Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Eb 2008 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3054)

dugó 06-20-2008 14:37

Eb 2008

Kiváncsi vagyok ki kinek drukkol a benn,maradtakból az EB-n?
Hajrá Németek!
Deutschland über alles:))

Grabi 06-20-2008 14:38

én iwiwen megnéztem ki kapott a legkevesebb szavazatot az ebs játékban...svájc. jó tyúkanyóhoz híven rájuk szavaztam én is. azóta talán mo. egyetlen elkötelezett svájc fanatikusává léptem elő. bár én mindent megtettem, de az elsők között pottyantak ki :)

Tsobi 06-20-2008 14:38

Azthittem a svábok fanja vagy :p

Valezius 06-20-2008 14:41

Pont a legjobbkor, ha eddig nem volt ilyen topic, akkor mostmár fölösleges volt szerintem...

Legalább egy szavazást írj ki a megmaradt 7csapatról :)

hajrá Némeország, remélem Klose megtalálja a rúgó cipőjét, szerencsére az ugró meglett végre :D

[HTPA]GeeForce 06-20-2008 14:44

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 181129)
Kiváncsi vagyok ki kinek drukkol a benn,maradtakból az EB-n?
Hajrá Németek!
Deutschland über alles:))

hoppá :) tessék, egy hsz, amivel 100% egyet lehet érteni :)

de hogy valamit hozzátegyek: szeretnék egy Olasz - Német döntőt. Mindekettőt szeressük :) Nem rázkódnék meg, ha az olaszok nyernének, de most nálam a németek a favoritok, az olaszok meg egy hajszállal mögöttük második, harmadik hollandia, negyedik horvátok, na jó, az ötödik lehet spanyolország, a többi nem érdekel :D

Valezius 06-20-2008 14:47

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181136)

de hogy valamit hozzátegyek: szeretnék egy Olasz - Német döntőt. Mindekettőt szeressük :) Nem rázkódnék meg, ha az olaszok nyernének, de most nálam a németek a favoritok, az olaszok meg egy hajszállal mögöttük második, harmadik hollandia, negyedik horvátok, na jó, az ötödik lehet spanyolország, a többi nem érdekel :D

Én is Német-olasz döntőt akartam.
És visszavágást a vbért :)
A hollandok meg megérdemlik, a büntetés az idiótaságuk miatt :D
A csoportmeccsek elején egy holland-német döntőt akartam, mert a hollandok tényleg szépen játszanak. :) De aki hülye, haljon meg :D

Tehát Német-horvát és hollnad-oalsz elődöntő az álmom :D

Peti 06-20-2008 14:49

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181136)

nem lesz Olasz döntő mert ők vasárnap csomagolnak :P Német-Holland lesz s hollandi végre újra nyer egy tornát a 3. meg a spanyolok lesznek a 4.ek meg a törökök :P

Peti 06-20-2008 14:51

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181138)
Én is Német-olasz döntőt akartam.
És visszavágást a vbért :)
A hollandok meg megérdemlik, a büntetés az idiótaságuk miatt :D
A csoportmeccsek elején egy holland-német döntőt akartam, mert a hollandok tényleg szépen játszanak. :) De aki hülye, haljon meg :D

Tehát Német-horvát és hollnad-oalsz elődöntő az álmom :D

Buffon vasárnapp 5x fog a gólvonal mögé nyúlni, Casillas meg 1x sem :P

[HTPA]GeeForce 06-20-2008 14:55

AVANTI RAGAZZI DI ITALIA :p:p:p:D:D:D

tdomo 06-20-2008 14:56

Az olaszok, ha éppen nem találják meg a játék ritmusát, akkor három dolgot csinálnak, színészkednek, sírnak, reklamálnak. Mondja már meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni, hogy kézbe veszem a labdát az ellenfél játékosa elől és megyek reklamálni a bíróhoz? Mert a francia-olasz találkozón ez történt.

Remedy 06-20-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181138)

Ezt mire irod?

[HTPA]GeeForce 06-20-2008 15:05

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 181144)
Az olaszok, ha éppen nem találják meg a játék ritmusát, akkor három dolgot csinálnak, színészkednek, sírnak, reklamálnak. Mondja már meg valaki, hogy lehet azt megcsinálni, hogy kézbe veszem a labdát az ellenfél játékosa elől és megyek reklamálni a bíróhoz? Mert a francia-olasz találkozón ez történt.

hogy lehet a meccseket ennyire látványosan ellenük fújni? én felterjeszteném az egész eb-t ha olasz vezető lennék, mert szánalmasan nevetséges, amit műveltek velük a bírók....................................

Valezius 06-20-2008 15:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 181147)
Ezt mire irod?

A holland-románra, lehetőségük volt kiejteni az olaszokat. Így elég ironikus lenne, ha ők ejtenék ki őket, szerintem, röhögnék is nagyon :D

persze paradox dolog, hogy azért érdemlik meg a kiesést, mert akkor is azt játszották, amit tudtak, amikor nem kellett volna, de az én értékrendemben így van.
Nem láttam azt a meccset, értelemszerűen a másikat néztem, nem tudom mennyire voltak bénák a románok, dehát akkor is :)

Valezius 06-20-2008 15:07

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181148)
hogy lehet a meccseket ennyire látványosan ellenük fújni? én felterjeszteném az egész eb-t ha olasz vezető lennék, mert szánalmasan nevetséges, amit műveltek velük a bírók....................................

