![]() |
Karácsonyra
... remélem meglepitek a fórumot a 200.000 beírással. :D
Sőt, mégtöbbel, ha a Hódító 10. szülinapjára a 250.000 beírás kell már. ;) |
Na akkor a nagy írok,most össze szedhetik magukat:)
|
Azt figyelembevéve,hogy a fórum mostanában lelanyhult,szerintem nem fog sikerülni két hónap alatt a 10k beírás megellése. De azért igyekszünk majd .. :)
|
minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a kedvedben járjunk ó Mester :p:D
|
Quote:
|
Valahogy szerezzünk be néhány Csofikát, aki majd ír dolgokat, amelyekre mindenki reagál, és pillanatok alatt meglesz akárhány hsz. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hö hö hö hö.. :D Nem látom értelmét, hogy tőmondatokban kommunikáljak. De majd megpróbálom.
Most kezdem. Egész könnyű. Zsír. :D |
+1 a papának... :D
|
Leginkább értelmes postokkal gondoltam. :D
|
Quote:
Szerintem én még kb eddig 3 értelmes postot írtam Hód pályafutás alatt :D Büszke is vagyok rájuk :D |
Quote:
|
Quote:
Holnapra meglenne a kívánt mennyiség :D:D |
Quote:
Gyorsan végignéztem a listámat, hogy van-e rajta olyan, ami ilyesmit válthat ki. :) De csak egy ilyen van. ;) :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látom, h muszáj leszek gyakrabban benézni...:)
|
Quote:
|
Quote:
Ati ,nem bántani az elfeket;););) Így is kaptunk már eleget:cool::cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Embereknél valami barokk pengetős szólna... (Vagy Kodály Zoltán férfiakri művek) :D PL: Karádi nóták, Katonadal, A szabadság himnusza. Orkoknál valami Wehrmacht induló... :D PL: Mondjuk az U-Boot Lied / szöveg nélkül persze/) Óriásoknál semmi. Jobb, ha nem kezdenek el dobolni... :D Fél-elfeknél valami krimis-thrilleres-settenkedős film-aláfestő zene... Elfeknél kiépítéstől függően ha varitolis akkor valami global-ambient /sok madárcsicsergéssel/, ha hadis, akkor meg global-psychedelic-chillout /mély hangzással/. :D Gnómoknál valami absztrakt-elvont alternatív modern-bányászós zene... PL: Prodigy - Weather Experience /folyt köv, csak most ki lesz kapcsolva az áram, épp szerelés folyik./ |
Quote:
|
Quote:
Még válogatsz is???:D |
Gee, és lehet majd választani a normális zenék közül, vagy csak ilyen elektronikus semmik lesznek? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kodály Zoltán férfikari művei, meg a werhmacht indulók mióta elektronikusak? Az ambient meg chill out se feltétlen elektronikus. Itt talán a Prodigy volt egyedül elektronikus. :p:D A fél-elfes film zene se feltétlen elektronikus... Én pl a POLIP című sorozat zenéjére gondoltam. Az nekem nagyon tetszik. (És egyáltalán nem elektronikus modern izé.) |
Quote:
|
Quote:
egyééél gabonáááát DZSSSSRTRTRTTTTDZZS nevejj disznót DRRRRZS_ZS_ZS? :D |
Quote:
|
A hulláknál mi szólna?? :D
|
az eredeti frankeinstein zenéje. pl. XD
|
Quote:
|
az orkoknál meg a gyűrűk urából kifarigcsált mordori nyelvű üvöltözés, munkára buzdítás, tam-tam dobok kíséretében :)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:32. |