![]() |
Személyes üzenetek
Sziasztok!
Kísérleti jelleggel nagyon limitált formában beindítottam a személyes üzenetek küldésének lehetőségét. Max 10 üzenete lehet mindenkinek (beleértve az elküldött üzenetek másolatait is), úgyhogy törölgessétek, ami nem kell. :) Később majd meglátjuk mi lesz belőle, akár újra kikapcsolásra is kerülhet. |
Aki fogadni szeretne személyes üzeneteket, annak a vezérlőpultban ezt engedélyezni kell, kivéve új regisztrálók, akiknek automatikusan bekapcsolódik.
|
És küldeni hol lehet, mert 10 perc után sem jöttem rá:( :)
|
Quote:
Hogy a tanároknak mindent elkell magyarázni:) Hogy gonosz is legyek ne csak Békés:cool: |
Quote:
Amúgy köszönöm |
Quote:
VAGY: katt a nevére, progil megtekintése, és ott opció a személyes üzenet küldése. Csak olyan valakinek tudsz küldeni, aki ezt engedélyezte (új regelőknél automatikusan be van kapcsolva). Próbáld ki az én nevemen, én már bekapcsoltam. :) |
Tényleg, látom, köszönöm:)
|
Quote:
Asszem csalódnál, énnekem sürübben kell borotválkoznom:) |
Quote:
Lehet hogy nekem akkor sem megy? Segítsetek, mert nem tom beállítani :( |
User CP -> Edit Options -> Enable Private Messaging
ez legyen bekapcsolva, akkor küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket. Ha ez nincs bekapcsolva, akkor egyiket sem teheted. |
Köszönöm :D
|
Valaki segítsen lécci.. Privi üzire akartam válaszolni, de nem enged. Ezt a szöveget kaptam válasznak. Ez mit jelent?
"Georgio has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her." |
Quote:
Vannak ilyen "barátságos" alakok... |
Quote:
Ha élőbe is bemutatná Békés ,hálás lennék:D Ati esetleg Pbox 20ra felemlése is várható? Vagy ebbe az irányba ne várjunk fejleményt? |
Quote:
|
Quote:
CSak kérdeztem :D Nem akartam felnyomni a vérnyomásod;) |
Olyat nem lehetne, hogy válaszol beidézés nélkül? :confused:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|