![]() |
Kinek, mi baja velem?
Ezt a témát azért nyitom, hogy mindenki leírja mi a baja velem... :(
mert szeretnék megváltozni, hogy ne zavarjam a jelentlétemmel a fórumot. talán ha itt segítetek rájönnöm a hibáimra, akkor nem fogok mindig szemrehányásokat kapni, és nem kell a hülye hsz-eimet olvasnotok. |
ne légy már ennyire mártír ;)
amúgy front van a hétvégén, vagy mi a fene? |
pffff
Na nekem ez a fórumtopik :[[
Megy is a mellőzöttek közé. Jap, meg kissé az is zavar ha okkal ok nélkül velem példálózol. Már pedig nem egy ízben tetted ezt eddig :]] Mit akarsz ezzel elérni? Komolyan nem értelek... Amúgy...ki az a Druida? ;]] További jó és hasznosabb karaktergyarapítást mindenkinek. |
Csatlakozom Ardihoz, ne légy ennyire mártír.
Egyébként meg nem tudom egész pontosan miért is álltál rá készülő kézikönyv teleszemetelésére, de engem is zavar. Ha már oktató jellegű kézikönyv, akkor ne olyanok írkálják tele akiknek inkább tanulni kellene még, nem másokat tanítani. Némi önuralommal és gyakorlással szerintem távol bírod tartani magad tőle:) Nekem sikerült. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amig ez a topic nem volt semmi, bár most sincs, csak minek ez.......:)
|
Quote:
Én nem vipről beszéltem, hanem szemetelésről, és rossz tanácsokról ott ahol ezeknek elvileg nem lenne helye. |
Nah igyekeztem a kézikönyvből törölni a hsz-eimet. amiket nem töröltem, azt azért nem mert mások már beidézték, ezeket nem szeretném kitörölni.
|
Látom csak én szavaztam. Nincs bajom veled, de nem is töltöttünk el annyi időt, hogy bírjalak is. A kézikönyves pedig hát olyan amilyen, nem érdekel, úgysem kerül bele, ami nem olyan. Szvsz
|
Mi történt itt az elmúlt pár órában? :eek:
|
Én is észrevettem a hsz-ek szaporulatát Benjitől,de nem vettem őket rossz néven több okból kifolyólag sem.
-Ismerem Benjit .. tudom,hogy jószívű gyerek és segíteni próbál mindig és mindenhol,lehetőségeihez mérten megtéve mindent. Talán ennek tudható be a nagy igyekezet. -Tudom azt,hogy a srác tisztában van a saját tudásával/nemtudásával. Folyamatosan próbál a nála jobbakkal kapcsolatot teremteni/tartani és tanulni tőlük. Ez becsületére váljon. -Tudom még azt is,hogy ez a fiú rettentően érzékeny és minden kritikát kicsit mélyebben fog fel,mint az átlag. Nincs ezzel baj,keményednie kell. Senki nem utál Téged,Benji. Egyszerűen előbb gondolkodj,nézz utána a dolgoknak,s miután biztos vagy az igazadban,akkor írd le azt. |
Jó kis topic:)
Szavaztam,részemről ennyi:) Sok sikert a fórumozáshoz Druida! |
Szerintem az önmegvalósításnak sok köze nincs ahhoz, hogy általad nagyrészt ismeretlen emberek mit írkálnak ide...
Magadban, és magaddal kell ezeket a dolgokat elintézni... Ha úgy érzed mások reakcióján, hogy nem egészen jó dolgokat csinálsz, akkor abból szűrd le a tanulságot. Különben meg nem kell mindenkinek megfelened... fogadjanak el olyannak, amilyen vagy, ha mégis változni akarsz, saját elképzelésed szerint, és ne másé alapján... :) |
Druida, hallgass Rozira:)
|
A szavazás közül még hiényzik a " kijaza Druida?"..legalábbis eddig a hasonló topikokban ez is szerepelt.
Bár azok voltak annyira szerények, hogy nem saját maguknak nyitották:) |
Quote:
Ha nem is tudod kijaza a druida, akkor minek irsz ilyen semmitmondó üzit ide (ez sem jobb mint az ilyen topicok:p) Amúgy nekem semmi bajom Druidával, nem ismerem, így véleményt nem mondok. és ha pár dolgot nem tud, akkor sincs semmi. a tudatlanság nem bűn:D Igaz kérdezni sem. Alapvetően azzal, hogy a kézikönyvbe írt sztem segiteni akart másoknak, és ezzel semmi gond sincs, úgyis szelektálva lesz és összefoglalva. Senki nem született Remynek (még ő maga sem:D) |
A szavazás azért érdekes :D
|
Quote:
ez a hsz-ed jólesett... és amúgy a nagyrésze igaz:( pl. télleg csak segíteni akartam avval, hogy beírok a kézikönyvbe... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De tenyleg muszaj ez ide? Remeltem,hogy mar lejart a ki kit utal topikoknak az ideje. Na mind1, megy a mellozottekhez. By
|
Quote:
ez amúgy nem egy ki-kit utál topik, hanem ki utálja Druidát :D:D:D:D:D amúgy Ati, szerintem már bezárhatod a topikot, megköszönném :) |
Azt se tudom kijjaza Druida opcijó mé nincsen ?:)
|
Quote:
Előtted már feltették páran :D |
Quote:
|
Quote:
de azért 3oldalt igazán visszaolvashattál volna :D:D:D:D |
Quote:
|
Na azt akarom ide írni! Hogy mindenki hülye csak én vagyok helikopáter és kész!!!! :)))
|
Goldy nemrég kiderítette, hogy kelta eredetű vagyok, úgyhogy nincs semmi baj a druidákkal. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Grafomán vagy és az nem ugyanaz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: