![]() |
Eb 2008
Kiváncsi vagyok ki kinek drukkol a benn,maradtakból az EB-n?
Hajrá Németek! Deutschland über alles:)) |
én iwiwen megnéztem ki kapott a legkevesebb szavazatot az ebs játékban...svájc. jó tyúkanyóhoz híven rájuk szavaztam én is. azóta talán mo. egyetlen elkötelezett svájc fanatikusává léptem elő. bár én mindent megtettem, de az elsők között pottyantak ki :)
|
Azthittem a svábok fanja vagy :p
|
Pont a legjobbkor, ha eddig nem volt ilyen topic, akkor mostmár fölösleges volt szerintem...
Legalább egy szavazást írj ki a megmaradt 7csapatról :) hajrá Némeország, remélem Klose megtalálja a rúgó cipőjét, szerencsére az ugró meglett végre :D |
Quote:
de hogy valamit hozzátegyek: szeretnék egy Olasz - Német döntőt. Mindekettőt szeressük :) Nem rázkódnék meg, ha az olaszok nyernének, de most nálam a németek a favoritok, az olaszok meg egy hajszállal mögöttük második, harmadik hollandia, negyedik horvátok, na jó, az ötödik lehet spanyolország, a többi nem érdekel :D |
Quote:
És visszavágást a vbért :) A hollandok meg megérdemlik, a büntetés az idiótaságuk miatt :D A csoportmeccsek elején egy holland-német döntőt akartam, mert a hollandok tényleg szépen játszanak. :) De aki hülye, haljon meg :D Tehát Német-horvát és hollnad-oalsz elődöntő az álmom :D |
Quote:
|
Quote:
|
AVANTI RAGAZZI DI ITALIA :p:p:p:D:D:D
|
Az olaszok, ha éppen nem találják meg a játék ritmusát, akkor három dolgot csinálnak, színészkednek, sírnak, reklamálnak. Mondja már meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni, hogy kézbe veszem a labdát az ellenfél játékosa elől és megyek reklamálni a bíróhoz? Mert a francia-olasz találkozón ez történt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
persze paradox dolog, hogy azért érdemlik meg a kiesést, mert akkor is azt játszották, amit tudtak, amikor nem kellett volna, de az én értékrendemben így van. Nem láttam azt a meccset, értelemszerűen a másikat néztem, nem tudom mennyire voltak bénák a románok, dehát akkor is :) |
Quote:
Ami szerintem szánalmas nevetséges. Ha a bírók ellen sírnának az más lenne :) |
Quote:
|
Olaszoknak két ember szurkol: a divatmajmok (mint 9es években brazilok) meg azok akik nem szeretik a szép focit. Minden talján fan döntse el, hgy melyik kategória :)
Hollandok a szépség mellett eddig eredményes focit játszanak, tán nem törik őket derékba, mint a portugálokat. Bár nekem most a németek játélka is tetszik. Mellesleg továbbra is tartom hogy az oroszok nálam a titkos favorit, az előző meccsan az első gól sztem az eb legkombinatívabb játéka volt. Mindenesetre hajrá szép foci, hajrá európa! |
Ma látni akarom, ahogy a titkos favoritod kiesik!;)
Már a 98-as VB óta a hollandoknak szurkolok, és most végre azt mutatják, amit elvártam tőlük! Bízom benne, hogy megnyerhetik a EB-t. Én személy szerint holland - spanyol döntőt szeretnék látni, kb 3-2 végeredménnyel. |
Én amondó vagyok, hogy ideje van egy spanyol győzelemnek. Bár hiányolom Raúlt, mert szerintem bőven elférne ebben a mezőnyben(és ezzel nem a mezőnyt szidom), de be kell látni, hogy a Torres-Villa duó is tud valamit.
Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a németek kiejtették Portugáliát. Az a Cé Ronaldu borzasztóan irritál. Tehetséges játékos, sőt talán az egyik legjobb a világon, de sajnos többet fetreng a földön, mint az olasz csapat huszonakárhány játékosa egybevéve. Viszont nem akármilyen dolog volt hallani, ahogy egy igazi sztáredző, egy igazi szakember(!) nyilatkozik a meccs szünetében. Magyar szóval ritkán hall ilyesmit az ember, hogy "annak idején én küldtem ki a szélre Ronaldot a középcsatár pozícióból, bár nagyon nem örült neki eleinte". Nem is értem, minek ültették oda Bozsikot Bölöni mellé. Kontrasztnak?! |
Quote:
UI. Én is spanyol-holland döntőt szerettem volna de az már a sorsoláskor eldőlt hogy ilyen nem lesz. |
Én is remélem kiesik Sztív titkos favoritja :D:D:D
Kitartok amellett, hogy Németország Olaszország Spanyolország Hollandia ez a 4 ország legyen az első 4 helyezett. Szerintem ők érdemlik meg a kitüntetett helyeket. |
/off: 103! on:/
|
Quote:
léciii :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az egyetlen esély az lett volna, ha valamelyik románt felrúgják a hollandok a 16-oson belül, de igazából még oda sem nagyon jutottak el a románok. A holland "B" csapat az első félidőt ellazsálta, a második játékrész meg egy laza edzésre hasonlított... |
Quote:
|
pff, hollandok is kivégezve... nem semmi az eredmény...
|
Quote:
|
ezek után már nem lepne meg egy török-orosz döntő sem... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
engem az is meglepett, hogy a törökök a cseheket az utolsó 20-25 percben hogy lealázták, és még sorolhatnám...szerintem ez az eddigi legizgibb EB :) |
Quote:
a portugál-német meccs statisztikái: shots on target : 6 - 5 shots off target : 12 - 6 a mai meccsé pedig (meg kell kapaszkodni, hihetetlen számok lesznek): shots on target : 8 - 10 shots off target : 15 - 15 |
Quote:
az off, amit lőttek, az on, meg amit jó helyre lőttek, csak van kapus? |
Quote:
az off, ami csak kapu fele. |
ahha :)
köszi :) |
Török- Orosz döntő lesz én már látom :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:54. |