![]() |
Piac
Sziasztok.
Azt kérdezném, hogy érdemes e a piacon felvásárolni az árukat, hogy azt többér megpróbáljam eladni??, mert így szerintem sokat is lehet bukni. |
Quote:
Röviden: ha jól csinálod, megéri, ha rosszul, akkor nem. Persze ha sok cuccod van a piacon, akkor több időt kell a játékra szánnod, hogy gépnél legyél, amikor visszajön, és megint ki tudd tenni. |
Quote:
|
Mennyi pénz kell ahhoz kb, hogy tudjak olyan mennyiséget venni, amivel pl a gabonapiacot uralni lehet. (Mert fémet tuti hogy nem vesz senki, ha drága, de követ szerintem vesz)
|
Quote:
|
Az elején én is próbálkoztam ilyesmivel, de a piac (én Q-s vonalon mozgok), szerintem túl kiszámíthatatlan.Nyilván előfordul, hogy egy-két delikvens nincs képben, vagy elüti az árat, ilyenkor lehet jókat fogni (volt, hogy valaki ki akart tenni vélhetően 1000 tekit 7000 aranyért, de felcserélte a számokat-na az buli volt:D:D:D:D), de én piacot uralni nem szeretnék inkább.Egyszer rengeteget buktam fegyóval, az tette be a kaput..
|
sokszázmilliókba gondolkozz:)
legalábbis egy nagyobb freemailos csopiban mindenképp! |
milyen piacon akarod utralni a gabonát?
szerintem még normál csoportan is 10 milliárdra van szükséged ahhoz, hogy felvásárold egyszer az egsézet, majd kitedd egyben, majd mindig felvedd magad alól az aládpakoltakat.. anarchista csoportban ez kb 1000 milliárdra is rúghat. tuti ezt akarod ? :D Adok kölcsön 1000 milliárd aranyat, 10%-os kamatra. 1 hónapod van rá, hogy 1100 milliárd aranyat visszaadj. ha jól csinálod, sokat kereshetsz vele, mert akár megduplázhatod az ezer mrd-det, és akkor 900 milliárdot kerestél rajta... |
Quote:
|
Quote:
Napokba már rájöttem. Ha megveszel mindent, kiteszed marhadrágán, akkor igaz hogy kénytelenek venni, de fele megmarad. az jön haza, és jönnek szépen a rablók |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A lényeg az lenne, hogy felőlem rabolják, de már el tudjak adni annyit, hogy abból már megtérült a paiacolás. Ez a nehéz. |
All times are GMT +1. The time now is 04:52. |