Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Vari-toli túltöltés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=311)

Bakter_ium 03-06-2006 10:27

Vari-toli túltöltés

Sziasztok!

Egy haverom a következőt állítja: mondjuk, van 1000 tolvaja, úgy hogy tele vannak a kocsmái, vesz hozzá még ezret vagy amennyit bír, szétlop egy országot és még körváltás előtt, eladja a tolikat. Szerinte nagyot lehet kaszálni ezzel.
Arra alapozza az állítását, hogy a súgóban az vagyon, hogy a tolvaj/vari akcók sikeressége az egységek számától függ. Nem pedig az ’elférő’ egységek számától.
Én ilyet még nem hallottam, varival kipróbáltam, szerintem nem működik.
Szerintetek?

Phoenix 03-06-2006 10:30

hát nem toom...még nem igazán próbálgattam, de már hallottam én is róla, bár azért monnyuk 3k toli ide oda piacozása, akciózása elég gázos :eek: szval annak a gép előtt kell lennie napi 24 órát, hogy mindig legyen utánpótlás...sztem :)

Wanax 03-06-2006 10:47

Tudtommal az elfero egysegek szamitanak bele csak az ertekbe ami eldonti hogy befersz valahova vagy sem!!!
Pl.:
0 kocsmaval ha 30000 tolvajt veszel akkor is bebuksz az elohalott fajnal, ami ugye nem surun szokott elofordulni!
0 templommal 200 hektaron akar 30000 varaszlo se fog tudni meg egy tavolba latast csinalni...
Nekem ez a tapasztalatom!
Azert eleg kellemetlen lenne ha mukodne a dolog amit a haver allit mert azert van olyan szint ahol a piacon levo osszes tolvajt megtudom venni, de ugyan ezt mas is megtudja es akkor csak a penz szabna, es a piacon levo egysegek szama hatert a gombozesnek es a tolvajkodasnak!

Phoenix 03-06-2006 10:52

Quote:

Originally Posted by Wanax
Azert eleg kellemetlen lenne ha mukodne a dolog amit a haver allit mert azert van olyan szint ahol a piacon levo osszes tolvajt megtudom venni, de ugyan ezt mas is megtudja es akkor csak a penz szabna, es a piacon levo egysegek szama hatert a gombozesnek es a tolvajkodasnak!

naja....épp ezért lenne ez durva, ha működne

Ati 03-06-2006 11:05

Lásd:

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=16&page=10

Cimbi 03-06-2006 18:09

Ahh, félreértés gyanúja miatt nem én béreltem fel, hogy ő is a túltöltésről kérdezzen :D De azért ez furcsa h 1nap eltéréssel jutott eszünkbe :P

Bakter_ium 03-07-2006 14:56

Quote:

Originally Posted by Cimbi
Ahh, félreértés gyanúja miatt nem én béreltem fel, hogy ő is a túltöltésről kérdezzen :D De azért ez furcsa h 1nap eltéréssel jutott eszünkbe :P

Én is meg tudom erősíteni, hogy nem bérelt fel senki, hogy tegyem fel eme kérdést. Sajnos túl hosszú a 'kezdők ide' téma, és nem sejtettem, hogy ott már megvan a válasz.

Synkel 03-14-2006 00:39

Régebben működött a dolog, de az tényleg rgebben volt:) Ma már csak az elférő egységek számítanak, mint Ati is utalt rá:)

Eke 03-21-2007 20:25

az nagyon buli volt,volt alkalom hogy egy ürge lenyult a tekijeimböl,hihi bevásároltam utánna ,volt utánna pofáraesés.De most már sajna nem müxik.De jo volt szorakozni vele:D

Valezius 03-21-2007 23:16

Ez tényleg félreérthető, remélem bekerül a módosítás a súgóba. :)

Penge 03-27-2007 19:17

Há én jól bekuktam:(

LotR 03-28-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Bakter_ium (Post 9728)
Sziasztok!

Egy haverom a következőt állítja: mondjuk, van 1000 tolvaja, úgy hogy tele vannak a kocsmái, vesz hozzá még ezret vagy amennyit bír, szétlop egy országot és még körváltás előtt, eladja a tolikat. Szerinte nagyot lehet kaszálni ezzel.
Arra alapozza az állítását, hogy a súgóban az vagyon, hogy a tolvaj/vari akcók sikeressége az egységek számától függ. Nem pedig az ’elférő’ egységek számától.
Én ilyet még nem hallottam, varival kipróbáltam, szerintem nem működik.
Szerintetek?

Réges rég volt ilyen, de már rég nincs:)

All times are GMT +1. The time now is 23:56.