![]() |
Lehet szavazni az új fém kétszázasról
Quote:
Quote:
|
Olyan verzió miért nincs, hogy maradjon papírpénz? :)
|
Quote:
Valszeg valaki hasznot akar húzni ebből is.. (103hihi Red) |
Azta...szavaztam, akartam mégegyet, ip csere, sütik törlése és nem tudok:eek:
|
Quote:
Az se biztos,hogy figyelembe veszik az eredményt. |
Én a régi ezüst kétszázast szeretném :(
Így marad a Lánchíd-as verzió :) |
Hol lehet megnézni a szavazat állását?
|
Quote:
Én se találtam. Azért írtam ,hogy lehet figyelembe se veszik az eredményt... |
Quote:
Keress egy másik gépet és menni fog. |
Quote:
|
Magától értetődő a Lánchíd, a többi nem is értem miért van ott...
Viszont ha más se találja a szavazás állását, akkor ez egy nagy rakás sz*r humbug. Majd a végén közlik, hogy ennyi meg annyi voks érkezett erre meg arra. Ha nincs kint az aktuális állás, még csak megközelítőleg sem lehet leellenőrizni, hogy hogyan állunk valójában. Innentől kezdve az egész szavazás egy szemfényvesztés, egy újabb trükk. Úgy csinálnak, mintha érdekelné őket a lakosság véleménye, pedig nem. Hozzáteszem én már nem bízom az ilyen internetes szavazásokban, jónéhányszor előfordult már, hogy mondju az 5 lehetséges válasz közül a 4-es számú vezetett behozhatatlannak tűnő előnnyel, az utolsó órában, sőt, félórában meg mondjuk 100.000 szavazattal elhúzott a 2-es számú. Amiről utólag kiderült, hogy az volt a kérdező eredeti elképzelése... Innentől kezdve vagy ne kérdezzenek meg senkit, vagy ha már megkérdeznek, legalább ne csináljanak ilyet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
***fügyörészve továbssétál ártatlan arckifejezéssel*** |
háhá!közvetlenül kapcsolódtam a netre, és ment még egy szavazat a lánchídra :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lánchídra ment innen is a voks,de azért érdekes,hogy valaki(k)nek rögtön a csaláson jár az esze ..:rolleyes:
|
Quote:
|
Mondjuk eltöltött volna valamiféle kellemes érzéssel,ha a választási lehetőségek közt látom a Csodaszarvast vagy a Turulsólymot.
|
Quote:
Megjegyzem én bármikor láthatom a Turult, ha épp kedvem szottyan... csak föl kell néznem a hegyre, és ott van belőle egy ház méretű példány :D:D |
Quote:
A szarvas pedig .. hmm. A rege szerint neki köszönhetjük a Hazát. Méltó tisztelgés és a hála egy magasfokú kifejezése lenne már csak az is,hogy választási lehetőségként tekintünk rá. |
lehetne itt is egy szavazás, hogy ki melyikre szavazott, illetve hogy maradjon a papírpénz, netán más mintát gondolt :P
|
Quote:
|
Nekem a gólyás tetszik :o
|
Én a Hídas megoldásra szavaztam:rolleyes:
Aztán majd meglátjuk.Egyébként meg majd jó sok milliárdért lecerélik fémre,és egy év múlva kivonják a forgalomból,hivatkozva valamire:(:( Bár ne legyen igazam.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyébként Lánchíd. |
Quote:
|
Quote:
|
Én a gólyásra szavaztam... bár szerintem a túzok találóbb lett volna :)
|
nekem egyik sem tetszik :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amúgy meg a fakopáncsosra szavaztam. A hidak nem tetszenek, olyan mesterséges... :D |
ha télleg olyan lesz mint amilyennek az illusztráción látszik, akkor mindenképp a lánchidas a legszebb, ezért arra szavaztam :)
amúgy jó lenne egy olyan is amin a viadukt van a balatonnal a háttérben :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:12. |