![]() |
Varázsló nélkül
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy a szövetségünkbe nem találunk erős varázslót. Valaki ugyan átképzi magát, de tolivari lesz. Hozzá vagy három hadis, vagy egy tolis és két hadis... Ha megcsináljuk ezt a szövit, előfizzessek a következő 336 kör VIP re, vagy inkébb restart??? :D (egyenlőre 5-ben vagyunk éppen csak a top30-ban, elég sok pacienst át lehet gömbözni pár ezer varival is...) Szóval? (Harakiri vagy banzai) |
Mindenképp banzai. :D Aztán ha kell lépéskor még válthattok fajt személyiséget. ;)
A VIP meg ettől független döntés. Szerintem kényelmes de anélkül is megy főleg 5. szinten. Mondjuk ez itt nem a reklám helye. :D |
Már egyébként megfigyeltem magamat, hogy a leg ostobább kombinációkat tudom kihozni...
Először is ember hadis vagyok... Másodszor egy olyan szövinek vagyok a vezére, ahol NINCS varis ország... Lehet, hogy kezeltetnem kellene magamat 8ott van erre a célra a sugó) Vagy van esélyem? Esetleg 4-ben? |
Quote:
|
A varázsló nélkülözése annyira meggyengíti a szövit, hogy a három hadis azt nem tudja behozni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát nem tudom. én azért tudom fogni az oldalam a fájdalomtól négy full hadi ork tábonokos szövitől... egyrészt mindent átütnek, nincs menekvés. másfelől.....
varis nélkül nem tudom hogy megy-e, mert 3 hadi nem ver be mindent akkor se ha nagyon hadi óriás vagy gnómok... nincs mese. toli nélkül nagyon jól el lehet lenni, de varist azt nem tudtam hiányolni. Csak A-ban, de ott 70% barakkos ork voltam, az meg tarol. szóval szerintem 5. szintet azt ugyan gond nélkül végignyomjátok, de a többire szerezzetek varist. az ember hadist meg jelen formában hagyd felejtősbe. legyél tolis vagy inkább óriás vagy gnóm hadis. (vagy óriás varis :D) persze ez az én javaslatom, aztán persze biztos vannak okosabbak :D |
OFF(szerű)
Sziasztok!
OFFTOPIC! Uncsitesómtól olyan sztorit hallottam, behidaltam: Namármost Ő élőhalott valamelyik lassú csoportban, és azzal keresi meg a betevő csontot vagy mittomén, hogy (HATÁSSZÜNET) valami 25 könyvtárban írja a tekiket, mint az állat, ott elég erős a tekipiac (8-10 k arany), ebből él, és ki az a hülye toli, aki tekercseket akar lopni egy hullától. Most bukott le, innentől rúnálkat ír asszem... Ehez mit szóltok? ON |
Quote:
|
Quote:
trükknek jó, de csak 5. szinten.. ott még nem annyira nézegetik a hullák éplistáját.. és bizony, ha meglátják a 25könyvtárat, akkor nem kell nagy géniusznak lenniük utána.. :D |
Jogos...
Rúnával ugyan ez a helyzet? (bár ahoz nem kell épület => fosztani is lehet) |
Szerinted?
:D:D:D |
van
van fönt egy szabin levo orim, kicsit ki kell kupalni de van vagy 16-18k varija. vagy 4en vagytok?
|
igen..hulla kis suniy tekiírós jó..csak tekiket diobálni kell kifele..és alacsony áron..akkor jó zsé!;-):p
|
Esetleg tudós személyiséggen van még haszna... :D
De a trükk tényleg jó, vagy legalább is szellemes... |
tudós felesleges hullának,..:P--most hüeséget mondtaál szerintem..vagy én?:confused: :p
|
Quote:
Alap esetben az élőhalott tudományos bónuszai nem számítanak. Mi a helyzet a tudós élőhalottal? Ha Tudóst választasz személyiségnek az élőhalott faj mellé, akkor a tudományok 5% értékig számítani fognak. Ne feledd azonban, hogy a tolvajlási és varázslási képessége továbbra is nulla, és nullának az 5%-a is nulla marad! |
Quote:
Tényleg semmi értelme, annak az 5%-nak, de ha egy ember lehet hadis...:D Csak az ötlet jó, hogy az élőhalott tekiket, meg rúnákat ír (nem csak tárol). Hasonló pl, ha az elf csak lovasokat tart, (meg pár száz íjat, hogy a tűzgolyónál az is hulljon, nem)? Minél szellemesebb, annál jobb. |
szerintem a runairás már nem olyan jo ötet, mert ha vki nyom rá egy gömböt, akkor észreveszi, hogy mondjuk van 30000 runája, amir ugye rögtön lelopja... Viszont a tekiket csak épületfelderitéssel lehet kideriteni, ami ugye nem egy mindenkinél alkalmazott müvelet...:D Szerintem az alapötlet nagyon joh, de a runás dolog már nam annyira tetszik...:rolleyes:
|
Quote:
|
a tekire sem lehet ennyiből rájönni, mert volt olyan ori, amit leloptam, hogy volt 40 könyvtára és szinte nem adott semmit, de pl nekem is az egyik orimban van kb 4 könyvtár vagy 5 ( :confused: ) és mégis mindenből megvan kb 40k igaz ez nem oylan sok, de kezdéshez meg piacozáshoz már nem olyan rossz :)
|
OFF:
Azt megfigyeltétek már, hogy a templomok sosem termelnek annyi rusnyát, hogy a 3-4 varidat fel tudd rakni pl. 16-20 körre, tehát vagy lopsz, vagy veszel, vagy szerzel, vagy nem rengetsz... Vagy hogy van ez, van valami egyensúly (pl ne 90% esélynél nyomjam, hanem 60%-nál vagy valami?) ON |
Quote:
|
Quote:
|
Na, amúgy én vok az élőhalott irogató, akit vonos írt..de mostmár nem, mert már szintet léptem és váltottam.. ki lopja le az élőholtat? Ez nem olyan, mint a gnóm, hogy tárolja a tekiket.. semmi értelme, tehát egyből adhatja el.. akkor meg mit lopnának el tőle? A lóvét meg elkölti ahmed havernál.. nem hinném, hogy vki pont 20 körönként benéz hozzá, amikor kész vannak a tekik.. Beütni nem nagyon fognak, max lopnak, tehát ha nagyon nincs már ahmednál se semmi vagy nem fér, akkor marad a tekercsíró élőhalott kereskedő.. 5. szinten feltápolod magad lóvéval, aztán 4. szinten nem lesz gond, ha esetleg vmiből hiányod van.. csak azért ki kell várni a 90 napot, hogy legyen bőven cash..
|
Quote:
|
Tacsiazuma
Szia Tacsesz!
Mesélj, milyen az élet az anarchban??? :D Az élőholtak tényleg érdekes népség, tőlük, na és az elfektől lehet látni a leghajmeresztőbb ötleteket (kivéve a kezdőket ofkoz!) |
Ne is mondd.. max morál 30.. szép lassan emelkedik.. most 35.. gondolhatod... a 3/E-set töröltem.. újrakezdtem vele gyorsban.. nem volt kedvem 173 hekit lebontani, hogy fellépjek.. amúgy elég gáz.. tök jó szövijeim voltak..:( de ne aggódj, majd utólérlek.:p gyorsban hamar fellépek, aztán megy egy normál és majd megyünk szövibe, mi?:) Majd Ati mindjárt ír, hogy "Jksz, Jksz?":) Bár itt még nem láttam..
|
All times are GMT +1. The time now is 18:02. |