![]() |
Betegség
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy, miért ugrót vissza a betegségem az kezdetekre: 2008-05-01 13:19:29 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 73 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] 2008-05-01 12:19:28 Szerte az országban megbetegedéseket jelentenek. 60 embert nem sikerült megmenteni. [INFÓ] Nem támadtam ki megint. Eltelt már kilenc kör a betegség kezdete óta! Morálom rendben győzöm pénzel! A hiányzó embereket vissza lopom, intézőm rendben! Azóta már építettem kórházakat is! A megfejtést előre is köszi. :)) |
Quote:
A betegség százalékosan fogyasztja a népességedet, minél tobb az embered, annál többen fognak a betegség miatt meghalni. Ha még lopsz hozzá, akkor mégtöbben fognak meghalni. Ettől a betegség nem ugrott vbissza a kezdetekhez, az szépen gyógyulgat, csakhát egy sokkal magasabb számnak (népesség) a kisebb százaléka (betegség) magasabb eredményt (meghaló emberek) fog hozni. |
Minden körben +1 egységnyit gyógyul az ország.1. kör 1, 2. kör 2, 3. kör 3, amihez jön hozzá minden kórház, ami fixen +3-at ad per darab. Ha ezek nem működnek, akkor a +3-at se kapod. Lehet olyan épületed nem működött, amibe egységek voltak, így azok, ha nincs ht-s beállítás, visszafokozodtak népességnek. Így lehet magasabb ez az érték.
|
Akkor most ne lopjak embert? Ha lopok emelkedik az elhulotak száma, ha nem lopok nem müködik rendesen az intézöm!
|
Quote:
|
Quote:
U.i: A csoportomba üzenem, ne reklamáljon senki ha lopok: Ati megengedte! :D:D |
Quote:
|
Miért? Ati engedélye nélkül nem lehet lopni? lol..akkor törlöm a tolimat, és indítok egy hullát :D:D azzal nem esek kísértésbe :)
De belegondoltam, orinév mellett egy kék "A", támadhatatlan, Admin védelme alatt -i jelentéssel :D reklamációt nem fogaunk el :p |
Quote:
;) |
köszi :):) Nem látom az "A" betűt D:D:D
|
Én azt vettem észre, bár nagyon nem figyeltem, hogyha mondjuk 1000 ember a népeséged mikor a betegséged elkezdödik akkor csak arra kell vigyázzni hogy annyi embert lopj hogy 1000 ember fölé ne menj
lehet badarság de nekem bevállt. Föleg hogy az esetek nagy részében betegen viszem végig a csopit:)) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:03. |