Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Bulik (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tali Nyíregyházán (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2965)

Redback 05-12-2008 09:21

Tali Nyíregyházán

Gondoltam nyitok egy topicot közkívánatra.Egy talit szerveznék júlisuban, valamikor az elején.Helyszínt még nem tudok, és azt se hogy egyáltalán meg lesz -e tartva.Ha lesztek elegen, akkor természetesen lesz.
SZeretném meghívni Tsobit, Dragit, bár őt csak azért hogy kinyuvasszam, és Druidát, ha el tudna jönni.

Tsobi 05-12-2008 09:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174266)
Gondoltam nyitok egy topicot közkívánatra.Egy talit szerveznék júlisuban, valamikor az elején.Helyszínt még nem tudok, és azt se hogy egyáltalán meg lesz -e tartva.Ha lesztek elegen, akkor természetesen lesz.
SZeretném meghívni Tsobit, Dragit, bár őt csak azért hogy kinyuvasszam, és Druidát, ha el tudna jönni.

Szerintem közvetlen egymás után két tali nem annyira passzol.
+ most volt a szabolcsi tali nem rég.

Redback 05-12-2008 09:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 174267)
Szerintem közvetlen egymás után két tali nem annyira passzol.
+ most volt a szabolcsi tali nem rég.

Akkor augusztus?

Dragi 05-12-2008 09:35

mivel már nővéred is nyúzza a fülem meg te is nyúzol ezért igen ott leszek az időpont nekem junius 30.-a után gyakorlatilag lehet akármikor :) onnantól otthon leszek

(mega Ferenc is nyúz az iwiwes Ferenc őt ki ne felejtsem)

Fefe013 05-12-2008 09:38

Már mondtam a másik topikban is, h valszeg ott leszek, ha nem lesz sok meló....:)

Druida 05-12-2008 10:28

Quote:

át, ha engem így külön meghívsz, akkor egyértelműen elmegyek akárhol is lesz :) csak majd értesíts időben, hogy úgy alakítsam a progimat :)

vityu 05-12-2008 11:03

Quote:

Engem, a szövetségesed, meg a tesómat már nem is??? Pedig tudod, hogy itt lakunk a közelben!!! Irgumburgum! Most haragszok!!!:mad:

Amúgy nekem akár ok is lehet, csak vizsgafüggő, hogy lesz-e vagy valami. Na meg lehet augusztusban is, nekem az is jó!!!

Phoenix 05-12-2008 11:31

Sőt ha valamikor július utolsó hetében vagy augusztus első hetében lenne én is meg az asszony is el tudnánk menni :) Persze hacsak nem lennénk senki terhére ;)

[HTPA]GeeForce 05-12-2008 11:36

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 174294)
Sőt ha valamikor július utolsó hetében vagy augusztus első hetében lenne én is meg az asszony is el tudnánk menni :) Persze hacsak nem lennénk senki terhére ;)

úúúú az enyémre biztos nem! :D gyertek gyertek! :D

Dragi te is gyere, mert akkor én is megyek :D Aztán majd megvédelek ettől a vérszomjas redbektől :D:D:D:D

Phoenix 05-12-2008 11:43

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174298)

Dragi te is gyere, mert akkor én is megyek :D Aztán majd megvédelek ettől a vérszomjas redbektől :D:D:D:D

Meg akkor tőlem is védd meg, mert évek óta be van ígérve Dragnak egy verés :D

[HTPA]GeeForce 05-12-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 174307)
Meg akkor tőlem is védd meg, mert évek óta be van ígérve Dragnak egy verés :D

Tőled nem védem... :D Te megverheted. :D

(elfogult lennék? :D:D:D:p)

Phoenix 05-12-2008 11:59

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174322)
Tőled nem védem... :D Te megverheted. :D

(elfogult lennék? :D:D:D:p)

Oké megbeszéltük :D

(LoL :D:D)

Redback 05-12-2008 14:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 174294)

Akkor úgy alakítjuk, hogy jó legyen.
Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 174298)

Én Dragit úgyis elkapom! :D:DWhehehe

Redback 05-12-2008 14:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 174282)
Engem, a szövetségesed, meg a tesómat már nem is??? Pedig tudod, hogy itt lakunk a közelben!!! Irgumburgum! Most haragszok!!!:mad:

Amúgy nekem akár ok is lehet, csak vizsgafüggő, hogy lesz-e vagy valami. Na meg lehet augusztusban is, nekem az is jó!!!

