![]() |
Seregek etetése
Eddig még nem nagyon figyeltem oda rá, de most felmerült pár kérdésem a címmel kapcsolatban.
Tegyük fel van egy ork seregem 10k elit és semmi más. Elvileg körönként 2000 búzát esznek meg, és 15000 zsoldot kell nekik fizetni. -Ha ezt a sereget kiküldöm egy 5 kör távolra lévő célpontra akkor 10k vagy 20k gabonát visznek magukkal? -Ha a sereg kiküldése előtt raktam fel szupermarkotányt mondjuk 20 körre akkor mennyi gabonát visznek magukkal? -Ha a kiküldés előtt csak 1 körre raktam fel a fajivarit akkor mennyit visznek magukkal? -Ha a sereg útközbeni csata miatt visszafordul mondjuk a kiküldést követő 1. kör után akkor az összes magukkal vitt kaját és pénzt feléli a sereg? |
Én úgy néztem, hogy 3 emberenként visznek egy kaját a seregek, mindentől függetlenül, és amit visznek, mindenképp felélik.
|
Quote:
|
Quote:
|
És akkor a körtáv függvényében hogyan változik?
|
valamelyik nap 600 katonával támadtam ki ha jol emlékszem 3 körre de a távolságban nem vagyok biztos, és a sereg 400 gabonát vitt magával. elvileg 600 kati 1 kör alatt 120-at eszik, ha 3 körre kiküldöm az 720, de ha 2 körre küldöm ki az is 480 ha az oda-vissza tarto köröket is számolom. Ezért nem értem mert a 400 sehogy se jön ki
|
Quote:
Akkor 3 körösnél a kétszeresét, négy körösnél a háromszorosát, öt körösnél a négyszeresét stb. kaját visznek azaz, ha számolunk egy kicsit akkor a Te esetedben 3 körös támadásnál 3 egység 2 kaját visz, azaz 600 egység 400 kaját... Lehet, csak véletlen egybeesés, és rosszul következtettem, de akkor javítson ki valaki:) |
Quote:
|
Quote:
Ati: neked az ilyen topicokban miért nincs hsz-ed?? Csak nem félted a titkokat, hogy mit, hogyan számol a rendszer?? :D |
Quote:
valaki kipróbálhatná mivan ha 4 körre támadunk ki:D:D |
Quote:
Egyébként nem hiszem, hogy jgy lenne mert tényleg elég logikátlan lenne, de amennyi logikátlan dolog van a világon és a Hódban nem lenne túl meglepő :D |
Quote:
Ezért szerintem a katik (sereglétszám/3*(körtávolság-1) gabonát visznek magukkal. |
Quote:
jah, és minden esetben több mint egy órára megy ki a sereg |
Szerintem meg ne szerintemezzetek, hanem probaljatok szepen ki, akar anarchban, ha ennyire erdekel titeket, tippelgetni meg logikazni itt tok folosleges...
|
Quote:
|
Quote:
módosit: mármint az hogy a 600 kati aki otthon csücsül megeszik 600/5*6=720 gabonát, de ha 3 körre hegyen-völgyön kitámadnak akkor meg csak 400 gabona... elvileg az ember többet eszik ha egész nap dolgozik:) |
Quote:
Köszönöm! Másrészről, ha meg nem tünt volna fel, eddig senki nem mondott jobb ötletet, de ha jobban tudod, mondjad, hallgatjuk, legalább megtudjuk a nagy rejtélyt, ha meg nem tudod, maradj csendben! Ha jól emléxem régen nem volt feltétlen szükséged arra, hogy fűbe-fába beleköss! |
Quote:
|
mert lusták cipelni :)
|
Quote:
Aztan meg inkabb ne irj semmit, ha megint ilyet irnal be... Epp az mondja, hogy maradjak csendben, akinek a hozzaszolasai felenek meg sem kellett volna szuletnie, ha egy cseppet gondolkodik, vicces... Szoval surgosen szallj magadba, es gondolkodj el, kisfiu... |
Quote:
Körönként minden egység 1/6 gabonát eszik meg. Hogy mennyit kérnek az útra, az csak attól függ hogy a seregindító milyen távra van a célponttól. Bevallom útközbeni csatánál nem figyeltem nő-e a gabonaállomány, de elég viccesnek találnám. :) |
Quote:
Ati merre jársz ilyenkor? |
Quote:
az 1/6 gabona hogy jön ki nálad? |
Quote:
|
Quote:
|
(sereg/3 ) * (kör * 0,5) kaját visznek ha jól tudom
|
Quote:
Aki csatazni megy, nem ehes :) 2 koros tamadasnal ugye 4 korig nem esznek. Szal sokkal gazdasagosabb, ha folyton tamadsz :) |
Quote:
|
Quote:
mi felénk 0,166... egyenlő 1/6-dal |
Quote:
|
jogos, a zsákmányra nem is gondoltam :)..jókis hadis vagyok :D:D
|
Quote:
Egyébként nem hit kérdése a dolog. Ne félj kipróbálni. :D |
Quote:
|
Quote:
(600/3) * (4*0,5) = 400 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem, csak mondta Remy, hogy kimegy sereggel, hogy ne kelljen otthon ennie..és én meg teljesen arra fókuszáltam, hogy vajon spórol-e annyit a kaján, hogy az árából tudja pótolni a katikat :D:D persze a zsákmány lehetőségét már az elején kizártam:D:D |
Quote:
Quote:
Quote:
Semmit. Szimplán az első hsz-eddel 3 embert ugattál le, mikor Te sem csináltál jobbat mint mi, mivel mi legalább megpróbáltunk valami megoldást keresni, Te még azt sem... Jah és több hsz-re nem fogok reagálni, nem akarom offolni a topicot mint egyesek... |
Quote:
|
. valóban
|
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |