![]() |
Csúzdabuli Mogyoródon!
Sziasztok!
Szóbakerültek a nyári programok és a csúzdázás... Arra gondoltam, hogy lehetne egy hódítós csúzdabulit tartani Mogyoródon (alább ne adjunk már:p). egy május közepe/végi hétköznapra gondoltam, mert akkor még tart az iskola, nincs nagy tömeg és lehet csúzdázni hatalmas sorok kivárása nélkül is:). Várom a további ötleteket, megjegyzéseket és jelentkezőket is...:) Majd az időpontot konkretizáljuk, ha megvannak a jelentkezők:) Liza |
Quote:
|
Természetesen!
|
Miért kell a csúzdázáshoz sorbanállni? :eek:
|
Ja hogy vizicsúzda. :D Van Mogyoródon aquapark? :) Nem is tudtam.
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó ötletnek tartom :)
Időzítsd a Forma 1-hez és át lehet ugrani oda is :) |
A Forma 1 rossz időpontban van;)
Az általában augusztus és májusról van szó:P |
Én voltam tavaly:)
Direkt rossz időben kell menni és,akkor alig vannak és lehet egy csomót csúszni! Ha jó időben megy az ember,akkor alig lehet csúszni,mert tömeg van. |
Engem is érdekelne:)
Bár voltak ismerőseim,és azt mondták,hogy csak a törölközőt vigyem magammal,mert mindenüket elvitték :( Tehát nem árt figyelni.Persze ez máshol is előferdül:) Mindenesetre mennék,ha jó lesz az időpont számomra;) |
én is szívesen mennék, de annyira rossz hogy ilyen fiatal vagyok :(
16éves korom lévén, nemnagyon hiszem, hogy találnék beszélgetőtársat... hacsak nem jön vki hozzám hasonlóan fiatal... |
Quote:
|
Quote:
Amikor mi voltunk béreltünk szekrényt,és a papucsunkat meg napozó idős nénikre bíztuk:) Szerencsére nem tűnt el semmi. |
Quote:
Persze nem sokáig, de 16 évesen már csak kibírunk téged:D:D (ha lesz ilyen móka) |
Quote:
az jó :) háát, akkor majd megér egy átgondolást :) |
Mindig lesz két közös téma :
1. Csajok (Ez jobb mint a másik) 2. Hódító :) Meg nem öregek annyira a többiek, hogy ne tudj velük beszélni :rolleyes: Ha meg igen akkor ne aquvaparkba menjenek, hanem öregekotthonába :p |
Nem kell aggódni, én 18 vagyok:)
De akkor tényleg vagy rossz időre kell szervezni, vagy hétköznapra, mert nagy lesz a tömeg... Én már nem járok iskolába, így nekem nem lenne gond... Esetleg időpontjavaslatok? |
Ez nem nagyon időjárásfüggő?
Belépő mennyi? |
Quote:
http://www.aquarena.hu/hu/ Megnevezés Hétköznap Hétvége és Ünnepnap Online Felnőtt 4900 Ft/fő 5200 Ft/fő Gyermek (10 éves korig) 2500 Ft/fő 2600 Ft/fő Gyermek (3 éves korig) Ingyenes Ingyenes - Diák (érvényes diákigazolvány felmutatásával) 3800 Ft/fő 4200 Ft/fő Ruhatár Ingyenes Ingyenes - Értéktár 500 Ft 500 Ft - Kb ez a lényeg:) |
Quote:
|
Quote:
|
Hát jahh...
De szerintem egy évben egyszer lehet rá áldozni... Főleg ha többen leszünk, mert ugye 2-3 ember nem túl sok, akkor már én is a családdal mennék ki...:) De kapásból tudok 2 embert aki már beadta a derekát:p |
Quote:
|
Quote:
És most a csúzdázásról van szó... Meg a szórakozásról, nevetésről...:) Ha sokan jönnétek még palacsintát is sütök a bandának...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Quote:
|
Majd meglátod...;)
Nem hinném, hogy a palacsintámon múlna a dolog... |
hétköznap meló
hónap vége lóvéhiány a többi időpont stimmel, palacsintával vagy anélkül is (bár imádom a palacsintád...:D:rolleyes:) |
Quote:
Ezt sajnosn nem tudom,vagy már nem emlékszem rá:D:D Minden esetre a wc-s nénit megkeressük;);):D |
Quote:
A kedvemért?:) Majd nagyon szépen nézek rád megígérem!:rolleyes: És ha eljössz mást is sütök, bár remény nem sok van ahogy elnézem:(:(:( |
Most szombat?
|
Én mennék szivesen, de nem nagyon jön most össze, se pénzem se időm:( de ha még lesz ilyen a nyáron, akkor nem usztok meg:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alternatíva: Magyarország - Baranya - Pécs - Tettye (nos,a Tettyén van 1 nagy piros és egy nagy kék csúszda, valamint egy kőből faragott elefánt, aminek a füle mögött SZINTÉN lehet lecsúszni... Ráadásul a csúszdák alól forrás bukkan elő, tehát a víz is stimmel, aki csobbanni akar, megteheti. Előre szólok, hogy a víz rohadt hideg, és ne ugorj fejest, mert csak 20-30 centi mély. :D:D
Liza, az invitálásodnak nehéz ellenállni, csak 1 baj van vele. Próbaidőn vagyok, és akkor nem igazán szoktak szabadságot osztogatni. :S De holnap megbeszéljük! ;):) |
Quote:
háááát :) |
Quote:
No de nem akarom szétoffolni a témát, az én tudatlanságom volt csak, hogy nem tudtam, hogy Mogyoródon már aquapark (strand :D) is van. :) Nekem Mogyoródról eddig csak a Hungaroring jutott eszembe. :) |
Gee ma megbeszéljük akkor...
Ati te is jöhetsz csúzdázni... Ha van rá igény lehet motorozni is!:D:D:D:D Szerzünk motor alakú gumiöveket és azzal csúzdázunk le:p |
Csak egy halk észrevétel: nem csúzda hanem csúszda :] Mivel nem csúzni a szótő hanem csúszni (nem csúzik hanem csúszik...).
|
All times are GMT +1. The time now is 03:20. |