![]() |
Tolvaj hulla:)
Hi
A kérdésem az lenne, hogy hullával bár nem lehet lopni, de ha mégis tartok mondjuk 200tolit, akkor azzal ki lehet-e védeni a lopásokat? Persze azokat, akiknek kevesebb tolijuk van. |
Quote:
" Ha élőhalottként képzek sok tolvajt és varázslót, akkor az véd az ilyen támadások ellen? Nem. Az élőhalott semmilyen módon nem tud védekezni a tolvajok és varázslók ellen, ezért felesleges ilyen egységeket tartania." |
Quote:
|
butaság!
ajánlom a súgót....mielőtt ilyen topicot nyitsz |
Szerintem van haszna, ha tartassz ilyen egységeket, mert akkor akik meggömböztek, belehalnak a röhögésbe, és így nem fognak lelopni :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Föld: 220 hektár Katona: 313
Népesség: 3.252 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 77% Támadó: 0 Pénz: 3.141.288 Íjász: 556 Étel: 14.000 bála Lovas: 61 Rúna: 6.111 rúna Elit: 3 Morál: 84 % Varázsló: 120 Katonai morál: 93 % Tolvaj: 100 Szövetség: magányos farkas Faj: Élőhalott Személyiség: Harcos Hírnév: 0 Most mondd meg, hogy nem néz ki mókásan! Most leltem rá. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ha valaki nem tudja melyik az orim akkor segitek
nemsokára kék ketteske leszek, ha nagy leszek, és tudos, varázslo hullával fogom nyomni sok tolival:) igaz én csak poénbol akarom végigvinni az 5-ös csopit igy |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |