![]() |
Miért nem lehet az arénaba pénzt ossztani az embereknek?
Olyan problémám van kb 20-ad magammal hogy nem lehet az "Arénába" pénzt ossztani!!!!
Miért van ez? az újjítások között nem találtam.... Ha valaki tud akkor lécci segítsen. Köszi |
Kíváncsian várom, hogy erre ki fog tudni válaszolni. ;)
|
Quote:
|
De van !!!!
Ki is irja hogy xxx forintott szétossztottam az emberek között.... Arra gondoltam először ,hogy talán valami köze lehet a új fére rakási módszerhez.... Jó helyen kapisgálok Ati? |
Quote:
|
Ki ki irja hogy ossztott !!!!!
De az aranyból nem vonodik le az összeg ill. a morál sem javul!!!!!!!!!! |
Quote:
|
[quote=Remedy;174660]Az igen. Nalam arany van. :)
A kötegedők és tudatlanok mentesülnek a kérésem alól.....::)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Irtam nekik de még csak majd felveszik a kapcsolatott.....
Hát ez vicc!!!!! Közbe meg romokban hever az orim!!!!!!!! Help!!!! |
Ha irtam és valamikor felveszik a kapcsolatott-> mikor veszik fel a kapcsolatott?,
|
Persze mindenki mossa kezeit!!???
|
Quote:
Jelenleg ezt a problémát senki nem jelezte. Örülök neki, hogy a fórumon jól elbeszélgettek róla, de talán nem poénból volt leírva, hogy csak a support címen tudunk az ilyen bejelentésekkel foglalkozni. Mint említettem, jelenleg ez a probléma senkit nem izgatott annyira, hogy érdemben jelezze felénk. |
Én küldtem e-mail és a válasz az volt hogy majd jelenkeztek!!!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Irtal vegre a supportra, majd fog vmi tortenni, tessek szepen megnyugodni, nem dol ossze a vilag. Rengeteg ujitas jott be mostanaban, direkt ki volt irva, hogy aki nem birja az izgalmakat, az ne jatsszon ebben a "kritikus" helyzetben. Te nyilvanvaloan ilyen vagy.... Tessek mely levegoket venni... minden rendben lesz! Belelegez, kifuj.... Jobb mar? |
Ez micsoda?:
A HODITO-20080514-000011 számú ügy kiegészítését rögzítettük, kollégáink hamarosan jelentkeznek |
Quote:
|
Hát tudod ha az Arénába is szabira lehetne menni akkor elmennék!!!!
De nem lehet! |
Ide irtam:support@hodito.hu
|
Quote:
Ez egész konkrétan egy spam üzenet, aminek a valódiságát nem jelezted vissza. Az a baj, hogy eddig 5-ször írtam, hogy a support címre kell írnod. Úgyhogy hiába írom le ide, hogy OLVASD EL, HOGY MI VAN A LEVÉLBEN, AMIT KAPTÁL, mert valószínüleg úgyse teszed meg. Úgy érzem, hogy ennek a témának nincsen értelme. Ha valaki nem hajlandó elolvasni a leveleket, amiket kap, akkor nem tudok segíteni. Úgyhogy ezennel téma zárva. |
All times are GMT +1. The time now is 23:04. |