Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Lehet-e hadsereg nélkül boldogulni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2901)

Zé bácsi 04-09-2008 23:58

Lehet-e hadsereg nélkül boldogulni?

Sziasztok!
Várom véleményteket arról, hogy lehet-e hadsereg nélkül hosszú távon játszani.
Csak varik és tolik alkalmazásával. Na annyi barakkal, ami a képzésből bejövő katonákat tárolja, amíg nem képeződnek tovább. Barakk kapacitás=lakosság 10 %-a maximum.
Előnyök
1/ nem kell torony
2/ mimimális barakk kell
3/ nem kell kórház
4/ kevesebb zsold kell
Hátrányok:
1/ védtelen vagy
2/ hullák könnyű zsákmányává válsz
Érvek:
1/ Rengeteg varid, tolid lehet
2/ Gömbözni senki se tud (anélkül meg normális ember nem támad)
3/ Sok tolvaj miatt lopni sem nagyon tudnak
4/ Lopni midig 4-5 körre mész, így nemigen állnak bosszút
5/ A hullákat felderíted, kifárasztod mágiával lopással, vagy MNT
6/ Miután nem kell sietned a terület szerzéssel, mindig jóval erősebb
lehetsz variban, toliban a veled azonos területűek között
7/ Nagyon sokáig ellehetsz 200 hekin, mire terület kell már vered a 400
hekisek vari toli
8/ Mire az első 40-50-be érsz, már tudod ki a hulla, a többi meg gömb
nélkül nem mer támadni
Még nem próbáltam ki, de matematikailag sikeres lehet, és főleg nem időigényes.
Várom a gondolatokat.
Üdvözlettel: Zé bácsi

tdomo 04-10-2008 08:25

Quote:

Originally Posted by Zé bácsi (Post 169045)
Sziasztok!
Várom véleményteket arról, hogy lehet-e hadsereg nélkül hosszú távon játszani.
Csak varik és tolik alkalmazásával. Na annyi barakkal, ami a képzésből bejövő katonákat tárolja, amíg nem képeződnek tovább. Barakk kapacitás=lakosság 10 %-a maximum.
Előnyök
1/ nem kell torony
2/ mimimális barakk kell
3/ nem kell kórház
4/ kevesebb zsold kell
Hátrányok:
1/ védtelen vagy
2/ hullák könnyű zsákmányává válsz
Érvek:
1/ Rengeteg varid, tolid lehet
2/ Gömbözni senki se tud (anélkül meg normális ember nem támad)
3/ Sok tolvaj miatt lopni sem nagyon tudnak
4/ Lopni midig 4-5 körre mész, így nemigen állnak bosszút
5/ A hullákat felderíted, kifárasztod mágiával lopással, vagy MNT
6/ Miután nem kell sietned a terület szerzéssel, mindig jóval erősebb
lehetsz variban, toliban a veled azonos területűek között
7/ Nagyon sokáig ellehetsz 200 hekin, mire terület kell már vered a 400
hekisek vari toli
8/ Mire az első 40-50-be érsz, már tudod ki a hulla, a többi meg gömb
nélkül nem mer támadni
Még nem próbáltam ki, de matematikailag sikeres lehet, és főleg nem időigényes.
Várom a gondolatokat.
Üdvözlettel: Zé bácsi

Nekem az az érzésem, hogy egyedül nem lehetsz erősebb, egy szövetség jó fajokat választott varisánál és tolisánál egyszerre. A másik, hogy az nem igaz, hogy gömb nélkül nem támad normális ember. Ha a szövi nem fér be sem varikkal, sem tolikkal, már küldik is a lovakat. Nagyon rizikós, mert egyszer kipukkan a lufi és krónikából végigvernek a csoport aljára.

Kubbi 04-10-2008 08:42

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 169060)
Nekem az az érzésem, hogy egyedül nem lehetsz erősebb, egy szövetség jó fajokat választott varisánál és tolisánál egyszerre. A másik, hogy az nem igaz, hogy gömb nélkül nem támad normális ember. Ha a szövi nem fér be sem varikkal, sem tolikkal, már küldik is a lovakat. Nagyon rizikós, mert egyszer kipukkan a lufi és krónikából végigvernek a csoport aljára.

