Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sok szemelyiseg kontra gyujtogatas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3172)

Remedy 09-08-2008 15:20

Sok szemelyiseg kontra gyujtogatas

Sziasztok!

Miote bevezettek a kis kek szamos nehezitest, es utana a fokozott gyujtogatast bizonyos topkorok utan, eszembe jutott egy olyan dolog (mint biztos sokaknak), hogy ezt siman meg lehet kerulni.

Mire gondolok? Adott 2 ( vagy tobb) 9+szemelyiseges ori. Ezeknek ugye csak az adott csoport elso helyen telik a topkore. Ezek szepen felmennek elerhetetlen tavolsagba a csoport tetejere, es termelnek. Ugye csak az elsonek telik a topkore, amikor sok lesz neki, helyet cserelnek, a masiknak no, neki meg lefogy. Es termelhetnek, amig vilag a vilag, gyujtogatas nelkul. Megoldas igazabol nem jut eszembe, es egyelore nincs tul sok 9 szemelyiseges, de tuti lesz majd.

Ti mit gondoltok errol? :)

Kutyuleee 09-08-2008 15:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190017)
Sziasztok!

Miote bevezettek a kis kek szamos nehezitest, es utana a fokozott gyujtogatast bizonyos topkorok utan, eszembe jutott egy olyan dolog (mint biztos sokaknak), hogy ezt siman meg lehet kerulni.

Mire gondolok? Adott 2 ( vagy tobb) 9+szemelyiseges ori. Ezeknek ugye csak az adott csoport elso helyen telik a topkore. Ezek szepen felmennek elerhetetlen tavolsagba a csoport tetejere, es termelnek. Ugye csak az elsonek telik a topkore, amikor sok lesz neki, helyet cserelnek, a masiknak no, neki meg lefogy. Es termelhetnek, amig vilag a vilag, gyujtogatas nelkul. Megoldas igazabol nem jut eszembe, es egyelore nincs tul sok 9 szemelyiseges, de tuti lesz majd.

Hát a kiskapu valós az tény, ezen már filozofáltam én is...
De ettől sztem olyan nagy problémát nem fog ez jelenteni,mert úgy vettem észre,hogy aki már ennyi személyiségre hajt, az inkább a számokban megalomániás és az óriás heki nem érdekli. Emellett nem egyik percről a másikra kerülnek oda fel. Ha elkezdődik egy ilyen top kitolás, sztem elöbb vagy utobb kiszúrja vki, és hát nem gondolom,hogy komolyabb háborút beválalnak ott fent,mert ha min heki alá esnének az elég kellemetlen lenne nekik:)

Dus 09-08-2008 15:27

Quote:

Sziasztok!

Logikus amit mondasz, és teljesen igazad van, hogy tenni kell ellene, de honnan jut neked ilyen eszedbe?? :D

Javaslat:
9 személyiségesek elvileg már elég jól tolják a játékot...legyen max 2000-3000 kör a fellépési korlát, amennyit tölthetnek a csopiban...(vagy értelemszerűen lehet másmennyi is...sztem a 3K az korrekt)...
A 3000 kör után ugyanolyan mértékben kapjon"büntit" mint a topban eltöltött idő miatt...

A hülyeség, sikítsatok :D

Kutyuleee 09-08-2008 15:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190020)
Logikus amit mondasz, és teljesen igazad van, hogy tenni kell ellene, de honnan jut neked ilyen eszedbe?? :D

Javaslat:
9 személyiségesek elvileg már elég jól tolják a játékot...legyen max 2000-3000 kör a fellépési korlát, amennyit tölthetnek a csopiban...(vagy értelemszerűen lehet másmennyi is...sztem a 3K az korrekt)...
A 3000 kör után ugyanolyan mértékben kapjon"büntit" mint a topban eltöltött idő miatt...

A hülyeség, sikítsatok :D

WÁÁÁÁÁÁ
azért azt a top1 helyet nem olyan könnyü megszerezni és meg is tartani, főleg ha van 1-2 jó akaród, vagy csupán csak irigy országok...

Dus 09-08-2008 15:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 190022)
WÁÁÁÁÁÁ
azért azt a top1 helyet nem olyan könnyü megszerezni és meg is tartani, főleg ha van 1-2 jó akaród, vagy csupán csak irigy országok...

