Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   CABAL Online (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3032)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 12:07

CABAL Online

Ezt a topicot azért nyitom, mert elkezdtem ezzel a játékkal játszani, és gondoltam, ha valaki még játszik vele, netán ki akarja próbálni, akkor itt lehetne eszmét cserélni, tippeket, tanácsokat adni egymásnak, segítséget nyújtani, vagy akár előre megbeszélni árucserét, stb... (Mivel ez ott egy klánba tartozás nélkül sem tiltott dolog.)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 12:11

Jelenleg egy 26. szintű Force Blader-rel játszom egy elég erős magyar klánban.

Ahol megtalálható vagyok (az esetek 96%-ában): Jupiter server (Channel 12)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 12:18

Ha még nem ismered, de elvagy az ilyesmikkel, akkor a www.cabalonline.com internetes oldalon utánanézhetsz, hogy ez érdekelne-e téged.

Annyit még elmondok, hogy NINCS tört szerver.

1 szerver van. (Azon belül meg 3 alszerver, mint említettem, én a Jupiteren vagyok.) De az EREDETI.

A játékprogram LEGÁLISAN és INGYENESEN letölthető a fentebb hozott internet oldalról.

Legálisan, és ingyen tudsz játszani az eredeti szerveren.

Aki fizet, az annyi előnyt kap, hogy 25%-kal több XP (experience point)-ot kap a karaktere, illetve a gyengébb ellenségek 25%-kal nagyobb eséllyel dobnak el értékes tárgyakat. (Diablo szerűen működik a rendszer. Nem, nem wow klón. Nem, nem is Lineage klón. Bár az utóbbira jobban hasonlít, csak sokkal-sokkal szebb, és szerintem egy idő után izgalmasabb is.)

Viszont prémium-előfizetés nélkül is lehetsz erős, és lehetnek szuper tárgyaid. NEM vagy hátrányban a fizetőkkel szemben, hiszen elérheted ugyanazt, amit ők. Nem is kell sokkal többet játszanod hozzá, mivel a játékban elsősorban NEM az xp pontok gyűjtésével fejlődsz, hanem a képességeid növelésével. Azokat pedig harc közben kapod, nem az XP pontokból... (Egyértelműen, minél többet harcolsz karddal, annál jobban fogod tudni használni.)

Szóval ezért tetszett meg a többi hasonló játékkal szemben, mivel ebből a szemszögből hasonlít a Hódítóra. Kényelmesebb, ha fizetsz érte, de ha nem akarsz/nem tudsz fizetni érte, nem kerülsz a játékon belül hátrányban a fizetőkkel szemben. Ez számomra nagyon szimpatikus hozzáállás. (Mondjuk ettől függetlenül a Hódban VIP-elek, de ez a saját lustaságomból fakad, illetve, hogy nem tudom magamnak 100%-osan garantálni a belépési időpontokat. De ez más téma.)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 12:20

Ja, a 3 szerver: Jupiter, Merkúr, Mars. (Ha esetleg valakit érdekel.)

Ati 06-06-2008 12:29

Erősen offtopic, és most lehet, hogy többen bunkónak is fognak nézni, de kérdés: hogy állsz a munkakereséssel?

laci 06-06-2008 13:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 179133)
Erősen offtopic, és most lehet, hogy többen bunkónak is fognak nézni, de kérdés: hogy állsz a munkakereséssel?

Gondolom, a játék és a munkakeresés nem zárja ki segymást...

Ati 06-06-2008 13:23

Quote:

Originally Posted by laci (Post 179135)
Gondolom, a játék és a munkakeresés nem zárja ki segymást...

4-5 online játék egyidejű folyamatos játszása szerintem kizárja, de örülök, ha ez nem így van.

No de elég az offolásból, csak feltűnt, hogy ez már a sokadik, nem kevés időt igénylő online játék, amit Gee megemlít, hogy játszik.

laci 06-06-2008 13:28

Ja, azt nem írta sehol hogy ennyivel játszik egyszerre ;) Mindegy, az ő dolga.

Amúgy megnéztem volna a honlapot, de nem jön be, majd később megpróbálom. A fórumokon viszont dícsérik, de arra panaszkodnak hogy alig vannak küldetések (azok is elég egyformák), és főleg hentelésből lehet xp-t szerezni. Igaz ez, Gee?

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:38

OFF

Abszolút nem gáz, hogy kérdezed Ati, én nem tartalak bunkónak emiatt. (Más nem nem érdekel, lévén, hogy nekem szól, amit írtál.)

Nem zárja ki egymást a 2.
Azért nem, mert mondjuk munkát keresek reggel 9 és délután 4 között. Délután 4-től éjfélig meg aztán annyit lehet játszani, hogy még sok is.. (egyébként nem is játszom annyit, lévén, hogy délután is szoktam a neten melót keresni, különböző álláskereső portálokon)
Mellesleg 26. szintre a Cabal-ban fel tudod tuningolni magad kb 5 nap alatt. Én 1 hónapja játszom vele... Szóval láthatod, hogy bár igaz, játszom különféle játékokkal, egyáltalán nem mennek ezek a játékok a fontos, magánéleti dolgaim rovására!

Egyébként meg csak 2 játékkal játszom, ami időigényes. CABAL Online, EVE Online. Szóval nem estem át a ló túloldalára, hogy "áhh ugyse csinálok egész nap semmit, akkó má jácok.."

meg nagyjából péntek déltől hétfő félelőttig nem nagyon lehet munkát keresni, mert semmilyen vezető nincs bent... :S

ON

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:42

Quote:

Originally Posted by laci (Post 179137)
Ja, azt nem írta sehol hogy ennyivel játszik egyszerre ;) Mindegy, az ő dolga.

Amúgy megnéztem volna a honlapot, de nem jön be, majd később megpróbálom. A fórumokon viszont dícsérik, de arra panaszkodnak hogy alig vannak küldetések (azok is elég egyformák), és főleg hentelésből lehet xp-t szerezni. Igaz ez, Gee?

1. Fentebb megmagyarázva.

2. Valóban, rápróbáltam a honlapra, nálam sem jön be.

Ez azért van, mert épp egy új patch-et telepítenek a szerverre. (Ezt kb 3 perccel ezelőtt tapasztaltam, mivel új file-okat töltött le a játék, amikor elindítottam...)

Szóval 1-2 napig még vacakolni fog az oldal (mármint nem azért, mert hibás, hanem mert túl van terhelve! több tízezer játékos töltögeti lefelé a cuccot a szerverről, ezért piszok lassú az oldal, és nem is mindig töltődik be)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:50

A küldetésekről annyit tudok mondani, hogy (magánvélemény!!!) abszolút nem kevés. SŐT! Rohadtul sok :D
Jelenleg saccra olyan 60 küldetést csináltam már meg, és még van durván 40 felvehető.
Tehát ha nem lépek szintet, nem ölök erős szörnyeket, nem csinálok semmit, akkor is van még 40, egyáltalán nem egyszerű küldetés.
De szinte minden szintlépésnél, meg skill-fejlődésnél, stb kapod az új küldetéseket...

Igaz, nem vagyok profi, és mint írtam is, 1 hónapja játszom, és azóta sem minden nap, csak mondjuk heti 4x tudok belépni... de nekem még nem volt probléma.

Az viszont igaz, hogy vannak idegesítő küldetések...

Pl az Amaraku + -os küldetést rohadtul útáltam... Mert annak a lénynek a bőrét kéne begyűjteni, amit kb 1%-os eséllyel tudsz beszerezni tőle. Ami ugye azt jelenti, hogy iszonyat sokszor meg kell ölnöd, mire meg tudod csinálni a küldetést.
Ami alapjában véve nem lenne baj, ha mondjuk 20-30 ilyen szörny létezne...
A bökkenő az az, hogy ilyen egyedül csak az egyik világon van, annak is a közepén, és ott is csak 1, azaz EGY db... :D

ide-oda teleportálgatsz a világok között, odaverekeded magad, ahol a szörny hesszel, és megölöd. nem dob el semmit... aztán vársz 1 percet, mire újraéled. megint megölöd... és így tovább. :D

Kb 1 órát szívtam azzal a küldetéssel, mire megcsináltam. :D

De ez csak egy ilyen példa, eddig még minden küldetés könnyen megoldható volt.

És a küldetéseket változatossá teszi, hogy minden 4. -5. küldetés Dungeon küldetés, amiben a szörnyek erősebbek, mint általában, a küldetés időre megy, és ha időn belül nem csinálod meg, akkor nem adja az XP pontokat, hanem elveszi... :D

De nem kell nagyon megrémülni tőle, még sose vesztettem XP-t, mindig sikerült időn belül végigmennem rajtuk. És mivel tényleg totál kezdő vagyok a játékban, úgy érzem, nem lehetetlen megcsinálni őket :)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:53

A küldetések meg nem nagyon egyformák szerintem...

szerintem arra gondolnak a fórumozók, hogy vannak küldetéssorozatok.. illetve láncok...

amikor egy fajta küldetésből kell egymás után 3-at 4-et 5-öt megcsinálni. Természetesen egyre nehezebbek. Ezek ilyen kaszthoz kapcsolódó küldetéssorozatok voltak. (Legalábbis nálam.. Pl az elsőben meg kellett ölni 10 gyenge szörnyet, aztán15 közepesen erőset, és így tovább...) Ezek valóban unalmasak egy idő után, de ilyenből nincs túl sok.
Meg általában az ilyeneknél világok között is mászkálnod kell, tehát nem únod meg a környezetet.

Stev 06-06-2008 14:54

Nekem most elsőre prímán bejött az oldal.

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:56

Mondjuk én máshogy játszottam ezzel a játékkal. Legalábbis máshogy kezdtem, mint az "előírt" volna.

Én előbb elfejlődtem 20. szintig, és nagyon kigyúrtam a képességeimet. (Sokkal erősebbek, mint az a szintemtől elvárható lenne... Mert nagyon sokat 'gyakoroltam', magyarul sok olyan gyenge szörnyet öltem meg, amiért nem jár XP. Viszont a képességek ugyanúgy nőnek tőlük, ha ütöd őket... Ebben a játékban ezt "skillezésnek" hívják/hívjuk.

De megúntam, és elmentem küldizni. itt sokkal lasabban gyarapszik a képességem, de gyorsabban lépem a szinteket.

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:57

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 179144)
Nekem most elsőre prímán bejött az oldal.

Kössz az infót :D
Akkor jelenleg épp kevesen töltene le róla. :D
Akkor megyek is játszani. :p

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 14:59

Ja, még az elég fontos, hogy amióta játszom, először fordul elő, hogy patch frissítés van, és vacakol a belépés meg az oldal. Ez nem szokványos jelenség!

Matest 06-06-2008 16:09

Hali!
Ma este fogom kezdeni a játékot. Elég jónak igérkezik ahogy a videókon néztem. Haveromnak van már egy 103 as Force Bladere ő ajánlotta nekem is. Személy szerint warrioron gondolkodtam :)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 17:16

Gyere gyere :)

Warriort nem ismerem, de biztos jó az is. :)

De én a csapkodás mellett szeretek varázsolgatni is, úgyhogy nekem a Force Blader teljesen bejön. :D

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 17:17

HIRDETÉS:

85k-ért árulom a MIRACLE KEY LV1 -et !!!

Jupiter, Channel 12, Green Despair

Grabi 06-06-2008 17:22

én pedig tökre ellent mondok gee-nek.

ahogy tapasztaltam az internetes játékok jelentősen befolyásolják a magánéletedet. ahogy elkezded egyre többet és többet akarsz, jobb és jobb lenni, nagyobb, erős klánokban/csapatokban lenni, nem csak játékosa, hanem vezetője is a csapatnak...egyre több időt szánsz a játékra, míg nem függővé válsz. és tulajdonképpen miért is? hogy egy fiktív játékban sikeres légy? semmi értelme. az ég világon.

a fórumon én is eleinte mosolyogtam ezen a szavon, hogy függő, de tapasztaltam, hogy a játékban függő lettem, drogos. ha nem nyúltam a drogomhoz, nem léptem be az országomban, rossz volt. egy hétig pihenni és nem hódítózni, rossz volt, lelkileg drogos voltam.
ne essetek ebbe a hibába. felesleges.

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 17:34

Igen, ha már függő vagy, az gáz.

De nem érzem magam annak. Ha nem lépek be a hódba, az azért rossz, mert lejárnak a varik a nem vip-es orikról. És akkor bántalmazzák a szép tolivari elfjeimet. És akkor meg morcos leszek, és ütögetni kezdem őket. :D Ez nem jó.

Nem tartom magam függőnek a Cabal-ban sem.
Az a heti 5 óra, amit rászánok, szerintem még nem függőség. 4 napja nem játszottam 1 percet sem. Ma játszottam 2 órát. holnap sem fogok játszani vele. És ettől nem érzem magam rosszul.
Életemben egyszer voltam függő, az még a Counter-Strike-os időszak, keményen 9 éven keresztül minden nap lőttem, és ha nem lőhettem, ahogy mondod, szarul éreztem magam.
De már azt sem tolom.

Számomra a játék már szórakozás, nem időtöltés. Ha épp nem akarok játszani, elemgyek haverokkal valahova, vagy olvasok egy könyvet, vagy megnézek egy filmet, stb stb.. Nem lesznek elvonási tüneteim, ha nem játszom egy ideig.

Viszont a Miracle Key-eket vegye már meg tőlem valaki :D Kéne a lóvé :D

Hani 06-06-2008 17:57

Jómagam is kipróbáltam a Cabalt, de nekem egyáltalán nem jött be. A Wow világa sem fogott meg bár az grafikailag sztem még mindig jobb a Cabalnál.
A Lineage 2-ről már másabb a véleményem, mondhatni egy kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatba:D Közel 1 évig játszottam vele (nem egyhuzamban inkább csak nyaranta) Az egyik népszerű serveren (azóta már megszűnt lóvéhiány miatt) még titán karakterem is volt (ez amolyan event -felelős/moderátor féleség).
Grafikailag messze a leggyengébb a többihez képest de a számos faj és kasztolódási lehetőség bőven kárpótolt érte. A pvp-ről már nem is beszélve. Ebben minden mmorgp közül ez a legjobb. Szóval aki nem csak mobokat akar ölni hanem más emberrel is fel akarja venni a versenyt annak mindenképp az L2-őt ajánlom. A siegekről már nem is beszélve. Anno amikor Aden-t elvesztettük egy siege alkalmával server rekordot döntöttünk online playerek számában. Az én klánomból és allimból közel 60 player volt bent (ez kb 130 karaktert jelentett) és közel 3xos túlerő vert el minket :(
Itt is vannak persze questek, nem is kevés de zömében baromi unalmasak, de vannak akik csinálják én ha tehettem kihagytam :D
A Bossokból is elég sok van és van 1-2 ami kifejezetten cirádás móka elfektetni. Ezen szörnyek leöléséhez tényleg kockának, picit járékfüggőnek kell lenni mert nem adják könnyen magukat. Egy sima Boss-t szinttől függetlenül 1 party (9 karakter) átlag 1 óra alatt le lehet ölni. De van olyan ami nekük 7-8 órába telet :D
Akit komolyabban érdekelne az keressen youtube-on rá ezen nevek valamelyikére : Antharas , Valakas , Baium.
A többit csak pm-be mert nem tudom mennyire legális formában vannak a magyar serverek :D

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 18:13

A LA2 nem túl legális ilyen formában, legalábbis a Dragon szerver, amin én toltam, tök ingyenes volt, magas pénz- cucc és xp rátával. :D

Sokat LA 2-öztem, de abbahagytam, mert nem sok ahver maradt játszani, és nagyon unalmas volt egyedül menni :(:(

Tény, hogy szeirntem is az LA2 a legjobb, de mivel nincs kikkel játszam, ezért otthagytam.

A WoW világa meg bűn ronda. Fogalmam nincs honnan szedted, hogy szebb, mint a Cabal. Vagy szebb, mint bármi. :D

A wow úgy készült, hogy fogták a Warcraft 3-ból a karaktereket, mind a mobokat ,meg a pálya elemeket, meg mindent, még az épületeket is, és felnagyították 20x-osára..

Ettől minden buta meseszerű, kocka alakú lett. Kocka lábakon járó kockaszörnyek, kockaházakkal... Fergetegesen gáz.
Főleg a Boss-ok. Azok kb 100x-osára vannak nagyítva az eredeti megrajzoltaknál és így kritikán aluli ahogy kinéznek. 8 poligon az egész...

Tény, hogy a fényeffektekkel sokat javítottak a WoW-on, de ha eltekintünk a grafikától, én a wow-ot meguntam 3 hét alatt. Szerintem rettenetesen lineáris.

Szerintem az időpocsékolás... Főleg, hogy annyiba kerül, amennyibe... Túl drága ahhoz, hogy 1 óra játékidőből 20 percig azt nézzem, hogy repülök az egyik helyszínről a másikra egy oroszlán hátán.... Kicsit pénzrabló műsor...

A Cabal szerintem szebb grafikailag, és ott nincs ilyen gond, hogy a pénzedért cserébe nézelődő programot kapsz. Folyamat gyakhatsz.

Hani 06-06-2008 18:25

A Cabal nekem meg egyszerűen tök unlamasnak tűnt, igaz nem szántam 3 óránál többet a kipróbálására... de az csak egy hatalmas nagy farmolásból áll csak. Legalább is nekem ez jött le. A grafikára visszatérve abban mindketten egyetértünk, hogy az L2nek van a leggyengébb. De a wow-ot azért emeltem a cabal fölé mert nekem az erősen Tekken feelinges. Combok, damage stb. Túl csili vili és csecsás nekem. De kinek mi tetszik!? :D

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 18:28

Akkor ez a baj :D
Hogy nem szenteltél időt neki, és nem tanultál képességeketl. Az alap ütés valóban "semmitmondó" a Cabal-ban :D

De kb 15x csilli villibb, mint a wow :D
olyan kombók vannak, hogy leesik az állam, meg olyan aurák, hogy ihaj :D

Sokkal inkább hasonlít egy verekedős játékra, ha kardozol , mint a wow :D

Egyébként régen tekken5-öztem :)

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 18:29

Meg nem árt, ha 1600*1200-ban játszol, full grafikán. :D Az segít. :D

Hani 06-06-2008 18:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 179178)
Akkor ez a baj :D
Hogy nem szenteltél időt neki, és nem tanultál képességeketl. Az alap ütés valóban "semmitmondó" a Cabal-ban :D

De kb 15x csilli villibb, mint a wow :D
olyan kombók vannak, hogy leesik az állam, meg olyan aurák, hogy ihaj :D

Sokkal inkább hasonlít egy verekedős játékra, ha kardozol , mint a wow :D

Egyébként régen tekken5-öztem :)

Bár én tényleg kevés időt szántam rá de unokatesómnak van egy 50 valahanyas 2 kardú micsodája. Néha- néha nyomon követtem a fejlődését de akkor sem nyerte el a tetszésemet. Nagyon anime jellege van az egésznek. Kasztosodni sem nagyon lehet - L2höz képest meg szinte alig :D-

Hani 06-06-2008 18:34

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 179179)
Meg nem árt, ha 1600*1200-ban játszol, full grafikán. :D Az segít. :D

Érdekes módon max grafikával játszottam a Cabal-t hozzáteszem 27"-os a monitorom :rolleyes: de ígyse az igazi. Az l2-t meg szinte a minimumon toltam , mert volt hogy egyszerre 5 karakterrel voltam bent és mind ablakban, mindezt egy félmegás nettel, a lagg ellen védekezni kellett valahogy :cool:

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 18:50

Hát , jó, én nem erőltetem. :D Nekem bejött. :D

Nyilván LA 2 a legjobb, akárhogy nézzük, de sajnos egyedül egy idő után akkor is unalmas :(:(:(:(
Ha lenne 3-4 ismerős, akivel lehetne játszani, akkor visszaállnék arra, és hanyagolnám a többit. De sajnos most haverok EVE-eznek, meg Cabal-oznak. Ok, nem sajnos, mert monduk ezek nekem is tetszettek, szóvalnem "kényszerből" játszom velük :D

[HTPA]GeeForce 06-06-2008 18:51

De ha már itt vagy, nem tucc segíteni? küldök egy privátot.

[HTPA]GeeForce 06-09-2008 18:06

boltot nyitottam

Jupiter szerver
Channel 6
Green Despaire

Plate of Honour - 1.950.000 Alz
Miracle Key - 45.000 Alz
Royal Fixer (4 db) - 95.000 Alz
Return Sote (50 db-os pakk) - 145.000 Alz

:D

[HTPA]GeeForce 06-30-2008 03:51

lv 47 lettem, és a.expert30/a.expert30 :)

Boltom meg Jupiter/ch12/DS :D

Olcsón árulok, kell a lóvé sos.

[HTPA]GeeForce 09-29-2008 13:04

Ha már itt tartunk. 61. szintű vagyok, és mindjárt megvan a Transcender rang. :D

Egyébként Completer / G.Master vagyok jelenleg, de swordből is meg magicból is közel van a ranglétra következő foka.

Terveim szerinte lvl70-re dualTrans leszek. :)

Illetve kiegészítem magam avval, hogy a korábbi hsz-emben kijelentettem, hogy nincs tört szerver. Tudomásom szerint azóta van egy, de irgalmatlanul pocsék, játszhatatlan, és irreális. És még mindig fogalmam sincs, hogy mire jó a tört szerver, amikor az eredeti is ingyenes............ Na mindegy, biztos csak én nem értem a lényegét. (Egy lényege van talán, hogy haverok elszórakoznak egymással, mert a cuccokat, pénzt, meg XP-t úgy osztják a lények, hogy tulajdonképpen 1 nap alatt fel lehet húzni egy 120. szintű fullos karaktert, ami még gazdag is. De így a játék lényege elveszik, szóval szerintem baromság.)

Druida 09-29-2008 16:48

megkérdezhetem hogy mekkora a fájl mérete amit le kell tölteni internetről, ahhoz hogy játszhassak vele? :P

dreaman68 09-29-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 192082)
megkérdezhetem hogy mekkora a fájl mérete amit le kell tölteni internetről, ahhoz hogy játszhassak vele? :P

és honnan? mert kezd engem is érdekelni

Druida 09-29-2008 17:10

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 192083)
és honnan? mert kezd engem is érdekelni

ez a játék... nem semmi nézegetek vidiket neten, nagyon odabasz, sokkal jobbnak tűnik mint a warcraft.
innen: http://www.cabalonline.com/ :D

[HTPA]GeeForce 09-29-2008 17:36

Letölteni a hivatalos oldalról is le lehet: www.cabalonline.com
De én nem ajánlom a loader-rel való letöltést, mert ha megszakad a neted, kezdheted előről...

Mondjuk itt több variáció is van, ezzel lehet próbálkozni: http://www.cabalonline.com/data/

[HTPA]GeeForce 09-29-2008 17:41

Amit hirtelen találtam torrentet: http://www.mininova.org/tor/798561

De ezen meg kevés a seed-er, szóval lehet, hogy lassú.

Vagy itt: http://download.mmosite.com/download.php?id=1908

Itt regisztrálni kell, de az ingyenes.

Innen is le lehet szedni: http://www.gamona.de/downloads/cabal...rt,689207.html

[HTPA]GeeForce 09-29-2008 17:42

Előre és utólag is szólok, hogy a játék legálisan és ingyenesen letölthető a netről. (Még mielőtt valaki itt szoftverrel való üzérkedéssel kezd piszkálni.)

[HTPA]GeeForce 09-29-2008 17:45

A grafikája szebb, mint a WoW-nak.

Mondjuk ez abból is fakadhat, hogy 1600*1200*32b-ben játszom, full grafikán. A WoW-ot meg nem így játszottam. De végülis ha úgy vesszük mindegy, mert maga a grafikus felépítés jobb. Szebbek a pályák, szebb minden, mert részletesebben ki van dolgozva. Nem olyan kockagrafika, mint a WoW. (Ami tulajdonképpen felnagyított Warcraft 3, azért olyan csúnya. Legalábbis neken nagyon nem tetszik.)

A Cabal szerintem a gépet is kevésbbé terheli meg, mert nincs egy hatalmas, egybe térkép. A világ hatalmas, de külön világrészekre van bontva. magyarul nem tölti be az egészet, nincsenek végeláthatatlan területek. Teleportkapukkal lehet közlekedni a világok között.

All times are GMT +1. The time now is 12:45.