![]() |
Varázslatok
Hali
Volna pár kérdésem a címmel kapcsolatban. 1. Mitől függ az hogyha meggömbölök valakit, akkor az 2% vagy 3% készülimbe kerül-e? 2. Az ellenfél nagyobb eséllyel gömböl meg ha adott bónok és katmorál mellett kevesebb varikészülim van? 3. Nem tud véletlenül valaki egy képletet arra, hogy hogyan kell kiszámolni azt, hogy mondjuk X hekin egy faji vari 36 körre felrakásához mennyi varázsló kell ahhoz hogy legalább 75% legyen rá az esély? (remélem érthető a kérdés):) - ja és hogy x hekin mennyi rúnába kerül az a 36 körös vari? A válaszokért előre is köszi:) |
1: az a fajtól függ, és annak tulajdonságaitól, ezt a fajok súgóban megtalálod, vagy az is elképzelhető, hogy először nem ment, az levett egy %-ot, és aztán másodjára, amikor sikerült, még 2-t.
2: igen, akkor az ellen nagyobb eséllyel gömböl meg 3:talán Ati.. 4:és ezt is...ezek egyébként engem is érdekelnének, mert nem találtam rá vonatkozó leírást sehol..lehet, hogy vak vagyok... |
Szerintem itt Ati tudna választ adni legnagyobb valószínűséggel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az elsőt nem teljesen értem.:o Ha neki állok pár embert meggömbölni akkor van hogy 2 van hogy 3%-ot esik a készülim, különböző orikat gömböltem meg anélkül hogy fajt váltottam volna és mégse ugyanannyi készülibe kerültek.
|
Quote:
"Kristálygömb: 2%" "Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel." |
Quote:
|
akkor gratulálok :D
|
Quote:
|
Quote:
|
na akkor:D
200 hekin: Varázslat: Távolbalátás Rúnaigény: 55 rúna tehát, kb 0,27* terület. Varázslat: Térkapuk felderítése Rúnaigény: 41 rúna tehát, kb 0,20* terület. Varázslat: Aranyalma Rúnaigény: 41 rúna tehát, kb 0,20* terület. Varázslat: Vérszomj Rúnaigény: 110 rúna tehát, kb 0,55* terület. 161 hekin: Varázslat: Távolbalátás Rúnaigény: 44 rúna tehát, kb 0,27* terület. Varázslat: Térkapuk felderítése Rúnaigény: 33 rúna tehát, kb 0,20* terület. Varázslat: Aranyalma Rúnaigény: 33 rúna tehát, kb 0,20* terület. Varázslat: Vérszomj Rúnaigény: 88 rúna tehát, kb 0,55* terület. 200 hekin: Varázslat: Megtévesztés Hány körre?1 kör (145 rúna) 36 kör (5.239 rúna) tehát kb 0,72*terület 26,2*terület (szóval olyan 36*1 környi rúna:D) Varázslat: Regenerálódás, Védelem, Mágikus pajzs, Hány körre?1 kör (41 rúna) tehát kb 0,20*terület Varázslat: Napsütés, Növekedés Hány körre?1 kör (69 rúna) tehát kb 0,34*terület Varázslat: Tisztánlátás, Teljes krónika Hány körre?1 kör (83 rúna) tehát kb 0,41*terület 161 hekin: Varázslat: Megtévesztés Hány körre?1 kör (116 rúna) 36 kör (4.191 rúna) tehát kb 0,72*terület 26,2*terület (szóval olyan 36*1 környi rúna:D) Varázslat: Regenerálódás, Védelem, Mágikus pajzs, Hány körre?1 kör (33 rúna) tehát kb 0,20*terület Varázslat: Napsütés, Növekedés Hány körre?1 kör (55 rúna) tehát kb 0,34*terület Varázslat: Tisztánlátás, Teljes krónika Hány körre?1 kör (66 rúna) tehát kb 0,41*terület tehát gondolom ezek állandó értékek... |
599 hekin:
Varázslat: Távolbalátás Rúnaigény: 167 rúna tehát kb 0,27*terület Varázslat: Térkapuk felderítése Rúnaigény: 125 rúna tehát kb 0,20*terület Varázslat: Aranyalma Rúnaigény: 125 rúna tehát kb 0,20*terület Varázslat: Vérszomj Rúnaigény: 334 rúna tehát kb 0,56*terület nagyobb ori, és kb ugyanazok az értékek (kicsit nagyobbak...ez igaz a körökre feltehető varikra is) kiváncsi lennék, hogy mennyivel nagyobb pl egy 20k hekis orinak már a %-a... ezenkívül asszem a max elvarizható rúna (giga anarchos orikról van szó) egy állandó érték, tehát ha elég nagy az orid ugyanannyiba van 20 körre feltenni a varit mint 36-ra...és ez az érték 4.000.000.000 rúna, ha jól emlékszem, de ez tényleg nem biztos. |
deokosmánvalaki :D
|
Quote:
Quote:
a sikeres gömbölés 3%-ot fogyaszt, a sikertelen meg 2%-ot. A távolság ebben nem játszik, mivel az nem "más ország elleni varázslat". A másik amit hozzá tudok tenni hogy a rúnaigény nem a hektártól függ. Mielőtt még nagyon elszállnátok. :o Quote:
|
Quote:
5848hektár Célpont: MAGADRA Varázslat: Távolbalátás Rúnaigény: 1.630 rúna 0,28*terület Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem Rúnaigény: 1223rúna (1 körre) 0,21*terület Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem Rúnaigény: 44035rúna (36 körre) 0,21*terület*36 Hasonló értékek jöttek ki nekem is, az eltéré Burningétől lehet kerekítési hiba is. De hogy pontosan mi is van a háttérben, azt nem tom. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
71 hektár
Célpont: MAGADRA Varázslat: Távolbalátás Rúnaigény: 17 rúna Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem Hány körre? 1 kör (14 rúna) Célpont: MAGADRA Varázslat: Védelem Hány körre? 36 kör (534 rúna) |
All times are GMT +1. The time now is 16:22. |