![]() |
Fórumok!
Aki létrehoz egy fórumot írja már be ide, hogy más olyat ne csináljon + hogy lássuk milyen fórumok vannak egyáltalán, és kérhessük oda felvételünket.
|
Én megcsináltam a régi W-sek fórumát.Ha valaki akarja hogy meg legyen hívva, az zöldeljen Redológia (#455305) -be!
|
fórumok
Részemről létrehoztam "1/A" fórumot, remélem lassan el is lesz fogadva. :)
Aki kér meghívót jelezze itt privibe vagy ide: ---baba--- (#201889) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vki csinált anarchos fórumot?
az dobjon itt egy privit plz, hadd csatlakozzak oda be, majd mondom az oriszámot. köszi :) |
Quote:
|
megnyílt (tudomásom szerint) az első kezdők számára fenntartott fórum:D
sokakat valószínű idegesített egy kicsit, mikor jöttek a kezdők és olyan kérdések sorát tették fel, amikhez csak a súgót kellett volna elolvasni...:o én már csak úgy nosztalgiából játszogatok, így megnyitottam egy fórumot a számukra, ahol beszélgethetnek egymással, teljesen egyenjógúak, és ahol, ha hülyeséget kérdeznek is segítek nekik és megmondom a választ valamilyen módon (hol találják meg pontosan a súgóban, megmondom stb....:)) aki úgy érzi, hogy kezdő az zöldeljen és máris csatlakozhat illetve segítőkész, tapasztalt játékosokat is szívesen várok;) várom a zöldeket ide: Winnie the Pooh (#538115) |
5/U topik létrehozva ide vagy Ágika (#244214)-ba lehet jelentkezni
|
Quote:
|
Itt vagyok elérhető:
+ Lost Angels + (#194614) [5/Y] ide privi, és küldöm a meghívót az Anarchista Központ-ba !! |
ELIT itt csak jó arcokat és normális nem káromkódó viselkedni tudó embereket várok...csiszolatlan tehetség (#503652) ide jöhet a zöld
|
5/U-ban van orim! De az u-s fórumra is ezzel szeretnék bemenni: + Lost Angels + (#194614) [5/Y]
ez az u-s orim: 505666 5/U [SZ] Túl sebes az autó... :D 9.494 |
Hali, ez okos gondolat volt! :)
Az első beírásodban gyűjthetnéd a fórumokat és frissíthetnéd folyamatosan, hogy áttekinthető legyen! :) P |
Hölgyek és Urak!
Atinak köszönhetően át lett nevezve az 1/A belső fórum Közös fórumnak. Mostantól ezen a néven fog futni. Meghívó kérése rajtam kívül egyenlőre még Deninél és Remynél lehetséges. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
egyébként nem tudom, előttem kinél volt, de hogy förtelmes állapotban kaptam meg, az fix :( kb 500 üres heki volt benne, és 0 zsozsó ..:() na de nemsokára megy D-be fel :) ON: |
Sziasztok:)
Szóval anarchban én egyelőre 5 fórumról tudok: 1. ált.fórum, létrehozta törpe, tőle kell meghívást kérni pl. a 403600 oriban. 2. Anarchista Központ, gee hozta létre, tőle is lehet kérni meghívót, a 194614 oriba küldött üzivel. 3. kibeszélgető, ezt én bátorkodtam csinálni, mindenki előtt nyitva van, az 539045 és 194614 orikban kérhettek pl meghívót. 4.Na mondd már,létrehozta:Halkakas [MODERÁTOR] (#543212), tőle kérjetek meghívót, 5.Mondjad csak, létrehozta:pMesteR(p)0001 (#539828) [5/Y] , meghívó tőle, ezeknek a fórumoknak több moderátora is van, de had ne írjam ki mindegyik számát, ahol meghívót lehet kérni:D Ja és annyi, h napi 100 meghívót lehet kiküldeni, a beszélgetősben a mai nap betelt (06.19.) de holnap folyt.köv.:DD nyugodtan írjatok, mindenki fellesz véve aki jelentkezik, de napi 100 a határ:P újakat is várunk,legalábbis a kibeszélősről tudom mondani, többiek nevében nem nyilatkozok inkább, de azé mer anarchosok, még tök rendesek:)) ennyi így hirtelen:)) |
A Központ még nem telt be( de közelít hozzá), csak anarchisták jelentkezését várjuk. Az oriszámokkal nálam lehet jelentkezni akár itt külsőn, akár a fentebb is említett + Lost Angels + (#194614) [5/Y] oriban.
|
Ezt a szazas hatart nem ertem, nem tudtok egy masik sajat orit megtenni modinak, es azzal ujabb 100at felvenni? Vagy osszesen a felveteli limit a 100 minden moditol egyszerre? :)
|
Szerintem összesen. Mert Stampi fórumán megvan a 100, én ott modi vagyok, és nem tudok felvenni többet. Ez összesíteett szám, nem moderátoronként értendő.
|
jaja, naponta 100 a max kiküldhető meghívók száma, függetlenül a modik számától. nemtom miért, lehet nem bírnak többet feldolgozni:DD
|
fentebb módosítva, 5 anarchos fórum van már ismereteim szerint:)
|
Quote:
Ki az a Bexhill? |
Quote:
|
Quote:
Menyél és beszélgess ez a lényeg:-) Nem? |
Quote:
hisz ő Padme! :D amúgy meg sztem lényegtelen, megismersz új embereket :D |
Quote:
Nehogymár egy 5/X-es fórumra kuncsorognom kelljen egy meghívóért, nevetséges! Aki veszi a bátorságot, hogy csinál egy ilyen nevű fórumot, az a minimum, hogy tisztában van vele kik szoktak írni oda és nekik autómatikusan küldd meghívót, na mindegy ez a véleményem, meg az is, hogy nem jó ez az egész így, nagyon nem. . |
Quote:
szó sincs kuncsorgásról, nem diszkriminálnak alapól senkit, viszont nem ismerhet mindenkit, és áá mindegy is |
Quote:
|
Quote:
Írtam Ürgének gondolom küld neked és firkálhatsz:-)) SÖR! |
Quote:
|
Quote:
De nem erről van szó, gondoltam, hogy ha kérek, mint mindenki más, akkor kapok, max, ha nem tudok viselkedni repülök, de ez az egész helyzet elkeserít. . |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:55. |