Meg három másik sok szemcsis szövid :rolleyes:

És irreális magasságokról volt szó, azaz nem 2 körre vannak alattam, hanem jó magasról lefele ütögetek és mikor többszáz hekire vagyok akkor bontással ehlycsere megoldható...

richardka 09-08-2008 17:02

tul van reagálva:)))

annyi 9 kekis játékos nincsen:)) A másik azelső helyen ott is kell maradni:))

Remedy 09-08-2008 17:07

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 190029)
tul van reagálva:)))

annyi 9 kekis játékos nincsen:)) A másik azelső helyen ott is kell maradni:))

Gratulalok, abszolult felesleges reakcio, ez benne van a nyito hszben is. Majd lesz, sok... :)

A gyujtogatas erosodes meg pont azert jott be, mert eleg sokmindenki ott tudott maradni, nem gondolod? :P

Redback 09-08-2008 18:01

Jó ötlet, de sajnos én sem tudok jó ötletet mondani.

Dus 09-08-2008 18:17

Remy: az én javaslatom?? :confused::rolleyes:

Úgyis hülyeség, de próbálkozni csak szabad:D

Remedy 09-08-2008 18:27

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190038)
Remy: az én javaslatom?? :confused::rolleyes:

Úgyis hülyeség, de próbálkozni csak szabad:D

Azzal az a gond, hogy bizonyos szinteken nem feltetlenul eleg annyi kor hogy feljuss az elso helyre. Aki szabalyosan probal tovabbjutni, azt ne buntessuk :)

Északföld 09-08-2008 18:29

Quote:

Sziasztok!

Lehet most nagyon elszámolom magam, de létezhet, hogy 5,1 év egy 9 személyiségű orit csinálni? Javítsatok ki ha tévedek és sokat mondtam. Amennyiben igen, akkor ennek a javaslatnak értéke nem sok van. Ezzel az erővel az 1/A oriknál is be lehetne vezetni a TOP köröket és ott is el kellene érni a TOP1-et 9+ személyiség esetén. Így pörögne picit a játék.
Egyébként ha bele gondolunk ,mi is van most az 1/A-ban és mi volt mindíg is? U.az amit leírtál csak személyiség és TOP körök kötöttsége nélkül. Valójában ezeken már sok-sok évvel ezelőtt kellett volna változtatni.

Druida 09-08-2008 18:39

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 190040)
Lehet most nagyon elszámolom magam, de létezhet, hogy 5,1 év egy 9 személyiségű orit csinálni? Javítsatok ki ha tévedek és sokat mondtam. Amennyiben igen, akkor ennek a javaslatnak értéke nem sok van. Ezzel az erővel az 1/A oriknál is be lehetne vezetni a TOP köröket és ott is el kellene érni a TOP1-et 9+ személyiség esetén. Így pörögne picit a játék.
Egyébként ha bele gondolunk ,mi is van most az 1/A-ban és mi volt mindíg is? U.az amit leírtál csak személyiség és TOP körök kötöttsége nélkül. Valójában ezeken már sok-sok évvel ezelőtt kellett volna változtatni.

A-ban azért nem ilyen egyszerű az első hely. mondhatni szerintem csk ha bevesz a top klán, akkor van esélyed rá.

Északföld 09-08-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 190041)
A-ban azért nem ilyen egyszerű az első hely. mondhatni szerintem csk ha bevesz a top klán, akkor van esélyed rá.

Igen, de sztem 5 évet lehúzni 9 személyiségért, az sem egyszerű, úgy gondolod az olyan gyalog galopp? :D Szerintem Tuvalu története igazán értékes ebből a szempontból, hogy miket kell megtenni a személyiségekért. (Érdemes elolvasnod ha még nem tetted volna.)

Remedy 09-08-2008 18:58

Quote:

Nekem csak egy apro kerdesem lenne... hol latsz itt _barmilyen_ javaslatot? Csak felvetettem egy "problemat" ami egy jelenlegi szabalyozasra kiskapu. Azon, hogy-hogy lehet elerni, es mennyi munkaval, szerintem teljesen felesleges filozni.

Ha 5 evig hagymat pucolsz egyfolytaban, hogy utana legalisan kinyirhass vkit, nem hiszem, hogy ez erv lenne, hogy: "na de 5 evig hagymat pucoltam miatta!"

