![]() |
Hangosítás
Sziasztok,
megint akadt egy kis problémám. Van egy filmem, ami túlságosan halk. Hiába veszem maximumra a hangerőt a mediaplayeren, így is sokat kell tekernem a hangfalon és így zúg. Azt reméltem, tudtok nekem mondani egy programot, amivel hangosabbá tudom varázsolni magát a filmet. A kiterjesztésről annyit, hogy 15 becsomagolt fájlból áll. Egyet kicsomagoltam, az létrehozott egy videoklippet, amit elindítva láthatom a filmet. u.i.: a windows hangerőszabályzójában is maximumra van állítva a hangerő. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lehet, hogy tévedek és képes lesz ez normális minőségben is elmenteni a dolgot.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Röpke 2 és fél óra alatt létre is hozta a 900 megást fájlt(amit előzetesen 1,3 gigára becsült). A hang végre normális hangerőn szól, de egy idő után elcsúszik a képhez képest. Kezdem azt hinni, hogy a gép ellenem van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szoftverbazison nézz szét szerintem
|
Quote:
|
Quote:
Miután kipróbáltam vagy 10 programot, visszatértem ehhez. Átállítottam valamit valamire, elmentettem és hangosabb lett. Köszönök minden segítséget. Jó éjt, mára elég volt a számítástechnikából. |
Hehe, már feladtad
Amúgy melyik film az? Nekem Vegas van ha nagyon kell megadom h h töltöttem le, de elég kifinomult progi, sok jóra ne számíts, nem felhasználóbarát "ablakok" : ) |
Quote:
Quote:
|
No emberek, van megint egy kis gondom. Adott egy film rendkívül kellemes zenével, de soundtrack cd nem került kereskedelmi forgalomba belőle. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan szoftver, amivel ki lehet szűrni a zajokat egy kivágott filmrészletből? Zaj alatt értek mindent, ami nem zene - így pl beszédet, ajtócsapódást, stb.
Mert pl Movie Maker-rel meg tudom oldani, hogy a video hangjának egy részét kivágom, de ez így ugye nem "tiszta". Ezért kéne nekem egy olyan csodaprogram, ami eme gondom is meg tudja oldani. |
Quote:
Sajnos kissé el kell keserítenem, ilyen programot nem fogsz találni. Frekvencia szűrőkkel lehet próbálkozni, de tapasztalatból mondom, hogy irtó pici az esélye. Az a baj, hogy egy -úgymond- ömlesztett hangsávod van és ezt csak úgy lehetne széjjel szedni, ha minden zaj és rápakolt sound-effekt külön-külön csatornán lenne és ezt egyszerűen kikapcsolná az ember. Ám ez csak azok birtokában van meg, akik lekeverték ezt a hatást a filmhez. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:13. |