![]() |
Üzenetek értékelése
A mai második modul is felkerült, ez pedig az üzenetek értékelése.
Minden üzenet jobb felső sarkában látsz két kezecskét, az egyik lefele mutat, a másik felfele. Alatta egy számot. A felfele mutató kezecskével értékelheted az üzenetet számodra tetszőként, a lefele mutató kezecskével számodra nem tetszőként. Az üzenet alatti szám mutatja az adott üzenet aktuális értékelését. A későbbiekben ennek lehet olyan funkciója, hogy az aktuálisan legértékesebb üzenetek ki legyenek emelve a fórumon, illetve ugyanezt személyekre is le lehessen bontani. De egyelőre ez csak egy próba, hogy vajon ez a modul tud-e úgy működni, ahogy az a feladata: vagyis nem az adott személy elleni ellen- illetve rokonszenv kifejezésére, hanem ténylegesen az üzenet tartalmára vonatkozóan. Nincsenek nagy reményeim ezzel a modullal kapcsolatban az elismertségi (reputation) rendszer teljes csődje után, úgyhogy nem kizárt, hogy ez a modul sem lesz hosszúéletű. Rajtatok múlik. |
Elismertség :)
|
Quote:
|
nemtom hiba-e és hogy csak nálam van ez, de ha az egerem a felfele kéz felé viszem akkor zölddé változik, viszont ha a lefele mutató kézre viszem, akkor a kéz alsó fele felülre kerül és piros lesz, de a másik fele alulra kerül és szürke marad.:eek:
|
Quote:
Firefoxot használsz? |
Quote:
|
Quote:
A zöld a jó,tehát felfelé .. a piros a rossz,tehát lefelé. |
Quote:
Nekem az elismertség tetszett, és most hiányzik:) |
Quote:
de mindjárt linkelek egy képet ha tudok, hogy láthassátok mire gondolok. |
Quote:
|
Attól még nem kellett volna kidobni. Különben mióta kitalátlad, hogy kihagyod az új verzióbóbl valahogy megszűnt az össze-vissza zöldhajingálás.
|
Quote:
___ Egyetért-e Ön azzal,hogy jelen fórumbővítés alkalmával eltörölt elismertségi pontrendszer (reputation system) helyét felváltó üzenet-értékelő modul kikerüljön a fórum működéséből és eredeti pozícióját elfoglalva legyen visszaállítva a fent említett elismertségi pontrendszer (reputation system) ? x.) igen x.) nem |
Quote:
|
Ugyan már, nem mindegy hogy van-e kicsi zöld vagy piros elismertség? Szerintem édesmindegy, mint ahogy a kis kezecskék sem fogják befolyásolni az ítéletemet egy-egy beírásról vagy felhasználóról ;) Pontosabban mondva nem ezek a dolgok fognak befolyásolni.
|
Mondjuk a zöld kockák sokaknak hiányoznak, pl azoknak, akik nem összekunyermálták őket, hanem azért kapták, mert sokaknak tetszett, amit írtak.
Már csak azért, mert ki lehetett kapcsolni, és kis kék kockát lehetett csinálni belőle. De az új is jó lesz, csak még érti a fene ... :D Pl hogy lesz ebböl reputésün póverünk? :D |
A Druida által említett probléma nálam is bejátszik, illetve nem tudom problémának minősül-e, de az idézetek eltakarják a kezek alatt lévő számot.(én is az explorert használom)
http://beelord.uw.hu/kepfeltoltes/negativ.jpg |
Quote:
|
Használjatok mozillát:)
A legjobb a Mozilla:cool: http://img404.imageshack.us/img404/2...efox8ybse1.gif |
FireFox-szal, és Maxthon Browser-rel teljesn jól működik.
Ez valószínű specifikusan IE hiba lehet. |
Quote:
|
Quote:
IE-t használok... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ezt a modult egyelőre kiszedtem. Elég kezelhetetlen, majd talán később lesz helyette más.
|
Quote:
Quote:
|
Hát ez így nem lesz jó, Ati! Én értékelni AKAROK!:D:D:D Mindegy, hogy emberkét, vagy üzenetet, de jó lenne!;)
|
Quote:
Van kinézve másik modul, csak nem akarom, hogy KisPistike honlapjára hasonlítson a fórum, ahova minden érdekesnek igérkező dolgot felpakol Pisti, és utána semmit nem találni rajta. :) |
Quote:
|
Nem lenne jó az a megoldás,hogy az elismertséget visszahozzuk teljesen előlről kezdve? Ahogy Synk is említette,a vége felé már nagyon nem ment az ok nélküli szórogatás. Szerintem emberi módon tudnánk használni .. már kiéltük magunkat :p
|
Quote:
|
Fent egy új modul, ami sokkal szolídabb az előzőnél. Itt csak pozitívan lehet értékelni. Ha valami nem tetszik, akkor azt ne értékeld. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
A következő két tag (használó) köszönetet mond Atinak ezért a hasznos írásért:D:D:D:D LOL:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Jah tényleg.És akkor pepa hsz-e alatt miért nem az van?
|
All times are GMT +1. The time now is 05:29. |