![]() |
Tud-e bárki bármi hibáról?
Sziasztok!
Az új verzió közeledtével érdemes a mostani verziót végignézni, hogy az esetleges problémák is javításra kerülhessenek. Ezért nyitom ezt a témát, hogy akinek tudomása van bármi hibáról (legyen az játékbeli hiba, vagy elgépelés), az a napokban itt jelezhesse azt. Arra kérek mindenkit, hogy csak tényleges hibák kerüljenek ide, nem olyan esetek, amiket valaki esetleg nem ért, vagy nem tud/akar egyedül kiszámolni, esetleg a súgót rosszul értelmezi. Segítséget a "Segítség" témában lehet kérni, ez a téma nem arra való. Köszönöm. |
a német verzióban is lehet mondani elirási hibát?
Zuaberpergamente - a piac oldalon, betücsere... |
Quote:
|
lehet, akkor bocsánatot kérek...:rolleyes:
|
Quote:
|
Szöveghiba lehet?
|
régi hiba, nem is túl lényeges, de wapról nem lehet védőt venni a piacon.
(hiába van kint azt írja ki, hogy "nem az általad látott 0-ás áron van kint" vagy valami hasonlót) |
Quote:
|
Nemrég találtam egy hibát a súgóban, de most véletlenül sem találom meg...:o
|
Ha nem jelentkezek be egy országba se és úgy lépek be a részletes útmutatóba/Témák/Vip/Több ország VIP taggá tétele és itt próbálok rámenni az országok összekapcsolása linkre, nem dobja fel azt az oldalt, csak ha be vok jelentkezve vhová...
Ez direkt van így? Vagy csak én nem tok belépni? Mikor új orit akartam indítani és a többivel szabin voltam akkor vettem észre....... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az összekapcsolás súgót akartam elolvasni...... |
Quote:
|
Quote:
Vedd úgy, h nem szóltam;) |
akkor beidézem magam, csakhogy ne sikkadjon el :
Quote:
|
Hiba? A beállításoknál beállítom hogy kérek értesítőt a szöviraki mozgásairól, érvényesítettem, és nem történt semmi.
Nem találtam a súgóban semmit róla, ezért gondolom valami nem gyere be. Kihagytam valamit, vagy egyedi eset? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Előre is köszi:) |
Kipróbáltam, igazad volt, mind a kettőt be kell jelölni:))
Szerintem ez kicsi ugyan, de hiba!! |
Quote:
Hogy is van az a mondás? "Minden raktármozgás szövetségi esemény, de nem minden szövetségi esemény raktármozgás." Valami ilyesmi... :) |
Quote:
|
Támadás
Szia!
Én találkoztam egy hibával tegnap.Az orimmal ha kitámadok 2 körön lévő országot elég nagy távolságra jelzi,jelen esetben 8 körre,és úgy támadok,ráadásul úgy vittem a szövitársam is,hogy nem volt kipipálva. Ez már előfordult egyszer akkor 17 körre jelezte/támadtam 2 körre lévő orit.Irtam e-mailt is. Itt csak azért jelzem,hátha más is találkozott már ilyennel. |
Quote:
|
Ez hiba?
Egy régebbi szövetségi felmérés szerint (ahol még én tag vagyok abban a szövetségben), 2 körre vagyok magamtól, a 0 helyett.
Ez gondolom a játékosok nagyon kis százalékának nagyon kis százalékánál fordul elő, nem tom érdemes-e foglalkozni vele. De nincs is semmi jelentőssége! |
Quote:
A nulla az kevésbé lenne logikus... a pontlistában szereplő '--' jelzés lenne a normális itt is |
Quote:
|
Ezek eddig mind jegyezve... Még valaki tud valamiről? Ne hagyjuk feledésbe merülni ezt a témát most. :)
|
Törléssel kapcsolatban vannak fura dolgok:
-megmaradnak a beírásai fórumon -diplomáciában a hirdetése is (ezek túlságosan nem zavaróak) -a rá nyitott kaput már nem írja a rendszer, viszont él... ezt onnan lehet tudni, hogy 4nyitott kapunál mikor az 5iket akarom nyitni, nem engedi. tehát érzékeli még a törölt orira nyitott kaput. |
Quote:
|
fórumbeírása neki akkor csak emiatt maradt meg?
viszont a másik 2 (dipihirdetés, rányitott kapu) az valós |
A törölt orira nyitott kaput ma fedeztem fel, legalábbis csak ezzel tudom magyarázni h 4nél több kaput nem engedett nyitni :)
a többit amiatt hoztam fel, mert mind a törlésből ered:) |
Quote:
|
Quote:
|
Az eddigieken kívül még van-e bárkinek tudomása bármi hibáról a mostani játékban? Ha igen, akkor mi az? :)
|
Valamikor volt olyan, hogy mélyszabin lévő országot vissza lehetett hozni mélyszabiról a felhasználói név ismeretében. Belépési kisérletkor rossz jelszó esetén is visszajött az ori mélyszabiról.
Lehet, hogy ez már rég nincs így... |
Quote:
|
törpénél
Lelőhelyek feltárása xx hektár területen lelőhelyek feltárása folyik, ami y kör múlva fejeződik be. Katonáidat csak ennek befejeztével tudod ismét bányafeltárásra küldeni. Ebből az derül ki, hogy visszakapom, de valójában nem kaptam vissza. Nagy meglepetés éri, ha nagy területen végzi. |
All times are GMT +1. The time now is 17:13. |