Dus 09-08-2008 19:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190039)
Azzal az a gond, hogy bizonyos szinteken nem feltetlenul eleg annyi kor hogy feljuss az elso helyre. Aki szabalyosan probal tovabbjutni, azt ne buntessuk :)

Akkor lehetne felmérést csinálni...mivel ez az egész még egy ideig senkit sem fenyeget, mérhetnénk, hogy egy-egy csoportban mennyi idő alatt lépnek fel átlagosan...
Ennek a duplájától kezdődne el a gyújtás az oriban a 9 vagy több szemcsiseknek, és havonta változna ez az érték...

Bár ezt nemtudom, mennyi erőforrást venne igénybe :rolleyes:

Északföld 09-08-2008 19:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190048)
Nekem csak egy apro kerdesem lenne... hol latsz itt _barmilyen_ javaslatot? Csak felvetettem egy "problemat" ami egy jelenlegi szabalyozasra kiskapu. Azon, hogy-hogy lehet elerni, es mennyi munkaval, szerintem teljesen felesleges filozni.

Ha 5 evig hagymat pucolsz egyfolytaban, hogy utana legalisan kinyirhass vkit, nem hiszem, hogy ez erv lenne, hogy: "na de 5 evig hagymat pucoltam miatta!"

Nem, ha 5 évig hagymát pucolok legálisan és utána kapok egy hagyma pucolót, akkor az már megérdemelt. :D A hagyma pucolóval történő gyilkosság picit erős túlzás. :D
Az ilyen észrevételekből általában javaslatok szoktak lenni és az igencsak rossz lenne, ha ebből megvalósulna bármi is, akár csak apró részlete is. (Tudod ez a jobb előre félni effektus.)
Aki 5 évig küzd annak járhat ennyi kispaku. (Ennél sokkal több kiskapu is van.) Ezzel az erővel fel lehetne vetni az 1/A termelőit is elérhetetlen magasságokban.
A probléma meg nem valós szerintem, sem most sem a távoli jövőben nem lesz az.

Redback 09-08-2008 19:06

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190049)
Akkor lehetne felmérést csinálni...mivel ez az egész még egy ideig senkit sem fenyeget, mérhetnénk, hogy egy-egy csoportban mennyi idő alatt lépnek fel átlagosan...
Ennek a duplájától kezdődne el a gyújtás az oriban a 9 vagy több szemcsiseknek, és havonta változna ez az érték...

Bár ezt nemtudom, mennyi erőforrást venne igénybe :rolleyes:

szerintem ne legyen változó ez az időtartam, mert ha pl ezelőtt 3650 volt, most meg lesz 3300, én meg 3350-en vagyok, és még kellenek a hátralévő körök, mert úgy számoltam, akkor gyújtanak, pedig én kiszámoltam ezelőtt gyújtás nélkül :)

Grabi 09-08-2008 19:07

én egyetértek a remyvel. tudtommal még él az a szabály, hogy A-ban nem számít a személyiség a top30%-ban. amennyiben él, akkor igazából nincs nagy probléma. talán minden szinten el lehet érni az első helyet egy jó szövetséggel. még 1000 kör alatt is. csak ötös szinten problémás, de olyan helyre kell fordulni, ahol nem okozhat problémát.

a probléma azonban valós lehet. egy (10)-es ország a második helyen addig tartózkodhat ameddig csak akar. és termelhet ameddig csak akar. ez nem túl jó. az sem jó indoklás, hogy nem fog, mert neki a sokszám a fontos.

a problémára azonban nem tudok kitalálni jobbat, mint a szankcionálást. node a max időt vagy a max topkört szankcionáljuk?
a max topkört nem lehet, mert pont azért lett bevezetve, hogy magasabb elvárással játszanak ezek az országok, ehhez pedig "szükségük" van arra, hogy ne égjenek olyan gyorsan mint a sima országok.
a max időt pedig milyen jogon szankcionálod? mindenki addig és ott játszik ahol akar és ahol tud.

nehéz kérdés, a probléma azonban fennállhat.

