![]() |
Óriás stratégiák és tippek
segítsetek kellene pár stratégia és tipp tudós óriáshoz
|
50% barakk, a többit rád bizom. :p:D
|
Na vééégre egy óriásos téma, régóta hiányoltam egyet :p
(Bocs :o) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szívesen segíek óriásban bármikor,de néhány apróság előtte:
-melyik csoportban? gyors,normál,lassú,anarch -melyik szinten? -hány hektáron vagy? -hadivaris vagy hadis vagy szimpla hadis óriás? (hadivarit tudnám ajánlani) -milyen személyiségű ország? -szöviben vagy mf-ként játszol? -napi hányszor tudsz belépni? |
Quote:
|
Óriás
(vándor vagy tudós szemire kiépítve) elit/íj: 18% ház 36% barakk 15% tanya 8% őrtorony 18% templom 5bank 5raktár 1kocsma 333körre elegendő kaja éheztetős elit/íj: 18% ház 39% barakk 12% tanya 8% torony 19% templom 5bank 5raktár 1kocsma 10körre elegendő kaja. Ló/íj: 18% ház 36% barakk 14% tanya 10% torony 18% templom 5bank 5raktár 1kocsma kb 400körre elég kaja éheztetős ló/íj 18% ház 38% barakk 12% tanya 10% torony 19% templom 5bank 5raktár 1kocsma 11körre elegendő kaja tessék itt egy pár óriás éplista. stratégia pedig: gömbözgetsz velük, támadgatsz is akihez beférsz, ha mf vagy azért ne köss bele profibb szövikbe. ha szöviben vagy akkor csinálj inkább éheztetőset és lovasat, majd a szövik etetnek. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Azt sem ertem miert lenne felesleges. Vagy a gnomot miert jobb... Mindegyik faj erosebb tanya nelkul, ha van ra penz... :) (najo, kiveve az elohalott, mert abban alapbol nincs) :) |
Quote:
|
Quote:
ugye akkor 207 heki, tudós hadi-vari 38 ház: 95%-os foglalkoztatottság 75 barakk: 1.1k íjász + 3.1k elit, vagy lovas, attól függően, milyen a szövi, de kevés belépéssel inkább elit 19 torony 1 kocsma 5 bank (az 1 kocsma miatt, hogy ne nyúlják le a pénzed ;)) 30 tanya (éppen túltermelés) 2 raktár (lehet egy is, és akkor a másik az megy toronynak, kicsit több íjásszal, amennyi teleteszi, és annyival kevesebb elittel) 37 templom : 5180 vari kényelmes, és szövibe ideális szerintem |
szerintem 207 hekire:
37 ház - 18% 83 barakk -40% 26 tanya -13% 5 raktár - 2% 17 őrtorony - 8% 6 kocsma- 3% 33 templom - 16 % Barakk férőhely: 4648 Templom férőhely: 4620 Kocsma férőhely: 336 Őrtorony férőhely: 952 Barakk mínus Torony: 3696 tetszőlegesen íjakkal és/vagy lovasokkal és/vagy elitekkel tudom,h sokan nem értenek egyet a 3% kocsmával egy óriásnak,de szerintem kell minden szinten,h ne nézhessenek be mindannyian csak úgy hozzád.mert milyen az,amikor szöviháború van és az ellennek 56 helyett 112 vagy 168 tolija van,ami ugye pacikban nem ang ykülönbség,viszont vígan lakomázhat a tekijeidből.....bár ez csak fentebbi szinteken szükséges szerintem,bár alsóbb szinten a gyenge törpék átlopására is jó |
Quote:
alsó szinten meg átalában elég a kevés kocsma is, mivel úgyis olcsó a nyersi, meg mindig van egy full teli raksis ori pár tolival..:) |
nah igen,csak ha egy szövi minden tagja,még ha csak 3 óriás is meg egy törpe,mindegyik tagja be tud nézni hozzád tekikre körváltás előtt,az eléggé kellemetlen tud lenni....
|
viszont az tény,hogy nem kell ennyi,ha a csoport nem követeli meg ezt....akkkor azt a 3%ot meg barackra lehet fordítani
|
Quote:
|
Quote:
|
3% barackot 207 hekin még megenni sem érdemes, kicsit még feljebb kell menni, hogy összejöjjön belőle a megfelelő mennyiségű ital :)
bár attól függ, hány kiló...az óriásoknál biztos nagyobb barackok teremnek, azért nagyobb a termelésük 20%-kal, de nekik meg sok kell...én inkább egyelőre megenném :) |
Quote:
|
ejha humor heroldok.....
|
tréfa-répát reggeliztünk :)
|
Már csak az lenne jó, ha nem offolná szét a topicot mindenki :)
Egy kérdés: A-ban is sok az óriás?? Vagy oda inkább az orkot választják (hadi óriásra irányult a kérdés...a vari, persze, hogy az...) |
Quote:
lényegessen kevesebb A-ban az óriás szerintem, mint lejebb, bár nem tudom.. de szerintem elfből van a legtöbb a-ban:) |
Quote:
|
hát A-ba nem szokás óriást csinálni, ha meg vki mégis óriást csinál akkor örülünk hogy lesz éjjel ingyenföld :):)
akik csak végigmennek A-n és onna fordulnak azok ált orkot visznek, akik fentmaradnak topban B-ből fordulgatva azok elfet vagy gnómot, és van egykét bátor vitéz aki törpét hoz fel nah annak örölünk a legjobban :D:D:D:D 2400heki felett csak evvel a 4fajjal találkoztam. |
Quote:
|
Quote:
Erdekes velemeny.... Hidd el, meggyulne a bajod egy oriassal, ha olyan ember van vele, aki tud vele jatszani.... |
Quote:
|
Quote:
Am nagy mumus lehet ha lépten-nyomon őt emlegeted. |
Quote:
Velem is meggyulne, ha oriassal lennek, tuti nem lennek ingyenfold... Ha meg nem ismered, az mar csak a Te bajod... Azt meg sajnalom, hogy a beidezett irasomat ertelmezni sem tudod. :) De a kedvedert leirom ujra: ha jo kezekben van, igenis jol jatszhato az orias A-ban, akar magas, akar alacsony hekin. Remelem igy mar erted, es nem kotozkodsz. |
Quote:
Arcból vehetnél visszább |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:46. |