Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   nyári Q csoportos találkozó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3010)

Elme 05-27-2008 21:32

nyári Q csoportos találkozó

asszem eljött az ideje, hogy rendezzünk egy újabb találkozót
jó lenne, ha megpróbálnánk időpontot egyeztetni
a találkozó helyszínéül Zamárdit javasolnám, egy klímás, tóparti, vízre néző terasszal bíró apartmanházban.
az apartmanháztól 15 méterre étterem, 30 méterre pizzéria - lakóházak, pihenni vágyó szomszédok nincsenek - szóval tökéletes helyszín
a találkozó péntektől-vasárnapig tartana
alternatív megoldásként számításba jöhetne bármelyik camping - javaslatok jöhetnek
a találkozó időpontjával kapcsolatban kezdjük meg az egyeztetéseket
ha Zamárdi ok mindenkinek
ott a közös főzőcske megoldható
az étterem tulaja barátom, kvázi velük is csináltathatnánk a kaját, ha nincs kedvünk főzni (ennek egy előnye tutira lenne: Csoszogi biztosan nem tudna részegen 6 konzerv paradicsomot tenni az amúgy addig jó pörköltbe:) és nem kellene a tűzből sem előrángatnia senkinek)
summa summarum: lehetséges időpontok és ötletek jöhetnek

Tsobi 05-27-2008 21:51

Kérdés jöhet?

Csak Q csopisok mehetnek?

Dragi 05-27-2008 21:53

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 177437)
Kérdés jöhet?

Csak Q csopisok mehetnek?

kérdés dettó
másik kérdés Tsobi ha nem csak Q csopisok mehetnek elviszel ?:D:D:D:D:D

Tsobi 05-27-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 177439)
kérdés dettó

Először várjuk meg a választ :)

Elme 05-27-2008 22:01

elsősorban Q csoportosoknak, de semmi kifogásunk nincs másokkal szemben sem
az időpont meghatározásában viszont a Q csoport előnyt élvez

Andrew 05-27-2008 22:16

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 177439)
kérdés dettó

Huhúú, ha megy a pikkelyes tűzokádó, lehet megyek én is, már' ha szabad :D

Bogár 05-27-2008 22:52

már írtam priviben, de leírom itt is. :p
nekem július 17-19 felelne meg a legjobban... bár nem 100% biztos ez az időpont sem, de valszeg ez lenne a legmegfelelőbb számomra.

J.Ati 05-27-2008 23:05

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 177448)
nekem július 17-19 felelne meg a legjobban... bár nem 100% biztos ez az időpont sem, de valszeg ez lenne a legmegfelelőbb számomra.

Jó sokat nyaralsz idén:p:)

Bogár 05-27-2008 23:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 177450)
Jó sokat nyaralsz idén:p:)

idén nyáron valszeg tényleg meg fogom érdemelni. :p

Liza itt is... 05-28-2008 00:33

Jó lesz nekem is talán az a hétvége... még nincs beírva addigra semmi...:)
Csoszi meg nem főzni fog, hanem csajokat hajkurászni a strandon, tehát a szalonnasütés még belefér...:D:D:D:D
Zamárdi pedig jó helyszín...

Dragi 05-28-2008 09:05

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 177443)
Huhúú, ha megy a pikkelyes tűzokádó, lehet megyek én is, már' ha szabad :D

akkor lassan összejövünk 4-en regelünk egy orit Q-ba oszt mehetünk is :D:D:D:D
már csak 1 ember kell :D

Tsobi 05-28-2008 10:11

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 177467)

Minek egy orihoz 4 ember? :D :rolleyes:

Dragi 05-28-2008 11:17

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 177474)
Minek egy orihoz 4 ember? :D :rolleyes:

őőőő.... 4-en regelünk egy-egy orit :p mindenki magának! :p nem neked, hanem saját magának kötöcködős :p vajon kitől tanulta ?:p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Stev 05-28-2008 14:18

Ugyan nem tartom magam nagy Q-snak (még csak a 3.orimat indítottam onnan nemrég :) ), de ha lehet csatlakoznék nagyon szívesen. Az időpont megfelel, Zamárdiban már többször nyaraltam, szóval királynak igérkezik.:cool:

Andrew 05-28-2008 14:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 177467)

Na jó, ebbe talán még bele is mennék :D:D:D
(csak ne essen egybe egy live-val sem:p)

Liza itt is... 05-28-2008 15:10

Hát majd meglátjuk legalább a lassúcsoportosok fröcskölnek-e jobban avagy a normál tempósok vagy gyors tempósok:rolleyes::rolleyes::p:p:p

Liza itt is... 05-28-2008 15:19

ja igen!
Hölgyek részvételét is várjuk, mert eddig magamat is beleértve 2 hölgy résztvevőről van tudomásom, tehát fel kellene dobni a bulit...

