Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség az Anarchista csoporthoz (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=19)
-   -   országszám (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3139)

lucku 08-25-2008 15:53

országszám

Sziasztok.
Egy kis segítség kéne az anarchista csoporthoz. A kérdéseim:
Hány ország kell ahhoz hogy jól elboldoguljon az ember, és ezek milyen összetételűek legyenek (fajokra gondolok).?
Előre is köszönöm..

Dus 08-25-2008 15:56

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188154)
Sziasztok.
Hány ország kell ahhoz hogy jól elboldoguljon az ember, és ezek milyen összetételűek legyenek (fajokra gondolok).?
Előre is köszönöm..

Szerintem ha barátkozol fórumon meg itt-ott, akkor nem nagyon támadnak meg...ha csak játszani szeretnél, mert fölös időd van elég 1 ország is...

De ha valaki szeretnél ott lenni akkor 100-as nagyságrendekre gondolj...

De csak akkor ajánlom, ha napi 25 órát vagy online :D

A faj meg...hát amit szeretnél...ugye attól függ, hogy milyen orit szeretnél...Ha bántani akarsz valakit tolikkal akkor nem elfet vagy embert kell választani, hanem egy felest mondjuk, de ha csak azért, hogy legyen tolis orid, jó pl az ember is...
Ugyanez varival és hadival

lucku 08-25-2008 15:57

100-as nagyságrend...

Hűű én kb 8 ra gondoltam :eek:

Dus 08-25-2008 15:59

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188158)
100-as nagyságrend...

Hűű én kb 8 ra gondoltam :eek:

Hát, de azt csak akkor ha tényleg végig akarsz menni úgy a csopin, hogy legyen évforduló annak a megemlékezésére :D

Egyébként 10-20 orival simán lehet boldogulni, de szerintem, oda csak a társaság miatt kell menni...vagyis már nem, mert fórummeghívót más oridba is kaphatsz :);)

lucku 08-25-2008 16:00

[quote=Dus;188159]Hát, de azt csak akkor ha tényleg végig akarsz menni úgy a csopin, hogy legyen évforduló annak a megemlékezésére :D
QUOTE]

?? Minek a megemlékezésére :)

Dus 08-25-2008 16:03

[quote=lucku;188161]
Quote:

Originally Posted by Dus (Post 188159)
Hát, de azt csak akkor ha tényleg végig akarsz menni úgy a csopin, hogy legyen évforduló annak a megemlékezésére :D
QUOTE]

?? Minek a megemlékezésére :)

Benne van a mondatban ;)

(a csopikon való végigmenetel megemlékezésére, de csak vicc akart lenni...)

lucku 08-25-2008 16:06

Ok. Értem ;)

Akkor olyan 7-8 ország elég, ha nem piszkálok többszázoris emberkéket...

lucku 08-25-2008 16:07

De ebből hány legyen tolvaj? Meg varázsló 1 elég?

Tsobi 08-25-2008 17:22

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188164)
De ebből hány legyen tolvaj? Meg varázsló 1 elég?

Csinálj egy full varit,egy-két full tolit,a többi mehet hadisnak.