Akkor meghívlak titeket is.Bocsi csak elfelejtettel titeket :(

Remedy 05-12-2008 14:35

A szavazas utolso lehetosegehez csak gratulalni tudok, brillians nyelvtani bravur... :)

vityu 05-12-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Phoenix, a várva várt vendég (Post 174294)

Milyen teher????:confused: Beni! Csak akkorra tehetjük!!! :D

Redback 05-12-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174356)
A szavazas utolso lehetosegehez csak gratulalni tudok, brillians nyelvtani bravur... :)

Az "azza" szócskával van bajod? Az direkt így írtam, tudom hogy nem helyes, de az a lehetőség a "kijazza xy?' példájára készült.Ha bajod van vele, ki tudom javítani.

vityu 05-12-2008 14:40

Quote:

Originally Posted by Redback, a szervező (Post 174358)
Az "azza" szócskával van bajod? Az direkt így írtam, tudom hogy nem helyes, de az a lehetőség a "kijazza xy?' példájára készült.Ha bajod van vele, ki tudom javítani.

Szerintem inkább az utána lévő a betűve :p

Remedy 05-12-2008 14:40

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174358)

Kb hasonlo, mint : "kijazza a Redback?"

Nekem mindegy, de a tobbi tok normalisan van irva, ez meg olyan Dragis lett (:)

Amugy meg ne bantsatok, mert irgum-burgum :)

J.Ati 05-12-2008 22:59

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 174358)

Lehet utólag javítani a szavazáson?
Én úgy tudtam,hogy eddig nem lehetett.

Redback 05-13-2008 05:47

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 174438)
Lehet utólag javítani a szavazáson?
Én úgy tudtam,hogy eddig nem lehetett.

Jah tényleg nem lehet :D:DDe Ati csodákat tesz, ha akar :)

Dragi 05-13-2008 08:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174360)
Kb hasonlo, mint : "kijazza a Redback?"

Nekem mindegy, de a tobbi tok normalisan van irva, ez meg olyan Dragis lett (:)

Amugy meg ne bantsatok, mert irgum-burgum :)

mi bajod a Dragival he ?:D

Dragi 05-13-2008 08:34

na de ha jön ez a jómadár akkor valami olyan helyre menjünk ahol van csocsó is lécci lécci lécci elakarom már verni csocsóba lazán 2 éve tervezem :D:D:D:D

Remedy 05-13-2008 10:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 174469)
mi bajod a Dragival he ?:D

Semmi, epp azt irtam, hogy Teged ne bantsanak, a masik utalas meg a tipikus "kijjaza" fele kerdesedre utalt :)

Dragi 05-13-2008 10:36

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 174477)
Semmi, epp azt irtam, hogy Teged ne bantsanak, a masik utalas meg a tipikus "kijjaza" fele kerdesedre utalt :)

csak vicceltem :) amúgy meg megszoktam ám én hogy mindegyik bántani akar :D na de mindegy vannak nekem piszkos trükkjeim :D:D:D:D majd sorba elintézem őket :D

Phoenix 05-13-2008 10:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 174357)
Milyen teher????:confused: Beni! Csak akkorra tehetjük!!! :D

Köszi :D

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 174470)
na de ha jön ez a jómadár akkor valami olyan helyre menjünk ahol van csocsó is lécci lécci lécci elakarom már verni csocsóba lazán 2 éve tervezem :D:D:D:D

Azt nem lesz nehéz...már évek óta nem csocsóztam :D

Phoenix 07-05-2008 21:15

Nem akar valaki szervezni egy talit július 27 és aug 2.-a között? :)

Redback 07-05-2008 21:22

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 182811)

én szeretnék valamikor annak a környékén, és ha minden igaz Fefe barátunkkal meg is rendezzük a talit.

