![]() |
Szövetségi listán a szövetség megjegyzése
Ha klánlistán kattintok a klán sorszámára, akkor ugye csak annyi történik, hogy kiírja:
Quote:
Itt gyakran kattintok rá, mint aki nem normális, és utána nekiállok felmérni a szövetséget, aztán eszembe jut, hogy ja, ezt nem jegyzi meg. Vissza, és másolni/megjegyezni, majd vissza megint. Azt hittem megszokom, de nem! :) Tehát a kérdés az lenne, hogy mi lenne, ha varázslásra is megjegyezné a szövetség sorszámát? De csak az ilyen őrültek miatt! :) |
Az ország és a szövetség száma nem ugyanaz. Varázslatoknál a kettő közül valamelyiket kell beírnod, attól függően, hogy mit akarsz csinálni. Ha megjegyzed a szövetséget, és nyomsz rá egy kristálygömböt, annak nincs értelme.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha azonban egy szövetség sorszámát jegyezteted meg, akkor NEM fogsz tudni rá varázsolni, csak egyetlen varázslatot. |
Quote:
|
Csináltam hozzá szavazást is, mert hát így az igazi! :)
|
Akkor szavazok: Nem érdekel, mivel egy 4jegyű számot bárki el tud tárolni a rövidtávú memóriájában.
|
Szavaztam!
Igaz csak egy 4jegyű számról van szó,de kényelmi bővítésnek tökéletes. Csak azt nem tudom miért kellett ennek két témát is nyitni. |
A szavazók figyelmét ismét fel szeretném hívni arra, hogy gondolják át, hogy mire szavaztak:
Szeretnéd-e a javaslat szerint, hogy a támadásra, vagy bármi egyébre megjegyzett ország sorszámát elfelejtse, és felülírja az, ha véletlenül egy szövetség sorszámára kattintasz? |
Quote:
|
Az hiszem az alap felvetést nem kell tovább magyarázni, mert jó és szükséges. Igaz, hogy ez a javaslat is legfeljebb pár embert érintene, ugyanúgy ahogy a másik javaslat.
Mivel szövetségenként egy, vagy legfeljebb két ember feladata az ilyen varázslatok végzése. Magamból kiindulva gondolom a többiek sem egy szövetséget mérnek fel egy adott körön belül. Továbbá nem hiszem, hogy ezek a játékosok olyan gyakran varázsolgatnak országokra, de ha mégis akkor sem verik a fejüket a falba, ha azt írja ki a rendszer, hogy ilyet nem varázsolhatsz egy szövetségre. Már ha véletlenül az illető elfelejtené átállítani a pontlistát. Mert az emberek vagy pont listából varázsolnak, vagy esemény listából tehát a tévesztés esélye ugyan akkora mint a lentebbi szinteken az országok esetén. |
Quote:
Szerintem irtó sok embert érintene, hogy rákattint egy szövetség sorszámára, majd nem tud varázsolni, mert nincs olyan ország... |
Quote:
Nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy mindenki csak a klánlistát figyeli, és ott akar mindent összekattingatni, hogy aztán ne tudjon varázsolni... |
Azt hiszem aki játszik 1/A-ban és szokott is klánokra varázsolni az teljesen egyetért az általunk elmondott indokokkal. Legfeljebb vagy nem tagja a külsőnek, vagy nincs írás joga a megbeszéléseknél.
Jelenlegi helyzetet nem lehet jobban leírni, mint ahogy azt mi tettük. |
Tökéletesen egyetértek a javaslattal.
Aki szövetségeket mér fel, annak sokkal kényelmesebbé válna ez, és kétlem, hogy bárki csak úgy össze-vissza kattintgatna szövetségi sorszámokra, majd kétségbe esne, ha nem tud rájuk kristálygömböt varázsolni. |
felesleges
|
Quote:
|
Quote:
A jelenlegi megoldás félrevezető és felemás. |
Quote:
Kell csinálni rá egy plusz beállítást, hogy azt meg akarod-e jegyeztetni. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na, akkor 10 ember akarja a több 1000-ből, csináld meg Ati... :) Az arány mint az életben, nép:kormány :S |
Quote:
Akkor ezt vegyük ki, mert felesleges... Így legalább lenne értelme a kattinthatóságnak. DE, Ati, dobd ki a javaslatot, láthatóan semmi haszna, hogy itt legyen. Többségi szavazat mellett is csak ellenérvek vannak, a további boncolgatás felesleges. |
szerintem az ötlet nem rossz előfordult már párszor, hogy rákattintottam klánlistán a számra, és kerestem mágiában:) nem hiszem, hogy annyira zavaró lenne, mert ez akkor szinte bármire ráhúzható..
bár szerintem azért több, mint 20 embert érintene a kérdés.. :) |
Quote:
Ennyi erővel akkor csak a klánvezérek szavazzanak, legalább megtudjuk, kik azok :D |
Quote:
|
Quote:
kérlek fejtsd ki téged miért zavarna konkrétan.. aki egyszer lesz, majd A-s annak meg mindegy, úgyis sok új dolgot kell megtanulnia ez is, csak egy lesz a sok közül.. amúgy melyik kérdésben döntött az összes játékos?:) |
Quote:
|
Quote:
Az állásponton kb. az, mint Atinak, elég ha a mágiához az orisorszám megmarad... Csak meg lehet jegyezni egy 4jegyű számot... vagy egy hármast |
Quote:
bár nem egetrengető probléma, csak kényelmi módosítás lenne..:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:40. |