![]() |
Névnapok
Gondoltam, ha van szülinapos topik, legyen egy névnapos is..sztem egyértelmű :)
MA az: Aldókat Angélákat Angyalokat Angyalkákat Máriákat Mariettákat Matildokat Matildákat Metellákat Nillákat Perditákat Petreseket Petronellákat Petróniákat Petróniuszokat Szonórákat Tildákat Tiliákat Villőket és Zengőket ünnepeljük hatalmas ovációban! :) Zengjen a taps ! :) |
Boldog névnapot minden ilyen nevű emberkének! :)
|
Boldog Névnapot!
Ha egyszer találkozol egy külföldi emberrel, akkor próbáld meg neki elmagyarázni ezt a dolgot. Nekem az angolokkal nem sikerült megértetni, hogy ez mire is jó :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nalátod ez a nyugati világ...az emberek nem törődnek egymással..lassan elfelejtik a karácsonyt is...:) (pedig az kár volna :D) Én német körökben mozgok, nyáron megyek is pár napra, na majd elmagyarázom valamelyiknek..de juteszembe lesznek skótok is..az majdnem angol :D:D:D:D |
Sok sikert hozzá :)
Na Lmentem filmet nézni :) |
Quote:
|
Ma Tünde, Konrád, Torda, Angéla, Jusztin, Paulina, Hortenzia, Simeon, Fortunát napja van.
Boldog névnapot a ma ünneplőknek:) |
Boldog névnapot!
|
Boldogat! :)
|
Quote:
Graciánok Graciánák Graciellák Júnók Jusztiánok Kunók Kurtok Pamélák Pamfilok Pandórák Szemirámiszok Tündérek is ma ünneplik a névnapjukat, mindannyiuknak sok boldogat! |
Ma:
Bercel, Berec, Cecília, Cecilián, Célia, Cicelle, Cilla, Heliodor, Héliosz, Kelvin, Kevin, Klotild, Seila, Sejla, Tilda, Zília és Zille nap van, sok boldogat nekik!!!! |
Quote:
Hmm, ezeknek a neveknek a feléről nem is hallottam még... :) |
Quote:
|
Arra azért kíváncsi lennék, h vajon hány ember viseli Magyarországon pl. a Heliodor nevet... :)
|
jajj, gyerekek, ne offoljunk már!
Ez egy névnap topik, itt lehet gratulálni, és sok boldogat kívánni... Én elhiszem, hogy a "különös nevek" című topik nagyobb sikert aratna, de gondoljatok bele, milyen rosszul esne, ha a ti nevetek lenne furcsa, és mindenki azt szólná meg, hogy "hú, még nem is hallottam, télleg van ilyen?" Mintha a személyeteket,akik viselik ezeket a neveket, kérdőjeleznétek meg így.Vannak ritkább nevek, de még tőletek egy "boldog névnapot"-ot se olvasrtam, csak azt, hogy "hát nem hiszem, hogy sok ilyen nevű ember van!" ÉS?! Na, mégegyszer, boldog névnapot! |
Quote:
|
Quote:
|
Boldog névnapot! :)
Ismerek egy embert akit Kvintiánusznak hívnak. Azért az sem semmi... |
Ma Bulcsú, Fatima, Fatime, Ferenc, Kerény, Kerubina és Tormás napja van.
Sok boldogat nekik! |
A mai napon
Bán, Béda, Béke, Bonifác, Bónis, Fatima, Fatime, Ferdinánd, Fernandó, Nándor, Reginald, Regő, Valéria, Zenina, Zinaida, Zinajda nap van Boldog névnapot! |
Quote:
Na jó, a többieknek is. :) |
Ma Artemisz, Artemízia, Cintia, Citta, Filip, Fülöp, Gilbert, Klaudetta, Klaudia, Klaudiána, Klaudiusz, Kolos, Kolozs, Lícia, Norbert, Norberta, Norisz, Normann, Norton, Szindi, és Szintia napot ünneplünk, sok boldogat nekik!
|
Quote:
|
Sok boldog névnapot minden Aglent, Ágnes, Agnéta, Elga, Ellák, Helma, Helza, Hulda, Izabel, Izabell, Kalipszó, Kalliopé, Kerubina, Méda, Medárd, Medárda, Tas, Viliam, Vilmos, Zarán, Záred nevű kedves, és kedvetlen olvasónknak is :)
|
Khhmm .. utólag is boldog névnapot minden Róbertnek!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pár nap kihagyás után végre kedvet kaptam felköszönteni a névnaposokat:
Baltazár, Benigna, Dea, Deodát, Deodáta, Dina, Fabiána, Feliciána, Floransz, Florencia, Florentina, Gemma, Koppány, Margit, Rafael, Rafaella, Ráfis, Szilamér, Szörénke, Szörényke és Özséb, boldog névnapot nektek, és mindenkinek, akiket még nem köszöntöttem föl az elmaradt pár napban! :) |
Ma
Alajos, Alojzia, Alóma, Demetria, Fillisz, Kloé, Leila, Lejla, Léla, Lujza, Olga, Radomér és Ralf napja van. Sok boldogat! |
Elvileg ma van Pál,Péter!:)
Boldog névnapot minden Pálnak és Péternek, És boldog névnapot Pepának:) |
Pepának sokszorennyi szülinapot kívánunk
ja és Pálnak is:P |
Quote:
Ezt szerintem elírtad:p:p |
el:(
Névnapot...bocsika:)) |
boldogat Pepa! :)
|
Köszönöm, köszönöm és köszönöm!
|