Dus 09-08-2008 19:07

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 190050)
Nem, ha 5 évig hagymát pucolok legálisan és utána kapok egy hagyma pucolót, akkor az már megérdemelt. :D A hagyma pucolóval történő gyilkosság picit erős túlzás. :D
Az ilyen észrevételekből általában javaslatok szoktak lenni és az igencsak rossz lenne, ha ebből megvalósulna bármi is, akár csak apró részlete is. (Tudod ez a jobb előre félni effektus.)
Aki 5 évig küzd annak járhat ennyi kispaku. (Ennél sokkal több kiskapu is van.) Ezzel az erővel fel lehetne vetni az 1/A termelőit is elérhetetlen magasságokban.

Szerintem meg közel sincs úgy ahogy mondod...

Ez egy játék, ergo nem kell megdolgoznia a 9 személyiségért, csak játszania kell, amit még élvez is elvileg!
És azért adjunk neki kiskaput, mert jászik??

Dus 09-08-2008 19:12

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 190052)
én egyetértek a remyvel. tudtommal még él az a szabály, hogy A-ban nem számít a személyiség a top30%-ban.

[...]

nehéz kérdés, a probléma azonban fennállhat.

Erről eszembe jutott egy másik megoldás...

Minden 9 vagy többb szemcsis a top1 körei mellé kapjon még topx köröket, amik csak akkor növekednek, amikor a top1 körei csökkennek...

Azaz, felmegy, termel 1800 kört, visszaesik 2. helyre, tökmindegy miért, 600 kör mulva, lesz 0 top1 köre és 600 topx köre...

Mondjuk, hogyha több mint 600 topx köre van, akkor elkezdődik gyújtogatás, ami fokozatosan nő...

így nemcsak, hogy nem lehetne játszadozni a termeléssel, de még egy kis nehezítést is belevinnénk nekik a játékba...

De persze ezen lehet finomítani ;)

Remedy 09-08-2008 19:24

Quote:

Na, ebben nem ertunk egyet, nem szeretem a kiskapukat. :)

Az 1/A-t meg ha lehet, ne keverd ide, mert A-bol sehova nem tudsz vinni javakat, amiket megtermeltel, mig mondjuk 5. szintrol ugye oda viszed, ahova akarod. Hogy viszed le az 5. szintre a 4 milliard runadat elso szintrol?

Ismetlem, ez csak egy eszrevetel, es nem javaslat, es sem az nem erv, hogy ilyen jovo meg olyan jovo, sem az, hogy "megerdemli".

Mi lenne, ha ugy olvasnad az egeszet, mintha nem en irtam volna, hatha akkor talalsz benne ertelmet. :)

none 09-08-2008 19:40

nem értem a problémát.. mivel jelenleg nem is létezik.. egyszer majd lehet.. de ha fel is megy 2 9 szemcsis ori magasra a toposok közé max tekit, és rúnát vihet fel, amit a jelenleg topon lévő orik is megtehetnek.. (és aminek nincs is igazán értéke Aban) valaki azért játszik 5 évig, hogy később másoknak termeljen csoport tetején? vagy éveket termel magának?(elég nagy váltás..)
ha meg is történne, akkor lehet szabályozni, amikor megtörténik.. mindenki látja hol vannak a 9 személyiséges orik, melyik csoportban, mekkora értéken.. bár én csak egy lelkes kezdő vagyok nem akarok beleszólni a nagyok dolgába:)

komisz86 09-08-2008 19:57

Jogos felvetés. Ami nehezítés akart lenni az a termelést könnyíti meg a 9 szemes oriknak, ez szerintem se jó így. (Bár ehhez legalább 2 9-személyiséges ori kéne és jelenleg csak egy van.)

Javaslat: A 9+ személyiséges oriknak nem a csopi első, hanem az első 4 helyén kelljen eltölteni 1000 kört. Persze ezt is meg lehet kerülni, de az már jksz. Vélemények?

Dus 09-08-2008 19:59

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 190059)
Jogos felvetés. Ami nehezítés akart lenni az a termelést könnyíti meg a 9 szemes oriknak, ez szerintem se jó így. (Bár ehhez legalább 2 9-személyiséges ori kéne és jelenleg csak egy van.)

Javaslat: A 9+ személyiséges oriknak nem a csopi első, hanem az első 4 helyén kelljen eltölteni 1000 kört. Persze ezt is meg lehet kerülni, de az már jksz. Vélemények?

