![]() |
Arrakis egyedi elbírálása
Sziasztok,
Mint tudjátok Arrakis visszatérésekor a játékba, szembesült az új szabály kellemetlen hatásaival, melynek következtében szabadsága alatt elvesztette országa területeinek egy részét. Sajnos ezért a már 5 éves országával lehetetlen helyzetbe került. Amennyiben szeretnéd, hogy Arrakis egyedi elbírálásban részesüljön és szintet tudjon lépni országával, lehetőséged van szavazni. Természetesen mint minden ilyen esetben Ati dönt erről, de hátha szavazatoddal befolyásolni tudod a döntését. :) (A remény hal meg utoljára...:) ) |
Jopáran vannak ilyenek, az egyik szövitársam is meglepödött, hogy beragadtak a csoportban egyes orijai mert azokat soha nem tudja fellökdösni a min föld miatt
ö abbahagyta. |
Egy piros kisautót szeretnék inkább azt nem lehetne?:)
|
Jópár orit tudok akik a hosszú szabi miatt, (vagy más okok miatt:)) bőven a min.föld alá esett, és mivel a csoportok topja igencsak leesett a fellépésük lehetetlenné vált. Ezekből az orikból egyet, ez esetben Arrakis oriját kiragadni...kicsit furcsa számomra.
Az egyedi elbírálás egyébként is furcsa számomra legyen ez az anarchból visszahelyezés vagy akár a min. föld eltörlése. Így nem támogatom. (ha a földvesztéssel a min. föld is csökkenne mindenkinek akkor megfontolandó lenne, vagy mindenki megkapná a fellépési lehetőséget nem csak egy kiválasztott:)) |
Csak remélni tudom hogy ezt vicces témának szántad ;)
|
Észak félreértés ne essék semmi bajom Arrával, de te nekifutásból vagy ilyen hülye vagy alapból ?
|
Még hány ilyen téma kell, amikor már világosan megmondtam, hogy nem lesz ilyen?!
|
Quote:
Maradt a zero |
Quote:
|
A témához zárszóként idéznék egy egy évvel ezelőtti válaszomból. Akkor -- érdekes módon -- szintén az volt a téma, hogy Arrakis kapjon egyedi elbírálást. Teljesen fura, hogy a többezer másik játékosnál ez nem fordul elő évente egyszer...
Quote:
Ismét csak azt tudom mondani, hogy a Hódító fejlesztésekor nem Arrakis személyes, egyéni haladása van a középpontban, attól függően, hogy éppen milyen állapotban van az országa, vagy éppen játszik-e, vagy sem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A játékot meg nem kell áttervezni, átszerkeszteni ez miatt, max egy link kell belépés után + 2 kör haladék. A link figyelmeztet az új változásra a 2 kör haladék meg lehetővé teszi hogy cselekedj. Persze ezt már visszacsinálni nem lehet, inkább majd később ha lesz fejlesztés, akkor érdemes átgondolni, hogy azonnali érvényű változtatások életbe léptetésével ne tegyük tönkre mások játékát. |
amugy nem vagyok benne biztos, de anarchba áthelyezi magát és a zérostarttal nem ujonnan kezdi, ugymond szüzen?? csak az orinév meg a szám marad, igaz az 5-be kell menni, de .... telhetetlenek már ne legyünk
pikk pakk és a projekt kipipálva ha lehet ilyet:) |
Quote:
Utolsó utáni lehetőség jön? |
:D
Quote:
|
mikor megláttam a címet azt mondtam: ááááááá. mikor beleolvastam azt mondtam: ááááááá. mikor rájöttem, hogy van aki ezt komolyan gondolja azt mondtam: ááááááá. köszi :)
|
Quote:
hálás lesz:) |
Harmadik lehetőségnek lehetett volna a szokásost berakni a szavazásba.
(Kijaza Arrakis):D Így nem volt jó a szavazás:p |
Quote:
|
Sztem meg így járt és kész. Remélem, még sok ilyen magasra felvitt ori gazdája kap majd a fejéhez. Vhol olvastam Atitól, hogy nem cél a játékban magasan levő, életképtelen orik létrehozása...
Újrázzon le és üsse magát vissza... innentől bárki kérhetne egyedi elbírálást |
Quote:
|
Quote:
|
Köszönöm szépen a felvetést, megtisztelő, de úgy gondolom nem csak engem érintett.
Köszönöm azoknak, akik úgy gondolták, hogy nem ez a dolgok fair intézési módja. Itt nem arrakisról, vagy nem arrakisról van szó, bár sztem ez a szavazás is már kicsit átment szimpátiaszavazásba:) hanem arról, hogy bárki is hátrányban legyen a miatt, mert szabadságon volt. Ilyen esetben sztem mindenkinek járna, hogy nem szúrnak ki vele, csak mert élt egy játék adta szabályos opcióval. De ez egy ilyen játék, bele kell törődni. Magam részéről már tegnap letettem róla, hogy itt bármiféle megítélésbeli változás következzen be, úgyhogy köszönöm mégegyszer, de én is úgy gondolom, hogy felesleges tovább boncolgatni, történni úgysem fog semmi. Az egyetlen reális lehetőség az maradt, hogy feljkszezem a csopi tetejére, amit nem fogok megtenni, úgyhogy bájbáj az orimnak, mert ahol ilyen mentalitással találkozom, oda nem fogok még zéróstartért is pénzt fizetni. Talán jönne egy másik szabály utánna, ami meg éppen a zérózókat büntetné :) |
Quote:
|
Quote:
Esetleg javasoljam valamelyik sportfogadási oldalon, hogy már most lehessen fogadásokat kötni arra, hogy vajon jövő nyáron ismét abba fogja-e hagyni Arrakis a játékot, csak azért, mert ismét nem lett vele kivételezve? :) Ez kész vicc. :) Bár már annak is elég fárasztó. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azért bízom benne, nem ez a szavazás dönti majd a dolgokról :D
mondjuk nem is kellemes zérózni, főleg, ha tele van töltve az ország ha meg felléphet min. heki alatt, akkor meg ne vihessen semmit :D |
Quote:
|
Quote:
Nem volt mit megúsznom, biztos keversz valakivel:) Bár mesélik milyen kis peches voltál:) De nem offolnék tovább. Egyedi elbírálást nem támogatok, máskor előrébb kell gondolkozni ha fát vég valaki maga alatt melyik végén is ül:) Bár visszaolvasva a topic zárható asszem |
Quote:
a nagy ország alatt engem értesz? köszi! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:50. |