Burning 08-25-2008 17:40

Az anarchban a legtöbb embernek sok orija van, de megfordulnak 1 vagy csak kicsivel több orival rendelkezők. Mindenképp csak őket piszkáld (kicsit körülnézel fórumon, dipóban, meg a pontlistán nagyjából látod hogy az adott ori vajon ilyen). Ajánlatos, ha már több orival mész legalább 1-2 toli ép.listezni, szövit mérni stb illetve 1-2 vari gömbözni, kórnikázni, esetleg rászórni a viharszárazat akire kell. A toliknak a felest ajánlom, vagy gnómot, embert...a varik számával ne nagyon bíbelődj, mert a 20% templomot ugyanúgy átártózzák, ha akarják mint a 12-14%-ot. A varik legyen óriások 30% feletti templommal. A többi ori mehet hadinak, ami szinte akármi lehet. Fontos, hogy ha szeretnél valamit elérni és haladgálni, akkor tartsd magad a "szabályokhoz", ne piszkálj sok orisokat, és hogy legyen némi pénzed. Pénzt kb 4 féle módon szerezhetsz: veszel (vipért, vagy esetleg oriért cserébe), kapsz (ha jó kapcsolatokra teszel szert, de egyet ne felejts el soha: ne azért barátkozz, hogy ilyen javakhoz hozzájuss, mert ilyen indítatással nem is jönne össze), elfosztod vagy lopod másoktól, vagy megtermeled. Utóbbira ajánlom, hogy először a mindenféle orik helyett regelj 8 orit, amik tekiíró gnómok lesznek (szövibe tedd őket, hogy 30%-al több teki legyen!). Ha fenn tartod a könyvtárkulcsot tekit nem tudnak lopni, varit, tolit nem szoktak ölni. Ha meg lehekiznek (ami időnként megesik, mert gyenge a védelmed), akkor nagyon kevés katiért fedezd szépen vissza magad. Nem szabad semmiképp elkezdeni próbálkozni valamit tenni, vagy háborogni. Csendben írd a tekidet és tűrj. Ha úgy érzed van annyi pénzed, hogy mondjuk mind a 8 (vagy akárhány) leendő oridnak elegendő jut, akkor eljött az idő:)
Átépítheted a tekiírókat, bár ha nincs kedved vagy lehetőséged vipelni, ez nem éri meg mert valószínű hamarosan befagynak, ezért azt ajánlom regeld be a leendő orijaidat lopd és foszd át a pénzt aztán törölheted a tekiírókat;)
kb ennyit tudok ajánlani. Egyébként meg, akár 1 orival is ellehet boldogulni, de élvezetesebb, ha többel játszol:)

lucku 08-25-2008 18:29

Érdekes ez az anarch, de nagyon tetszik

Burning 08-25-2008 19:08

na, és hogy döntöttél mi leszel, ha nagy leszel?:)

lucku 08-25-2008 19:39

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 188178)
na, és hogy döntöttél mi leszel, ha nagy leszel?:)

Megfogadtam a tanácsokat....
Gnóm szövetségről

+azon kívül 3 ori

Andrew 08-25-2008 20:22

Nehogy nekiállj termelni 200 hekin :eek: Lopd el a többiektől, akik termelnek. Lopj és fossz rendzseresen 8 orival pillanatok alatt megjönnek a milliárdok. Nekem elffel, mire fölértem 600 hekire volt 5 mrd-m. És napi kemény 2 belépést szántam rá. De ez célirányosabb orikkal (félelf és óriás) sokkal gyorsabban megy. Hadisokkal pedig folyamatosan foszthatsz, van préda dögivel :)

Eke 08-26-2008 00:21

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188189)
Nehogy nekiállj termelni 200 hekin :eek: Lopd el a többiektől, akik termelnek. Lopj és fossz rendzseresen 8 orival pillanatok alatt megjönnek a milliárdok. Nekem elffel, mire fölértem 600 hekire volt 5 mrd-m. És napi kemény 2 belépést szántam rá. De ez célirányosabb orikkal (félelf és óriás) sokkal gyorsabban megy. Hadisokkal pedig folyamatosan foszthatsz, van préda dögivel :)

Ez a modszer titka
Hogy a hosszu élet ritka
Ellent megeszi a pipa
Kimegy szeméböl a csipa
Következik a vissza!!!
Kimegy szemedböl a csipa
Megesz majd téged a pipa
Ártás részedre nem lesz ritka
Gondold át ,ez a titka

Burning 08-26-2008 08:19

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188189)

csak egyszer kell pénz nélkül belefosztani a rossz emberbe:rolleyes:

Tsobi 08-26-2008 08:25

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 188216)

Gyere csak Lucku .. :D

*muhaha*

lucku 08-26-2008 08:27

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 188219)

*muhaha*

Erre is van megoldás.. még 3 tolvaj ori és lefosztom velük a termelő gnómjaim

Burning 08-26-2008 08:31

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 188219)

*muhaha*

unatkozol?:)

Burning 08-26-2008 08:32

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188220)
Erre is van megoldás.. még 3 tolvaj ori és lefosztom velük a termelő gnómjaim

ez jó, de ezt ráérsz majd, ha már befejezted a tekiírást;)
mondjuk, ha írogatnál és közbe játszanál is, akkor lopj át valami pénzt majd belőlük aztán lehet abból 1-2 orit tápolgatni:)

lucku 08-26-2008 08:46

Mondjad Matador, melyik az egyik orid... Kit kell majd támadni? :D:D

Tsobi 08-26-2008 08:47

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188224)
Mondjad Matador, melyik az egyik orid... Kit kell majd támadni? :D:D

Van egy hiányos listám itt külsőn bár,de sztem majd én kereslek :D

lucku 08-26-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 188225)
Van egy hiányos listám itt külsőn bár,de sztem majd én kereslek :D

Jól van megbeszéltük...
De még ne most menj rá szegény 1 napos orijaimra

Steve 08-26-2008 09:40

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188154)
Sziasztok.
Előre is köszönöm..