Vélemény: 8 személyiséges oriknak a csoport top1% ban kell lenniük, ami sok kis csoportban 1-2-3. helyet jelenthet...

Ergo nem kéne ilyet bevezetni ;)

sutike31005 09-08-2008 21:30

Quote:

Ezt egyszer már kiveséztük Atival, amikor a top termelő orik gyújtásáról beszéltünk abba a topicba..azt mondta az A-ban nem akarja bevezetni a top köröket és a gyújtást, mert most nem biztos pontosan idézek, de a lényege.. a játék célja feljutni a legfelső szintre és ott a legjobbnak lenni ;) mint ahogy most Te vagy pl.. :D szóval az A-ban nem elsz gyújtás és kényszer léptetés.. szerintem..

sutike31005 09-08-2008 21:36

Quote:

a probléma csak azért nem valós, mert senki nem feküdt neki eddig ennek igazából.. ha nagyon akarod egy év alatt össze hozok egy olyan szövit amibe egy 10-es lesz és 2 db 9-es :P és még csak meg se kell eröltetni magunkat.. és, ha jól tudom akkor a másik sok szemes is egy szövibe tolja.. szóval.. :D a probléma elméletileg lehetne valós is.. és nem érdemlek kiskapukat.. a játék szabályai ugyanúgy vonatkozzanak rám is(és vonatkoznak is), ha valaki úgy érzi ezzel elönyt szerzek avgy hátrányba van szóljon.. szerintem a játék készítői az egyenlőséget meg az azonos feltételeket fontosnak tartják..és Én is

Ente 09-08-2008 23:06

Estét midenkinek!

A 9+ szemes ori minek menne első helyre fél körre is ha termelni akar? Lehorgonyoz 2. helyen ha akar a végtelenségig :)

Szerintme itt nem csak a 9+ szemesekekl lehet gonda kicsivel kevesebbekel is e szempontbol.

Én egy olyat dobnék fel kifujolásnak, hogy adot csopiban, ahol a max heki felett éri el csak az adott ori a db személyiségeinek a topkört, ott amint a maximális heki fölé megy ott annak fügvényében hogy hány hekit kéne haladnia max földhöz képest ill. hány ori van ott max heki felett, legyen egy bizonyos idő mialatt lépni kéne vagy jönnek a gyujtások. Tudom itt sántit a dolog, hogyha már a max heki meg a topos hely közt van féltávon s mondjuk fentröl lép pár ori akkor változnaka fent említett "változók" azt lehet az alapján már ki is futott az időből... Szóval mikor felemgy max föld fölé, mint a nem vipeseknek a 90 nap közeledtével, megjelenne egy számláló hogy hány napja vagy köre van.De ezt a renszer idönként felülvizsgálná. Ha "elpucolnak elölle" akor csökkene de sose a minimális 336 kör alá (max ha már el is érte és fordulhat). De ha meg sokan bemenek elé vagy jól leverték akkor nőhet is ez a szám (de valami reális keretek közt, szal ha 1 ori beelözi napi 5 ször éheztetésekkel, ne kapjon +2 hetet).
Nem tudom menyire lett ez igy érthetően lefirkantva. :D

Északföld 09-08-2008 23:11

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 190072)
a probléma csak azért nem valós, mert senki nem feküdt neki eddig ennek igazából.. ha nagyon akarod egy év alatt össze hozok egy olyan szövit amibe egy 10-es lesz és 2 db 9-es :P

Jó rendben vegyük alapul hogy kiöregedtem. :D Viszont ha azt veszem, hogy minden csoportban legalább 1000 kört kell eltöltened és 0 személyiségről indulsz, hogy jöhet össze 9 személyiséges ország? Az én buta kis számításom szerint 5000 kör után mehetsz a 2. személyiségedért, és 40.000 körnél lehetsz az 5. csoportban 9 személyiségnél. Azért 40k kört lepörgetni 1 év alatt, az nem semmi, még gyors csoportban sem. :) Persze feltételezve azt, hogy 1000 kör alatt megvan a TOP1 hely 8 személyiségnél is. Normál csoportban ezt nem tartom lehetségesnek.
Szval, nagyon akarom, hogy 1 év alatt összehozd, mikor induljon az óra? :)

Druida 09-08-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Ente (Post 190081)
Estét midenkinek!

A 9+ szemes ori minek menne első helyre fél körre is ha termelni akar? Lehorgonyoz 2. helyen ha akar a végtelenségig :)

Szerintme itt nem csak a 9+ szemesekekl lehet gonda kicsivel kevesebbekel is e szempontbol.

Én egy olyat dobnék fel kifujolásnak, hogy adot csopiban, ahol a max heki felett éri el csak az adott ori a db személyiségeinek a topkört, ott amint a maximális heki fölé megy ott annak fügvényében hogy hány hekit kéne haladnia max földhöz képest ill. hány ori van ott max heki felett, legyen egy bizonyos idő mialatt lépni kéne vagy jönnek a gyujtások. Tudom itt sántit a dolog, hogyha már a max heki meg a topos hely közt van féltávon s mondjuk fentröl lép pár ori akkor változnaka fent említett "változók" azt lehet az alapján már ki is futott az időből... Szóval mikor felemgy max föld fölé, mint a nem vipeseknek a 90 nap közeledtével, megjelenne egy számláló hogy hány napja vagy köre van.De ezt a renszer idönként felülvizsgálná. Ha "elpucolnak elölle" akor csökkene de sose a minimális 336 kör alá (max ha már el is érte és fordulhat). De ha meg sokan bemenek elé vagy jól leverték akkor nőhet is ez a szám (de valami reális keretek közt, szal ha 1 ori beelözi napi 5 ször éheztetésekkel, ne kapjon +2 hetet).
Nem tudom menyire lett ez igy érthetően lefirkantva. :D

ezért termelne a top első helyen :

Személyiségek Feltétel
2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban
9 és több 336 kör a csoport első helyén

Északföld 09-08-2008 23:21

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 190072)
a játék szabályai ugyanúgy vonatkozzanak rám is(és vonatkoznak is), ha valaki úgy érzi ezzel elönyt szerzek avgy hátrányba van szóljon.. szerintem a játék készítői az egyenlőséget meg az azonos feltételeket fontosnak tartják..és Én is

Bocs, hogy külön idéztem be. Valójában én azzal nem értek egyet, hogy ha valami evidens és elfogadott az egyik csoportban. Akkor az miért nem lehetséges egy másikban? Miért lenne szükség korlátozni egy 2/B-s 9 személyiséges orit a termelésben és miért baj az ha felkészíti a szövijeit az 1/A-ra, és ha kell feltankolja őket mindennel? Ez miért és kinek rossz? Szerintem képtelenség egy 15-30k hekis orival termelésben versenyezni egy kisebb csoportból. Így elveszne a játékban egy taktikai elem és még nehezebb lenne, az 1/A-ban a feltörekvőknek. Azért vonatkoztatok az 1/A-ra mert az a játék célja, és nem a 3/G-ben őrült módon termelgetni az idők végezetéig egy 9 személyiséges orival. :)

Remedy 09-08-2008 23:24

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 190083)
Szval, nagyon akarom, hogy 1 év alatt összehozd, mikor induljon az óra? :)

Arra akart kilyukadni, hogy neki mar kis 8asa van (amihez grat, hiszen friss!), igy igazan nem sok kell, hogy ez a helyzet eloalljon. Erted mar?

Ja, Neked meg grat a ketteshez. :)

Ente 09-08-2008 23:34

Bocs lehet én nézem félre, mer esti homályos tekintettel..de ép emiatt:

Személyiségek Feltétel
2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban

termelne a top 2. helyen. Szal felmegy 2 nak, nem zargatja az elsőt, akkor egy dekával se nő a topköre, csak ha az első lép, vagy "leég" :D de ekkor is megéri neki adot esetben bontogatni egy ideig, hogy visza visza essen 2. nak s körönként 3 topköre menjen le. Szerintme csak akkor érdemes top 1 helyre álnia ha már fordulni akar, vagy mert ott ragadt mivel midnneki más eltünt a környékről is :)

Remedy 09-08-2008 23:43

Quote:

Originally Posted by Ente (Post 190088)
Bocs lehet én nézem félre, mer esti homályos tekintettel..de ép emiatt:

Személyiségek Feltétel
2 336 kör a top22%-ban
3 336 kör a top15%-ban
4 336 kör a top10%-ban
5 336 kör a top8%-ban
6 336 kör a top6%-ban
7 336 kör a top4%-ban
8 336 kör a top1%-ban

termelne a top 2. helyen. Szal felmegy 2 nak, nem zargatja az elsőt, akkor egy dekával se nő a topköre, csak ha az első lép, vagy "leég" :D de ekkor is megéri neki adot esetben bontogatni egy ideig, hogy visza visza essen 2. nak s körönként 3 topköre menjen le. Szerintme csak akkor érdemes top 1 helyre álnia ha már fordulni akar, vagy mert ott ragadt mivel midnneki más eltünt a környékről is :)

Hm? Kepzeld el hogy vannak ketten, es 2000 koronkent cserelnek, amikor mar egne az elso helyezett. Ennyi. :)

Valezius 09-08-2008 23:52

Marhaság ez a topik, szegény 9szemilyéseges ori, a 35újrájával majd végtelen ideig akar termelni, ahelyett, hogy 30-szor megsokszorozná a javait.
(Tényleg én vagyok az első, akinek ez eszébe jutott? :rolleyes:)

Jó dolog az agyalás, ha valami értelmesre vezet, de ez nem fog semmi értelmesre vezetni szerintem...
Szép dolog bezárni a legkisebb kiskaput, dehét ettől még a sokkal nagyobbak még ott tátonganak...

Remedy 09-08-2008 23:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190090)
Marhaság ez a topik

Vale, van _barmi_, ami tetszik Neked mostanaban? Komolyan mondom, minden marhasag, minden szanalmas, az olimpiatol kezdve a forma1ig....

Amugy meg ez egy altalanos beszelgetes, es mint olyan, nem marhasag. Kezd unalmas lenni hogy mindent "leszarozol". :)

Hogy erdemben is valaszoljak: ehhez az ujrazasnak semmi koze. Nyiss annak egy topicot, ha zavar.

ps: 0*2^30 = 0

Valezius 09-08-2008 23:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190091)
Vale, van _barmi_, ami tetszik Neked mostanaban? Komolyan mondom, minden marhasag, minden szanalmas, az olimpiatol kezdve a forma1ig....

Amugy meg ez egy altalanos beszelgetes, es mint olyan, nem marhasag. Kezd unalmas lenni hogy mindent "leszarozol". :)

Abba köss bele, hogy miért tartom marhaságnak, ne a kijelentésbe, mert ezzel semmit se mondasz.
Olimpiáról nem emlékszem, hogy mondtam volna ilyet, csak egyes sportágakról.
F1-ről mondtam hasonlót, de az ugye szubjektív dolog.

Szóval az érvemet cáfold meg...

Remedy 09-08-2008 23:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190092)
Szóval az érvemet cáfold meg...

Irtam mar arra is, nem tartom ervnek, mert semmi koze ahhoz, amit en mondtam. :)

Valezius 09-08-2008 23:59

Semmi köze az újrázáshoz? Hát ha tényleg így gondolod, akkor nincs miről beszélnem...

5. szint 9-es letermel 10millió tekit. (1000könyvtár: 5000db/kör: 2000kör alatt ugyebár.)
Na most A-ban 500körönként tud "termelni" 160milla tekit, míg ha örökké maradna 5-en, akkor 500körönként 2,5milliót.)
Szerinted melyik az az idióta 9-es, aki ezért örökké fog termelni 5-ben?

Remedy 09-09-2008 00:02

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190094)
Semmi köze az újrázáshoz? Hát ha tényleg így gondolod, akkor nincs miről beszélnem...

5. szint 9-es letermel 10millió tekit. (1000könyvtár: 5000db/kör: 2000kör alatt ugyebár.)
Na most A-ban 500körönként tud "termelni" 160milla tekit, míg ha örökké maradna 5-en, akkor 500körönként 2,5milliót.)
Szerinted melyik az az idióta 9-es, aki ezért örökké fog termelni 5-ben?

Az ujrazashoz nem kell 9es. Tenyleg nem ertem, minek irod ezt ide. :)

Valezius 09-09-2008 01:01

Ezt már egyszer leírtad. Maga mindent kétszer mond, kétszer mond? :)

All times are GMT +1. The time now is 18:23.