Főleg, "Mire az első 40-50-be érsz"

laci 04-10-2008 08:46

"Nagyon sokáig ellehetsz 200 hekin, mire terület kell már vered a 400
hekisek vari toli"
Ez mit jelent? :confused:

Amúgy meg magasabb területen a föld a legértékesebb, és azt nem fogod varázslókkal meg tolvajokkal megtartani. De kisebb hektáron is folyamatosan fognak ütni, pont ahogy mondtad, egy élőhalott pl. úgyis vakon támad, azt nem fogod átejteni a sok varázslóddal vagy a felmérhetetlen országoddal.

De a legegyszerűbb módja a dolognak az, hogy kipróbálod ;)

Pali papa 04-10-2008 09:30

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 169060)

Van ahol mf ork vagyok és meg kell mondanom nem frusztrál ha nincs gömböm a célpontról...
Sőt!
:D
Azért megoldható Kutyuli írta,hogy szokott ilyen elfet vinni.

Princ 04-10-2008 11:05

Lehet boldogulni had nélkül, csak azt nem tudom minek. Ha a top30% a cél felfedezésekkel, akkor arra még fajt se kell választani az alsó 1-2 szinten. Ha meg az időigény a probléma, akkor arra épp a hulla a jó. Sereggel. :p

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 11:07

Elffel el lehet lenni, mert a faji adottságai miatt nem feltétlenül támadják meg, ha bukják a tolvajakciót. (Elfnek csak annyi vari kell, hogy ártózni ne tudják, a gömb ugyebár bejöhet nyugodtan)
Szóval egy elf potenciálisan védettebb a támadásokkal szemben védelem nélkül is, vagy minimális védelemmel...
Mert ha a gömb bejön, de a toli nem fér be, nem biztos, hogy a szövi azonnal küldi a lovakat, hiszen ha az ártó (tűzlaszti) nem fér már be, nem tudhatják, hogy nincs védelme, viszont 2x annyi tolija van, mint bárkinek a környéken...
Szóval lehet nem mennek rá ki. Főleg nem 8 sereggel. Ha be is próbálják a rizikót, akkor is csak 1 sereggel. Bátrabbak 2-vel. Aztán nagy kaland, az elf piszok olcsón fedez, és ha okos, és nem tart otthon vagyont amit lefoszthatnak róla, nem éri sokkoló kár.
Egy ilyen elffel viszont tulajdonképpen azt lopsz le, akit akarsz. (kivéve a faji varit + tisztánlátást permanensen használó feleseket... de az nagyon kevés van egy csoportban)
Szóval egy okosan felépített elffel el lehet lenni.

Felesre már nem esküdnék meg, mert egy élezett óriás tudós varázsló meggömbözi, akármennyire is csak varázslója meg tolvaja van.. és máris jönnek. Ha én ilyen felest találnék a szövimmel, szorgalmaznám, hogy mindenki támadja meg. A varázsló is íjásszal. Átlag szöviben mondjuk legyen egy óriás tudós vari, egy félelf tolvaj toli, egy ork tabi hadi, meg egy gnóm tudós hadi.. az hány seregg is? 5+5+8+4=22... Hát, na azt az országot, amit 22x vernek agyon 1 kör alatt, törölném. Egy elfnél viszont egy gömb ilyen információt nem ad ki. Védettebb.
Talán még gnómmal próbálnám ki, de csak próbaképpen. Mert szerintem azt meg egy élezett feles simán éplistázza. Na de mindegy. Majd kipróbálom. :)

Szerintem sereg nélkül egyetlen ország sem életképes hosszú távon. Mert ha csak 1 szövi is rájön, hogy nincs védelmed, rád fognak járni. Ha másért nem, moráljavításért... Vagy ha sokat mészárolnak, talán még a toli is befér... Szóval hosszú távon, kis csoportban életképtelen. Nagyobb csoportokban, 1 max 2 szint erejéig szerintem használható az elf ilyen célra.

Hornet 04-10-2008 11:21

Ha nem férek be se tolival,se varival,akkor megy a sereg bátran:D:D
Szerintem csak nagyon kezdők nem merik így betámadni az ilyen orikat,vagy lehet csak én vagyok lükébb a többieknél???:rolleyes::rolleyes:

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 11:25

Nme vagy lüke, csak azt mondom, hogy ha a gömböt beengedem elffel, de éplistázni nem tudtok, akkor honnan tudod, hogy a hiányzó templom% az toronybarakk, vagy kocsma? :) Azért mondtam, hogy még elffel is kockázatos, de ha jól eltalálod a templomarányt, hogy az infószerzők bejöjjenek, de az ártók ne, akkor nem biztos, hogy ilyen bátran kimész az elfre. ;)
Vagy ha ki is mész, nem biztos, hogy azt 8 sereggel teszed meg. Általában 1 vagy 2 sereggel szoktak jönni. Az abból adódó veszteségemet meg röhögve fedezem vissza az 50% kocsmából adódó haszonból.. :)
De mondom, hosszú távon ez sem életképes. Felsőbb szinteken sem alkalmaznám. De szerinem az alsó 2 vagy max 3 szinten végig lehet csinálni egy ilyen elffel. :)

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 11:26

Pl 2/B-ben én nem szaladgálnék ilyen orival. De ez is csak magánvélemény.

Pali papa 04-10-2008 11:58

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 169083)
Ha nem férek be se tolival,se varival,akkor megy a sereg bátran:D:D
Szerintem csak nagyon kezdők nem merik így betámadni az ilyen orikat,vagy lehet csak én vagyok lükébb a többieknél???:rolleyes::rolleyes:

Ezt az elvet vallom én is.
Valamivel be kell férni...

[HTPA]GeeForce 04-10-2008 12:02

Igen. Ha bukom a gömböt, és bukom a tolizást, vakon rámegyek, és tuti beférek.. De ha a gömböt beengedi, és csak éplistám nincs... a gömbön meg nem látszik semmi, nem tudhatod, hogy van-e toronybarakkja, vagy nincs. És mivel a gömb befért, varija sem lehet nagy számban, csak közepesben. Tehát nem hiszem, hogy 8 sereggel mész neki.

Természetesen, ha bukó a gömb is, akkor igen. :) De az olyan elf meg megérdemli. :p :D

Pali papa 04-10-2008 12:13

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169093)
Igen. Ha bukom a gömböt, és bukom a tolizást, vakon rámegyek, és tuti beférek.. De ha a gömböt beengedi, és csak éplistám nincs... a gömbön meg nem látszik semmi, nem tudhatod, hogy van-e toronybarakkja, vagy nincs. És mivel a gömb befért, varija sem lehet nagy számban, csak közepesben. Tehát nem hiszem, hogy 8 sereggel mész neki.

Természetesen, ha bukó a gömb is, akkor igen. :) De az olyan elf meg megérdemli. :p :D

Ez igaz, ha varija kevés akkor lehet jó hadban és amíg a sereg fantomkodik addig félő, hogy bukta van...

BigPi 04-10-2008 13:15

A dolgot az cifrázza meg igazán, ha ráadásul egy egyszemélyes szövit vissz.

Azért én a biztonság kedvért legalább 1%-nyi íjat tartanék az elffel. Ha becsúszna egy tűzgolyó.

N.a.t. 04-10-2008 13:25

Quote:

Originally Posted by BigPi (Post 169104)
A dolgot az cifrázza meg igazán, ha ráadásul egy egyszemélyes szövit vissz.

Azért én a biztonság kedvért legalább 1%-nyi íjat tartanék az elffel. Ha becsúszna egy tűzgolyó.

Túl óvatos vagyok?:rolleyes: 6-8% ijj toronyban és nem lehet gondom :]]

Remedy 04-10-2008 14:02

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 169081)
Szóval lehet nem mennek rá ki. Főleg nem 8 sereggel. Ha be is próbálják a rizikót, akkor is csak 1 sereggel. Bátrabbak 2-vel. Aztán nagy kaland, az elf piszok olcsón fedez, és ha okos, és nem tart otthon vagyont amit lefoszthatnak róla, nem éri sokkoló kár.

