![]() |
Szövihelp-újrafertőződés
Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés a betegséggel kapcsolatban, amit nem találtam meg se a súgóban, sem itt, a külsőn...a kérdés a következő: Ha az országom beteg, és egy szövetségesem segítséget kér tőlem, akkor ha visszajönnek az egységeim a támadásból/védésből, azok újrafertőzik az országom? Az akadékoskodók kedvéért: Nem, nem akarom kipróbálni, segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már volt ilyen helyzetben, és megspórol nekem 20 kör leprát az információval;) Előre is köszi:) |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Nem fertőződsz újra.;)
|
köszi széééépen :)
|
itt a súgó megfelelő része :)
FONTOS! Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek vagy küldenek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen. szal biztosítom én is hogy így nem kapsz/kapják el a betegséget :) |
Quote:
|
lehet, hogy olvasni tudsz, de nem érted, amit olvasol...azt kérdeztem, hogy ha ÉN beteg vagyok, és elviszik a seregem, akkor amikor visszajövök, újrafertőzöm-e magam...erre a kérdésre a súgó nem ad választ, különben nem jöttem volna ide
miért törölted az üzidet? most értelmetlen, amit írtam :p :) |
Quote:
|
Quote:
módosítás: ja hogy a törölt üzimről beszélsz. azthittem elég gyorsan töröltem hogy ne égjek :D mikor beidéztem átolvastam újra, és láttam hogy rosszul olvastam ezért töröltem. |
Quote:
kár, hogy nem idéztem....:( |
Quote:
|
na, de a lényeg az, hogy amellett hogy hihetetlen gyors vagyok, nem fertőződök újra (utóbbinak jobban örülök) :D
|
Quote:
de télleg durba hogy olyan gyorsan módosítottam hogy a fórum sem jelzi ki, de neked sikerült beidézni az eredetit :D Zoli a kiválasztott :D |
Mostantól hívj Neo-nak :cool:
700.Hsz :D |
Quote:
grat amugy :) |
Megártott az őszi szünet? :D:D:D
|
Quote:
A kérdés látom, hogy nem pont erre vonatkozik, hanem arra, hogy ha eleve beteg sereget visz magával a szövid, akkor mi lesz. Olyankor SEM fertőződik újra, csak ha Te magad indítasz támadást. |
ok, köszi, már megijedtem a súgótól :)
rendben, akkor nem stresszelek most már tényleg :D |
All times are GMT +1. The time now is 23:01. |