![]() |
Ország főmenüje közvetlen regelés után
"Sok kezdőnek segítene, ha nem egy kamu ori lenne az alap. Inkább lenne bent nulla vari és toli, mint tíz. Így rossz következtetésre jutnak és ez még csak nem is az ő hibájuk."
by Princ Ez lenne az alap ötlet (Támadás sikertelenség topik 5. hsz), felvetés, kérdés, aminek a jogosságával én nem tudok vitatkozni. Tehát én is úgy gondolom, hogy ha seregből nullával indul az ország, miért kap még 10 tolit, és varit? Mert igazából nem érünk vele semmit, és a friss, tapasztalatlan játékosok azt hihetik, hogy ha annyit kaptak, annak elégnek kell lennnie, elvileg az 9-cel több, mint egy :) ,és ha úgy vannak vele, hogy 10 elég, akkor nem biztos, hogy egy 5-600 fős seregnél ne gondolnának arra, hogy bőven elégnek kell lennie. Ezért én azt javaslom, amit Princ is, hogy az ori főmenüjében kezdetekkor ne legyen se toli, se vari. Ki, mit gondol? |
Quote:
Azt gondolom, hogy a 9 év alatt nem okozott ez problémát, most sem okoz. |
jah, jó bocsi, katit kap
|
Ez csak egy felvetés, felőlem le is zárhatod, de én egyetértek Princ-cel
|
A szavazásnél kicsit lehet, hogy félreértettem... szóval legyen-e még több? ne legyen. ennyi nyilván legyen.
|
az első az, hogy legyen-e 10, azaz maradjon-e így, vagy ne legyen-e semmi
|
Marad a téma, vagy sok ez a 7-es verzsün így is, és lezárod?
|
Ez nekem nem tetszik. Miért ne legyen? Ha valaki nem fog 10 tolvajjal sikereket elérni, akkor megnézi a súgót, hogy ennek mi lehet az oka. Ugyanez a varázslóknál. Ha a sereggel sem ér el sikereket akkor legalább át fogja egyszer lapozni a súgót, és akkor már nem védőt és támadót fog csinálni.
Ha mindezt nem teszi meg, akkor nincs nagy jövője a játékban. szvsz |
szerintem talán ha több katival indulnánk, az jobb lenne... amúgy ennyi tolival meg varival amugyse lehet mit kezdeni, ezért szavaztam arra hogy ne legyen. a hullák lopására meg elég 1 vari 1 toli.
|
Quote:
|
Vagy súgóolvasás helyett a fórumra jön, hogy megkérdezze, miért nem fér be sehova, egy szerinte elég nagy létszámú sereggel...0-ról evidens, hogy fejlődni kell, a 10, az olyan, mintha már azzal nem kéne fejlődnie..persze rájön egy idő után, de...nem tudom, szerintem jobb lenne...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jó ez így ahogy van. Ha nem lenne egy darab sem, akkor a kezdő játékos simán hihetné azt is, hogy nem is kell, elvégre ő nem varázsolni vagy lopni akar, hanem rettenetes seregekkel csatáról csatára győzelmeket aratni. Aztán csodálkozna, hogy más honnan tud róla mindent, és ő meg miért nem tud semmitsenem.
|
rendben, igazatok van, dehát ahány ember, annyi logika :D ettől szép a világ, nem védem tovább az elképzelésemet, igazatok van :cool:
|
Aki normális orit akar építeni a 7-es verzió után talál jópár éplistet a kézikönyvben.
Szóval jó ez így... |
Quote:
|
most már nem :)
|
Jé, ennek folytatása lett? Örülök neki.
Az alap ori felépítése és tartalma egyaránt rég elavult, félrevezető. Semmi baj; mivel a többezer eddigi tulaj hamar túllépett például azon, hogy amit kapott azt sok esetben bontani kell, a továbbiaknak is menni fog. :( A párbajnál meg lehet határozni hogy mennyi egység legyen kezdésnél, úh ezt az indokot nem értem. Az emberek többsége úgy gondolom nem olvassa el a súgót mikor országot alapít. Kézikönyvre ez ugyanúgy igaz lesz. Az ori főlapját, épületeit viszont sztm megnézik; nem ártana ezt kihasználni arra, hogy megfelelő példát lássanak, semminthogy értelmetlen kabalák szerepeljenek ott. ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:52. |