Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tamadas - apro kenyelmi modositas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3042)

Remedy 06-12-2008 17:21

Tamadas - apro kenyelmi modositas

Sziasztok!

Mostanaban volt egy olyan kenyelmi modositas, hogy ha a szovid elviszi a sereged, irja ki, hogy mire is megy.

Ezzel parhuzamos, ami az eszembe jutott...

Ha ramegyek a tamadasra, beirom az oriszamot, ramegyek hogy milyen tamadast csinaljak, ugye bejon egy uj ablak.

Ha elore keszitem be az ablakokat, csak ezt latom. De itt nem latom, hogy mire is megyek. :)

Amikor kiirja, hogy:
A csatábaküldés utolsó lépéseként itt választhatod ki, hogy seregedből kiket küldesz el ABC (#x) elleni támadásra.

Kiirhatna azt, hogy:
A csatábaküldés utolsó lépéseként itt választhatod ki, hogy seregedből kiket küldesz el ABC (#x) elleni foldszerzo ( meszarlo, stb..) támadásra.

Igy ha be vannak allitva az ablakaim, tudnam ellenorizni hogy tuti jot valasztottam-e, ha nem vagyok biztos, nem kellene bezarni es ujracsinalni, ha bizonytalan vagyok.

Velemenyek? :)

Gyula 06-12-2008 17:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 179945)
Sziasztok!

Mostanaban volt egy olyan kenyelmi modositas, hogy ha a szovid elviszi a sereged, irja ki, hogy mire is megy.

Ezzel parhuzamos, ami az eszembe jutott...

Ha ramegyek a tamadasra, beirom az oriszamot, ramegyek hogy milyen tamadast csinaljak, ugye bejon egy uj ablak.

Ha elore keszitem be az ablakokat, csak ezt latom. De itt nem latom, hogy mire is megyek. :)

Amikor kiirja, hogy:
A csatábaküldés utolsó lépéseként itt választhatod ki, hogy seregedből kiket küldesz el ABC (#x) elleni támadásra.

Kiirhatna azt, hogy:
A csatábaküldés utolsó lépéseként itt választhatod ki, hogy seregedből kiket küldesz el ABC (#x) elleni foldszerzo ( meszarlo, stb..) támadásra.

Igy ha be vannak allitva az ablakaim, tudnam ellenorizni hogy tuti jot valasztottam-e, ha nem vagyok biztos, nem kellene bezarni es ujracsinalni, ha bizonytalan vagyok.

Velemenyek? :)

Há igen, aki ugye 8-asával inditja a seregeket :)))

Támogatom :)

KPeti999 06-12-2008 17:46

Én is támogatom:)

Synkel 06-12-2008 18:22

Engem is zavart már meg egypárszor ez, úgyhogy támogatom a javaslatot. Nem hiszem, hogy rettentő macerás lenne kivitelezni.

Redback 06-12-2008 18:44

Én is csak csatlakozni tudok!

komisz86 06-12-2008 19:01

Jó ötlet! Nem egyszer fordult már elő velem, hogy földelés helyett pusztítottam, vagy épp fosztogatás helyett mészároltam. Szóval tetszene:)

Reaktor 06-12-2008 19:11

Szerintem is jó ötlet, hasznos apróság lenne, főleg, ha földre is ütök, meg fosztok is.

Nehogy felülről fosszak a földszerzés után kiküldött fosztogatás miatt.

J.Ati 06-12-2008 23:19

Ez jó ötlet,én is támogatom:)

Már párszor én is megszívtam, azóta ha bizonytalan vagyok,hogy mit készítettem be,akkor inkább újra bekészítem a támadást.

Redback 06-12-2008 23:20

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 179972)
Ez jó ötlet,én is támogatom:)

Már párszor én is megszívtam, azóta ha bizonytalan vagyok,hogy mit készítettem be,akkor inkább újra bekészítem a támadást.

vissza és előre gomb :D

Valezius 06-12-2008 23:24

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 179957)
Jó ötlet! Nem egyszer fordult már elő velem, hogy földelés helyett pusztítottam, vagy épp fosztogatás helyett mészároltam. Szóval tetszene:)

Ezen nem a javaslat segítene, hanem az odafigyelés...

Egyébként jó javaslat.

Druida 06-13-2008 00:03

tetszik az ötlet, támogatom

komisz86 06-13-2008 07:40

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 179975)
Ezen nem a javaslat segítene, hanem az odafigyelés...

Egyébként jó javaslat.

Már, hogyne segítene. Nem kéne oda vissza kattingatni, hogy biztos azt állítottam be amit szerettem volna (már persze ha van idő ilyesmire). Sőt továbbmegyek, aki soha nem indiszponált, vagy éppen figyelmetlen, esetleg csak bizonytalan, az nem sok hasznát látná, ha megvalósulna. Szerintem:rolleyes:

Hornet 06-13-2008 08:01

Velem is előfordult párszor,hogy figyelmetlen voltam,és elfelejtettem,melyik sereget mire küldtem:)
Jó ötletnek tartom;)

Dus 06-13-2008 15:21

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 179984)
Már, hogyne segítene. Nem kéne oda vissza kattingatni, hogy biztos azt állítottam be amit szerettem volna (már persze ha van idő ilyesmire). Sőt továbbmegyek, aki soha nem indiszponált, vagy éppen figyelmetlen, esetleg csak bizonytalan, az nem sok hasznát látná, ha megvalósulna. Szerintem:rolleyes:

1-1 seregnél nem nehéz megjegyezni, ezért mondta Vale amit mondod...Itt pl arról va szó, hogyha egy oribol 8 sereggel támadsz és esetleg van benne mészárlás és földelés és pusztítás is, akkor könyebb és gyorsabb leellenőrizni, hogy tényleg csak 1-el vagy 2-vel menél-e földelni (mert azt akarod)...

Egyébként tényleg jó ötlet ;)

vityu 06-13-2008 19:08

Az ötlet támogatva. Nekem is eszembe jutott valamelyik nap, de gondoltam, mivel minden amit felvetettem eddig hüyeségnek nyílvánult, gondoltam, ez is az. Tévedtem... :):rolleyes:

Smooth Scroller 06-13-2008 19:49

jo 5let, tamogatom.

vereslaszlo 06-13-2008 20:51

Támogatom.
Én is jobb szeretném látni.
Több sereg inditáskor a sorrend is számit és ebben nagyban segitene, ha látnám a csatába induláskor az összes paramétert

Tsobi 06-14-2008 04:00

Valóban nem mindegy,hogy melyik sereg csapódik először,a foszti vagy a föld :)

Fefe013 06-14-2008 08:16

Támogatom!:)
Jó ötlet!;)

NorB 06-14-2008 19:41

igen, sokszor nem vagyok biztos benne, jót nyomtam-e, és kezdem előlről :)
szóval, jó lenne!

Debilke 06-14-2008 20:38

Támogatom, nagyon jó ötlet :)

Kirhal 06-18-2008 01:42

nagyon hasznos lenne:)
támogatva

dugó 06-18-2008 07:29

csak támogatni tudom...

Ati 07-09-2008 10:54

A 7-es verzióba utolsó módosításként még ez bekerült. Kicsit puritán lett, és lényegretörő, de így azonnal bekerülhetett, nem kell fordítgatásokra várni a többi nyelvre.

Redback 07-09-2008 12:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183189)
A 7-es verzióba utolsó módosításként még ez bekerült. Kicsit puritán lett, és lényegretörő, de így azonnal bekerülhetett, nem kell fordítgatásokra várni a többi nyelvre.

Szerintem tökéletes :)

Remedy 07-09-2008 12:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 183189)

Jo lett, koszi :)

All times are GMT +1. The time now is 21:07.