![]() |
Tali Nyíregyházán
Gondoltam nyitok egy topicot közkívánatra.Egy talit szerveznék júlisuban, valamikor az elején.Helyszínt még nem tudok, és azt se hogy egyáltalán meg lesz -e tartva.Ha lesztek elegen, akkor természetesen lesz.
SZeretném meghívni Tsobit, Dragit, bár őt csak azért hogy kinyuvasszam, és Druidát, ha el tudna jönni. |
Quote:
+ most volt a szabolcsi tali nem rég. |
Quote:
|
mivel már nővéred is nyúzza a fülem meg te is nyúzol ezért igen ott leszek az időpont nekem junius 30.-a után gyakorlatilag lehet akármikor :) onnantól otthon leszek
(mega Ferenc is nyúz az iwiwes Ferenc őt ki ne felejtsem) |
Már mondtam a másik topikban is, h valszeg ott leszek, ha nem lesz sok meló....:)
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy nekem akár ok is lehet, csak vizsgafüggő, hogy lesz-e vagy valami. Na meg lehet augusztusban is, nekem az is jó!!! |
Sőt ha valamikor július utolsó hetében vagy augusztus első hetében lenne én is meg az asszony is el tudnánk menni :) Persze hacsak nem lennénk senki terhére ;)
|
Quote:
Dragi te is gyere, mert akkor én is megyek :D Aztán majd megvédelek ettől a vérszomjas redbektől :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
(elfogult lennék? :D:D:D:p) |
Quote:
(LoL :D:D) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
A szavazas utolso lehetosegehez csak gratulalni tudok, brillians nyelvtani bravur... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem mindegy, de a tobbi tok normalisan van irva, ez meg olyan Dragis lett (:) Amugy meg ne bantsatok, mert irgum-burgum :) |
Quote:
Én úgy tudtam,hogy eddig nem lehetett. |
Quote:
|
Quote:
|
na de ha jön ez a jómadár akkor valami olyan helyre menjünk ahol van csocsó is lécci lécci lécci elakarom már verni csocsóba lazán 2 éve tervezem :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nem akar valaki szervezni egy talit július 27 és aug 2.-a között? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tudom, 1 ember nem mérvadó, de én csak 2án érnék rá ebből az időintervallumból, és menni meg szeretnék. :(
|
Akit érdekel a dolog ide írja be, h mikor jó...
Én még sajna nem garantálom, h ott leszek, mert akkor tájt utazunk el néhány napra párommal, ez attól függ, h mikorra sikerül szállást foglalnunk... Helyszínjavaslatok is jöhetnek, a Rákóczyt kizárnám, mert legutóbb 12 személyes asztalt foglaltam, de 6an alig fértünk, most az egy másik dolog, h nem jött aki ígérte, s ezért nem volt gond belőle... |
Quote:
NAh akkor eddig Phoneix júl. 27-aug. 2. pepa júl. 21-aug 3. Drang mindenképp jön :D Fefe még nem tudja Vityu csak aug 2. Én tutira megyek Meg még talán egy haverom is jön. Szépen gyűlűnk azért :) |
Hát én júli 31-ére megyek le a közelbe, úgyhogy ha 30-án vagy utána 1-én esetleg 2-án van, akkor rám is számithattok:D
|
kutyi: világvégére is elmegyünk már lassan hódos tali miatt? :)
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg az nem lenne megoldható, hogy átugrunk majd, ha jól tudom, nem laksz messze Tokajtól és sörözünk egyet? :) Drag: és te nem akarsz legyünni? :) Egyébként változtatnék, mert másodikán már inudulunk további családlátogatásra, de az elseje még tökéletes. Ja és velem jön még asszonykám is, szval ketten vagyunk az én részemről :) |
Quote:
|
A Q-s fórumon már pedzegettem egy tokaji talit..
Rendkívül csábító hely:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 00:28. |