Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   földeledásal kapcsolatos kérdések (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3094)

qhote 07-20-2008 21:37

földeledásal kapcsolatos kérdések

föld eladással kapcsolatoskérdések.

Ati 07-21-2008 11:32

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 183899)
föld eladással kapcsolatoskérdések.

:confused:

Mi van velük?

Földet nem lehet eladni.

Valezius 07-21-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183937)
:confused:

Mi van velük?

Földet nem lehet eladni.

Gondolom azt akarod mondani, nem szabad, de azt is csak anarchon kívül :p

Ati 07-21-2008 12:49

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 183942)
Gondolom azt akarod mondani, nem szabad, de azt is csak anarchon kívül :p

Anarchban sem tudod eladni a földet. Ilyen lehetőség nincs. Sem a piacon nincs ilyen részleg, sem ilyen menüpont nincs, semmi.

[HTPA]GeeForce 07-21-2008 12:54

Eladni éppenséggel el lehet.
Te küldesz nekem VIP-et, én kiteszem a védelmemet, amikor jössz felém 8 sereggel.
Van ilyen.

Én a topicot nem értem. Hol van itt kérdés? Illetve mi a kérdés?

qhote 07-21-2008 14:22

elnézést a tudatlanságomért én azt hitem hogy lehet. de megragadva az alkalmat hogy tanácsot kérjek, akkor hogy tudnék megszabadulni a feleslegtől külső segítség nélkül a szint lépésnél ? hozzáteszem 5y ból.

Valezius 07-21-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 183948)
elnézést a tudatlanságomért én azt hitem hogy lehet. de megragadva az alkalmat hogy tanácsot kérjek, akkor hogy tudnék megszabadulni a feleslegtől külső segítség nélkül a szint lépésnél ? hozzáteszem 5y ból.

Talán az a legegyszerűbb, ha elolvasod a szintlépés súgóját. Ott le van írva, hogy mit kell csinálnod, hogy max heki fölött vagy...

Szerk: Ja igen, nem is így akartam befejezni a mondatot. Kössz Ati

Ati 07-21-2008 16:28

Quote:

Idézet a fellépés súgóból:

"Szintlépéskor lehetőséged van arra, hogy az építés alatt levő területeidtől megszabadulj, azokat az új szintre ne vidd magaddal. Miért hasznos ez? Elképzelhető, hogy az új szinten nem oda szeretnél érkezni, ahova aktuális országméreteddel érkeznél, hanem annál lejjebb. Ilyenkor saját magad kiválaszthatod, hogy mely területektől szeretnél megszabadulni, azokat építés alá helyezed, majd ennek az opciónak a bejelölésével lépsz szintet. Így az új szinten annyival kevesebb területed lesz, amennyi területed építés alatt állt."

-Fegya- 07-21-2008 16:43

Quote:

Idézet a sugóból:
Quote:

A feljutás bizonyos maximum értékekhez is kötött. Ilyen például a maximálisan felvihetõ föld mennyisége. Ennek oka az, hogy a következõ szintre ne sokkal több földdel kerülj, mint amennyivel ott rendelkeznek. Ha több földed van, mint amennyi a feljutási maximum, akkor le kell bontanod néhány általad kiválasztott épületet, a szokásos módon: az építés menüpont alatt. A szabad területeket nem fogja a rendszer beszámolni a maximum kiszámításakor, a felesleges szabad területed azonban a szintlépéskor elveszik!

qhote 07-21-2008 16:47

köszönöm az infót.:):)

Redback 07-21-2008 19:24

Quote:

Y-ban viszont el is adhatod, ha van aki megveszi.

Ati 07-21-2008 19:27

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 183962)
Y-ban viszont el is adhatod, ha van aki megveszi.

Ilyen funkció nincs a játékban.

Tsobi 07-21-2008 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183963)
Ilyen funkció nincs a játékban.

Régen ország eladása sem volt ... :rolleyes:

Ati 07-21-2008 20:35

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 183965)
Régen ország eladása sem volt ... :rolleyes:

Most pedig van.

Földeladás funkció viszont nincs. :)

Redback 07-21-2008 23:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183966)
Most pedig van.

Földeladás funkció viszont nincs. :)

sok mrd-okat utaló rendszer sincs, mégis vipért lehet kapni nem kevés mrd-okat.

Valezius 07-21-2008 23:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 183967)
sok mrd-okat utaló rendszer sincs, mégis vipért lehet kapni nem kevés mrd-okat.

Asszem ezt fölösleges túlragozni, Ati is elmondta, amit akart, meg mi is...

Stev 07-22-2008 08:04

Quote:

Kérdezd meg valamelyik anarchista fórumon, lesz pár segítőkész önkéntes!:D

qhote 07-24-2008 21:08

Próbáltam meg kérni egypár orit hogy raboljanak földet de azt hiték hogy beugratás.:(:(

Druida 07-24-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 184247)
Próbáltam meg kérni egypár orit hogy raboljanak földet de azt hiték hogy beugratás.:(:(

és melyik csopiban?

Dragi 07-24-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 184278)
és melyik csopiban?

anarchista 5/Y

Remedy 07-24-2008 23:21

Quote:

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 184278)
és melyik csopiban?

Mar irta. :) Mondjuk nem egeszen ertem, meg lett mondva, hogy hogy lehet megszabadulni tole, kulonosebb veszodseg nelkul. :)

qhote: Tudod mit, ha ennyire nem megy, es bontani sem sikerul, regelj meg egy orit, es usd le magad... Ja de akkor utana arrol is le kell majd, affene....
Ez olyan mint hogy hova rakjuk ezt a kupac foldet? Assunk neki egy lyukat! :)
Vaagy.. azzal elmesz szabira, es elveszik a felesleg, hoppa!

De azert en meg mindig a bontast javaslom, nem ordongosseg. :)

qhote 07-25-2008 07:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184280)
Mar irta. :) Mondjuk nem egeszen ertem, meg lett mondva, hogy hogy lehet megszabadulni tole, kulonosebb veszodseg nelkul. :)

qhote: Tudod mit, ha ennyire nem megy, es bontani sem sikerul, regelj meg egy orit, es usd le magad... Ja de akkor utana arrol is le kell majd, affene....
Ez olyan mint hogy hova rakjuk ezt a kupac foldet? Assunk neki egy lyukat! :)
Vaagy.. azzal elmesz szabira, es elveszik a felesleg, hoppa!

De azert en meg mindig a bontast javaslom, nem ordongosseg. :)

vérszegény még lehetek iq szegénynek még nem tartom magam bár vannak nálam okosabb emberek na meg a delfinek, én az előzményekről írtam a probléma megoldva hála a segítségnek amit kaptam tőletek .REMEDY ha végig olvastad volna a hozzászólásokat magad is rájöhettél volna hogy múlt időben írtam.;):D:D

Remedy 07-25-2008 10:48

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 184286)
vérszegény még lehetek iq szegénynek még nem tartom magam bár vannak nálam okosabb emberek na meg a delfinek, én az előzményekről írtam a probléma megoldva hála a segítségnek amit kaptam tőletek .REMEDY ha végig olvastad volna a hozzászólásokat magad is rájöhettél volna hogy múlt időben írtam.;):D:D

Na, ha mar kotozkodsz:
1. Vegigolvastam (bar nemtom ennek is mi koze a mult ido eszrevetelehez)
2. Attol hogy vmit mult idoben irsz, nem kovetkezik belole egy tok mas dolog.
Pontosabban: attol, hogy megkertel vkit, hogy usson be foldre, de nem utott be, vhogy nem kovetkezik az, hogy bontottal, es felleptel, csak mert epp mult idoben volt ez a mondat. De javits ki, ha tevedek...

qhote 07-25-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184304)
Na, ha mar kotozkodsz:
1. Vegigolvastam (bar nemtom ennek is mi koze a mult ido eszrevetelehez)
2. Attol hogy vmit mult idoben irsz, nem kovetkezik belole egy tok mas dolog.
Pontosabban: attol, hogy megkertel vkit, hogy usson be foldre, de nem utott be, vhogy nem kovetkezik az, hogy bontottal, es felleptel, csak mert epp mult idoben volt ez a mondat. De javits ki, ha tevedek...

semmi szín alatt nem állt szándékomban kötözködni remedy.az észrevételem csak tájékoztató jellegű volt ;):)

Ati 07-26-2008 02:29

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 184388)
semmi szín alatt nem állt szándékomban kötözködni remedy.az észrevételem csak tájékoztató jellegű volt ;):)

Ezt sürgősen be lehet fejezni... Máshol tágasabb, javaslom, hogy keress más elfoglaltságot. Köszönjük az eddigi részvételt...

sutike31005 07-26-2008 08:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 184408)
Ezt sürgősen be lehet fejezni... Máshol tágasabb, javaslom, hogy keress más elfoglaltságot. Köszönjük az eddigi részvételt...

Ati, néha aludhatnál... :) ahogy nézem ezt se emberi időbe irtad :D

Ati 07-26-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 184416)

Látod, látod, a Hódítóval még ilyenkor is foglalkozva van. :D

Valezius 07-26-2008 20:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 184457)
Látod, látod, a Hódítóval még ilyenkor is foglalkozva van. :D

Csak nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen ;)

Ati 07-26-2008 20:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 184458)
Csak nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen ;)

Eddig ebből a stílusból jó nem származott. Ha valaki kérdez valamit, más pedig segít neki, akkor utána nem kacsintós röhögős megjegyzéseket kéne tenni, hanem megköszönni a válaszokat. Lehet, hogy már megint nagyok az igényeim.

Grabi 07-26-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 184416)

azért ez a 17 és fél óra egy macinak is a becsületére válik ;)

Redback 07-26-2008 21:47

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 184460)
azért ez a 17 és fél óra egy macinak is a becsületére válik ;)

LEhet hogy nem aludt ennyit, csak mondjuk szórakozott egy kicsit, vagy a családdal töltött némi időt...

Grabi 07-26-2008 22:08

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 184461)
LEhet hogy nem aludt ennyit, csak mondjuk szórakozott egy kicsit, vagy a családdal töltött némi időt...

élőhangon adom elő, amit most gondolok: "áááááááááááááá"

qhote 07-28-2008 19:51

Quote:

Originally Posted by qhote (Post 183957)
köszönöm az infót.:):)

meg köszöntem ati.

All times are GMT +1. The time now is 12:55.