![]() |
Web money
arra lennék kiváncsi hogy ez a fizetésforma
(webmoney) hogyan működik? |
nem értem pontosan h ez alatt mit értesz
|
angol a szöveg tehát nem tudom nagyon kivenni de a képek alapján egy oszlopban van olyanokkal mint: payplay sms stb.
|
Quote:
Csak olyan oldalt használj fizetésre, amit értesz is, különben igen komoly meglepetések érhetnek, és nem pozitívakra gondolok. Ha egy oldalról nem tudod mi az, és hogy működik, és nyelvtudás hiányában ezt megtudni sem tudod, akkor ne használd a saját érdekedben! |
azért kérdem hogy működik:)
(egyépként be tudom másolni ide a szöveget) (egyépként a heroes of war and money nevezetű rpg vel van a problem) |
Quote:
Ráadásul nálam mindez japánul, úgyhogy azt se tudom, hogy mire kell kattintani, hogy regelni tudjak. :) Remek japán online fizetési rendszer lehet, de azt hiszem, hogy nyelvtudás hiányában ez nálam ki fog maradni. :) |
:)
nyulfarknyi szöveg olyan mint a hódító (na lyó malydnem) befizetsz x pénzt (euróban)és cserébe kapsz extra szolgáltatásokat |
Quote:
Ha az, akkor én személy szerint pláne nem használnám. |
ezekszerint hódító vip-et se vegyek bankkártyásan??
:D |
Quote:
Most komolyan: aláírsz egy 20-30 oldalas szerződést, ami részletezi a KÖTELEZETTSÉGEIDET, és mindezt anélkül teszed, hogy tudnád, hogy mi van odaírva?! Ezt ugye nem gondolod komolyan?! Ha igen, akkor az egy elég szomorú dolog. :( |
tessék:
WebMoney is an electronic money and online payment system. Originally targeted mainly at Russian clients, it is now used world-wide. You can add funds with help of prepaid WebMoney Card (on sale in most Russian and CIS cities), bank wire. Locate the nearest WM prepaid cards seller, cash terminal, WM exchanger or dealer with the help of WebMoney Geo Service. About WebMoney: Official site, Wikipedia. You can make transfer from your WM Wallet: ezt írja a progi (próbáltam onlinefordítóval de nem ment vele sokra)(onlinefordito.micom.hu) |
Quote:
Ha nem tudod elolvasni és értelmezni a szerződést, amit meg kell kötnöd, akkor ne kösd meg!!! |
nem regisztáció
(már reguiisztrálva vagyok (ja és az se biztos hogy bankkártya) (bár szerintem biztos hogy nem az) |
Figyi, tényleg ne használd ha nem érted, és ha nem muszáj...
|
Quote:
|
ez nem kötelező:)
|
Quote:
|
Quote:
No én ebből a témából kiszálltam. Számomra felfoghatatlan, hogy miért köt valaki szerződést olyan nyelven, amit mégcsak nem is ért. Utána pedig jellemzően jönnek az értetlenkedések, hogy dehát miért vontak le pénzt, amikor nem is engedted. De, engedted, max nem tudsz róla, mert nem olvastad el. Amikor mész a bankhoz reklamálni, és bejelölöd, hogy nem járultál hozzá semmi levonáshoz, akkor azért figyelmesen olvasd el a MAGYAR nyilatkozatot, miszerint büntetőjogi felelősséged teljes tudatában állítod, amit. Utána pedig amikor kiderül, hogy ja mégis engedélyezted, akkor ennek a valótlan állításnak, és a bank félrevezetésének a következményeit viselned kell. |
Quote:
De most vagy van egy ilyen, vagy nem az van odaírva, amit angoltudás nélkül, egy angolnyelvű szövegből valaki gondol... No téma tényleg ignorálva, olyan dolgokon nem akarok filozofálgatni, aminek a felfogása számomra magas. :) |
na szóval:
ez egy rpg online bögészővel játszható game angolul és azért kérdeztem mert: ha befizetsz x pénzt kapsz x drágakövet amit eltudsz költeni(pl.: aranyat csinálsz belőle) és az érdekelne hogy a web moneyval hogyan fizatem be valaki légyszives fordítsa le azt a ... szöveget |
Quote:
ez a WebMoney egy elektronikus online fizetős rendszer, amelyjel eredetileg az orosz klienseket célozták meg, de már világszerte használják. Úgy tölthetsz fel rá pénzt hogy megveszed az előre fizetett WebMoneyCard-ot (amelyet a legtöbb orosz és CIS -ezt nem tudom, minek a rövidítése-) városban vehetsz meg. A legközelebbi ilyen WM árust, váltót stb. a WebMoney Geo Service-n találhatod meg. A WebMoneyről olvashatsz még a hivatalos oldalon vagy a Wikipedián. Nagyjából ez az értelme, ha valamit rosszul értettem, kérlek javítsatok ki, ne rajtam múljon lukika pénze :D |
kössz a segítséget
|
Quote:
Már ne is haragudj Lukika, de bődületes marhaság így beregisztálni valahova... |
Quote:
|
Quote:
FÁK (és most nem káromkodtam :D) |
Quote:
olvass vissz! nem a regisztrációhoz kell! (sőt nem is kell!) |
Quote:
|
éljen nem kell annyit gyalogolni:D
|
utánanéztem ennek a játéknak és egy heroes 4-hez tudnám hasonlítani.
és ha nem fizetsz be akkor nagyon nagy hátrányba kerülsz a többiek ellen akik játszák? mert szerintem biztos lehet játszani ezt a játékot úgy is ha nem fizetsz be... és szerintem se fogadj el olyan szerződést amit nem tudsz átnyálazni mert néha rejthet érdekes dolgokat az apróbetű (ha van egyátalán benne) :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |