![]()  | 

Dit 

5/Y 
	Rajta vannak a vendéglistán (#563227) FejetlenSzárnyvadász (#564902) HamubasültPipőke (#564906) VasorrúAmatőr (#564917) Ott vagyunk már (#565426) SzörnyedelmesenBorzadalmas (#565840) 4/M ♦Tarquinius Lovasaiϗ (#389984) i`ve had enough of you! (#413433) Blood-Orange (#432427) In Memoriam Caribbean (#523197) DeadOrange (#523274) CountryWithAnOrangeFragrance (#532285) FreshOrangeCountry (#532295) ThisAnOrange (#535810) DarkBloodOrange (#536660) LarcenousWoodenPulley (#545688) 3/H ☻AERIUS☻ (#397872) ♣ NEMESIS♣ (#398437) Egyenlőre ennyi...:)  | 

Grat hozzá! 
	 | 

ejha..ki lett anarchos :D 
	 | 

Quote: 

de gondolom ezt az oriszámokból más is észrevette :p:p:p  | 

Quote: 

bár semmiből nem tart átvenni orikat, de nevekből kiderült, valszeg sajátok :) :D  | 

Quote: 

| 

Hajrá hajrá!!!:) 
	 | 

Quote: 

hajrá :D  | 

Quote: 

/de azért szeretlek ám!:D/  | 

Quote: 

| 

Grat az orikhoz Dit:) 
	 | 

Dit:) Gratula a listádhoz,bár én tudtam,melyik a tiéd:) 
	 | 

Azért a te listád impozánsabb! A múltban volt is alkalmam megismerni pár "orinzsos" oridat! 
	 | 

:) 

És akkor még nem is ismertél meg mindenkit:) 
	 | 

De akkor ami narancs az Dit:) magyar narancs, egy kicsit lehetne édesebb, de a mienk:)) 
	 | 

Dit gratula neked is. :) úgy látom, kicsit bele kell húznom országok tekintetében :-) 
	 | 

eküszöm ennek a negyedét pár napja még Y-ban láttam. :D Gratulálok! :) 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

oO 
	Pedig biztos lehetsz benne, hogy M-ben nem voltam kb 1 éve... És ha nem a te orid láttam, akkor valami nagyon (kb 90%-ban) hasonló nevűt... :S Ennyire még nem vagyok szenilis. :D /bár állítólag de./  | 

Én úgy emlékszem hogy a nyár közepén lépett fel velük. Tutira az előtt hogy Én felléptem volna Erendorral meg a többiekkel, pedíg az se tegnap volt! 
	 | 

Quote: 

Lista frissítve:)  | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 12:45. |