Ezzel a gondolatmenettel az a piszok nagy problema, hogy nem fold, hanem meszar fog ramenni, mar csak informacioszerzo jelleggel is, es ilyenkor igenis eleg nagy sokkolo kar fogja erni.... :)

Druida 04-10-2008 15:12

Hadsereg nélül boldogulni... hát erre csak egyet mondhatok. 1A-ban lehet. ott már nem nagyon ütögetnek gömb nélkül. oda mész egy elf kereskedővel, 0barakk, 0 torony, csak kocsma, templom, meg annyi ház, meg tanya amennyi kell... meg persze nagyon sok bank :)
csak vigyázni kell hogy ha jönnek feléd akkor be kell bontani.

de ezt csak akkor vállalja be vki ha van tapasztalata mert egyébként eléggé rizikós.

annyi temlopm kell minimum hogy ártani ne tudjanak, kocsama annyi hogy senki ne tudjon felmérni, és a többi mehet banknak :)

Grabi 04-10-2008 15:14

azért aki hosszútávon játszana A-ban az előző üzenetet szerintem csak úgy simán ugorja át.

Redback 04-10-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 169122)
azért aki hosszútávon játszana A-ban az előző üzenetet szerintem csak úgy simán ugorja át.

ezt hogy érted?

Valezius 04-10-2008 15:20

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169123)
ezt hogy érted?

Úgy érti, hogy Grabi szerint a felvázolt ori nem alkalmas A-s játékra. És mivel Grabi ért hozzá, így én hiszek neki :)

Serg 04-10-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169121)
Hadsereg nélül boldogulni... hát erre csak egyet mondhatok. 1A-ban lehet. ott már nem nagyon ütögetnek gömb nélkül. oda mész egy elf kereskedővel, 0barakk, 0 torony, csak kocsma, templom, meg annyi ház, meg tanya amennyi kell... meg persze nagyon sok bank :)
csak vigyázni kell hogy ha jönnek feléd akkor be kell bontani.

de ezt csak akkor vállalja be vki ha van tapasztalata mert egyébként eléggé rizikós.

annyi temlopm kell minimum hogy ártani ne tudjanak, kocsama annyi hogy senki ne tudjon felmérni, és a többi mehet banknak :)

Aztán amikor egy éjjel kapsz x sereget mert egy nagy klán tolisa lazán felmért és éppen jön felfelé egy tagjuk akkor meg csak a döbbenet ül ki nagy D betű formájában a homlokodra.

Druida 04-10-2008 16:13

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 169122)

ha mutatsz nekem 2 sikeres ütést egy ilyen elfről A-ban tegnapról, vagy régebbenről, akkor elhiszem neked ;)

sikeres ütésnek számít, ha sikerült a földfoglalás, meg stb... egy 0 föld szerzés nem számít annak. -.-

Grabi 04-10-2008 16:15

ne haragudj, szerintem nem kell mutatnom senkinek semmit, szerintem letettem annyit az asztalra a játékban, hogy véleményt formáljak egy szerintem nálam tapasztalatlanabb játos véleményéről.

Druida 04-10-2008 16:27

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 169129)
ne haragudj, szerintem nem kell mutatnom senkinek semmit, szerintem letettem annyit az asztalra a játékban, hogy véleményt formáljak egy szerintem nálam tapasztalatlanabb játos véleményéről.

játékos* :)

jó igen, ez lehet... boccs de nem ismerlek a játékból, ezért nem tudom mire alapozni tudásod. ha tudnám ki vagy... akkor tudnék neked hinni. de amúgy szerintem egy ilyen elffel nincs baj. egy közepes szintű klánban is meg tudja állni a helyét... viszont két dolog kell egy ilyen orihoz: tudás, és aktivitás.

de majd egyszer bebizonyítom hogy egy ilyen ori is megállja a helyét :P

Druida 04-10-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 169127)
Aztán amikor egy éjjel kapsz x sereget mert egy nagy klán tolisa lazán felmért és éppen jön felfelé egy tagjuk akkor meg csak a döbbenet ül ki nagy D betű formájában a homlokodra.

Serg... nem mondok el nagy titkot, de van egy ilyen ori A-ban ;) egyik ismimé... és eddig nem fordult ilyen elő ;) (máshogy nem is lett volna ez az ötletem, tőle hallottam először) a csopi 4. helyezettje próbálta felmérni épületlistára és nem sikerült neki ;) szóval ha jól van vezetve egy ilyen ori, akkor csak sereggel lehet ártani. de ez az én véleményem. mindenkinek lehet sajátja. de mint mondtam: Majd egyszer :P :D

