![]() |
Hol érdemes pénzt gyűjteni?
Mióta van lehetőség a segélyalapba pénzt felhalmozni, gondolkodom azon, hogy ezt a játék melyik szintjén érdemes megtenni.
Lehetőségek: 1./ 5. szint teteje 2./ 5. szint TOP 30% alja 3./ 5. szint 200 hektáros beépítettség mellett 4./ Védettség alól kijőve egy kis védelem mellett, a csoport alján meghúzódva 5./ Felsőbb szinteken Ezekre várnám ötleteiteket, javaslataitokat. Üdvözlettel: Zé Bácsi |
Quote:
|
Quote:
Én azt mondom, ezért külön megállni nem érdemes. Fosztogatni, fogyamatosan termelni a katit és eladni, esetleg egy kis fegyver, vagy könyvtár. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én alapból annak nem látom értelmét, hogy a megtermelt lé 15%- át használod, és még újrázni sem tudod...bár ha mindenképp ez az óhaj, akkor 5. szint teteje, sok ház, és katipiac
|
Az értelme az, hogy senki nem nyőlhat hozzá. Nem lophatják el, mint a tekit, a rúnát, a drágakövet, nem vész el szabadságoláskor mint a katincs (illetve ha lejár a VIP, nem tűnik el), stb stb, nem sorolom... Szóval igaz, nagy része elvész, de az 100%, hogy meglesz későbbi szinten is. (Kivéve ha elsőről örödikre lépsz.)
Szerintem ez tök jó dolog, én annak nem látom értelmét, hogy ezt valaki normál csoportban használja. Ha nincsen sok haverja valakinek, vagy nincs 100%-osan tisztában az adott csoport struktúrájával + nem tud olyan országot építeni, ami az adott csoportban a maximális védettség mellett még harácsolni is képes, akkor tulajdonképpen magával szúr ki, mert elkótyavetyéli a megtermelt érték nagy részét. Ebből a szempontból Remyvel értek egyet. Illetve, hogy az A-ban szerintem ha valaki elcsatázni akarja, akkor elég hamar elfogy. Márcsak azért is, mert nem lehet egy rakás alkalommal leújrázni, mint akármi mást. Szóval mondjuk tekiben, rúnában a határ a csillagos ég, amennyi milliárdot te felvihetsz A-ban. Mert nincs limitálva (Illetve hát van, de még nem láttam országot, amiben minden ágon 4,3 mrd rúna lett volna... Ha van ilyen, elnézést a tudatlanságomért. Rúnát már láttam csorogni. Mondjuk azt se normálban.) De ha abból indulunk ki, hogy ennek ellenére valaki normálban akar lóvét felhalmozni, hát halmozzon. Én az 5. csoport legtetejét javaslom erre a célra, mert onnan még mindig tud szintet lépni, mielőtt beütnek hozzá 8 sereggel. :D Persze lehet próbálkozni 199-en tekit írni, de szerintem úgy sokáig tart kitermelni a kívánt pénzösszeget. javítom magam: mindig kimegy a fejemből. 199 helyett 200-on. Bár szerintem jobb, ha a kifullozott 200-asok alatt maradsz pontértékben, nem vagy szem előtt... szóval a 199 még mindig jó, de nem a tekikopás miatt. |
Szerintem pénzt mindenhol érdemes gyűjteni:). (A segélybe betenni pedig sehol.) Olvasd el a hol tároljuk a pénzünket topikot, vannak benne haszos tanácsok (is). Ha a gyűjtögetés alatt a termelést érted, akkor minnél magasabb hekin csinálod annál jobban megéri (persze csak ha meg tudod oldani, hogy ne üssenek le).
|
Quote:
ez csopifüggő, én volt, hogy 187 hekin termelgettem, és kaptam a seregeket, meg a piszkálódásokat...ha nem a fullos 200-asoktól, akkor nem tőlük, de sztem lényegtelen, hogy 200 heki, vagy alatta, úgyis mindig lesznek körülötted, akik az adott közegben lehetnek veszélyesek.A csopi tetejében az az előny, hogy kedvedre növelheted a körkülönbséget, míg lent bárki utánadbont.Mellesleg 5-ször annyit minimum termelsz ugyanannyi idő alatt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uristen világvége következik a következö megállóban.:D Bocs Remy,de nem birtam megállni.:D Ja és bocsi az off-ért. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Anyám ,Remynek adok igazat:eek: |
Quote:
|
Quote:
Egyaltalan fogalmam sincs, hogy jon ide, hogy hanyfajta teki van, meg a 8 ember elvi lehetosege sem tudom, hogy jon ide.... Ha az osszertek(ami nem sajat) kisebb mint 4.2 milliard, egy ember is ki tudja venni egyszerre mind a 8 fajta tekit. De persze az is lehet, hogy csak a lakitekipiacon 40 milliardert van kinn teki, ekkor 8 ember sem tudja kivenni egyszerre a lakiteki reszt sem a piacrol. Ezert teljesen homaly nekem, amit Princ kovetkeztetett, ennyi. :) |
Quote:
Nem feltétlenül neked mondom, hanem azoknak akik a hsz-ek olvasásánál a névig szoktak jutni, hogy a felvásárlás ebbe a témába azért nem tud bezavarni, mivel vagy van vkinél a felvásárolt teki, vagy nincs. Akinél meg nincs, annál nem is kopik. :D Ha osztottan van 1 fajta teki, azt tartósan sztm csak egy szövin belül tudják lebeszélni hogy sorban, minden nap felvegyék és így senkinek se kopjon. Megjegyzem ehhez már én is lusta lennék. :) Szóval légyszíves ne kérj tőlem számon olyan összefüggést amit nem említek és ami ráadásul elviszi a topikot egy teljesen más irányba. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Remelem nem csak en latom a kerdest ertelmetlennek). Mondjuk erre a 8 ugyanolyan hulye valasz, valoban... :P |
Quote:
Ha nem titok, hogyan? Sztm még mindig vmi másról beszélsz, csak nem tudni miről. |
bármennyi elkerülheti ha szépen visszarámolja amikor hazaér;)
|
Quote:
Quote:
|
Igazából 2 ember is elég a tekipakoláshoz, ha már itt tartunk. 5 piaca van egy VIP-es orinak, ezért nyilván 5 különböző tekit tud visszapakolni a piacra, ha hazaér. (Ezt is csak akkor, ha NAGYON szétcsúsznak az időpontok, és külön körváltásban érnek haza a tekik.)
Magyarul ha 1 embernek 8 féle tekercse van, akkor szét tud csúszni annyira, hogy 8 körváltásban érjen haza. Akkor meg nem fug tudni visszarakni 3 félét. Gondolom erre gondoltak itt sokan... De azt én se értem (és itt csatlakozok Remy-hez), hogy miért tud 1 ember figyelni csak 1 féle tekercsre. Annyi féle tekercsre tud figyelni KOMPLIKÁCIÓ NÉLKÜL, ahány piacralépése van. Ez 3 lehet, vagy 5. Egyébként meg csak 1x kell megfigyelni, melyik körben kopik be (nyilván érdemes kevés tekivel megfigyelni), és onnantól kezdve már tud számolni az illető a kopás időpontjával. Ebből az következik, hogy akár 1 ember is képes 8 tekercsre figyelni, mert ha tudja mikor kopik, akkor nyilván olyan időpontban teszi ki a 8 féle tekercsét, hogy ha mind külön idépontban ér vissza, akkor se kopjon be. Magyarul összevárhatja a 8 féle tekercsét. És újra egyben kiteheti a kopás előtti körváltáskor. És akkor minden esetben csak a kirakástól számított 0,5 - 3 óra között érhet vissza. Ezzel persze macerás bíbelődni, ez tény. De meg lehet csinálni. Szóval összegezve: akár 1 ember is meg tudja oldani ezt a dolgot, de ha kényelmesen akarják csinálni, akkor 2 ember csont nélkül. Leis felezhetik, hogy 4-4 félét pakolnak, akkor még mindkettejüknek marad MINIMUM 1 szabad piacralépésük. De az is csak akkor, ha lusták. És hagyják, hogy össze-vissza érjenek vissza. De ha odafigyelnek, akár fejenkét 2 szabad piacuk is megmaradhat. Úgyhogy én se értem ezt a 8 emberes verziót. Minimum 1 ember kell hozzá, maximum meg a csillagos ég. :D Ebből az következik, hogy Remy-nek igaza van abban, hogy a tekipiac uralása független a játékosok számától. Bárki tud kopás nélkül piacolni tekercset. ui: off: Remy húzz bele, nemsokára SZENYOR MEMBER leszel on: |
bocs csak amr untam, hogy te se arra valaszolsz amirol beszeltunk.. :P nem visszarakasrol van szo.. hanem arrol, hogy egy nap benezek egyszer a piacra megveszem az osszes tekit a paicon ami az enyem elott van es utanna az enyemet aztan visszarakom a piacra a tekimet.. ehhez nem kell kopast neznem.. mivel egyetlen korvaltast sincs otthon a nagy mennyisegu tekim.. én azt irtam napi egyszer eleg ranezni az orira ezt megcsinalni és elkerulheto a kopas..Princ erre 8 embert irt Remy ezt nem ertette..szoval nincs kulonbozo tekik hazaerkezese. hanem van egy orszag aki fogaj es uralja egy csoport teki piacat.. vagy scak az egyik fajtajat es nincs gondja..ez barmelyik 5 oson megoldhato ...
|
Semmi probléma.
De ehhez feltételezni kell, hogy nem üthet be a crach, és nem pakolhatnak alá 4,3 mrd-nél több értékű tekercset, mert akkor nem tudja felvenni a sajátja alól, így a sajátját sem. (Jó, ez biztos ritka normál 5. szinten... Vagy mittudomén. Kérem kapcsolja ki. Mikó.) Ezek után viszont én sem értem, hogy miért kell ehhez 8 ember. :D Ezt igazán elmagyarázhatná valaki. Miért ne tudná ezt 4 ember csinálni? Vagy 16? Vagy 2? Vagy 45? Esküszöm most már én sem értem, hogy jön ebbe bele országszám. /csakazéris felfelé mutató ujjat tettem:P/ |
Quote:
Így már jó? :D |
Tökéletes. ^^
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |