![]() |
Fórumszünetek a 4 napos hétvégén
Sziasztok!
Mivel a 7-es verzióban már az új fórumot szeretném, ezért hogy haladjunk is, a most övetkező 4 napos hétvégén több kisebb-nagyobb leállása is lesz ennek a fórumnak. Először 1-én délután lesz 1 és 2 óra közötti szünet, amíg egy teljes mentés készül mindenről. Ezután 2-án délután lesz egy előre meg nem határozható idejű leállás, amíg a fórum új verziója felkerül, és a szükséges design változtatások elkészülnek. 3-án és 4-én délután új modulok kerülnek fel, a régi, esetlegesen nem működő, vagy már nem kellő modulok kikerülnek, illetve egy saját modult is meg kell írni. A leállások mindig csak délután lesznek, hacsak valami annyira el nem romlik, hogy huzamosabban szünetet kell tartani. Ennek a fórumnak a szünetei a Hódító játékot, és a Hódító belső fórumait nem érintik, azok továbbra is zavartalanul elérhetőek lesznek. |
Mi lesz az a saját modul, ha szabad tudni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lesz még egy változás... egy hétig mellőznötök kell :D:D:D
A saját modult viszont már várom... micsoda öröm lesz meglátni az 1000-1500 olvasatlan hozzászólást :p:D |
Nekem most is 740 van.
|
Quote:
Pont az lesz a lényege, hogy nemcsak nem látod majd, de a darabszám is kevesebb lesz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ahogy nézem, lesz nekem is bőven mit játszani majd az új fórummal... :D
|
Hamarosan kezdődik a szünet. Túl hosszút már ne kezdj el írni. :)
|
Most már rövidet se nagyon. :) Amit olvasol, azt még gyorsan olvasd el... :D
|
még fél óra múlva is ezt fogod mondogatni, hogy már csak 1 perc, már ne írj semmit, stb??? :D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
de a lényeg ugyanaz marad :D |
És akkor szünet... Viszlát hamarosan. Minimum 1 óra...
|
... amiből 3 óra lett.
Üdv újra itt. A holnapi talán gyorsabb lesz. Vagy nem. :) Ne feledjétek, hogy holnap délután ismét fórumszünet, amikor a fórum tényleges frissítése fog megtörténni a tervek szerint. |
csak egy apró kérdés... mért nem éjjel van a szünet, és akkor nem kéne hanyagolni nappal a fórumot? (mert ha nem fórumozhatok akkor elvonási tüneteim lesznek:D:D:D:D)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Aztán még az is lehet, hogy korai volt a holnapi fórumszünetet beharangozni...
A tesztszerveren frissítem épp a fórumot, de hihetetlen sokmindent át kell írni a Hódítós design miatt. :( |
Lesz ma azért fórumszünet, legfeljebb néhány dolog még nem lesz igazán lefordítva magyarra... :D
Majd később lesz, de lesz, ne érjen senkit meglepetésként. :) |
Brrrr, no elég volt ennyi fordítgatás mára... És szerintem még tonnaszám vannak új szövegek. :(
Legalább mindenki gyakorol egy kis angolt. :D Megyek eszem valamit, aztán fórumszünet... :) Túl hosszú üzenet írásába már ne kezdjen senki. |
Akkor kezdjük... :)
|
És újra itt.
Jelenleg túl sok változás nincsen, az új verzió legtöbb extra funkciója ki van kapcsolva, annak érdekében, hogy a fórum mindenki számára minél érthetőbb legyen. Az új modul sincs még készen, egyelőre az összes üzenetet mutatja, a mellőzött témák üzeneteit is. Ennek frissítése hamarosan... Ehhez már nem kell fórumszünet, max ez a sor kerül ki a megjelenítésből addig, amíg készül. Ha valami nem működne, akkor sikítsatok légyszi. :) Köszi. |
Sikítok.
Nem tudom, szándékos-e, hogy nem tudok elismerni, nincs ott a kis mérleg az üziknél, ami eddig ott volt..nem fontos, csak az nem működik |
Quote:
Lehetne helyette más, ami az egyes beírásokat pontozza, nem az egyes embereket, de nem vagyok biztos benne, hogy erre szükség van. Majd meglátjuk. Egyelőre működjön a fórum, mert sajnos iszonyú mennyiségű változtatás kellett az előző verzióhoz képest a Hódítós design miatt. |
Vagy bezavar, és letiltottad? Mert nem is jelzi...
|
értem, köszi a választ, nem vettem észre az erre vonatkozó HSZ-t
|
Quote:
|
akkor nem csoda :D
|
És csak úgy halkan kérdezem, hogy a vezérlőpultnál, ahol eddig az elismertség volt, lesz valami más? Mert most nagyon üres az a rész.
|
|
tök jó ez a bővítés, de vmit nem értek... hova tűntek a mellőzött témáim??? :S mmint hogy nem látom a vezérlőpultban úgy mint eddig, pedig át szeretném nézni, hogy biztos mellőzni szeretném-e őket :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:15. |