Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Szövihelp-újrafertőződés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3227)

Zoli 10-24-2008 19:51

Szövihelp-újrafertőződés

Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés a betegséggel kapcsolatban, amit nem találtam meg se a súgóban, sem itt, a külsőn...a kérdés a következő:
Ha az országom beteg, és egy szövetségesem segítséget kér tőlem, akkor ha visszajönnek az egységeim a támadásból/védésből, azok újrafertőzik az országom?
Az akadékoskodók kedvéért: Nem, nem akarom kipróbálni, segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már volt ilyen helyzetben, és megspórol nekem 20 kör leprát az információval;)
Előre is köszi:)

Fefe013 10-24-2008 20:11

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194441)
Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés a betegséggel kapcsolatban, amit nem találtam meg se a súgóban, sem itt, a külsőn...a kérdés a következő:
Ha az országom beteg, és egy szövetségesem segítséget kér tőlem, akkor ha visszajönnek az egységeim a támadásból/védésből, azok újrafertőzik az országom?
Az akadékoskodók kedvéért: Nem, nem akarom kipróbálni, segítséget szeretnék kérni, hátha valaki már volt ilyen helyzetben, és megspórol nekem 20 kör leprát az információval;)

Ha jól tudom, akkor nem fertőződsz újra, ha szövihelpet küldesz, de nem 100%....

Redback 10-24-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 194443)
Ha jól tudom, akkor nem fertőződsz újra, ha szövihelpet küldesz, de nem 100%....

100%-
*rövid*

Stev 10-24-2008 20:21

Nem fertőződsz újra.;)

Zoli 10-24-2008 20:23

köszi széééépen :)

Druida 10-24-2008 21:23

itt a súgó megfelelő része :)

FONTOS! Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek vagy küldenek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen.

szal biztosítom én is hogy így nem kapsz/kapják el a betegséget :)

Zoli 10-24-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 194448)
itt a súgó megfelelő része :)

FONTOS! Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek vagy küldenek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen.

szal biztosítom én is hogy így nem kapsz/kapják el a betegséget :)

Csak tájékoztatlak, hogy ez nem az én problémámról szól ;)

Zoli 10-24-2008 21:47

lehet, hogy olvasni tudsz, de nem érted, amit olvasol...azt kérdeztem, hogy ha ÉN beteg vagyok, és elviszik a seregem, akkor amikor visszajövök, újrafertőzöm-e magam...erre a kérdésre a súgó nem ad választ, különben nem jöttem volna ide
miért törölted az üzidet?
most értelmetlen, amit írtam :p :)

Druida 10-24-2008 21:47

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194450)
Csak tájékoztatlak, hogy ez nem az én problémámról szól ;)

valóban kicsit melléolvastam, de nem fertőződsz újra ez biztos.

Druida 10-24-2008 21:49

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194452)
lehet, hogy olvasni tudsz, de nem érted, amit olvasol...azt kérdeztem, hogy ha ÉN beteg vagyok, és elviszik a seregem, akkor amikor visszajövök, újrafertőzöm-e magam...erre a kérdésre a súgó nem ad választ, különben nem jöttem volna ide
miért törölted az üzidet?
most értelmetlen, amit írtam :p :)

mivan? :confused:
módosítás: ja hogy a törölt üzimről beszélsz. azthittem elég gyorsan töröltem hogy ne égjek :D mikor beidéztem átolvastam újra, és láttam hogy rosszul olvastam ezért töröltem.

Zoli 10-24-2008 21:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 194454)
mivan? :confused:

ez arra az üzire lenne a válasz, amit töröltél
kár, hogy nem idéztem....:(

Druida 10-24-2008 21:53

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194455)
ez arra az üzire lenne a válasz, amit töröltél
kár, hogy nem idéztem....:(

közben már azt is módosítottam hihhetetlen hogy milyen gyorsan írsz hallod :D:D

Zoli 10-24-2008 21:55

na, de a lényeg az, hogy amellett hogy hihetetlen gyors vagyok, nem fertőződök újra (utóbbinak jobban örülök) :D

Druida 10-24-2008 21:56

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194458)
na, de a lényeg az, hogy amellett hogy hihetetlen gyors vagyok, nem fertőződök újra (utóbbinak jobban örülök) :D

villámkezű Jack :D
de télleg durba hogy olyan gyorsan módosítottam hogy a fórum sem jelzi ki, de neked sikerült beidézni az eredetit :D Zoli a kiválasztott :D

Zoli 10-24-2008 21:59

Mostantól hívj Neo-nak :cool:
700.Hsz :D

Druida 10-24-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194460)
Mostantól hívj Neo-nak :cool:
700.Hsz :D

Neo, the matrix has you... follow the white rabbit... :D
grat amugy :)

Andrew 10-24-2008 22:42

Megártott az őszi szünet? :D:D:D

Ati 10-25-2008 09:43

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194441)
Sziasztok!

"FONTOS! Attól, hogy a Te seregeid megfertőződnek egy támadás alkalmával, szövetségeseid nem kapják el a betegséget. Ha szövetségeseid segítséget kérnek vagy küldenek, miközben országod beteg, akkor sem kapják el a betegséget. Csak akkor, ha ők maguk indítanak támadást egy beteg ország ellen."

A kérdés látom, hogy nem pont erre vonatkozik, hanem arra, hogy ha eleve beteg sereget visz magával a szövid, akkor mi lesz. Olyankor SEM fertőződik újra, csak ha Te magad indítasz támadást.

Zoli 10-25-2008 09:57

ok, köszi, már megijedtem a súgótól :)
rendben, akkor nem stresszelek most már tényleg :D

All times are GMT +1. The time now is 23:01.