Serg 04-10-2008 16:35

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169131)
Serg... nem mondok el nagy titkot, de van egy ilyen ori A-ban ;) egyik ismimé... és eddig nem fordult ilyen elő ;) (máshogy nem is lett volna ez az ötletem, tőle hallottam először) a csopi 4. helyezettje próbálta felmérni épületlistára és nem sikerült neki ;) szóval ha jól van vezetve egy ilyen ori, akkor csak sereggel lehet ártani. de ez az én véleményem. mindenkinek lehet sajátja. de mint mondtam: Majd egyszer :P :D

Hozzáfűzném elsőre nem sikerült neki,de mivel topklános igen makacs fajta és nem szereti ha valahova nem lát be:D

Remedy 04-10-2008 16:41

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169128)
ha mutatsz nekem 2 sikeres ütést egy ilyen elfről A-ban tegnapról, vagy régebbenről, akkor elhiszem neked ;)

sikeres ütésnek számít, ha sikerült a földfoglalás, meg stb... egy 0 föld szerzés nem számít annak. -.-

Volt ilyen probalkozas, top 50-ben. 3 ori egy klanbol, kb az altalad felvazolt 0 barakk 0 torony, egyikben 2k bank masikban 2k tanya, harmadikban 2k konyvtar, sok kocsma.

Eredmeny: klanban bevertek oket, egyik lefordult sok egyeni sereg elol, tobbi atepult.

Termeszetesen se neveket se semmit nem mondok... :)

Egy ideig lehet el lehet vele lenni, de utana igen nagyot lehet szivni, es a mostani arak mellett az atepules se tul olcso...

komisz86 04-10-2008 16:46

Szerintem ez a taktika (már ha valaki jól csinálja) életképes lehet egy ideig. Személyesen is ismerek olyat aki rendszeresen ezzel játszik a két alsó szinten. Ahogy azt a témanyitó is mondta 4-5 körre körre felfelé kell hozzá lopni, ezen kívül vigyázni kell arra is hogy kitől lop az ember, mert egy olyan szövi amiben van egy full vari, és egy full toli is, hamar rájön hogy hogy nincs védelmed. Viszont egyre kevesebb az ilyen szövi azokat meg békén kell hagyni. Amiről még nem esett szó hogy a hullákon és az mf hadikon kívül a nagyon kezdők is problémát jelentenek:p. Sőt az ismerősöm szerint ők jelentik a legnagyobb veszélyt:D:D. Egy kezdő gondol egyet és minden gömb vagy éplista nélkül elindul a pár száz/ ezer elitjével (íjászával:p) 4-5 körre lefelé, (bár szerencsére általában fosztogatni:D)

Ati 04-10-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 169134)
Szerintem ez a taktika (már ha valaki jól csinálja) életképes lehet egy ideig. Személyesen is ismerek olyat aki rendszeresen ezzel játszik a két alsó szinten.

Nagylétszámú csoportokban talán működhet, ahol a többség inkább más célpontot keres. Késlétszámú csoportoknál azonban a környéken levőkről minden infót tudni kell. Tudnod kell, hogy milyen serege van, még akkor is, ha nem látsz be varikkal, vagy nem férsz be tolikkal. És így egyetlen próbálkozással bukik az álca. Amit az egész csoport lát a krónikából.

Druida 04-10-2008 16:53

Quote:

Originally Posted by komisz86 (Post 169134)
Amiről még nem esett szó hogy a hullákon és az mf hadikon kívül a nagyon kezdők is problémát jelentenek:p. Sőt az ismerősöm szerint ők jelentik a legnagyobb veszélyt:D:D. Egy kezdő gondol egyet és minden gömb vagy éplista nélkül elindul a pár száz/ ezer elitjével (íjászával:p) 4-5 körre lefelé, (bár szerencsére általában fosztogatni:D)

na igen... 5ben pl ezért nem mondtam, hogy ajánlatos egy ilyen ori :) a sok kezdő miatt...
nem egyszer volt olyan hogy 36körről jöttek rám kb 1 támadóval :D (5U)
szal a felsőbb szinteken az ilyen nem jó, mert a kis tapasztalatlan játékosok simán beütögetnek felmérés nélkül :)

NorB 04-10-2008 18:17

elég sok ilyen orival találkoztam már, elffel, és gnómmal jól játszható, amennyiben nem akar vki felmenni a top30-nál feljebb
természetesen egyedül is csak szövetség tagjaként szabad :)

