![]() |
Minden ami nem szokványos a számítástechnika világából.
Sziasztok!
Szeretném a segítségétkérni olyanoknak akik jobban otthonvannak a számítógépekben mint én :) Az a problémám hogy van 8 fájlom, ebből kettő videó. Nem lehet lejátszani, törölni, másolni, átnevezni, vagyis csak ott vannak. Próbáltam már kódeket felrakni, kipróbáltam egy halom lejátszót de semmi. Az érdekelne hogy miértnem tudom őket törölni? Egy 8 gigás sorozat 2 része, a többi tökéletes de ez a kettő nem. Nem csak nálam csinálja ezt mert írtak nekem hogy tudom-e a megoldást :) Szóval ha bárkinek bármi ötlete van arra hogy ilyen kirívó esetre mi a megoldás azt hálásan köszönném. (nem szeretném formatálni a winyót) ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Próbáltad már Total Commander-rel vagy SpeedCommander-rel?
|
Quote:
|
Azóta leszedte mmár a 2 hibás részt DC-ről jól, de a 2 rossz részt mégcsak felül se tudom írni.
|
Quote:
|
Quote:
Ezért ne maakrom leformatálni :) |
Quote:
|
Quote:
|
ez akkor lehet általában, hogyha valamilyen más program használja, vagy írásvédett, vagy sérült a lemez. ezért azt mond el hogy mikor törölni szeretnéd mit ír ki???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mert ilyenkor az első dolog a töredezettség mentesítés... ha esetlge nem tudod mi az, meg hogy hol találod, akkor it van: start>programok>kellékek>system kellékek>töredezettség mentesítő |
Quote:
|
Quote:
Milyen jellemzésre gondolsz? vagy ezt most a kérdezőtől kérded? :D |
Quote:
|
Quote:
de igen. kéne hogy csináljon egy ilyet :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt írja ki hogy a fájl nincs meg :( |
Quote:
|
Lehet hogy a FAT serult. Probalj rajta egy scandisket, aztan inditsd ujra a geped, es probald ujra. start/futtatasba ird be hogy cmd, ott meg hogy chkdsk
Vagy menj a sajatgepre, ott a vinyora, jobb klikk, tulajdonsagok/eszkozok/hibaellenorzes. Szerintem ezek utan mar menni fog torolnod. Mindenesetre legeloszor egy reboot, hogy tuti semmi process ne hasznalja :) |
Quote:
|
Ha még mindíg nem sikerült törölnöd akkor van egy ősrégi megoldás:
Indítsd el DOS indítólemezzel a géped.(Vagy bootolható DOS CD-vel) DOS alól töröld a file-okat. Restart... |
Quote:
De DOS-os lemezt nem tudom honnan fogok szerezni :S |
De várjatok, leírom mégegyszer mert lehet ez elkerülte a figyelmet. Azok a fájlok amikkel nem tudok mit kezdeni azok minden gépen ugyanezt csinálják ahova letöltik őket!!!
Szóval nem hinném hogy a winyóval van gond... |
Quote:
trójai nem lehet mert azt lehet törölni. szal szerezz be gyorsan egy spyware írtót, mert az a legvalószínübb :))) |
Quote:
Vagy ismeretségi körödből elkérsz egy Win98 telepítő CD-t. |
Quote:
|
Quote:
Még az ntfs-t sem.:D Nem olvastam,hogy NTFS vagy FAT32 a partíció. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
(Azért is vigyorgott a fejecske és nem a nyelvét nyújtotta.) De a vírus egyáltalán nem bizonyított ez esetben. Amennyiben eleve hibás fájlokat tölt le a "mindenki" akkor ugyi mindenkinél ezek a jelenségek fognak feltűnni. Volt már dolgom ilyesféle esettel és DOS alól simán törölhetőek voltak a file-ok. Jelen esetben még megpróbálnám parancssorral csökkentett módban indítani a Winfost. Ha úgy sem engedi törölni akkor nekem nincs több 5letem. |
| All times are GMT +1. The time now is 12:51. |