![]() |
földeledásal kapcsolatos kérdések
föld eladással kapcsolatoskérdések.
|
Quote:
Mi van velük? Földet nem lehet eladni. |
Quote:
|
Quote:
|
Eladni éppenséggel el lehet.
Te küldesz nekem VIP-et, én kiteszem a védelmemet, amikor jössz felém 8 sereggel. Van ilyen. Én a topicot nem értem. Hol van itt kérdés? Illetve mi a kérdés? |
elnézést a tudatlanságomért én azt hitem hogy lehet. de megragadva az alkalmat hogy tanácsot kérjek, akkor hogy tudnék megszabadulni a feleslegtől külső segítség nélkül a szint lépésnél ? hozzáteszem 5y ból.
|
Quote:
Szerk: Ja igen, nem is így akartam befejezni a mondatot. Kössz Ati |
Quote:
"Szintlépéskor lehetőséged van arra, hogy az építés alatt levő területeidtől megszabadulj, azokat az új szintre ne vidd magaddal. Miért hasznos ez? Elképzelhető, hogy az új szinten nem oda szeretnél érkezni, ahova aktuális országméreteddel érkeznél, hanem annál lejjebb. Ilyenkor saját magad kiválaszthatod, hogy mely területektől szeretnél megszabadulni, azokat építés alá helyezed, majd ennek az opciónak a bejelölésével lépsz szintet. Így az új szinten annyival kevesebb területed lesz, amennyi területed építés alatt állt." |
Quote:
Quote:
|
köszönöm az infót.:):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Földeladás funkció viszont nincs. :) |
Quote:
sok mrd-okat utaló rendszer sincs, mégis vipért lehet kapni nem kevés mrd-okat. |
Quote:
|
Quote:
|
Próbáltam meg kérni egypár orit hogy raboljanak földet de azt hiték hogy beugratás.:(:(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
qhote: Tudod mit, ha ennyire nem megy, es bontani sem sikerul, regelj meg egy orit, es usd le magad... Ja de akkor utana arrol is le kell majd, affene.... Ez olyan mint hogy hova rakjuk ezt a kupac foldet? Assunk neki egy lyukat! :) Vaagy.. azzal elmesz szabira, es elveszik a felesleg, hoppa! De azert en meg mindig a bontast javaslom, nem ordongosseg. :) |
Quote:
|
Quote:
1. Vegigolvastam (bar nemtom ennek is mi koze a mult ido eszrevetelehez) 2. Attol hogy vmit mult idoben irsz, nem kovetkezik belole egy tok mas dolog. Pontosabban: attol, hogy megkertel vkit, hogy usson be foldre, de nem utott be, vhogy nem kovetkezik az, hogy bontottal, es felleptel, csak mert epp mult idoben volt ez a mondat. De javits ki, ha tevedek... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|