![]() |
Hol van Gee?
Ma 1 hónapja nem járt itt Gee!
Biztos sokan feltettétek már azt a kérdést magatoknak,hogy hol van Gee? Itt most jöhetnek a tippek,ötletek:) Ja és remélem Gee nem veszi rossz néven ,hogy nyitottam neki/róla egy topicot:) |
Lehet szavazni is:)
Hajrá Fradi! Talán erre előkerül végre:rolleyes::D |
Ja, nekem is föltűnt már... Pedig tök szerettem olvasgatni a másfél oldalas hozzászólásait :D:D
Remélem talált valami jó munkát, aztán ezért nincs ideje a hódra - vagy épp nem volt pénze netre :p |
Mivel msn-en sem látom soha ezért lehetséges, hogy szimplán nincs ideje a gépre/Hódra...
Ugyanakkor volt valami olyasmi, hogy fél Jupitól (ne tőlem kérdezzetek részleteket, nem én mondtam:D ) Bár lehetséges, hogy olvassa ezért Gee: gyere vissza, de azonnal!!!! :D |
Az utolsó beírásai között volt egy olyan, hogy kipróbált valami pék melót. Szerintem felvették, és ott nem hiszem, hogy van net.
|
Pék melót?
Az jó lehet:) Bár én,akkor is megoldanám a hódot:D |
Quote:
|
Quote:
|
lol akkor Gee-vel azonos munkakörben melózunk :D
én is pékségben töltöm a nyári diákmunkámat... |
Quote:
Ennyi pékest egy rakásra:rolleyes::D |
Kösz Attila a topikot, én is keresgélem már egy ideje, és több ideje mint egy hónap, játékban is, itt is, de sehol...remélem tényleg dolgozik, és nem a kedve ment el...vagy lehet, hogy tényleg nincs netje .
|
Quote:
|
Van Pepussal egy közös pék ismerősünk,majdnem olyan jó arc(fej),mint Attila a legjobb fej:) :D
|
Valamelyik nap itt a fórumon is láttam Gee-t belépve.
|
Quote:
|
Re.
Üdv mindneki.
1. Nem játszom. 2. Nem fórumozok. 3. Nem félek senkitől. És miért pont Jupitól félnék? Nem piszkáltam. (Ez álhír.) 4. Voltam gyakorlaton sokat, és valóban, nem volt net. Térerő se volt, tehát még a wap is kilőve. 5. Jelenleg 2 sulit nyomok egyszerre. Egyetem mellett egy középfokú kereskedelmit. Üzletvezető szakon. 6. Az 5. pontból következően: hangyafülcimpányi időm sincs, reggel 7 előtt megyek el itthonról, és este 7 után érek haza. 7. Sulik mellett nyilván másra is kell az idő. 8. Ne örüljetek, októberben záróvizsga a ker. suliban. 9. Értsd: visszatérek. Üdv mindnekinek addig is, és köszi a sok keresgélést, jólesett, hogy hiányzom valakinek. :D (Ati, meg a sorszámos topic... Azt hitted, hogy nem szállok versenyre? Már gyúrom az ujjaimat, hogy gyorsan tudjak IP-t cserélni... :D) |
Quote:
|
Mindenesetre köszönöm a topicot, meg a hozzászólásokat! :D
Most megyek. Laptropról vagyok, és épp a születésnapomat ünnepeljük itt haverokkal. A laptop 0%-os alkoholtartalmának megőrzése érdekében viszont a gépet eltesszük szépen a fiókba. Úgyhogy további szép estét! Gó offlájn! |
Boldog Születésnapot Geeeee!!!!!!!
|
Quote:
Quote:
Jó ünneplést mindenesetre! :) |
Boldog születésnapot, jó volt látni! :D
A vizsgához meg sok sikert :) |
Quote:
Én kézzel lábbal védekezek, de nem értik a sorszám erejét. :D (Ők nem hódoznak...) Szóval el fogják venni a netet... Hátha akkor odaadom a laptopot magamtól. :D Még megy a harc... :D |
Quote:
|
No, akkor boldog szülinapot, és szülinapod alkalmából beszállok én is a regelésbe, és ha sikerül elcsípnem, ígérem neked adom ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Boldog szülinapot és igyál sokat. Ja és sok sikert a sulikhoz! |
Milyen jó az, ha valakinek 2 szülinapja is van egy évben. :p
Bár akkor marha hamar megöregszik. Az a 88 év ezek szerint csak a fele? :p |
Szijja Gee :)
Boldog szülinapot, így utólag :) Várunk Hódítózni Oktoberben, nehogy le merj szokni róla :D |
Quote:
|
télleg GEE boldog szülit :)
|
Quote:
|
:(
Pénteken itattak. (nem voltam itthon, meg ugye ki lett húzva a netkábel...:D)
Szombaton itattak. (nem voltam itthon) Vasárnap 18 órát töltöttem az ágyamban, 95%-ban alvással, 5%-ban megpróbáltam olvasni egy könyvet (arányokból ítélve, nem sok sikerrel:D) Ma hétfő van, suliban voltam. Iszonyatosan fájt a fejem egész nap. (Nem másnaposság vagy ilyesmi, pusztán a hidegfront volt az oka.) Ma este 8-kor értem haza. Ma este 8:10-kor ráébredtem, hogy meghalta magát a Windows-om. Ma este 23:02-ig telepítgettem. (Windows, driverek, meg a többi bisz-b..., beállítások, monitoroptimalizáció, vírusírtás, töredeztettségmentesítés, internetbeállítás) Most 23:33 van. Nagyon szeretnék aludni, úgyhogy mindenkitől elnézést előre/utólag aki a felbukkanásomra várt. Ha az Isten, és a MicroSoft is úgy akarja, holnap leszek. :D:D:D És köszönöm mégegyszer mindnekinek!!!!!! |
Visszatértél meste! :D
|
Quote:
|
Remélem hogy végre oda tudom neked adni az orit :)
|
Quote:
De szép gesztus, hogy regeltél neki egy szülinapi orit 555555 sorszámmal :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:14. |