Kedves Lucku!

Egy régóta visszatérő kérdést tettél fel. Sokan, sokféleképp indultak neki az anarhnak. Egy biztos: az ott szereplő játékosok biztosan szívesen látják az új belépőket, mindig jót tesz a vérfrissítés.

Amennyiben a normálban is játszol, hidd el, hogy nagyon sok új dolgot fogsz anarhban megtanulni. Egy azonban biztos: ha valaki komolyabban akar anarhban játszani, akkor soksok gép előtt töltött szabadidővel kell rendelkeznie. Így szerintem gondolkozz el, hogy szerinted mennyi az a reális oriszám, amivel el tudsz boldogulni. Ennek regisztráld kábé az 50-60 százalékát, kezdetnek elég lesz ennyi is :)

Ha meghalgatsz egy tanácsot, akkor ne akarj az elején 200hekin mindenféle stratégiát felállítva termelni, hanem szerezz pénzt a többiektől, és élvezd a felfelé haladást. A mezőny nagyon sűrű, ingyenföld és pénz mindenhol található, a kihívást kedvelők pedig mindig bele tudnak kötni valakibe, akivel jó ideig játszhatnak :)

Sok sikert!

Andrew 08-26-2008 10:16

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 188216)

Mire valók a fórumos országlisták? :)

Tsobi 08-26-2008 10:33

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 188226)
Jól van megbeszéltük...
De még ne most menj rá szegény 1 napos orijaimra

Ne viccelj,sok sikert :)

lucku 09-01-2008 20:52

Na most így egy jó hét után, megállapodtam 6 országba.
Nehéz vip-nélkül rájuk figyelni....

Tsobi 09-01-2008 21:11

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 189150)
Na most így egy jó hét után, megállapodtam 6 országba.
Nehéz vip-nélkül rájuk figyelni....

Most már mondhatod melyikek a Tieid :):)

lucku 09-01-2008 21:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 189154)
Most már mondhatod melyikek a Tieid :):)

ááá.. még nem kihívás számodra. Még csak 700 varis a "Szemem"

lucku 09-01-2008 21:29

Azok az országok, amiknek a neve:
P-vel kezdődik, utána valami növény+föld
azok az enyimé

[HTPA]GeeForce 09-08-2008 23:07

ha perverz vagy, mehet a 70% templomos vari, meg a 60% kocsmás toli...20% templommal nem látsz be sok helyre.
ide látsz be:
elhagyott országok
kezdő játékosok országai
más játékosok kigyúrt hadi országai

az első kettőben nincs pénz, a harmadik kategóriát meg még ne piszkáld.

én tolis vagyok inkább, de tény, hogy hadival lehet haladni dinamikusan.

szerintemha 7 orit tervezel, akkor 1 vari 2 toli 4 hadi
ha 8at akkor 2 vari 2 toli 4 hadi

fontos hogy piacolj, mert bénák vagyunk, és a napi 25 óra kockulás mellett már nem is látunk jól, ezért van hogy a katonát 30000 helyett 3000-ért rakjuk ki.
mondjuk sokszázezer darabot.
na egy ilyen csomagot felszívsz, és az elkövetkező hetekben van mit a tejbe aprítanod. :D

ne termelj 200 hekin, vagy ha tényleg perverz vagy, akkor nyilván 4 tagú gnóm szövivel csináld, hogy ne tudják lelopni őket. lehetőleg gnóm kereskedők legyenek, 1 kocsmával.
esetleg óriások legyenek, azopk több tekit írnak, de akkor rendszeresen lopnod kell magad, vagy piacolni, hogy mások ne tudják leszívni. jó tudom, van fajivari. de kezdésnek a kis veszteség is okozhat nagy hiányokat a kis "háztartásodban".

ilyesmi.

All times are GMT +1. The time now is 02:29.