://i.imagehost.org/0810/CLICKHERE.jpg

én vagyok a hülye, hogy túlbecsülöm az embereket, nem? :)

sutike31005 03-10-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 244459)
Csináltam én is egyet.

http://i.imagehost.org/0810/CLICKHERE.jpg

én vagyok a hülye, hogy túlbecsülöm az embereket, nem? :)

igen Te vagy a hülye, hogy túl becsülöd az embereket... utolsó hozzászólásiad kifejezetten hasznosak voltak még nekem is.. azt gondolom elsőre is ment volna ez nem pedig a nyálverés.. én figyelmetlen vagyok és korltolt.. te viszont kihasználva gyengeségem (és korlátozott szellemi képességeim) cinikusan belém rúgsz.. szóval szar vagy te is..

Csokibácsi 03-10-2010 20:17

Egyébként Interplay oldalán is fent van, csak az a gáz, hogy ott sem a főoldalon villog a letöltési link egy 1024x768-as flash banner felületén (kb. 10 másodperc volt a főoldalról megtalálni).

http://www.interplay.com/downloads/F...tch_032301.exe

Csokibácsi 03-10-2010 20:18

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 244460)
igen Te vagy a hülye, hogy túl becsülöd az embereket... utolsó hozzászólásiad kifejezetten hasznosak voltak még nekem is.. azt gondolom elsőre is ment volna ez nem pedig a nyálverés.. én figyelmetlen vagyok és korltolt.. te viszont kihasználva gyengeségem (és korlátozott szellemi képességeim) cinikusan belém rúgsz.. szóval szar vagy te is..

Így van, sőt, az anyámat is :)

Andrew 03-10-2010 20:23

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 244460)

Pedig én mondtam, hogy hol találod:

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 244439)
Utánanéztem, és a hozzászólás hasznos.
A Patch rész alatt keresd a fájlt.

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 244462)
Így van, sőt, az anyámat is :)

:D:D

J.Ati 03-10-2010 20:43

Ez most a viccek topic? :D

All times are GMT +1. The time now is 17:20.