Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nickmagyarázat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=317)

Penya 03-07-2006 18:29

Nickmagyarázat

Legyen egy ilyen téma is, a lényeg h honnan jött a nicked, ki találta ki, miért ez stb...

Az enyém egy baráti focizás alkalmával született, egy ismerősöm egyszercsak így szólított (gyk Penya:D), utána rajtamragadt, nem tudom h honan jött az ihlet, de jól sikerült mert azóta mindenki így szólít, aki ismer.

Ati 03-07-2006 18:40

No nézzük. :) A Horland-ot szerintem csak az tudja, akinek elmondtam, úgyhogy hulljon le a lepel a nagy "titokról", a land-ot nem magyarázom, a Hor pedig a Horse szó eleje. :)

Cassandra 03-07-2006 18:46

[/color]
Quote:

Originally Posted by Ati
No nézzük. :) A Horland-ot szerintem csak az tudja, akinek elmondtam, úgyhogy hulljon le a lepel a nagy "titokról", a land-ot nem magyarázom, a Hor pedig a Horse szó eleje. :)

Hmmm...ezek után akkor jól fog mutatni:)
Cassandra(fórumos nick): A kancám neve volt(szegény nemrég elpusztult, hogy neki miért ezt a nevet adtam, nem tudom, egyszerüen tetszett)
Köd-föld(hódos nick): Mikor regisztráltam ezt a legelső orimat, akkor iszonyatos köd volt kint, innen jött az ötlet.
Misty-land(queosia-s nick): Hát nem jutott jobb eszembe, így lefordítottam az eredetit:rolleyes:

Csokibácsi 03-07-2006 19:14

Quote:

Originally Posted by Ati

és az "Ati" ? :D

Ati 03-07-2006 19:16

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
és az "Ati" ? :D

Az maradjon továbbra is titok. :p :D

Senki 03-07-2006 19:57

Jó, akkor én is leleplezem magamat :D
Úgy jött a név hogy kérdezték hogy országnéven szólíthatnak-e (Dögvész Földje volt az első, azért mert hulla ori volt, fantáziadús, mi? azóta az öszes Vérnyúlvadász az enyém, mint rendes nevek...) aztán úgy mutatkoztam be hogy Senki, mert az akkor épp jó öteltnek tűnt. aztán napok múlva is úgy hívtak, úgyhogy nem akartam változtatni ^^ na meg előtte Sanakan néven voltam megtalálható a neten , de nem akartam átszoktatni rá később senkit, mert a néhai San miatt nem akartam hogy ez legyen, ugyanis mindenki Sannak rövidítette volna szerintem, szóval maradt a Senki, aztán meg ha már Senki, legyen Senki Alfonz, a lá Rejtő, mert szeretem a könyveit. Ez meg MSNn volt hogy a hódítósok megtaláljanak, mert a fórumra persze hosszú, meg addigra ráált mindenki a Senkire. Szóval így neveződtem át. Azóta meg MSN miatt már mindenki Alfonznak hív, és nem is áll a szájuk rá a rendes nevemre :D

(a Sanakan meg egy anime szereplőjéből jön :D az meg már a múlté :D)

Toto 03-07-2006 21:13

Quote:

Originally Posted by Ati

És a többi orinév? :D

Toto 03-07-2006 21:17

Toto-nemzet: A Tamás miatt réges régen valaki le-Toto-zott, és rajtam maradt, úgyhogy ez az internetes Nick-em már vagy 10 éve.
susnyás: Kaldera (sztem sokan ismerik), mikor kezdő Hódod voltam, mindig megszívatott azzal, hogy másik orival jelentkezett be, és én nem ismertem fel. Szóval mindig bevitt a susnyásba. :D
Kutykurutty: passz

Ati 03-07-2006 21:20

Quote:

Originally Posted by Toto
És a többi orinév? :D

A "Máris szomszédot" nem kell sztem magyarázni, a többi pedig nem publikus. :p

Etyekwood 03-08-2006 03:34

:))
Ez mond szép story, de az enyém viszi eddíg a prímet!:)

Én Dartsoztam, amikor nevet kellett választottam az orimnak, és az ujságban az Etyekwood /mint Demján, és Vajna vállalkozás/ szónál, bökte át a nyíl hegye!
Amúgy semmi extra:)

Phoenix 03-08-2006 09:11

A netes nickemet, az kb úgy jött, hogy sosem találtam egy értelmeset, vagy amit találtam az mind foglalt volt, aztán erre lyukadtam ki, deezek voltak a próbálkozások pl.: Zoty@ vagy Skyline , meg hasonló hülyeségek :D
az orinevem: Régi Nagy Magyarország Visszat: hát ebben az időben elég sok hungarista volt körülöttem, és ennek a hatására jött...bár a vége nem fért ki és a "Visszatér"-ből csak Visszat lett :D

director 03-08-2006 16:58

orineveket nem magyarázok, az túl bonyi:) azért ha vki nagyon sokáig zaklat, akkor elárulok némi izgi dolgot:) de itt nem:)

director: volt valaha, valahol egy fórum, ahova olyan néven akartam regisztrálni, hogy senki ne ismerjen fel. kellett egy nem guglizható, nagyjából semmitmondó, de azért kicsit rám jellemző név. és lőn, regisztrálék vala, mint director, azon helyen. aztán hasonló körülmények között lettem máshol cruel, vagy éppen trójai_padló. aztán meg.. nemtom. a director a leginkább elterjedt most.. és, lehet hogy ez így is marad. :)

Steve 03-09-2006 16:29

Huu eza nickes dolog érdekes!:D
Nekem nincs is netes nickem mert engem mindenki igy hiv és nemcsak neten:cool:
Ugyanis a gimiben még legelső évben /mivel angol kéttanos volt/ mindenkinek kellett angol becenevet választania, de nekem semi se jutott eszembe. Szal megkérdeztem a csajokat és aszonták nekem olyan Steve-es fejem van!
Ugye mien Logikus?:p

Jah és itt jegyzem meg aki kritizálja az irásomat az eccer töltsön el 5évet ugy, hogy mindent idegen nyelven ir, ugy tanitják meg, jegyzetelni... De majd igyexem!:p

director 03-09-2006 16:41

Quote:

Originally Posted by Steve
Huu eza nickes dolog érdekes!:D
Nekem nincs is netes nickem mert engem mindenki igy hiv és nemcsak neten:cool:
Ugyanis a gimiben még legelső évben /mivel angol kéttanos volt/ mindenkinek kellett angol becenevet választania, de nekem semi se jutott eszembe. Szal megkérdeztem a csajokat és aszonták nekem olyan Steve-es fejem van!
Ugye mien Logikus?:p

Jah és itt jegyzem meg aki kritizálja az irásomat az eccer töltsön el 5évet ugy, hogy mindent idegen nyelven ir, ugy tanitják meg, jegyzetelni... De majd igyexem!:p

miért, jó az a kéttannyelvű.. kicsit bánom is, hogy nem mentem spanyolra.. na mind1:) bár gondolom te ezt jobban átlátod.. de azért mégis bánom:)

Steve 03-09-2006 16:50

Ne bánd;)
Télleg yo az a kéttannyelvű mert az egyetemre gyakorlatilag könnyebb bejutni és pl nekem a diplomához nemigen kell nyelvvizsga több, de vannak árnyoldalai is! Pl ha Spanyol abból egyet ismerek kispesten az pl azért yo mert sok a külföldi tanulmányútja ami ingyenes, de a spanyol szóbeli érettségim jobb lett mint néhány lánynak onnan, pedig előtte buktam középfokún...

Meg egyébként is, kár keseregni azon, hogy mi lett volna!;)

director 03-09-2006 16:54

Quote:

Ne bánd;)
Télleg yo az a kéttannyelvű mert az egyetemre gyakorlatilag könnyebb bejutni és pl nekem a diplomához nemigen kell nyelvvizsga több, de vannak árnyoldalai is! Pl ha Spanyol abból egyet ismerek kispesten az pl azért yo mert sok a külföldi tanulmányútja ami ingyenes, de a spanyol szóbeli érettségim jobb lett mint néhány lánynak onnan, pedig előtte buktam középfokún...

Meg egyébként is, kár keseregni azon, hogy mi lett volna!;)

ja, csak rámjött a spanyolhatnék. igen, van ilyen szó:)
én miskolcon votlam középiskolás, és ráadásul ott még volt is kéttannyelvű, csak én nem oda felvételiztem:) mondjuk, lehet hogy jó volt így.. de ez már tényleg rég elmúlt, meg minden.. de néha eszembe jutnak ilyen "milettvolnaha.." dolgok..

Steve 03-09-2006 17:04

Quote:

Originally Posted by director
"milettvolnaha.."

1 évvel többet jártál volna gimibe, szal egy év + buli!:D
mellékesen egy ideig jobban vágtál volna egy nyelvet aztán miután nem használtad volna semmire, lassan feledésbe merült volna...
szerintem...

Életfa#2 03-24-2006 02:55

Hát, a saját nevem. Kezdve az elején: sanyarú gyermekkor... amikor is fontolgattam az öngyilkosságot... Majd oda lyukadtam ki, hogy én nem hiszek a halál utáni életben, tehát, ami jó, az csak előtte érhet. Erre szoktam mondani, hogy annyira pesszimista vagyok, hogy az már optimizmus! :D És kerestem valamit, amit célnak lehetne nevezni. Ez a valami az ÉLET lett... Amikor először regeltem, ezt jelölni akartam valahogy az orim nevében, így született egy "Tölgy-erdő"-szerű név, csak egy olyan e-mail címről regelve, ami a netről nem elérhető! Szóval, az az ori ment a sülyesztőbe... Aztán regeltem egy ingyenes mail-címet, arról pedig "Életfá"-mat. Ezt a nevet azonban csak a Hódban használom, máshol Mohan, (ez a moha nevezetű növényből származik) Mahnian, (ezt meg csak úgy kitaláltam) Moha Mahnian, ami az előző kettő keveréséből jött létre. És Pitty, de ez már a saját becenevem, max LAN-partiban van használva! Esetleg Pit ott, ahol 3 karakter lehet csak a név.

Phoenix 03-24-2006 08:03

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
...Erre szoktam mondani, hogy annyira pesszimista vagyok, hogy az már optimizmus! :D...

Ez nagyon tetszett :p
egyébként jó hogy ilyen sok nicked van...mert tuti hogy valamelyik nem lesz foglalt :D
nekem épp ez a problémám, hogy mindig foglalt :( avgy összetévesztenek egy másik Phoenixxel
erre kapsz valamit

Morisz 03-24-2006 09:05

Na hát ilyen történetek után az enyém végül is nem is olyan érdekes mert az egyik nagyon régi barátom ragasztotta rám. Neki is szerintem onnan jutott eszébe hogy a vezeték nevemet használta fel:)

Általában msn-en mostmár ez van meg hát az egyik orim is hasonló nevet kapott:D

spirit.. 03-24-2006 09:16

nekem csak úgy jött (már hogy szóljak valamit ide is). Azokban az időkben kicsit ki is voltam bukva,meg amúgy sem vagyok normális. A pont mag azért került a végére mert mindenhol volt már olyan reggelve. :)

raplee 03-26-2006 07:19

nos...

amig nem bukkantam ra (meg amikor fiatal voltam... :P) a hoditora addig ugy beceztek hogy Saso (vagy eppen "kicsi Misi" , de csak a nagytesom baratjai mivelhogy a testverem MIhaly... :P) de eppen gondolkodtam hogy mit is irjak es az egyik haverem jott ezzel a nick-el hogy talal ram mert nagyon szeretem a Rap es Hip-Hop zenet (de amugy meg a szimfonikus is elmegy... sot...) es kuzdosport manias vagyok es nem is csak paszivan voltam az de ez sajnos most mar csak passzivan...
szoval zenei izlesem miatt a "Rap" es a kuzdosportok miatt Bruce Lee-bol csak a "Lee" maradt meg es eleg jol hangzott igy hogy Rap-lee... :)

Raplee

Dragi 03-26-2006 09:13

na szal a nick nevem in the game Dragons_Destiny nos ugye magyarul ez azt jelenti hogy Sárkányok végzete:) na mikor ezt az orit csináltam előtte a tv-ben a Sárkányszív ment onnan jött a Sárkányok=Dragons a Destiny az pedig egy könyvben Desmond Tiny nevezetű manus neve és annak a rövidítése Destiny tehát Végzet. :D
De egyébként egy másik becenevem Szamár:p :cool:

Békés 03-26-2006 09:50

Quote:

Originally Posted by Etyekwood
:))
Ez mond szép story, de az enyém viszi eddíg a prímet!:)

Én Dartsoztam, amikor nevet kellett választottam az orimnak, és az ujságban az Etyekwood /mint Demján, és Vajna vállalkozás/ szónál, bökte át a nyíl hegye!
Amúgy semmi extra:)

Akkor bejelentkezhetnél náluk vmi névhasználati támogatásért:)
http://www.sg.hu/cikkek/43492/indul_etyekwood_epitese

BeeLord 04-17-2006 12:55

Csak most veszem észre, hogy én lemaradtam a tömeges magyarázatoktól:( Lényeg a lényeg, tesóm találta ki ezt a nevet nekem. És már évek óta ezt használom mind interneten, mind játékokban. Különösebb problémám sehol nem volt vele, már olyan tekintetben, hogy nincs még egy ilyen marha, aki ezt a nevet használná. Alapból Sándor vagyok, és hát az Üvegtigris megjelenése óta nem könnyű ezzel a névvel:D Úgyhogy nem is baj, hogy csak a való életben hívnak a rendes nevemen.