Nem úgy van, hogy az olasz szövetség a lebonyolítást kifogásolja? (Lehet, keverem valamivel)
Ami szerintem szánalmas nevetséges.

Ha a bírók ellen sírnának az más lenne :)

Peti 06-20-2008 15:39

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181148)

úgy lehet, hogy az olaszok a legnagyobb szinészek, s ezt a bírók is tudják, ha hozzájuk ér egy ellenfél akkor repülnek 3métert, forognak 5öt a földön, de már repülés közben a bírót nézik a s 2 kézzel kalimpálnak hogy szabálytalanok voltak velük szemben....... nem véletlen hogy a bírok azt se nagyon hiszik el amikor tényleg brutális rúgást kapnak

Steve 06-21-2008 12:42

Olaszoknak két ember szurkol: a divatmajmok (mint 9es években brazilok) meg azok akik nem szeretik a szép focit. Minden talján fan döntse el, hgy melyik kategória :)

Hollandok a szépség mellett eddig eredményes focit játszanak, tán nem törik őket derékba, mint a portugálokat. Bár nekem most a németek játélka is tetszik. Mellesleg továbbra is tartom hogy az oroszok nálam a titkos favorit, az előző meccsan az első gól sztem az eb legkombinatívabb játéka volt.

Mindenesetre hajrá szép foci, hajrá európa!

vityu 06-21-2008 13:41

Ma látni akarom, ahogy a titkos favoritod kiesik!;)
Már a 98-as VB óta a hollandoknak szurkolok, és most végre azt mutatják, amit elvártam tőlük! Bízom benne, hogy megnyerhetik a EB-t. Én személy szerint holland - spanyol döntőt szeretnék látni, kb 3-2 végeredménnyel.

BeeLord 06-21-2008 14:25

Én amondó vagyok, hogy ideje van egy spanyol győzelemnek. Bár hiányolom Raúlt, mert szerintem bőven elférne ebben a mezőnyben(és ezzel nem a mezőnyt szidom), de be kell látni, hogy a Torres-Villa duó is tud valamit.

Annak viszont kifejezetten örülök, hogy a németek kiejtették Portugáliát. Az a Cé Ronaldu borzasztóan irritál. Tehetséges játékos, sőt talán az egyik legjobb a világon, de sajnos többet fetreng a földön, mint az olasz csapat huszonakárhány játékosa egybevéve.

Viszont nem akármilyen dolog volt hallani, ahogy egy igazi sztáredző, egy igazi szakember(!) nyilatkozik a meccs szünetében. Magyar szóval ritkán hall ilyesmit az ember, hogy "annak idején én küldtem ki a szélre Ronaldot a középcsatár pozícióból, bár nagyon nem örült neki eleinte". Nem is értem, minek ültették oda Bozsikot Bölöni mellé. Kontrasztnak?!

komisz86 06-21-2008 14:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181149)
A holland-románra, lehetőségük volt kiejteni az olaszokat. Így elég ironikus lenne, ha ők ejtenék ki őket, szerintem, röhögnék is nagyon :D

persze paradox dolog, hogy azért érdemlik meg a kiesést, mert akkor is azt játszották, amit tudtak, amikor nem kellett volna, de az én értékrendemben így van.
Nem láttam azt a meccset, értelemszerűen a másikat néztem, nem tudom mennyire voltak bénák a románok, dehát akkor is :)

Nem is tudom szerintem akkor csináltak volna hülyeséget, ha elbohóckodják az utolsó meccsüket, mint a portugálok. Akkor lett volna egy spanyol-román amiből kinézett volna egy sima 3:0 a spanyoloknak, így lesz egy spanyol-olasz ahonnan bárki is jut tovább tuti fáradtak lesznek a hollandok ellen...

UI. Én is spanyol-holland döntőt szerettem volna de az már a sorsoláskor eldőlt hogy ilyen nem lesz.

[HTPA]GeeForce 06-21-2008 14:45

Én is remélem kiesik Sztív titkos favoritja :D:D:D

Kitartok amellett, hogy

Németország
Olaszország
Spanyolország
Hollandia

ez a 4 ország legyen az első 4 helyezett. Szerintem ők érdemlik meg a kitüntetett helyeket.

[HTPA]GeeForce 06-21-2008 14:46

/off: 103! on:/

Zoli 06-21-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 181312)

Kitartok amellett, hogy

Németország
Olaszország
Spanyolország
Hollandia

ez a 4 ország legyen az első 4 helyezett. Szerintem ők érdemlik meg a kitüntetett helyeket.

de akkor az olaszok legyenek a 4.-ek :D
léciii :D:D

komisz86 06-21-2008 14:49

Quote:

Kitartok amellett, hogy

Németország
Olaszország
Spanyolország
Hollandia

Az is 100%, hogy ilyen sem lesz:p

Valezius 06-21-2008 14:50

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 181311)
Nem is tudom szerintem akkor csináltak volna hülyeséget, ha elbohóckodják az utolsó meccsüket, mint a portugálok. Akkor lett volna egy spanyol-román amiből kinézett volna egy sima 3:0 a spanyoloknak, így lesz egy spanyol-olasz ahonnan bárki is jut tovább tuti fáradtak lesznek a hollandok ellen...

UI. Én is spanyol-holland döntőt szerettem volna de az már a sorsoláskor eldőlt hogy ilyen nem lesz.

Ha az olaszok kiütik Hollandiát, akkor szerintem nem ezt fogod mondani :)

Zoli 06-21-2008 14:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181316)

hát az nagy csalódás lenne...

komisz86 06-21-2008 14:53

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181316)

Akkor nem.:) De ahhoz még lesz egy két szavuk a hollandoknak is, na meg a spanyoloknak:cool:

Akár 06-21-2008 17:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 181149)

Nehéz veszíteni egy csapat ellen, amelyik nem akar gólt lőni.

Az egyetlen esély az lett volna, ha valamelyik románt felrúgják a hollandok a 16-oson belül, de igazából még oda sem nagyon jutottak el a románok.

A holland "B" csapat az első félidőt ellazsálta, a második játékrész meg egy laza edzésre hasonlított...

Bogár 06-21-2008 19:03

Quote:

Kitartok amellett, hogy

Németország
Olaszország
Spanyolország
Hollandia

valamit elnéztél, Tanki. :D

Bogár 06-21-2008 22:18

pff, hollandok is kivégezve... nem semmi az eredmény...

BeeLord 06-21-2008 22:22

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 181384)
pff, hollandok is kivégezve... nem semmi az eredmény...

A látottak alapján jogos. A hollandok teljesen leálltak az egyenlítés után. A két kapott gólnál csak nézték a védők az eseményeket. Pedig nekik szurkoltam, jó lett volna egy holland-spanyol elődöntőt látni.

Bogár 06-21-2008 22:25

ezek után már nem lepne meg egy török-orosz döntő sem... :(

Zoli 06-21-2008 22:27

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 181386)

meglepetések EB-je -> lehet, hogy lesz, én örülnék neki :):)

Peti 06-21-2008 22:31

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 181386)

tegnap a török meccs után pont ezt mondtam a haveromnak, hogy mekkora lenne már.... de nagyon remélem hogy ha már így alakult Német-Spanyol lesz

szamóka 06-21-2008 23:10

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181387)
meglepetések EB-je -> lehet, hogy lesz, én örülnék neki :):)

Nincs itt semmi meglepetés, a csoportelsők ellazsálták az utolsó meccset, kiestek a ritmusból. Épp ezért esélyesebbek az olaszok az utolsó negyeddöntőn.

Zoli 06-21-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 181393)
Nincs itt semmi meglepetés, a csoportelsők ellazsálták az utolsó meccset, kiestek a ritmusból. Épp ezért esélyesebbek az olaszok az utolsó negyeddöntőn.

meglepetés alatt nem csak ezt az egy meccset értem.
engem az is meglepett, hogy a törökök a cseheket az utolsó 20-25 percben hogy lealázták, és még sorolhatnám...szerintem ez az eddigi legizgibb EB :)

Bogár 06-22-2008 00:08

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181396)
szerintem ez az eddigi legizgibb EB :)

nem tudom, mi volt 96 előtt, de azóta talán valóban ez a legjobb. már úgy is, ha az egy meccsre eső gólok számát is nézzük. ezután is legyenek legalább ennyire érdekesek a mérkőzések, mint a portugál-német, vagy a mai holland-orosz.

a portugál-német meccs statisztikái:
shots on target : 6 - 5
shots off target : 12 - 6

a mai meccsé pedig (meg kell kapaszkodni, hihetetlen számok lesznek):
shots on target : 8 - 10
shots off target : 15 - 15

Zoli 06-22-2008 00:11

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 181405)
nem tudom, mi volt 96 előtt, de azóta talán valóban ez a legjobb. már úgy is, ha az egy meccsre eső gólok számát is nézzük. ezután is legyenek legalább ennyire érdekesek a mérkőzések, mint a portugál-német, vagy a mai holland-orosz.

a portugál-német meccs statisztikái:
shots on target : 6 - 5
shots off target : 12 - 6

a mai meccsé pedig (meg kell kapaszkodni, hihetetlen számok lesznek):
shots on target : 8 - 10
shots off target : 15 - 15

mi a különbség off target, és on target között?
az off, amit lőttek, az on, meg amit jó helyre lőttek, csak van kapus?

Bogár 06-22-2008 00:15

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 181406)
mi a különbség off target, és on target között?
az off, amit lőttek, az on, meg amit jó helyre lőttek, csak van kapus?

az on, ami kapura megy, és védi a kapus vagy az egyik játékos.
az off, ami csak kapu fele.

Zoli 06-22-2008 00:18

ahha :)
köszi :)

Goldy 06-22-2008 06:55

Török- Orosz döntő lesz én már látom :)

All times are GMT +1. The time now is 01:54.