![]() |
Szabadság alatti események
A probléma az, hogy az események ugye 3nap alatt törlődnek. Aki mondjuk elmengy 4-5-6nap szabira, neadjisten többre, az visszaérkezve nem tudja meg a szabadság alatt történt dolgokat. Pl gömbözés, gömbözési kísérlet, piacról hazajövő áru.
Az utóbbival volt gondja most a havernak, mert gabonája volt kinnt sok, de az eladási árban. Elment szabira, és 5-6nap múlva visszatért, és először csak pislogott, hogy hová tűnt az a jópártízmillió. Az eseményekben persze nem volt róla semmi. Mondjuk nekem rögtön leesett, mert tele volt a raktár gabonával, de neki nem. De mondjuk valaki elteszi magát szabira, de éppen mielőtt elmenne, kimegy rá egy sereg. Ha nem jön vissza 3nap múlva pontosan, akkor sose tudja meg, hogy ki volt az, aki beütötte földre/pénzre... Na a sok mellébeszéd után a javaslat, hogy a szabadság alatt történő eseményeket annak megnézéséig, vagy egy bizonyos ideig (pl 1-2hét) még őrizze meg a játék, hogy a szabadságról visszajövő láthassa, hogy mi történt ameddig nem volt. Várom a támogató/ellenző hozzászólásokat! |
Szerintem jó ötlet!
Ha valaki mondjuk 2 hét múlva visszajön szabiról, nem fogja több 100 üzi várni, mert szabi alatt amúgyis alig történik valami. Nincs éhezés, betegség, a helytartó sem rakja fel a varázslatokat stb... |
Részemről nem támogatom.
Ez az opció már él, úgy hívják, hogy email küldés eseménykor. Akkor meg Ati ne dolgozzon már fölöslegesen dolgokon, maradjon több ideje a fontosakra :) |
szerintem teljesen jó ötlet, semmilyen ellenvetésem nincs, támogatom!!
|
Quote:
|
Quote:
Tehát felesleges. Ezt nem értem minek kell tagadni :rolleyes: És ameddig ezt programozza Ati addig nem tud mással foglalkozni, asszem ezt se lehet tagadni :rolleyes: Másik dolog, hogy a hódítóban sose a szavazások döntenek, hanem az indoklások, legalábbis én még nem láttam az ellenkezőjét :) |
Quote:
elsőrésze igaz:rolleyes: a vége pedig, úgy értettem majd szavazáson eldől ki hogy gondolja, nem hogy Ati hogy fog dönteni, mert azt persze hogy nem a szavazás határozza meg :) |
Teljes mértékben Valeziussal értek egyet, az e-mail értesítő tökéletes erre a célra. Ráadásul amellett hogy Atinak nyilván van jobb dolga is, gondolom anno az események tárolása erőforrás-igény miatt is lett beszabályozva. Attól hogy mostmár sokkal jobb erőforrások állnak rendelkezésre, nem kellene csip-csup dolgokkal terhelni a rendszert mikor van rá más megoldás is.
Mondjuk úgy nem kielégítő az "ár-érték" arány. Arról nem beszélve hogy kérdéses hogy leprogramozható-e egyáltalán hogy szabi alatt(de csak szabi alatt) egyáltalán ne törlődjenek az események. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Evvel az erővel a kényelmi fejlesztések nagy része felesleges hisz mind csak pár kattintást spórolt meg... Ráadásul wapról be se lehet kapcsolni és ha elfelejtem kikapcsolni szabi után teleszemeteli a postaládámat szóval támogatom |
Quote:
Stevvel értek egyet: szerintem ezt túl bonyolult lenne leprogramozni ahoz képest, hogy mennyi hasznot hoz. Persze került már be teljesen felesleges dolog. De az jóval kisebb programozási feladatot igényelhetett. |
Quote:
|
Quote:
Viszont szabi alatt nincs olyan rengeteg esemény, ami teleszemetelné a postafiókot. Max egy-két gömb, meg szabi első napján esetleg piac/támadás. |
Quote:
|
Quote:
|
Itt sztem általánosságban volt szó az email értesítőről;)
Meg én gyakran teszem úgy szabira az orit, h még várni kell neki pár órát, de én nem tudok már belépni és ez idő alatt lophatnak...:) |
Amúgy nem tartom a dolgot feltétlen szükségesnek, de ha bekerülne nem bánnám, mivel elég gyakran szabizok és azért kíváncsi vagyok, h kik azok, akik ekkor kíváncsiak rám, tehát ha az erőforrások is lehetővé teszik én nem vagyok ellene....
Mellesleg: a múltkor szabi alatt vki 42-szer vett a kinn lévő tekimből 1 db-ot, + visszajövő cuccok és néhány kíváncsi emberke, tehát ha kaptam volna ennyi emailt tuti, h bebolyolok...:) |
Quote:
|
Lenne egy kérdésem:
E-mailben kaptam: 2008.06.02. 10:55 Országodban a szabadság beállítva. Jó pihenést. Legkorábban 72 óra múlva fogsz tudni belépni. 2008.06.02. 11:37 HELYTARTÓ: Védelem, 1. próba: 36 körre feltéve. Mágikus pajzs, 1. próba: 36 körre feltéve. Tisztánlátás, 1. próba: 36 körre feltéve. Regenerálódás, 1. próba: 36 körre feltéve. Faji varázslat, 1. próba: 36 körre feltéve. Szabi alatt mit tevékenykedik nekem a HT-? Ez valami formális dolog vagy a készültségemet is leviszi? |
mi van beállítva a htnek? az, hogy amikor lemegy a varázslat kör végén/elején feltegye. hát feltette. hogy logikus h a szabira is gondolt vagy sem az más kérdés. a helytartó a beállításnak engedelmeskedett.
|
Quote:
|
Quote:
Ez így a jó. |
Quote:
No igen, megtehettem volna, de nem akartam mert tudtam, hogy megint szabira megyek :D csak ezt viszont elfelejtettem közölni a helytartómmal :D Legközelebb majd jobban odafigyelek:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 23:46. |