Csokibácsi 04-17-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Csak most veszem észre, hogy én lemaradtam a tömeges magyarázatoktól:( Lényeg a lényeg, tesóm találta ki ezt a nevet nekem. És már évek óta ezt használom mind interneten, mind játékokban. Különösebb problémám sehol nem volt vele, már olyan tekintetben, hogy nincs még egy ilyen marha, aki ezt a nevet használná. Alapból Sándor vagyok, és hát az Üvegtigris megjelenése óta nem könnyű ezzel a névvel:D Úgyhogy nem is baj, hogy csak a való életben hívnak a rendes nevemen.

Sanyikááám! :D

Dragi 04-17-2006 16:56

Quote:

Sanyikááám! :D

Csokibácsi :D a te nicked magyarázatát még nem hallotuk
Cukrosbácsi????:D
Vagy csak más miatt lett ez a neved????(biztos vagyok benne hogy nem vagy cukrosbácsi)
Csak csokis:cool:

BeeLord 04-17-2006 19:26

Jogos a két pont, ha már pók a hontas.:D Halljuk Csoki, most legyél kemény:D

Senki 04-17-2006 19:54

Nah Úrméh és Sárkányszamár, megzöldültetek húsV-t alkalmából...:D

Csokibá, halljuk a történeted! :D :D :D

akisan 04-17-2006 20:16

Akisan

A név a sportársaimtól ered, mivel Ákos a becses nevem, elég japanos hangzasa van, nem csoda hisz 16 éve judozom igy testhezall a név, hogy az orimnak mi a neve. Nos az majd késöbb kideül....

Csokibácsi 04-17-2006 20:33

Csak annyit mondok, hogy nagy Üvegtigris rajongó vagyok :)
No meg kemény :D

Dragi 04-17-2006 20:37

Quote:

Csak annyit mondok, hogy nagy Üvegtigris rajongó vagyok :)

Rendben magyarázat elfogadva:)

Senki kösz a zöldet:cool:

Xeper 04-17-2006 20:50

Ha már ennyien leírtátok, én is magyarázkodok kicsit. :D
Szóval: metálrajongó vagyok, és egykori kedvenc együttesemenk van egy ilyen száma hogy "Xeper". Tetszett a szám és a szó is, melynek (később) utánanézve kiderült hogy örökkévalóságot jelent, mely egyben létige is: "létrejöttem, létrehoztam magam, és nem pusztít el semmi"...
Egyetlen negatívuma a dolognak, hogy ez a szó Óegyiptomban Set-hez kötődik, ezért manapság sátánista szekták kapcsolódnak hozzá (google-ben rákeresve az első találat pl ). De mire erre rájöttem, már használtam nickként, és még nem alakult ki más, maradok Xeper.

Országneveim voltak még Lammoth, és Gothmog: Gyűrűk urát is szeretem, ezek onnan vannak (pontosabban Szilmarillokból)
Gothmog volt a balrogok királya (passzol az elfhez :) )
Lammoth pedig egy szörnyű vidék, ahonnan mindenki menekült aki arra tévedt volna, a főrossz (:)) sikolya állandóan ott visszhangzik, semmi élő nem marad meg -szóval egy hangulatos vidék :D

Senki 04-17-2006 20:52

Quote:

Csak annyit mondok, hogy nagy Üvegtigris rajongó vagyok

És Babettával jársz meg macskád is van? :D:D:D

Senki 04-17-2006 20:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár : ))
Senki kösz a zöldet:cool:

És a hála? :D Jótett helyébe várom a jót ám ;) :D

Csokibácsi 04-17-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by Senki
És Babettával jársz meg macskád is van? :D

Simán :D

Komprende csikánó? :D

Senki 04-17-2006 21:07

Quote:

Simán :D

Komprende csikánó? :D

Sí seňor!

Babettáért húsVti zöld jár :D

Csokibácsi 04-17-2006 21:22

Quote:

Sí seňor!

Babettáért húsVti zöld jár :D

Köszi, de még nem tudok adni Neked csikánó :)
Nem leszel róka? Sanyi már van :D

Steve 04-17-2006 21:27

Quote:

És Babettával jársz meg macskád is van? :D:D:D

Nade vajo annyával él? Mer akkó mán legyen kemény!:D

Csokibácsi 04-17-2006 21:29

Quote:

Nade vajo annyával él? Mer akkó mán legyen kemény!:D

Na itt van Cingár is :D

All times are GMT +1. The time now is 12:02.