Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Jogos-e az átrakás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3181)

Tsobi 09-12-2008 19:54

Jogos-e az átrakás?

Sziasztok! :)

A véleményeteket szeretném kérni.
Egy ismerősöm a volt szövijét feljelentette JKSZ vádjával,mikor az üres katipiac mellett egy heves vita után elhívta minden támadó- és védőegységüket,felkínálva ezzel országaikat egy alattuk toporgó szövinek. Azok nem is haboztak,azonnal támadásba lendültek,a végeredmény egyértelmű.

Nos,az én kedves ismerősöm biztosra vette,hogy a volt szövijét át fogják rakni és mivel neheztelt az emberre,megkért pár ANARCHOS arcot,hogy ha majd átkerül,nézzenek már be hozzá pártucatszor. Ezután került át Ő.

Kérdésem,hogy szerintetek jogosan rakták-e át az át az ismerősömet ANARCHBA JKSZ vádjával,amiért azt szervezte,hogy ha majd a jövőben átrakják a volt szövijét,akkor ütögessék meg?

Zoli 09-12-2008 19:56

szeintem nem volt jogos....

Ati 09-12-2008 20:00

Nézzük tehát, hogy mi történt. Adott egy ország a normál csoportban. És adott egy ember, aki elárulja, hogy ennek az országnak milyen szövetségi felállása van, majd arra kér minden országot, hogy támadják meg ezt a normál csoportban levő országot.

Szabad-e másokat támadásra buzdítani egy NORMÁL csoportbeli ország ellen?

Nem szabad, ez a szabályok igen durva megszegése.

Akkor valójában mi a kérdés?

Hogy merüljhet fel bárkiben is az, hogy ez szabályos? :-ooooooooooo

Zoli 09-12-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190481)
Nézzük tehát, hogy mi történt. Adott egy ország a normál csoportban. És adott egy ember, aki elárulja, hogy ennek az országnak milyen szövetségi felállása van, majd arra kér minden országot, hogy támadják meg ezt a normál csoportban levő országot.

Szabad-e másokat támadásra buzdítani egy NORMÁL csoportbeli ország ellen?

Nem szabad, ez a szabályok igen durva megszegése.

Akkor valójában mi a kérdés?

hogy támadják meg anarchban, ha átkerült
nem, hogy ott támadják meg, ahol most van/volt

Tsobi 09-12-2008 20:03

Quote:

Ha azt nézem,hogy feltételes módban hangzott a levél,miszerint HA átrakják,CSAK AZUTÁN üssék agyon a testét,akkor szerintem nincs gond vele. Mert ebből tisztán kitűnik,hogy ha az illető ország normálos marad,akkor NE nyúljanak hozzá.

Ati 09-12-2008 20:03

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190482)

Anarchista csoportban van az ország? Nem, normál csoportban van.

Akkor mi alapján árul el bárki róla bizalmas információkat nyilvánosan? Mi alapján kér meg másokat, hogy egy NORMÁL csoportban levő országot támadjanak meg?

Ezen nincs mit mérlegelni, ez egyértelműen nagyon durva szabályszegés.

Valezius 09-12-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190482)

Infót adott ki egy normál csoportos oriról.
Simán lehetett az infó megkapójának szintén orija az adott csoportban.
Attól, hogy éppen nem volt, nem menti fel az illetőt.

Ati 09-12-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190483)
Ha azt nézem,hogy feltételes módban hangzott a levél,miszerint HA átrakják,CSAK AZUTÁN üssék agyon a testét,akkor szerintem nincs gond vele. Mert ebből tisztán kitűnik,hogy ha az illető ország normálos marad,akkor NE nyúljatok hozzá.

Normál csoportbeli ország ellen bárkit uszítani, vagy róla bármilyen nem publikus információt kiadni tilos. Az ország a normál csoportban van.

Tsobi 09-12-2008 20:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190486)
Normál csoportbeli ország ellen bárkit uszítani, vagy róla bármilyen nem publikus információt kiadni tilos. Az ország a normál csoportban van.

A teljes igazsághoz tartozik,hogy én kaptam az ominózus zöldet,amit a küldő engedélyével bemásolnék. Semminemű infokiadás nincs benne:

Quote:

XxXx (#yyyyyy) - 2008-09-12 16:52:37

szesz! tudom, hogy ezzel nem tudsz visszaírni, de ide írok, válaszolj légyszi másik orival :):)
tudom, hogy vagy anarchban, nem is kevés orival, és azt a szívességet szeretném kérni, ha megengeded :P, hogy megy majd egy gyerek valószínűleg [-az illető ország neve és sorszáma-], őt agyon kéne püfölni, kiba**** az egész szövimmel, úgy, hogy ő is a szövi tagja...szal jelentettem JKSZ.ért, és remélem átkerül, viszont akkor ha ott marad, péppévernéd nekem ?:)
köszi :)
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) -->

Ati 09-12-2008 20:10

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190487)
A teljes igazsághoz tartozik,hogy én kaptam az ominózus zöldet,amit a küldő engedélyével bemásolnék. Semminemű infokiadás nincs benne:

Nem tudom milyen zöldről van szó. Fórumon történtek miatt volt az áthelyezés.

-Fegya- 09-12-2008 20:11

Az átrakás szerintem jogos. Meg kellett volna várni az uszítással, amíg anarchba jut.

Tsobi 09-12-2008 20:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190488)

Ez felfele kezecske akart lenni :p:rolleyes:
----

Akkor most egyeztetek a sértettel,mert nekem nem így lett előadva .

Zoli 09-12-2008 20:12

hát akkor minden bizonnyal jogos

Tsobi 09-12-2008 20:18

Nos,mivel a fórumos incidens nekem nem volt megemlítve, abban a hitben voltam,hogy amiatt a zöld miatt rakták át,amit nekem küldött és még csak nem is jelentettem.

Azthiszem az 'új' információk fényében a téma már el is évült :p

rak_loo 09-12-2008 21:25

Én nem vagyok a legmagasabb szintem a a hóditóban,na de ez most nem a vicc helye és szeretném ha nem vesznétek össze,mert eddig semmi bajotok nem volt 1 mással!

vityu 09-12-2008 21:52

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190492)
Nos,mivel a fórumos incidens nekem nem volt megemlítve, abban a hitben voltam,hogy amiatt a zöld miatt rakták át,amit nekem küldött és még csak nem is jelentettem.

Azthiszem az 'új' információk fényében a téma már el is évült :p

Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a fórumon? :o

Ati 09-13-2008 03:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190495)
Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a fórumon? :o

Ez történt:

Quote:

Adott egy ország a normál csoportban. És adott egy ember, aki elárulja, hogy ennek az országnak milyen szövetségi felállása van, majd arra kér minden országot, hogy támadják meg ezt a normál csoportban levő országot.

Zoli 09-13-2008 09:40

támadják meg, miután átkerült anarchba...nem találom a beírást, de az anarchra vonatkozott, nem a normál csopira,bár igaz, hogy adott ki infót, ha keveset is, tehát emiatt lehet jogos az átrakás, nem az uszítás miatt, mert az arra vonatkozott, hogy HA átrakják, akkor...

amúgy azt a valakit átrakják, vagy nem? :)
ha már úgyis erről szól az egész :)

Kutyuleee 09-13-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190488)

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190516)
támadják meg, miután átkerült anarchba...nem találom a beírást, de az anarchra vonatkozott, nem a normál csopira,bár igaz, hogy adott ki infót, ha keveset is, tehát emiatt lehet jogos az átrakás, nem az uszítás miatt, mert az arra vonatkozott, hogy HA átrakják, akkor...

amúgy azt a valakit átrakják, vagy nem? :)
ha már úgyis erről szól az egész :)

Lehet csak én olvasok rosszul, de már rég nem a Tsobi által kapott zöldről van szó:) gondolom fórumon is elkezdett uszítani...