N.a.t. 04-10-2008 18:23

Én biztos ehhez sem értek, (:]]) de elfet sem vinnék hosszútávon védelem nélkül. Ha magamból indulok ki, még sose nyugodtam bele ha valakiről semmilyen infóm nem volt.
Nincs gömb? Nem baj, nézzük az éplistát.
Nincs éplista sem? Annál jobb, mehet a full paci szövisegivel mészárra :]]
Ha nem fér be a varisom? Sebaj. De ha a tolisom se fér be, akkor kizárt hogy ne üssük be lovakkal. A mészárnál meg már csak látom hogy mi hullott,az meg alapnak már elég is :]]
És ha minden húr szakad,akkor gyúrjunk még egy kis lóra :]] Olyan ori nincs ahol erős varik és tolik mellett nem lehet bemenni, egyik szinten sem.
Szerintem.

N.a.t. 04-10-2008 18:24

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 169139)
természetesen egyedül is csak szövetség tagjaként szabad :)

:eek::eek::eek::eek::eek::confused:

Valezius 04-10-2008 18:29

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169142)
:eek::eek::eek::eek::eek::confused:

Elmagyarázom, egy mf elffel sokkal többen mernek kísérletezni.
Mígha azt látják, hogy szövetség tagja vagy, és felmérni nem tudják a szövit, akkor jobb eséllyel távol maradnak.

Druida 04-10-2008 18:32

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169141)
Én biztos ehhez sem értek, (:]]) de elfet sem vinnék hosszútávon védelem nélkül. Ha magamból indulok ki, még sose nyugodtam bele ha valakiről semmilyen infóm nem volt.
Nincs gömb? Nem baj, nézzük az éplistát.
Nincs éplista sem? Annál jobb, mehet a full paci szövisegivel mészárra :]]
Ha nem fér be a varisom? Sebaj. De ha a tolisom se fér be, akkor kizárt hogy ne üssük be lovakkal. A mészárnál meg már csak látom hogy mi hullott,az meg alapnak már elég is :]]
És ha minden húr szakad,akkor gyúrjunk még egy kis lóra :]] Olyan ori nincs ahol erős varik és tolik mellett nem lehet bemenni, egyik szinten sem.
Szerintem.

mondanék neked egy ilyen orit szívesen, amit se lóval, se varival, se tolival nem látod be : )
notanyás elf. ha anarchban lenne már adnám is a sorszámot, de nem ott van... annyit segíthetek hogy 3.szint gyors csopi :)

Andrew 04-10-2008 18:42

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169146)
mondanék neked egy ilyen orit szívesen, amit se lóval, se varival, se tolival nem látod be : )
notanyás elf. ha anarchban lenne már adnám is a sorszámot, de nem ott van... annyit segíthetek hogy 3.szint gyors csopi :)

Ilyen szerintem nem a gyors csopiban, hanem a mesében van :D:D

N.a.t. 04-10-2008 18:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169150)

szerintem is. sokan játszanak tanyafree-t vagy irtó kevés tanyával (én is rendszeresen) tehát kizárt hogy ne lehessen beférni valamivel. Ha meg mégsem? Mint mondtam bármikor bárhol átépülök, főleg ha ilyen orit látok. Mindig zavart ha valaki mindenben jobbnak tűnt :P :]] Olyankor tenni szoktam róla hogy ne így legyen, és ha kell még jobban élezek :]] De ezzel gondolom mindenki így van. Amúgy meg ha nem látsz be hozzá, és tolival meg lóval sem férsz be,akkor benned van a hiba, (vagy a szövidben) nem? ;]]

Druida 04-10-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 169150)

pedig ez nem vicc :) a neve is mutatja ;)

Redback 04-10-2008 18:56

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169158)
pedig ez nem vicc :) a neve is mutatja ;)

megnézném, hogy az én orkomat megfogná, és hogy a tolisunkat, meg a varisunkat is...

N.a.t. 04-10-2008 19:02

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169159)
megnézném, hogy az én orkomat megfogná, és hogy a tolisunkat, meg a varisunkat is...

Én is, ha se a varisunk se a tolisunk nem férne be hozzá, és emellett megfogja a full hadisainkat is :]] Szerintem gyorsan elkezdenék gondolkodni azon, hogy nekünk való e ez a játék :]]

All times are GMT +1. The time now is 15:27.