![]() |
Vale parbajsorozata
Mivel Ati megdobott jopar nem vart vip korrel, ezert egy parbajsorozatot fogok szervezni. A parbajok addig tartanak, mig futja az otleteimbol, es tudok nehany igazan jo parbajt szervezni :) (Es nem utolsosorban, ameddig nem veszitek tul sokat ;))
A parbajokon pontok gyujthetoek, ez majd idoben ki lesz hirdetve. A gyoztes, pedig elnyeri a Vale-parbajsorozat gyoztese cimet :) Ezen felul, ha Ati tesz egy kulonleges engedmenyt (marha jol ertem a licit leirast, akkor csak sajat orszagra lehet sorszamot venni), akkor az elso helyezett jogosult egy sorszamra is a karacsonyi liciten (max 10K vipkor ertekben) Amennyiben Ati nem tesz kedvezmenyt, akkor annyit tudok felajanlani, hogy egy anarchos ori kapja a sorszamot, amit utana a gyoztes persze zerozhat Amennyiben valamilyen csoda folytan en gzoznek, akkor a bajnoki cimet megtartom magamnak, de a sorszamot atengedem a 2. helyezettnek. Ha valakinek van eszrevetele akkor itt megoszthatja, tovabba varom Ati (igenlo) valaszat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ide a bökőt,hogy megmondom ki fog nyerni :)
|
Quote:
Ettol fuggetlenul egy tippversenyt lehet szervezni ;) |
Quote:
Illetve előbb lássuk a nevezőket. Nem szeretnék olyanra voksolni,aki részt sem vesz :D |
Amennyiben szabad menni, lehet, hogy mennék.
2 dologtól függ: -időpontok -nevezis ktg |
Amennyiben lesz időm és lehetőségem ott leszek :)
|
Quote:
Időpontot megpróbálok jól választani ;) A nevezési költség végig alacsony lesz, hogy senkinek ne okozzon problémát, akinek mégis okoz, az megkaphatja az egyik anarchos orimat, amit direkt ezért fogok létrehozni :) Hiszen most nem a vipért játszunk, hanem a bajnoki címért ;) Továbbá, hogy azoknak is legyen esélye, akik nem tudnak minden párbajon ott lenni a legrosszabb (vagy legrosszabb két) eredmény nem számít majd be. Ha valamelyikre nem jössz el, akkor értelemszerűen az :) |
Quote:
|
Quote:
1 kizáró tényező van, ha éjszaka lesz a párbaj (meló miatt), vagy a munkaidő olyan részén, amikor nem vagyok gépközelben. Anarchos országot meg mindig elfogadok. :D VIP nélkül is. :D (egyébként van nekem is VIP-em a nevezéshez) :) Nagyon jól hangzik ez a párbajsorozat :) |
Vale-nek írtam már priviben is, de írom ide is: többnyire semmi rossznak nem vagyok elrontója, úgyhogy felőlem simán belefér a karácsonyi +1 sorszám. :)
|
Quote:
|
Quote:
off: 103 :D on: |
Quote:
|
Quote:
Nem offolok be, küldök egy privit. Mindenesetre nyugodtan írj fel, mint játékos. (Már ha vezetsz listát) Egyre jobban érdekel. :) |
Quote:
|
Szerintem rám is számíthatsz majd, nekem is futja majd abból a rengeteg VIP-ből! :) Persze az lenne a legjobb ha hétvégenként lenne. Péntek, szombat, vasárnap estefelé! Ezekre be tudnék nevezni.
Na meg ami még jó lenne, ha a kezdéssel megvárnánk azt a rengeteg VIP-et, mert egyébként nincs túl sok :) Jó lenne annyi jelentkező, mint a jubileumin volt! :) Azt élveztem! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mikor kezdődik a sorozat?
|
Quote:
|
Grat az ötletért! Szerintem én is jövök, ezer éve nem párbajoztam:)
|
Én is szívesen részt vennék egy ilyen párbajon, mert még soha nem voltam, csak nem tudom, hogy hogy érek rá...nagy aktívság kell hozzá?
|
Quote:
|
Illik a párbaj időtartama alatt végig gép előtt csücsülni;) A 3 perces körök miatt amúgy is pörgés van....
|
Quote:
|
ohh, zsíír, jókis párbajsorozat:D:D:D:D
remélem ráérek majd és akkor retteghettek:p:D:D:D:D:o |
Quote:
|
vale: Istencsászár vagy...nekem ilyen nem jutott volna eszembe :D:D:D
Ha ráérek, megyek én is... :) |
Quote:
Azért az egyikre csak sikerül majd benézned. :) |
Quote:
|
Az igazi érdekes párbajsorozat az lenne,hogy mindenféle machináció mellett az utolsó 2 percben derül fény a szervező változtatásaira.
|
És mikor fog elkezdődni ez a párajsorozat?:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Konkrétabban: ha lenne olyan orim, amire már lett 5vip küldve, és be van kapcsolva hozzám, akkor tudnék ingyenpárbaj lehetőséget nyújtani másoknak. Dehát nincs. Befagyott anarchos orira költenem kell 2-szer is: 1kiolvasztani, 2. megvenni: hoyg be tudjam kapcsolni. Nem befagyott vipes orit meg ki adni? :) Szóval akinek van megoldási ötlete hallgatom :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:34. |