Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Utálom a Hódítót, de csakazértis VIPelek! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3017)

Ati 05-31-2008 16:30

Utálom a Hódítót, de csakazértis VIPelek!

Ha már Remy elméleti fejtegetésbe kezdett, akkor nekem is van egy elméleti jellegű kérdésem. Bár ez lehet, hogy a dühöngőben jobb lenne. :D

Mi visz rá egy embert arra, hogy utálja ugyan a Hódítót és főként játékostársait, de csak azért, hogy a fórumon fikázhassa őket, regisztráció után azonnal jó hosszú ideig tartó VIP tagságot vált?

Redback 05-31-2008 16:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178111)
Ha már Remy elméleti fejtegetésbe kezdett, akkor nekem is van egy elméleti jellegű kérdésem. Bár ez lehet, hogy a dühöngőben jobb lenne. :D

Mi visz rá egy embert arra, hogy utálja ugyan a Hódítót és főként játékostársait, de csak azért, hogy a fórumon fikázhassa őket, regisztráció után azonnal jó hosszú ideig tartó VIP tagságot vált?

talán scriptezni akar...

vityu 05-31-2008 16:33

Quote:

Egyszerűen totálkáros neki a kis feje... Na meg sok a pénze, és ahelyett, hogy értelmes dolgokra költené, inkább láthatatlanul másokat csesztet. Ez az igazi életcél! :)

Fefe013 05-31-2008 16:33

Quote:

Kába vagyok: idézni akarok, erre értékelem:)

Lenne rá egy ötletem, de azt inkább nem mondanám....

Zoli 05-31-2008 16:35

aki nem viptag, az nem csesztetheti a játékostársait?
és aki vip, az meg igen? :eek:

Remedy 05-31-2008 16:36

Miert kell vipelni azert, hogy fikazhassak vkit? Azt hiszi, igy tobb megengedett neki? :)

Ati 05-31-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 178116)
Kába vagyok: idézni akarok, erre értékelem:)

Lenne rá egy ötletem, de azt inkább nem mondanám....

Ötletem nekem is van, de az nem túl reális. Amúgy volt már egy haosnló esetünk, szerintem sokan emlékeznek rá, és itt a fórumon is megtalálható. Az illető, bár ő maga is VIP tag volt, fejébe vette, hogy szerinte a VIP tagoknak valami speciális jelzésük van, hogy a nem VIP tagokat támadják. Igaz ez nála nem jelentkezett, de a többieknél biztos van... :D

Valami hasonlóan elmés elméletet sejtek most is a háttérben.

Ati 05-31-2008 16:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 178120)
Miert kell vipelni azert, hogy fikazhassak vkit? Azt hiszi, igy tobb megengedett neki? :)

Én is erre tippelek, de van valahol valami olyan mondat a súgóban, vagy a szabályokban, amiből erre lehetne következtetni? :eek:

Zoli 05-31-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178123)
Én is erre tippelek, de van valahol valami olyan mondat a súgóban, vagy a szabályokban, amiből erre lehetne következtetni? :eek:

persze, hogy van !!!
"A VIP jelentése Very Important Person, vagyis nagyon fontos személy"

tehát felsőbbrendűnek érezheti magát :)

Mona 05-31-2008 16:43

Quote:

Ati, csak kérdezném, a mai T-s dologra gondolsz ?
Különben azt rejtély és homály fedi, miért is ilyenek, kiváltságosnak érzik magukatmert VIP tagságot váltanak és beletaposnak mások lelkivilágába.

vityu 05-31-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 178124)
persze, hogy van !!!
"A VIP jelentése Very Important Person, vagyis nagyon fontos személy"

tehát felsőbbrendűnek érezheti magát :)

így kéne folytatni: aki nem olyan mint a politikus, bizony felelősséggel tartozik a tetteiért, és a rá kiszabható büntetések mértéke megegyezik a nem nagyon fontos személyekével!

Zoli 05-31-2008 16:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178128)
így kéne folytatni: aki nem olyan mint a politikus, bizony felelősséggel tartozik a tetteiért, és a rá kiszabható büntetések mértéke megegyezik a nem nagyon fontos személyekével!

Zéró tolerancia, nuku mentelmi jog :D

Ati 05-31-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 178126)
Ati, csak kérdezném, a mai T-s dologra gondolsz ?
Különben azt rejtély és homály fedi, miért is ilyenek, kiváltságosnak érzik magukatmert VIP tagságot váltanak és beletaposnak mások lelkivilágába.

Konkrétan arra, csak én már egy lépéssel előrébb látok, mint Ti ott a fórumon. Igazából nem is értettem, hogy mi ott a probléma, valami piramisjátékot emlegetett valaki, mert szerinte neki kötelező VIP tagságot váltania ahhoz, hogy Veletek játszhasson. Én nem tudom, hogy ezt hol olvasta. És hogy ez mitől lesz piramisjáték, azt sem tudom. Egyiptomot is be kéne tiltani, tele van piramisjátékokkal... :)

Zoli 05-31-2008 16:50

szerintem egy eltévedt üzletember, aki azt hiszi, hogy ez egy játék külsőbe burkolt freenettaem, vagy scienet, vagy hogyírjákmicsoda :)
vagy a diplomáciában ilyen diszkrimináló hirdetéseket olvas, hogy pl:
Feltétel: VIP, és ne legyen hulla :D:D:D
és ez őt felháborítja...

Valezius 05-31-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178121)
Ötletem nekem is van, de az nem túl reális. Amúgy volt már egy haosnló esetünk, szerintem sokan emlékeznek rá, és itt a fórumon is megtalálható. Az illető, bár ő maga is VIP tag volt, fejébe vette, hogy szerinte a VIP tagoknak valami speciális jelzésük van, hogy a nem VIP tagokat támadják. Igaz ez nála nem jelentkezett, de a többieknél biztos van... :D

Valami hasonlóan elmés elméletet sejtek most is a háttérben.

Ha valaki tudja merre található, idézze már be :)

[HTPA]GeeForce 05-31-2008 20:39

Az összes ilyen perverz indíttatású játékos keressen meg engem, van egy üzletem a számára!

Rátölti a tetemes mennyiségű VIP kört az én országaimra, cserébe én regelek neki 89 naponta egy új országot (az ő saját e-mailjára persze...), amiből anyázhat. :D:D:D

Phoenix 05-31-2008 20:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178131)
Konkrétan arra, csak én már egy lépéssel előrébb látok, mint Ti ott a fórumon. Igazából nem is értettem, hogy mi ott a probléma, valami piramisjátékot emlegetett valaki, mert szerinte neki kötelező VIP tagságot váltania ahhoz, hogy Veletek játszhasson. Én nem tudom, hogy ezt hol olvasta. És hogy ez mitől lesz piramisjáték, azt sem tudom. Egyiptomot is be kéne tiltani, tele van piramisjátékokkal... :)

Hogyne lenne piramis játék :D Hát nem így épül fel a csoportrendszer? :)

Zoli 05-31-2008 20:45

kész üzletember vagy :p
amúgy jogos :D

Ati 05-31-2008 20:48

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 178154)
Hogyne lenne piramis játék :D Hát nem így épül fel a csoportrendszer? :)

"A rendszer felépítése gyakorlatilag egy piramishoz hasonlítható."

Csak ahhoz hasonlítható. :) Egyébként most, hogy mondod, tényleg nem is piramis, hanem egy sima háromszög. :D:D:D

Phoenix 05-31-2008 20:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178159)

Csak ahhoz hasonlítható. :) Egyébként most, hogy mondod, tényleg nem is piramis, hanem egy sima háromszög. :D:D:D

Ja nem kör csak karika ;)

Gyula 05-31-2008 20:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178159)

oda kell figyelni a részletekre is :)
akiknek meg kis kék számuk van azok már annyit vipltek, hogy a sokadik piramisukat épithetik :)

de hogy ne csak offoljak, seggfejek és paranoiások mindig is voltak vannak és lesznek. Együtt kell velük élni.

Mona 05-31-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 178166)
oda kell figyelni a részletekre is :)
akiknek meg kis kék számuk van azok már annyit vipltek, hogy a sokadik piramisukat épithetik :)

de hogy ne csak offoljak, seggfejek és paranoiások mindig is voltak vannak és lesznek. Együtt kell velük élni.

Muszály ? :D

K.Réka 06-01-2008 10:37

én is kihagynám, ha lehet:)

All times are GMT +1. The time now is 20:49.