![]() |
elmentett kristálygömbök
Üdv!
Bele is vágok rögtön. Az elmentett kristálygömböknél szeretnék egy kis változást, márpedig azt, hogy ugyebár, ha több lap van, akkor a lapozót kell használni, ami az oldal tetején van. Na azt a lapozót le kéne rakni az oldal aljára is, mert ugye mindenki felülről nézi, és amikor leért a végére, újra vissza kell menni az elejére. Ami persze nem nagy munka, de néha elég idegesítő. Tudom, jösztök majd azzal, hogy ott a keresés, de ez tényleg csak egy apró módosítás, amivel kicsit felhasználóbarátibb lenne az elmentett kristálygömbök oldal! Várom a reakciókat! |
Ezt azon az oldalom ahol publikálok "fel a lap tetejére" linkel oldották meg. És ha 30 történetet végiggörgetsz, akkor már nem nagyon van kedved újat olvasni.
|
Quote:
|
én a keresést nem tudom értelmesen használni, mindig rosszakat hoz be, pedig amikor kinézek egy orit a mentettek között, és látom mije van, és arra keresek, azt se találja meg,szóval az nekem fölösleges, úgyhogy nem mondom, hogy "hisz ott a keresés"
úgyhogy az ötletet támogatom, bár megvagyok nélüle |
Ne gömbözz és nem kell vissza tekerni az elejére :p
|
támogatom
bár én nem szoktam keresgélni, hanem inkább csinálok egy friss gömböt:)) de viccen kivül tényleg jo ötlet Szavazás nincs vitya?? ugy szavaztam volna 1-et |
Quote:
OFF/ Múltkor még azon sírtál,hogy megint szavazni kell menni .. :p |
Quote:
Off Változnak az idök :) |
Quote:
A kereső nekem jól működik, egyébként. Van különben felső korlátja a menthető gömböknek? |
Quote:
Nagyon jó téma,nekem is eszembe jutott már támogatnám az ötletet mert sokszor azért törlök gömböket mert nehéz keresni a sok közül.Nem sok időt vesz igénybe feltolni a lap tetejére de tényleg rettenetesen idegesítő mikor hirtelen keresel... |
Quote:
|
Quote:
(rövid) |
Ne offoljuk szét a megbeszéléseket. Köszi.
|
A kereső nagyon hasznos és szerintem jól használható. Sokkal szívesebben nézem végig a keresés eredményét, minthogy végiglapozzam a gömböket.
Nekem tetszene olyan funkció, hogy a duplikátumokból a régebbiek törlése. Kereséssel ugyan szűrhető, hogy a régebbieket ne mutassa, de feleslegesen elszaporodnak a szükségtelen gömbök. A duplikátumokat pedig kikeresni és a régebbieket egyenként törölni elég macerás. |
Quote:
|
Quote:
Ellenben ha lehetne az összes kilistázott gömböt törölni, az hasznos lenne, mert akkor a régi, már használhatatlan gömböket egyszerre törölhetnénk. |
Quote:
|
Szerintem nagyon hasznos lenne, ha az elmentett kristálygömbjeim elérhetőek lennének a pontlistából.
A kék "I" betű nemcsak a friss információkat, hanem a régebben elmentett kristálygömböket is megmutatná. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt javasoltam, hogy az elmentett (legutolsó) gömböm elérhető legyen a pontlistából. Ez kényelmi funkció lenne. Most a pontlistából látom, hogy x-ről már csináltam gömböt, mert tudom a faját. Kíváncsi vagyok a régi gömbjére. Ehhez 1. Megjegyzem a számát (ctrl c) 2. Rákattintok a jegyzetekre 3. Rákattintok az elmentett kristálygömbökre 4. Rákattintok a részletes keresésre 5. Beírom az ország sorszámát (ctrl v) 6. Rákattintok a keresés gombra Ekkor kiderülhet, hogy nem is mentettem el... Ehelyett ezt a gömböt egyetlen kattintással is elérhetném, ha a pontlistában az elmentett régi gömbök is elérhetőek lennének. Például sárga "I" betű lenne a mostani kék "I" betű helyén, ha mentett gömböt mutatna. |
Quote:
Mástól erre nemigen érkezett reakció. Attól félek, hogy egy kicsit megint elmegy a pontlista a karácsonyfa irányába. Ez így karácsonykor nem is olyan nagy baj, no de utána? :D Kísérleti jelleggel akár ez is bekerülhet, de engem személy szerint egy kicsit így elsőre zavar. A sárga az kifejezetten rossz volt, sötét szín nem látszik. A fehér még talán elmegy, de ez is zavar engem személy szerint egy kicsit. |
Quote:
|
Fegya ötlete nekem is tetszik...
|
Nekem is tetszik ez az ötlet, örülnék, ha bekerülne;)
|
Quote:
|
Quote:
|
és ha marad kék csak nem I? (pl G mint gömb vagy M mint mentett)
|
hmm
Sziasztok!
beszállnék két javaslattal :) az 1.: nekem hiányzik az, hogy a részletes keresésnél minden tulajdonságára kereshetek a kívánt országnak, csak a nevére nem. pedig sokkal egyszerűbb lenne, ha nem a sorszámát kéne kimásolnom a pontlistából, hanem csak beírnám, hogy "Szép Ország", és kiadná a gömböket. :) a 2.: ez a téma többi postját olvasgatva jutott eszembe. jó lenne, ha lehetne választani a gömbök elrendezési módján. Gondolok itt arra, hogy értelem szerűen időrendben vannak, de a "karbantartáshoz" (régi gömbök törléséhez) szükség lenne egy ABC sorrendben való megjelenítéshez. Így látnám, hogy melyik országról van gömböm, és ha alatta van még 3 gömb - és persze nincs rájuk szükségem - akkor csak rányomok a törlés gombra. Ennek következtében nem kell 9 oldalnyi gömböt végigbogarásznom, és folyton törölgetnem a neveket, amiket már papírra felírtam. illetve még annyit mondanék, hogy nekem tetszik a pontlistában a "kék I, és fehér I"-s megoldás. praktikusnak találom! ;) Üdv: Andriss |
Quote:
|
elnézést, azt nem vettem észre, egy linkről jöttem ide... :)
nyugodtan töröld a HSZ-eket :) |
Quote:
|
Quote:
|
szerintem jó:)
|
Nem akartam új topicot nyitni, de épp most nézegetem az elég régi gömböket és arra gondoltam, hogy nem lehetne-e megoldani a gömbön, hogy a sorszám után ott legyen, melyik csoportban készült az országról?
|
All times are GMT +1. The time now is 11:29. |