![]() |
Fosztogatás eredménye
Sziasztok!
A minap 5-ös csoportban ütöttem fosztogatásra. A több (8!) sereg ahogy kell egyre kevesebb pénzt-gabót-rusnyát hozott, de volt egy ami kilógott a sorból, mégpedig felfelé... A seregek száma megegyezett (nyilván a tábornok is :D). Ez miért történhetett??? (nagyon nem zavart, hogy több pénzt hoztam, de mégis...) |
Quote:
|
Quote:
A kiírás ha a másodperc egyforma, akkor sajnos lehet más sorrendben, mint a tényleges beütés. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Még egy kérdés:
Ha mondjuk három sereggel ütök, az első kettő mészárlás, ami csökkenti az ellen morálját, az utoljó fosztás, az befolyásolja valamilyen módon, hogy mekkora összeget hajtok be a derék ellenfélen? |
Quote:
(és egyébként nem is csökken addigra.. asszem.. most már semmiben nem vagyok biztos:)) |
Epekedve várjuk mindketten Ati szavait :D
|
Quote:
|
De, ha csökken a morál, akkor csökken a "katonák" hatékonysága is, nem?
A másik, ha tegyük fel mészárolok, és kiirtom a peonokat (nem az íjászokat) a toronyból akkor a kovetkező ütésnél az a torony működik (adja a +6-ot), vagy nem? |
Egy fosztás vagy sikerül, vagy nem. A túlerő mértéke nem befolyásolja az eredményt. Sem fosztásnál, sem máshol. Ha 1-gyel több a támadóerőd, ugyanannyit fosztasz, mintha 50x-es túlerőben vagy.
|
Az utóbbi kérdésemet felteszem másképpen:
Ha a mészárlással kiölöm az embereket a toronyból, akkor abban a körben a torony nem adja a plusz védekezőerőt? |
Quote:
|
Akkor ebből az következik, hogy egy betoníjász alól kivágom a peonokat, azután a szövetség varázslója is átüti?
Mert ezek szerint az elfet ezzel lehetne kiiktatni (már ha valaki egyáltalán be tud jutni hozzá mészárolni...) |
Persze-persz, tudom az intéző megoldja, de ha eleget ölök, akkor vagy a férőhelye megy, vagy a torony.:eek:
|
Quote:
Nem azért de ha már annyi civilt lemészároltál, hogy ne müködjenek a tornyok, akkor sztem ijásza se lesz elég:P |
Quote:
|
Nem hiszem...
Ahogy én tapasztaltam, a cicileket (nyilván) könnyebb ölni. De van még egy technikai alkalmazása, hiába vesz a piacon gyorsan íjászt, ha nincs hová mennie! Nem? Fontos lenne, mert következő körben eldől minden :D:D:D |
Quote:
Mármint a mészárlás működik, vagy a torony? |
Quote:
kérdés, hogy két ütés között ezt leellenőrzi-e a rendszer, vagy csak egyszer, körválti elején. gondolom újraszámolja ezt is, mint minden mást, így lenne logikus:) |
Quote:
Kiváncsi vagyok, Ati mit mond. |
Quote:
|
gondolj bele-> nincs torony -6 védőpont, nincs ijász -12 védőpont.
|
Quote:
|
Quote:
jaja tegyük fel, végülis bármikor előfordulhat, hogy létfontosságú a 4. sereg kiküldése egy ilyen amúgy is életszerű helyzetben:P |
Quote:
|
Quote:
De a Diri kérdése jogos, abban a körben figyelembeveszi a szerver, hogy ottan kérem nincsen torony, vagy nem??? |
All times are GMT +1. The time now is 07:24. |