Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Piac (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3063)

lucku 06-29-2008 19:46

Piac

Sziasztok.
Azt kérdezném, hogy érdemes e a piacon felvásárolni az árukat, hogy azt többér megpróbáljam eladni??, mert így szerintem sokat is lehet bukni.

Valezius 06-30-2008 12:41

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 182270)
Sziasztok.
Azt kérdezném, hogy érdemes e a piacon felvásárolni az árukat, hogy azt többér megpróbáljam eladni??, mert így szerintem sokat is lehet bukni.

A hódító kézikönyvben van egy ehez kapcsolódó rész.

Röviden: ha jól csinálod, megéri, ha rosszul, akkor nem.

Persze ha sok cuccod van a piacon, akkor több időt kell a játékra szánnod, hogy gépnél legyél, amikor visszajön, és megint ki tudd tenni.

Druida 06-30-2008 12:51

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 182270)
Sziasztok.

érdemes figyelni, hogy miből mennyi az átlagos ár az adott csopiban. ha az átlagár alatt látsz meg árut, akkor mindenképp érdemes megvenni és az átlagár alatt kirakni. ha van sok időd, akkor elég nagy tételekben ki lehet venni egy-egy árufajtából, és hogyha a csoportban az adott árú nagyrészét te birtoklod akkor végülis te döntheted el, hogy mennyi legyen az ára. kockázatos de megéri :)

lucku 06-30-2008 14:20

Mennyi pénz kell ahhoz kb, hogy tudjak olyan mennyiséget venni, amivel pl a gabonapiacot uralni lehet. (Mert fémet tuti hogy nem vesz senki, ha drága, de követ szerintem vesz)

lucku 06-30-2008 18:51

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 182355)
érdemes figyelni, hogy miből mennyi az átlagos ár az adott csopiban. ha az átlagár alatt látsz meg árut, akkor mindenképp érdemes megvenni és az átlagár alatt kirakni. ha van sok időd, akkor elég nagy tételekben ki lehet venni egy-egy árufajtából, és hogyha a csoportban az adott árú nagyrészét te birtoklod akkor végülis te döntheted el, hogy mennyi legyen az ára. kockázatos de megéri :)

Én idáig csak buktam vele :mad::mad:

Drang 07-01-2008 17:04

Az elején én is próbálkoztam ilyesmivel, de a piac (én Q-s vonalon mozgok), szerintem túl kiszámíthatatlan.Nyilván előfordul, hogy egy-két delikvens nincs képben, vagy elüti az árat, ilyenkor lehet jókat fogni (volt, hogy valaki ki akart tenni vélhetően 1000 tekit 7000 aranyért, de felcserélte a számokat-na az buli volt:D:D:D:D), de én piacot uralni nem szeretnék inkább.Egyszer rengeteget buktam fegyóval, az tette be a kaput..

Killer 07-01-2008 18:32

sokszázmilliókba gondolkozz:)
legalábbis egy nagyobb freemailos csopiban mindenképp!

[HTPA]GeeForce 07-01-2008 19:05

milyen piacon akarod utralni a gabonát?

szerintem még normál csoportan is 10 milliárdra van szükséged ahhoz, hogy felvásárold egyszer az egsézet, majd kitedd egyben, majd mindig felvedd magad alól az aládpakoltakat..

anarchista csoportban ez kb 1000 milliárdra is rúghat. tuti ezt akarod ? :D

Adok kölcsön 1000 milliárd aranyat, 10%-os kamatra.
1 hónapod van rá, hogy 1100 milliárd aranyat visszaadj. ha jól csinálod, sokat kereshetsz vele, mert akár megduplázhatod az ezer mrd-det, és akkor 900 milliárdot kerestél rajta...

komisz86 07-01-2008 19:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 182511)
szerintem még normál csoportan is 10 milliárdra van szükséged ahhoz, hogy felvásárold egyszer az egsézet, majd kitedd egyben, majd mindig felvedd magad alól az aládpakoltakat..

Normálban nem kell ennyi, (legalábbis ahol eddig jártam) a tizede is bőven elég volt hozzá. Elég szépen lehet keresni vele egy ideig, aztán mások is beszállnak+ ha túl sokáig csinálod elkezd a csopi átépülni (eddig mindig ez történt velem). Szóval nem lehet a végtelenségig művelni. 5-ös csopiban semmiképp nem próbálnám meg újra, ott elég durván túlkínálatos volt a piac:(

lucku 07-02-2008 07:57

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 182511)
milyen piacon akarod utralni a gabonát?

anarchista csoportban ez kb 1000 milliárdra is rúghat. tuti ezt akarod ? :D

Adok kölcsön 1000 milliárd aranyat, 10%-os kamatra.
1 hónapod van rá, hogy 1100 milliárd aranyat visszaadj. ha jól csinálod, sokat kereshetsz vele, mert akár megduplázhatod az ezer mrd-det, és akkor 900 milliárdot kerestél rajta...

Hát ha az így működne....
Napokba már rájöttem.
Ha megveszel mindent, kiteszed marhadrágán, akkor igaz hogy kénytelenek venni, de fele megmarad. az jön haza, és jönnek szépen a rablók

Princ 07-02-2008 14:04

Quote:

Originally Posted by lucku (Post 182380)
Én idáig csak buktam vele :mad::mad:

Na és tanulságot sikerült levonni a saját esetedből az alatt a 2 (azaz két :p) próbanap alatt? Türelem és tapasztalat nélkül csak a szerencsében bízhatsz a piacon.

[HTPA]GeeForce 07-02-2008 14:10

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 182520)
Normálban nem kell ennyi, (legalábbis ahol eddig jártam) a tizede is bőven elég volt hozzá. Elég szépen lehet keresni vele egy ideig, aztán mások is beszállnak+ ha túl sokáig csinálod elkezd a csopi átépülni (eddig mindig ez történt velem). Szóval nem lehet a végtelenségig művelni. 5-ös csopiban semmiképp nem próbálnám meg újra, ott elég durván túlkínálatos volt a piac:(

no lássuk. jártam a Q csoportban, a T-ben, az U-ban, a V-ben, a W-ben, az Y-ban. hát szerintem 1 mrd-vel egyikben se veszed át a piacuralmat.

Tsobi 07-02-2008 15:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 182598)
no lássuk. jártam a Q csoportban, a T-ben, az U-ban, a V-ben, a W-ben, az Y-ban. hát szerintem 1 mrd-vel egyikben se veszed át a piacuralmat.

Háát,ha csak a gabonapiacról van szó,akkor szerintem kevesebből is meg lehet oldani a dolgot. Mikor utoljára aktív voltam B-ben játszadoztam a gabonával egy kicsit és meg kell mondjam,600 millióból felvettem mindet .. s pár nap múltán megsokszorozva kaptam vissza az árát :)

lucku 07-02-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 182599)
Háát,ha csak a gabonapiacról van szó,akkor szerintem kevesebből is meg lehet oldani a dolgot. Mikor utoljára aktív voltam B-ben játszadoztam a gabonával egy kicsit és meg kell mondjam,600 millióból felvettem mindet .. s pár nap múltán megsokszorozva kaptam vissza az árát :)

De nekem még mindig ott van az eladatlan áru probléma. Azt elrabolják szépen...
A lényeg az lenne, hogy felőlem rabolják, de már el tudjak adni annyit, hogy abból már megtérült a paiacolás. Ez a nehéz.

All times are GMT +1. The time now is 04:52.