Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Vale parbajsorozata (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2985)

Valezius 05-16-2008 07:47

Vale parbajsorozata

Mivel Ati megdobott jopar nem vart vip korrel, ezert egy parbajsorozatot fogok szervezni. A parbajok addig tartanak, mig futja az otleteimbol, es tudok nehany igazan jo parbajt szervezni :) (Es nem utolsosorban, ameddig nem veszitek tul sokat ;))

A parbajokon pontok gyujthetoek, ez majd idoben ki lesz hirdetve.

A gyoztes, pedig elnyeri a Vale-parbajsorozat gyoztese cimet :)

Ezen felul, ha Ati tesz egy kulonleges engedmenyt (marha jol ertem a licit leirast, akkor csak sajat orszagra lehet sorszamot venni), akkor az elso helyezett jogosult egy sorszamra is a karacsonyi liciten (max 10K vipkor ertekben)
Amennyiben Ati nem tesz kedvezmenyt, akkor annyit tudok felajanlani, hogy egy anarchos ori kapja a sorszamot, amit utana a gyoztes persze zerozhat

Amennyiben valamilyen csoda folytan en gzoznek, akkor a bajnoki cimet megtartom magamnak, de a sorszamot atengedem a 2. helyezettnek.

Ha valakinek van eszrevetele akkor itt megoszthatja, tovabba varom Ati (igenlo) valaszat :)

Betelgeuse 05-16-2008 07:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174920)
Mivel Ati megdobott jopar nem vart vip korrel, ezert egy parbajsorozatot fogok szervezni. A parbajok addig tartanak, mig futja az otleteimbol, es tudok nehany igazan jo parbajt szervezni :) (Es nem utolsosorban, ameddig nem veszitek tul sokat ;))

Ezen felul, ha Ati tesz egy kulonleges engedmenyt (marha jol ertem a licit leirast, akkor csak sajat orszagra lehet sorszamot venni), akkor az elso helyezett jogosult egy sorszamra is a karacsonyi liciten (max 10K vipkor ertekben)
Amennyiben Ati nem tesz kedvezmenyt, akkor annyit tudok felajanlani, hogy egy anarchos ori kapja a sorszamot, amit utana a gyoztes persze zerozhat

Amennyiben valamilyen csoda folytan en gzoznek, akkor a bajnoki cimet megtartom magamnak, de a sorszamot atengedem a 2. helyezettnek.

Ha valakinek van eszrevetele akkor itt megoszthatja, tovabba varom Ati (igenlo) valaszat :)

Nem lehetne Vale feliratú pólókat és bögréket is nyerni? Vagy a kézikönyv egy dedikált példányát?:)

Valezius 05-16-2008 08:00

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 174921)
Nem lehetne Vale feliratú pólókat és bögréket is nyerni? Vagy a kézikönyv egy dedikált példányát?:)

Nem, erre sajnos nincs lehetoseg :)

Tsobi 05-16-2008 08:02

Ide a bökőt,hogy megmondom ki fog nyerni :)

Valezius 05-16-2008 08:06

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 174923)
Ide a bökőt,hogy megmondom ki fog nyerni :)

Ne legyel benne biztos, igazan kulonleges parbajokat fogok kitalalni :)
Ettol fuggetlenul egy tippversenyt lehet szervezni ;)

Tsobi 05-16-2008 08:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174924)
Ne legyel benne biztos, igazan kulonleges parbajokat fogok kitalalni :)
Ettol fuggetlenul egy tippversenyt lehet szervezni ;)

Mija nyeremény? :p

Illetve előbb lássuk a nevezőket. Nem szeretnék olyanra voksolni,aki részt sem vesz :D

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 09:04

Amennyiben szabad menni, lehet, hogy mennék.
2 dologtól függ:
-időpontok
-nevezis ktg

Dragi 05-16-2008 09:42

Amennyiben lesz időm és lehetőségem ott leszek :)

Valezius 05-16-2008 10:23

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174926)
Amennyiben szabad menni, lehet, hogy mennék.
2 dologtól függ:
-időpontok
-nevezis ktg

Az jöhet, aki szeretne.
Időpontot megpróbálok jól választani ;)
A nevezési költség végig alacsony lesz, hogy senkinek ne okozzon problémát, akinek mégis okoz, az megkaphatja az egyik anarchos orimat, amit direkt ezért fogok létrehozni :)
Hiszen most nem a vipért játszunk, hanem a bajnoki címért ;)

Továbbá, hogy azoknak is legyen esélye, akik nem tudnak minden párbajon ott lenni a legrosszabb (vagy legrosszabb két) eredmény nem számít majd be.
Ha valamelyikre nem jössz el, akkor értelemszerűen az :)

Paliking 05-16-2008 10:24

Quote:

Grat az ötletért és szép gesztus a hódosok felé :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174928)
Az jöhet, aki szeretne.
Időpontot megpróbálok jól választani ;)
A nevezési költség végig alacsony lesz, hogy senkinek ne okozzon problémát, akinek mégis okoz, az megkaphatja az egyik anarchos orimat, amit direkt ezért fogok létrehozni :)
Hiszen most nem a vipért játszunk, hanem a bajnoki címért ;)

Továbbá, hogy azoknak is legyen esélye, akik nem tudnak minden párbajon ott lenni a legrosszabb (vagy legrosszabb két) eredmény nem számít majd be.
Ha valamelyikre nem jössz el, akkor értelemszerűen az :)

Köszönöm, nagyon érdekelne a dolog :)
1 kizáró tényező van, ha éjszaka lesz a párbaj (meló miatt), vagy a munkaidő olyan részén, amikor nem vagyok gépközelben.
Anarchos országot meg mindig elfogadok. :D VIP nélkül is. :D
(egyébként van nekem is VIP-em a nevezéshez) :)
Nagyon jól hangzik ez a párbajsorozat :)

Ati 05-16-2008 11:55

Vale-nek írtam már priviben is, de írom ide is: többnyire semmi rossznak nem vagyok elrontója, úgyhogy felőlem simán belefér a karácsonyi +1 sorszám. :)

Valezius 05-16-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174946)
Vale-nek írtam már priviben is, de írom ide is: többnyire semmi rossznak nem vagyok elrontója, úgyhogy felőlem simán belefér a karácsonyi +1 sorszám. :)

Köszönjük, akkor lesz díjazás is :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 174946)

Köszönjük a pozitív hozzáállást, és a játékosok támogatását! :)

off: 103 :D on:

Valezius 05-16-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174941)
Köszönöm, nagyon érdekelne a dolog :)
1 kizáró tényező van, ha éjszaka lesz a párbaj (meló miatt), vagy a munkaidő olyan részén, amikor nem vagyok gépközelben.
Anarchos országot meg mindig elfogadok. :D VIP nélkül is. :D
(egyébként van nekem is VIP-em a nevezéshez) :)
Nagyon jól hangzik ez a párbajsorozat :)

Gondoltam, hogy van, itt inkább azokra gondoltam, akiknek még nincs 5vipjük se az orijukon, de kipróbálnának egy párbajt :)

[HTPA]GeeForce 05-16-2008 12:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174949)
Gondoltam, hogy van, itt inkább azokra gondoltam, akiknek még nincs 5vipjük se az orijukon, de kipróbálnának egy párbajt :)

:)
Nem offolok be, küldök egy privit.

Mindenesetre nyugodtan írj fel, mint játékos. (Már ha vezetsz listát) Egyre jobban érdekel. :)

Valezius 05-16-2008 12:17

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174951)
:)
Nem offolok be, küldök egy privit.

Mindenesetre nyugodtan írj fel, mint játékos. (Már ha vezetsz listát) Egyre jobban érdekel. :)

Nincs lista, aki jön az fog felkerülni a ranglistára (az elején), a későbbi terveimhez kell majd pár listát vezetni :D

vityu 05-16-2008 15:44

Szerintem rám is számíthatsz majd, nekem is futja majd abból a rengeteg VIP-ből! :) Persze az lenne a legjobb ha hétvégenként lenne. Péntek, szombat, vasárnap estefelé! Ezekre be tudnék nevezni.
Na meg ami még jó lenne, ha a kezdéssel megvárnánk azt a rengeteg VIP-et, mert egyébként nincs túl sok :)
Jó lenne annyi jelentkező, mint a jubileumin volt! :) Azt élveztem! :)

Redback 05-16-2008 20:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 174947)
Köszönjük, akkor lesz díjazás is :)

megkérdezhetem miaz a +1 sorszám?

Valezius 05-16-2008 20:10

Quote:

Asszem ez :)

Redback 05-16-2008 20:11

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175047)
Asszem ez :)

Értem :) Ati a legjobb admin :)

Pool 05-16-2008 20:45

Mikor kezdődik a sorozat?

Valezius 05-16-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 175054)
Mikor kezdődik a sorozat?

Jövő hétvégén, vagy utána valón.

Batu 05-17-2008 08:28

Grat az ötletért! Szerintem én is jövök, ezer éve nem párbajoztam:)

Zoli 05-17-2008 08:45

Én is szívesen részt vennék egy ilyen párbajon, mert még soha nem voltam, csak nem tudom, hogy hogy érek rá...nagy aktívság kell hozzá?

vityu 05-17-2008 09:58

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 175083)
Én is szívesen részt vennék egy ilyen párbajon, mert még soha nem voltam, csak nem tudom, hogy hogy érek rá...nagy aktívság kell hozzá?

hát ha nyerni akarsz, mindenképpen.;)

Batu 05-17-2008 10:16

Illik a párbaj időtartama alatt végig gép előtt csücsülni;) A 3 perces körök miatt amúgy is pörgés van....

Valezius 05-17-2008 11:01

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 175083)

Mivel nincs HT, így ott kell lenned minden körben, hogy elvégezd a feladatokat. b 3órás párbajar lehet számítani, a 2óra még rövid a 4meg már sok :)

Druida 05-17-2008 18:07

ohh, zsíír, jókis párbajsorozat:D:D:D:D
remélem ráérek majd és akkor retteghettek:p:D:D:D:D:o

Zoli 05-17-2008 18:21

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175105)
Mivel nincs HT, így ott kell lenned minden körben, hogy elvégezd a feladatokat. b 3órás párbajar lehet számítani, a 2óra még rövid a 4meg már sok :)

most ezt idéztem, de bármelyiket idézhettem volna..akkor én valszeg nem is fogok soha párbajozni, sok a dolog, és mindig váratlanul jön..na mindegy, nektek azért sikerekben gazdag párbajozást kívánok:), én nem tudok rajta részt venni sajna...

Dus 05-17-2008 18:26

vale: Istencsászár vagy...nekem ilyen nem jutott volna eszembe :D:D:D

Ha ráérek, megyek én is... :)

Valezius 05-17-2008 18:50

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 175130)
most ezt idéztem, de bármelyiket idézhettem volna..akkor én valszeg nem is fogok soha párbajozni, sok a dolog, és mindig váratlanul jön..na mindegy, nektek azért sikerekben gazdag párbajozást kívánok:), én nem tudok rajta részt venni sajna...

Lehet, hogy lesz 1órás is, de ahoz elég jót kell kitalálni. Mivel az 20kör, és azalatt nem lehet katonákat besorozni. Átképezni se, mert az is 10kör még a törpének is.

Azért az egyikre csak sikerül majd benézned. :)

vityu 05-18-2008 07:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175136)
Lehet, hogy lesz 1órás is, de ahoz elég jót kell kitalálni. Mivel az 20kör, és azalatt nem lehet katonákat besorozni. Átképezni se, mert az is 10kör még a törpének is.

Azért az egyikre csak sikerül majd benézned. :)

Elvileg lehet megadni kezdő egységeket, vagy nem? Még nem szerveztem párbajt! Mondjuk elég mókás lenne, ha mindenki csak lovast kapna :) Egy darab íjászt se! És a törpe ki lenne zárva. Azért ez érdekes párbaj lenne!:D

Tsobi 05-18-2008 07:33

Az igazi érdekes párbajsorozat az lenne,hogy mindenféle machináció mellett az utolsó 2 percben derül fény a szervező változtatásaira.

Muki 05-20-2008 14:29

És mikor fog elkezdődni ez a párajsorozat?:))

Ati 05-20-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 175586)
És mikor fog elkezdődni ez a párajsorozat?:))

Gyanítom, hogy nem előbb, minthogy kiosztásra kerülnének a kézikönyvért járó VIP körök. :)

Muki 05-20-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175588)
Gyanítom, hogy nem előbb, minthogy kiosztásra kerülnének a kézikönyvért járó VIP körök. :)

Ami mikor is lesz,ha szabad tudni?:)

Ati 05-20-2008 14:46

Quote:

Originally Posted by Muki (Post 175589)
Ami mikor is lesz,ha szabad tudni?:)

Az érintettek erről időben értesülnek.

Valezius 05-20-2008 14:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 175588)

Igen, azelőtt meg még valamit el akarok intézni, de nem nagyon megy :p

Konkrétabban: ha lenne olyan orim, amire már lett 5vip küldve, és be van kapcsolva hozzám, akkor tudnék ingyenpárbaj lehetőséget nyújtani másoknak. Dehát nincs.

Befagyott anarchos orira költenem kell 2-szer is: 1kiolvasztani, 2. megvenni: hoyg be tudjam kapcsolni.
Nem befagyott vipes orit meg ki adni? :)

Szóval akinek van megoldási ötlete hallgatom :D

tdomo 05-20-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 175594)
Igen, azelőtt meg még valamit el akarok intézni, de nem nagyon megy :p

Konkrétabban: ha lenne olyan orim, amire már lett 5vip küldve, és be van kapcsolva hozzám, akkor tudnék ingyenpárbaj lehetőséget nyújtani másoknak. Dehát nincs.

Befagyott anarchos orira költenem kell 2-szer is: 1kiolvasztani, 2. megvenni: hoyg be tudjam kapcsolni.
Nem befagyott vipes orit meg ki adni? :)

Szóval akinek van megoldási ötlete hallgatom :D

Nekem van kapcsolt anarchista országom, azt fel tudom ajánlani erre a célra valakinek. Tényleg lehet több sorba kapcsolt országgal is jelentkezni párbajra?

All times are GMT +1. The time now is 01:34.