Tsobi 05-28-2008 18:26

A fórum [Q]-n nemrég elhangzottak alapján én inkább elhatárolódnék a találkozótól .. nem szeretem,ha valahol nem vagyok szívesen látva.

Liza itt is... 05-29-2008 18:38

Matador mint mondtuk jöhetnek normálosok is:)
Csak tudod volt már egy találkozó. Ott nem voltak normál csoportosok... Mellesleg nem kell mindent véresen komolyan venni. HA ismernéd a csapatot lehet lazábban gondolkodnál egy picit;)

Tsobi 05-29-2008 18:40

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 177757)
Matador mint mondtuk jöhetnek normálosok is:)
Csak tudod volt már egy találkozó. Ott nem voltak normál csoportosok... Mellesleg nem kell mindent véresen komolyan venni. HA ismernéd a csapatot lehet lazábban gondolkodnál egy picit;)

Nálam lazábban kevesebben gondolkodnak,nem erről van szó. Nem látok arra fórumra,viszont amiket hallottam .. nekem erre nincs szükségem.

Liza itt is... 05-29-2008 20:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 177759)
Nálam lazábban kevesebben gondolkodnak,nem erről van szó. Nem látok arra fórumra,viszont amiket hallottam .. nekem erre nincs szükségem.

Talán akkor inkább ne hallgass, hanem pontosan kimásolt részleteket kérj teljes előzménnyel.;) Minden bizonnyal oka van egy-egy beírásnak...:rolleyes::rolleyes: Nem lehet úgy ítélni, hogy közben azt sem tudod mi folyik ott... Nem kell leírni azért a lassúcsoportosokat. Lehet egy-két ember rászolgál, de nem mindegyik. Ezt kikérem magamnak.

Tsobi 05-29-2008 20:28

Szóban körülményes lenne pontosan kimásolt idézetet kérni :p
Az pedig,hogy politikai nézetkülönbségek okul szolgálhatnak a hasonlókra .. a szószólókat minősíti. És akkor itt hangsúlyoznám,hogy pont nem Rád gondolok :)

sasa 05-29-2008 20:29

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 177448)

Ebből a 19-e valszeg nekem is jó lesz. Többit, majd ha közelebb leszünk.

Liza itt is... 05-30-2008 08:32

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 177797)
Szóban körülményes lenne pontosan kimásolt idézetet kérni :p
Az pedig,hogy politikai nézetkülönbségek okul szolgálhatnak a hasonlókra .. a szószólókat minősíti. És akkor itt hangsúlyoznám,hogy pont nem Rád gondolok :)

Mindenkinek van politikai véleménye. Nem tudom éppen melyik nézet került a fórumra, de egészen biztos vagyok abban (múltkori találkozóból is kiderült), hogy teljesen egymással szembenálló vélemények is vannak. De szerintem nem a politikai nézetek miatt kéne eljönni a találkozóra, ugyanis szerintem nem a politikáról kell, hogy szóljon maga az egész. Ha pedig igen, akkor szóljatok előre, mert akkor jobb dolgom is akad.;)

Liza itt is... 05-30-2008 08:33

Ja igen. Rám nem is nagyon gondolhattál, mert mostanság csak olvasom a fórumot, és nem nagyon szólogatok be...;)

Elme 05-31-2008 23:03

Matador
nemtom honnan gondolod, hogy zászlólobogtatós, mkit lemondatós politikai nagygyűlést próbálunk szervezni
ha erre számítasz, akkor csalódni fogsz, kvázi kár megjelenned
vélhetőleg ezen felhangok mellőzésével is jól fogjuk érezni magunkat

Stev 05-31-2008 23:42

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 178196)
Matador
nemtom honnan gondolod, hogy zászlólobogtatós, mkit lemondatós politikai nagygyűlést próbálunk szervezni

Itt most Tsobi mellé kell álljak, nemrég értem haza a "Budapesti taliról" ahol pár órát eltöltöttünk egy társaságban, és politikáról egy szó sem esett, csak hazafelé egy pár, de akkor sem ő vetette fel a témát.

Amúgy fogalmam sincs mit hallhatott, mert mikor megemlítette itt a topicban, akkor egyből visszanéztem a Qfórumát, és még a tali is csak érintőlegesen volt érintve.

Liza itt is... 06-01-2008 07:46

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 178210)
Itt most Tsobi mellé kell álljak, nemrég értem haza a "Budapesti taliról" ahol pár órát eltöltöttünk egy társaságban, és politikáról egy szó sem esett, csak hazafelé egy pár, de akkor sem ő vetette fel a témát.

Amúgy fogalmam sincs mit hallhatott, mert mikor megemlítette itt a topicban, akkor egyből visszanéztem a Qfórumát, és még a tali is csak érintőlegesen volt érintve.

Ez esetben nem tudom, hogy mért állsz mellé.
Nem hinném, hogy olyannak kéne véleményt alkotnia a csoport résztvevőiről és tagjairól aki:
1: nem látja a Q fórumát de még csak idézni se tud.
2: nem ismeri a Q csoport tagjait
3: nem ismeri a Q csoport tagjainak politikai nézeteit
4: nem vett részt a múltkori találkozón
5: mint ahogy azt kifejtettük nem politikai találkozót fogunk tartani. Nem szeretek én sem politizálni. Mellesleg ha VÉLETLENÜL szóba jönne a téma akkor is ott a lehetőség, hogy tudtunkra adja, hogy fejezzük be, vagy félrevonul és abból értjük meg, vagy témát vált hirtelen módon. Mindenki tisztában van a határokkal. Nem vagyunk már erőszakos gyerekek.

J.Ati 06-01-2008 08:34

Amúgy most talit szerveztek vagy ez valami szerepjáték?
Szerintem túlléphetnétek az ügyön:)

Szép kis közösség van a Q fórumán és biztos jó volt a múltkori tali is,de ahogy ott is írva volt nem biztos,hogy ezt külsőre kellett hozni.
Ha Q csoportos tali,akkor elég egyszerű lett volna ott megszervezni:)

Liza itt is... 06-01-2008 08:51

Attila Drága! Ha visszaolvasnál látnád, hogy az egyéb csoportból érkezőket is szeretettel várjuk:)
Lényeg a jó szórakozás. A lassú csoportos találkozó pedig abban áll, hogy a lassú csoportosok biztosan ott lesznek. És a szervező is onnan kerül ki.
Mivel más csoportok fórumára nem látunk be így nem is ismerünk olyan sok embert, hogy tudjuk ki jönne még el.
gondolom így már érthető a dolog.

J.Ati 06-01-2008 09:09

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178237)
Attila Drága! Ha visszaolvasnál látnád, hogy az egyéb csoportból érkezőket is szeretettel várjuk:)
Lényeg a jó szórakozás. A lassú csoportos találkozó pedig abban áll, hogy a lassú csoportosok biztosan ott lesznek. És a szervező is onnan kerül ki.
Mivel más csoportok fórumára nem látunk be így nem is ismerünk olyan sok embert, hogy tudjuk ki jönne még el.
gondolom így már érthető a dolog.

Liza drága!

A szervező és még a résztvevők közül is sokan szintet léptek legalább egyszer:)
Szóval a közös fórumon is láthatóak az írásaik és ott is ismerik őket.

Pl. a búrkifli

Na ,de nem is ez a lényeg!
A lényeg a jó szórakozás,ahogy te is írtad:)

Liza itt is... 06-01-2008 09:14

Aha, tudom...
És rettentően örülök neki... Én is léptem már szintet párszor. Ettől függetlenül fenntartom a véleményem:)

J.Ati 06-01-2008 09:17

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178240)
Aha, tudom...
És rettentően örülök neki... Én is léptem már szintet párszor. Ettől függetlenül fenntartom a véleményem:)

Ezen nem fogunk összeveszni szerintem:)

Liza itt is... 06-01-2008 09:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 178241)
Ezen nem fogunk összeveszni szerintem:)

Ennek örülök...

Elme 06-01-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 178236)
Amúgy most talit szerveztek vagy ez valami szerepjáték?
Szerintem túlléphetnétek az ügyön:)

Szép kis közösség van a Q fórumán és biztos jó volt a múltkori tali is,de ahogy ott is írva volt nem biztos,hogy ezt külsőre kellett hozni.
Ha Q csoportos tali,akkor elég egyszerű lett volna ott megszervezni:)

Ati!
lehet, hogy igaza volt az illetőnek és tényleg hibáztam azzal, hogy a külsőre is feltettem a találkozót
tettem ezt azért, mert több országom van és bonyolultabb összeszedni az azonos témájú üzeneteket, mint itt
hogy hol próbálunk találkozót szervezni, ahhoz úgy gondolom nem sok közöd van
annyit elértem a dologgal, hogy továbbra is ződben érdeklődnek, itt viszont teljesen feleslegesen tudtok kötekedni úgy, hogy az eredeti kérdéshez érdemben nem szóltatok hozzá
szóval megkérlek benneteket, hogy szorítkozzatok az eredeti kérdésre és kizárólag a lehetséges időponthoz, egyéb helyszín ötlethez, stb. szóljatok hozzá, mert tökéletesen szét offoljátok az egészet

Tsobi 06-01-2008 10:02

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 178234)
Ez esetben nem tudom, hogy mért állsz mellé.
Nem hinném, hogy olyannak kéne véleményt alkotnia a csoport résztvevőiről és tagjairól aki:
1: nem látja a Q fórumát de még csak idézni se tud.
2: nem ismeri a Q csoport tagjait
3: nem ismeri a Q csoport tagjainak politikai nézeteit
4: nem vett részt a múltkori találkozón
5: mint ahogy azt kifejtettük nem politikai találkozót fogunk tartani. Nem szeretek én sem politizálni. Mellesleg ha VÉLETLENÜL szóba jönne a téma akkor is ott a lehetőség, hogy tudtunkra adja, hogy fejezzük be, vagy félrevonul és abból értjük meg, vagy témát vált hirtelen módon. Mindenki tisztában van a határokkal. Nem vagyunk már erőszakos gyerekek.

Liza,végre megértettem miről beszélsz :)

Én nem véleményt alkottam a csoport résztvevőiről,csupán - azok alapján,amiket hallottam az ominózus beszélgetésről - úgy vélem,hogy sokaknak onnan többekközt a politikai nézeteim miatt nem vagyok szimpatikus,ebből kifolyólag szívesen látott sem.

Egy szóval sem említettem,hogy lenézném a Qsokat azért,mert baromira tisztában vagyok a politikai nézeteikkel és ilyen emberekkel nem szívok egy levegőt. Egyszerűen nem szívesen borzolnám a kedélyeket a jelenlétemmel.

Dragi 06-01-2008 10:45

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 178196)
Matador

Azthiszem nagyon nagy hibát követsz el ha így megbélyegzel embereket. Ismerem Tsobit személyesen nem egyszer találkoztunk soha nem esett szó politikáról. És ha szerinted valaki akinek más a véleménye mint neked az rossz ember és csak tüntetést összehozni menne, akkor neked valami nem stimmel a mogyoróiddal a fejedbe ......

Elme 06-01-2008 10:48

mivel úgy látom teljesen reménytelen a helyzet megkérek mindenkit, aki jönni akar a találkozóra vagy egyéb ötlete van azzal kapcsolatban szorítkozzon a Q fórumára

a témát ezzel itt lezártnak tekintem

Dragi 06-01-2008 10:56

Quote:

Originally Posted by Elme (Post 178259)
mivel úgy látom teljesen reménytelen a helyzet megkérek mindenkit, aki jönni akar a találkozóra vagy egyéb ötlete van azzal kapcsolatban szorítkozzon a Q fórumára

a témát ezzel itt lezártnak tekintem

Alapból nem sikerült volna Q fórumra vinni a témát ha csak Q fórumosokat akarsz ott látni ?:) hát hiába dísznek vannak azok a mogyorók a fejecskédbe :)))

Liza itt is... 06-01-2008 15:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 178250)
Liza,végre megértettem miről beszélsz :)

Én nem véleményt alkottam a csoport résztvevőiről,csupán - azok alapján,amiket hallottam az ominózus beszélgetésről - úgy vélem,hogy sokaknak onnan többekközt a politikai nézeteim miatt nem vagyok szimpatikus,ebből kifolyólag szívesen látott sem.

Egy szóval sem említettem,hogy lenézném a Qsokat azért,mert baromira tisztában vagyok a politikai nézeteikkel és ilyen emberekkel nem szívok egy levegőt. Egyszerűen nem szívesen borzolnám a kedélyeket a jelenlétemmel.

Marhára nem borzolnál semmit:). Nem politikai találkozót szervezünk. Remélhetőleg nem kerül elő sem a Te sem más politikai nézete. Nem lesz veszekedés. Ezt én magam garantálom.:rolleyes: Szívesen látunk továbbra is:).

All times are GMT +1. The time now is 04:39.