Drang 07-05-2008 21:27

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 182816)
én szeretnék valamikor annak a környékén, és ha minden igaz Fefe barátunkkal meg is rendezzük a talit.

Úgy legyen!!

Phoenix 07-05-2008 21:56

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 182816)

Annak kifejezetten örülnék, hogyha eközött a két időpont között lenne, mert akkor leszünk nyíregy közelében. :) (Utánna még egy hét Szeged és vissza Anglia)

Pepa 07-05-2008 23:34

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 182811)

Támogat, 07.21-08.03 szabi lesz, ráérek, igaz hétvégén meló vanb, még akkor is.

vityu 07-06-2008 05:08

Tudom, 1 ember nem mérvadó, de én csak 2án érnék rá ebből az időintervallumból, és menni meg szeretnék. :(

Fefe013 07-06-2008 08:38

Akit érdekel a dolog ide írja be, h mikor jó...
Én még sajna nem garantálom, h ott leszek, mert akkor tájt utazunk el néhány napra párommal, ez attól függ, h mikorra sikerül szállást foglalnunk...

Helyszínjavaslatok is jöhetnek, a Rákóczyt kizárnám, mert legutóbb 12 személyes asztalt foglaltam, de 6an alig fértünk, most az egy másik dolog, h nem jött aki ígérte, s ezért nem volt gond belőle...

Redback 07-06-2008 09:27

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 182863)
Akit érdekel a dolog ide írja be, h mikor jó...
Én még sajna nem garantálom, h ott leszek, mert akkor tájt utazunk el néhány napra párommal, ez attól függ, h mikorra sikerül szállást foglalnunk...

Helyszínjavaslatok is jöhetnek, a Rákóczyt kizárnám, mert legutóbb 12 személyes asztalt foglaltam, de 6an alig fértünk, most az egy másik dolog, h nem jött aki ígérte, s ezért nem volt gond belőle...

Nos iigen nem a legjobb helyszín volt :)
NAh akkor eddig
Phoneix júl. 27-aug. 2.
pepa júl. 21-aug 3.
Drang mindenképp jön :D
Fefe még nem tudja
Vityu csak aug 2.
Én tutira megyek
Meg még talán egy haverom is jön.

Szépen gyűlűnk azért :)

Kutyuleee 07-06-2008 12:00

Hát én júli 31-ére megyek le a közelbe, úgyhogy ha 30-án vagy utána 1-én esetleg 2-án van, akkor rám is számithattok:D

Grabi 07-06-2008 13:40

kutyi: világvégére is elmegyünk már lassan hódos tali miatt? :)

Dragi 07-06-2008 13:48

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 182886)
kutyi: világvégére is elmegyünk már lassan hódos tali miatt? :)

Nem szégyen megismerni az Országot amelyikbe élsz :)

Phoenix 07-06-2008 14:02

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 182855)
Tudom, 1 ember nem mérvadó, de én csak 2án érnék rá ebből az időintervallumból, és menni meg szeretnék. :(

:( Kár :(
Esetleg az nem lenne megoldható, hogy átugrunk majd, ha jól tudom, nem laksz messze Tokajtól és sörözünk egyet? :)
Drag: és te nem akarsz legyünni? :)
Egyébként változtatnék, mert másodikán már inudulunk további családlátogatásra, de az elseje még tökéletes.
Ja és velem jön még asszonykám is, szval ketten vagyunk az én részemről :)

Dragi 07-06-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 182891)
:( Kár :(
Esetleg az nem lenne megoldható, hogy átugrunk majd, ha jól tudom, nem laksz messze Tokajtól és sörözünk egyet? :)
Drag: és te nem akarsz legyünni? :)
Egyébként változtatnék, mert másodikán már inudulunk további családlátogatásra, de az elseje még tökéletes.
Ja és velem jön még asszonykám is, szval ketten vagyunk az én részemről :)

Engem Red személyesen akar meghívni :DD de amúgy sztem megyek :)

Drang 07-06-2008 14:48

A Q-s fórumon már pedzegettem egy tokaji talit..
Rendkívül csábító hely:D:D

All times are GMT +1. The time now is 00:28.