Zoli 09-13-2008 10:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 190522)
Lehet csak én olvasok rosszul, de már rég nem a Tsobi által kapott zöldről van szó:) gondolom fórumon is elkezdett uszítani...

igen, de ott sem azt mondta, hogy ott támadják ahol van
bár ott infót adott ki...ezért jogos
de nem uszított normál csopis ellen..leendő anarchos ellen uszított, anarchosokat...ez nem jó indok sztem

Dus 09-13-2008 10:27

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190523)
de nem uszított normál csopis ellen..leendő anarchos ellen uszított, anarchosokat...ez nem jó indok sztem

Na, és Te ha egész nap azzal foglakoznál, hogy fórumokat és üzeneteket nyálazol végig napi x órában, heti 7 napon keresztül, érdekelne, hogy mire vonatkozott?? :)

Engem is büntiztek már anarch piac infó miatt, csak azért, mert normál oriból írtam...de közben rájöttem, teljesen jogos volt, hisz nem lehet könnyű feladat napi sok-sok órát azzal tölteni, hogy fórumok százait és üzenetek ezreit végigolvassa pár ember, aki a játékot moderálja (bizti nincsenek sokan...)

így nemcsak, hogy hibát tudnak elkövetni, de valószínű, sőt egyenesen biztos, hogy néha nem tudják 100% figyelemmel elolvasni a beírt hsz-eket, és tudásuk szerint a legjobb büntetést adják...

És hozzáteszem, úgysem rakják vissza az orit, tehát semmi értelme, hogy vitatkozzatok arról, hogy jogos-e...

Zoli 09-13-2008 10:56

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190525)
Na, és Te ha egész nap azzal foglakoznál, hogy fórumokat és üzeneteket nyálazol végig napi x órában, heti 7 napon keresztül, érdekelne, hogy mire vonatkozott?? :)

Engem is büntiztek már anarch piac infó miatt, csak azért, mert normál oriból írtam...de közben rájöttem, teljesen jogos volt, hisz nem lehet könnyű feladat napi sok-sok órát azzal tölteni, hogy fórumok százait és üzenetek ezreit végigolvassa pár ember, aki a játékot moderálja (bizti nincsenek sokan...)

így nemcsak, hogy hibát tudnak elkövetni, de valószínű, sőt egyenesen biztos, hogy néha nem tudják 100% figyelemmel elolvasni a beírt hsz-eket, és tudásuk szerint a legjobb büntetést adják...

És hozzáteszem, úgysem rakják vissza az orit, tehát semmi értelme, hogy vitatkozzatok arról, hogy jogos-e...

az utolsó mondatod teljesen igaz.
viszont az nem lehet mentség, hogy sokat kell olvasni, és emiatt hibáznak...nem hibáztak, mert a csávó infót adott ki, viszont legalább az Admin lássa már tisztán a dolgot, mennyiségtől függetlenül...ez nem lehet indok

Dus 09-13-2008 11:02

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190527)
az utolsó mondatod teljesen igaz.
viszont az nem lehet mentség, hogy sokat kell olvasni, és emiatt hibáznak...nem hibáztak, mert a csávó infót adott ki, viszont legalább az Admin lássa már tisztán a dolgot, mennyiségtől függetlenül...ez nem lehet indok

Én sem mondtam, hogy hibáztak, hanem, hogy valószínüleg nem figyeltek 100%-al, és ezért nem gették észre, hogy anarchról van szó...bármikor előfordulhat :)

Zoli 09-13-2008 15:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190529)
Én sem mondtam, hogy hibáztak, hanem, hogy valószínüleg nem figyeltek 100%-al, és ezért nem gették észre, hogy anarchról van szó...bármikor előfordulhat :)

mindig 100%-kal kell figyelniük, az a dolguk, hogy az ártatlan országoknak ne legyen bajuk...egy ismerősömet, kezdő volt, még csak üzit sem tudott írni, tehát nem tudta hogy kell, és átrakták JKSZ-ért, azóta nem hajlandó játszani, mert hogy igazságtalan a rendszer...az ori kb 4 napos volt, amit átraktak, szal sztem félreértés volt, bár mindegy, nem volt vipes, úgyhogy nem tudta meg, miért rakták át, de azóta nem hajlandó játszani...ilyen eset is előfordult, ezért kell az adminoknak 100-kosan figyelniük.

Ati 09-13-2008 16:19

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190523)

Leendő anarchos ellen? Ööö, mióta van Rátok bízva, hogy ki lesz anarchos, és ki nem? :eek:

Ati 09-13-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190529)

Normál csoportbeli országgal beírsz egy piaci információt, anélkül, hogy akárcsak egy kicsit is utalnál arra, hogy ez nem normál csoportbeli infó. Tessék odafigyelni, ha már mindenáron normál csoportbeli országgal akarsz piaci információkat kiadni. Valójában nem értem, hoyg erre mi szükség lenne. A piac tabu. Pont.

Pepa 09-13-2008 16:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190577)
Ööö, mióta van Rátok bízva, hogy ki lesz anarchos, és ki nem? :eek:

Pedig mennyire egyszerűbb lenne a játék:D:D:D Ha szemmel érvényesíteni tudnám az akaratom, csak terhes nők és halottak lennének:D:D:D

Zoli 09-13-2008 17:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190577)
Leendő anarchos ellen? Ööö, mióta van Rátok bízva, hogy ki lesz anarchos, és ki nem? :eek:

Megfeletkezel a feltételes módról, nyilvánvaló, hogy ha nem lesz anarchos, nem csinál senki semmit...érdekes, hogy csak azt látod meg, amibe bele tudsz kötni:rolleyes:

Dus 09-13-2008 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190578)
Normál csoportbeli országgal beírsz egy piaci információt, anélkül, hogy akárcsak egy kicsit is utalnál arra, hogy ez nem normál csoportbeli infó. Tessék odafigyelni, ha már mindenáron normál csoportbeli országgal akarsz piaci információkat kiadni. Valójában nem értem, hoyg erre mi szükség lenne. A piac tabu. Pont.

Legalább jól emlékeznél az esetre...és már megbocsáss, nem értem, hogy ezt miért reagáltad, hisz magamat mint példát hoztam föl...

De úgy látom, hogy ilyen reakcióra számíthatok, hogyha Titeket védelek...

Ati 09-13-2008 18:30

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190591)
Megfeletkezel a feltételes módról, nyilvánvaló, hogy ha nem lesz anarchos, nem csinál senki semmit...érdekes, hogy csak azt látod meg, amibe bele tudsz kötni:rolleyes:

Tehát nyugodtan kitehetem a gömbödet a fórumra azzal a felszólítással, hogy légyszi csak akkor bántsátok, ha átkerül... Értem a logikádat.

Az enyim nem így működik.

Ati 09-13-2008 18:33

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190596)
Legalább jól emlékeznél az esetre...

Nézd el nekem, hogy nem emlékszem jól mind az 55.241 áthelyezésre. (Valós szám.) Nem is célom, hogy ezekre emlékezzem.

Zoli 09-13-2008 18:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190597)
Tehát nyugodtan kitehetem a gömbödet a fórumra azzal a felszólítással, hogy légyszi csak akkor bántsátok, ha átkerül... Értem a logikádat.

Az enyim nem így működik.

mint már montam, szerintem is teljesen jogosan tetted, hogy amiatt tetted át, hogy infót adott ki másról, nem is erről beszéltem, de nem is érdekelsz tovább, megyek inkább eszek egy sütit :)

Ati 09-13-2008 18:39

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190599)
mint már montam, szerintem is teljesen jogosan tetted, hogy amiatt tetted át, hogy infót adott ki másról, nem is erről beszéltem, de nem is érdekelsz tovább, megyek inkább eszek egy sütit :)

Jóétvágyat! :D

Pepa 09-13-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190598)
55.241 áthelyezésre. (Valós szám.)

Ebből egy én vagyok:D Tavaly nyáron.

Zoli 09-13-2008 19:54

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 190606)
Ebből egy én vagyok:D Tavaly nyáron.

ejnyebejnye :)
rossz fát tettél a tűzre?:)

Pepa 09-13-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 190607)
ejnyebejnye :)
rossz fát tettél a tűzre?:)

Ööö... igen:D Megérdemeltem. Azóta is szabin van Y-ba.

vityu 09-13-2008 20:25

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 190608)
Ööö... igen:D Megérdemeltem. Azóta is szabin van Y-ba.

Akkor itt az ideje, hogy még most azonosítsd, mielőtt törlik! :)

Pepa 09-13-2008 20:30

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190616)
Akkor itt az ideje, hogy még most azonosítsd, mielőtt törlik! :)

Ahhoz tudnon kellene a belépőjét.

vityu 09-13-2008 20:33

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 190620)
Ahhoz tudnon kellene a belépőjét.

Akkor béke poraira!

Pepa 09-13-2008 20:41

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 190621)
Akkor béke poraira!

Már egy éve;)

All times are GMT +1. The time now is 22:32.